פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 844
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

י.מ
31/03/2015 18:11
עובדת שהעריכה חופשת לידה ואמרה עד חג הפסח אבל לא נתנה תאריך מדויק והודיע למעסיק שהיא מועונינת לחזור לעבודה המעסיק.

אמר שעליה לחכות 3 שבועות האם היא זכאית לקבל חופשת פסח? היא חוזרת ישר אחרי פסח? ועוד שאלה שנשאלה אבל רק בשביל להיות בטוחה האם היא חוזרת לעבודה תוכל להתפטר לצורך טיפול בילד עד 9 חודשים מהלידה למרות שחזרה באיחור ולקבל פצויים? (רוצה לבדוק עם מסתדרת לחזור לעבודה עם הילד)

תודה רבה וחג שמח!
עורך דין
31/03/2015 18:28
שלום לך

לכל עובד מגיעים 2 ימי חופשה בחג הפסח. ולגבי השאלה השניה, כן בהחלט. כל עובדת זכאית להתפטר מהעבודה שלך צורך טיפול בילד אם זהו רצונה, בטרם ימלאו לילד/ה 9 חודשים וללא תנאי. במצב זה תקום לה הזכות לקבל פיצויי פיטורים מלאים.
מעסיק
29/03/2015 17:43
משום איזה סיבה לא הפרשתי לעובדים פנסיה ועברו כבר ששה חודשים מאז שהתחילו לעבוד איך אני מפריש להם פנסיה על החודשים שעברו? שאלה שניה עובד שעבד שנה ולא הפרשתי לו פנסיה מה אני עושה?
עורך דין
30/03/2015 12:28
שלום מעסיק

עליך להפריש כספים רטרואקטיבית. התייעץ עם רואה החשבון שלך, שיוכל להנחות אותך בנושא.

בהצלחה
קרן
29/03/2015 17:37
אני עובדת בתחום המכירות והשכר שלי מורכב מיעד שעתי ומתוספת בונוסים בהתאם למכירות.

כאשר מחשבים לי את גובה התשלום בחופשת לידה האם הבונוסים נכללים בזה או שזה לפי השכר הבסיסי בלבד?
עורך דין
30/03/2015 12:27
שלום קרן

דמי לידה מחושבים לפי שכר ברוטו.

בהצלחה
רותם
29/03/2015 17:36
שלום

אני עובדת בחברה ממשלתית.

נהוג לתת אצלנו מתנה לכבוד הלידה של 250 שקלים.
אני יצאתי לשמירת הריון בשבוע 10 בערך...וילדתי לפני חודשיים. לא קיבלתי מתנה. היום הייתי בחברה לקחת את המתנה לחג (גם זה לאחר שאני התקשרתי לברר מה קורה אם זה) ונתנו לי מעטפה ובה כמובן היה רק מתנה לחג ולא מתנה ללידה. מיותר לציין כמובן שחבר שנולד לו בן לפני ארבע וחצי חודשים קיבל מתנה לכבוד הלידה (עובד חברה כמוני)
האם יש לי מקום לתבוע על אפליה?

תודה
עורך דין
30/03/2015 12:27
שלום רותם

אין חוק שמחייב את המעסיק לתת לעבודת הנמצאת בחופשת לידה מתנה. אני לא סבור שיש לך בסיס להגשת תביעה כנגד המעסיק.
יוסי
30/03/2015 12:23
אני נשוי ואב לילד שנולד ב-21/05/12 , לא עדכנתי את מקום העבודה ולכן לא קיבלתי את נקודות המס שמגיעות לי .
החל מהחודש עודכן לי נקודת מס נוספת.
מה עליי לעשות על מנת לקבל חזרה את מה שמגיע לי עבור השנים שלא קיבלתי הטבה במס
שירי
30/03/2015 11:37
אני עובדת במסעדה ולאחרונה החלו לחייב אותנו להגיע להדרכות בנושאי תפריט ונהלי עבודה
ההדרכות הן חובה כחלק מהתפקיד ומי שלא מגיע מאיום בפיטורים אך אנחנו לא מקבלים תשלום על הזמן של ההדרכה ומדובר בשעה וחצי שעתיים בכל פעם פעמים בכל שבוע אנחנו כ15 מלצרים ורובנו סטודנטים כך שהזמן יקר לנו מאוד..
רציתי לדעת מה אומר החוק במקרה כזה ?
Yoel yoel
30/03/2015 11:33
מקום עבודתי נמצא בשביתה כבר חודש וחצי כאשר הצפי
להמשך השביתה הוא לפחות עוד חודשיים.
האם יש לי אפשרות להגיש בקשה לביטוח לאומי או כל מוסד ממשלתי אחר בבקשה לקבלת הכנסה בזמן השביתה?
אשמח לקבל כל עזרה בנושא .
אני עובד במקום עבודתי מעל 11 שנה .
תודה ויום טוב.
שיראל
29/03/2015 17:35
הי יש לי שאלה
חברה שלי עובדת בחנות של מוצרי תינוקות
יש לה חוזה לעבוד 4 ימים בשבוע
החנות עוברת למקום חדש והמעסיק רוצה שהעובדים יעבדו יותר מ4 ימים
חברה שלי לומדת פעמיים בשבוע , המעסיק קיבל אותה למרות שידע שהיא לומדת. הסיבה שלו לפיטורים שלה "שאת תסיימי ללמוד עוד חצי שנה את תעזבי"

האם זאת סיבה מוצדקת לפיטורים?
האם הוא צריך לעשות לה שימוע?

המעסיק הודיע לה היום שהיא מפוטרת ושיש לה שבועיים ,ובפסח הם לא עובדים אז בעיקרון היא מסיימת לעבוד השבוע
עורך דין
30/03/2015 11:18
שלום שיראל

לכל מעסיק שמורה הזכות המלאה לפטר את מי מעובדיו לפי רצונו. כמובן שיש לערוך שימוע ולדאוג כי הליך הפיטורים יתנהל לפי החוק. בכפוף לוותק של חברתך במקום העבודה, מומלץ לבדוק כי המעסיק משלם את מלוא הזכויות שלה.

בהצלחה
טל
29/03/2015 17:34
שלום לכולם.

לפני כשנה סיימתי עבודתי אצל מעסיק. סיבות העזיבה היו בגין בעיות רפואיות שנגרמו כתוצאה מהעבודה באותו מקום (הוכח ע"י רופא תעסוקתי וכו ).

הובטחו לי פיצויים כדין מפוטר, עברה שנה וטרם קיבלתי דבר.
בשיחה טלפונית איתם נאמר לי שהדבר נפל בין הכסאות ושבאפשרותי להגיע ולאסוף את השיק.

האם בגין האיחור בשנה מגיעה לי תוספת כלשהי ? ריבית ? הצמדה ?

חשוב לציין שבמשך השנה שחלפה ממועד ההתפטרות עסקתי בהחלמה מניתוחים וכו ולכן לא "לחצתי" על קבלת הכסף. יחד עם זאת בשיחה טלפונית נאמר לי שהדבר בטיפול.
עורך דין
30/03/2015 11:16
שלום טל

אכן, לשלם לעובד פיצויים אחרי שנה זאת חוצפה ממדרגה ראשונה והנך זכאי לפיצויי. כעת תצטרך להחליט האם ללכת ולאסוף את השיק ולהמשיך הלאה, או לאסוף את השיק ולהגיש תביעה לבית הדין לעבודה.
אלין
29/03/2015 17:33
שלום

אחד העובדים שלי החליט להתפטר במעמד שימוע שנעשה לו עקב עזיבת מקום העבודה באמצע יום עבודה. עכשיו הוא לא רוצה להגיע לעבודה בזמן ההודעה המוקדמת הנדרש לפי החוק.

לזכותו של העובד יש כ 12 ימי חופש.

האם מותר לי כמעסיקה לקזז לו ימים אלו כחלק מימי ההודעה המוקדמת שהוא חייב לי? וזאת לפני שאנחנו עושים גמר חשבון ?
תודה רבה לעונים
עורך דין
30/03/2015 10:06
שלום אלין

אם העובד בחר שלא להגיע לעבודה בזמן ההודעה המוקדמת, אינך צריכה לשלם לו עבור הימים בהם לא עבד. אין כל קשר לימי החופשה הצבורים של העובד.

בהצלחה
רחל
30/03/2015 09:18
יש לי שאלה: מה קורה במצב בו אב נפטר ויש כמה ילדים קטינים שיושבים שבעה. ההורים התגרשו כך שמבחינת ההלכה האם אינה יושבת- אך הילדים יושבים ונמצאים בבית כל ימי השבעה- האם היא זכאית לימי חופש כדי להיות איתם ולא להשאירם לבד
לירון
30/03/2015 09:02
שלום רב,
אני עובדת במשרד פרטי כמזכירה, אין לנו מנקה במשרד והמעביד דורש ממני לבצע עבודות נקיון כגון: פינוי אשפה מהמשרד, שטיפת כוסות (מעט מאוד) ניקוי אבק בשולחנות.
האם זה חוקי?האם זה תפקידי?
יש לציין כי עשיתי זאת ברוח טובה עד כה, אבל יחסנו עלו על שרטון ואני לא מעוניינת להמשיך בכך.
האם החוק לצידי? האם יש באפשרותי לסרב לפנות את הזבל מהמשרד?
תודה רבה
נטע
30/03/2015 08:24
האם המעסיק יכול לקבוע שתקן של יום עבודה יהיה 9.5 שעות? כלומר שבהנחה והעובד מקבל שכר גלובלי והוא לא עבד 9.5 שעות ביום יחסירו לו מהשכר באופן יחסי? אני יודעת שיום עבודה בחוק מוגדר כ-9 שעות ולא 9.5...
נ.ש
30/03/2015 08:23
בוקר טוב

המעסיק שלי הודיע כי מעתה בחופשות המרוכזות (פסח וסוכות) ינכו לעובדים יום חופש מלא, במקום חצי יום שניכו עד היום. כפיצוי על כך הוסיפו 3 ימי חופש בשנה (עד פה הכל בסדר. איכשהו..).

ביקשתי לעבוד בחוה״מ פסח (יש לי מספיק עבודה שאני יכולה לבצע. אפילו מהבית). עליי לציין שיש לי יתרה שלילית בימי החופשה הצבורים.

כעת נודע לי כי יתכן ולא יאשרו לי לעבוד בחוה״מ ויקזזו לי ימי חופש נוספים.

האם במקרה זה, הם באמת רשאים לקזז לי ימי חופש ע״ח ימי חופשה שאצבור בעתיד? (כלומר מינוס יותר גדול?!)
אודה לעזרה
עבודה
תום וקנין
27/03/2015 04:56
שלום אני עובד מעל לשנה וחצי במשלוחי מזון מהיר עובד 6 ימים בשבוע הכוללות גם שבתות ויום חופש אחד באמצע השבוע וכול משמרת היא בין 8-9 שעות בממוצע.
הגיע חג שאנו לא עובד ויוצאים לחופשה , בעקבות החופשה הקרבה אנו עובדים השבוע רק חמישה ימים מראשון עד חמישי והמעסיק הביא לי לעבוד רק 4 ימים למרות שביקשתי לעבוד את כול החמישה ימים.
לפי הידוע לי זו עבירה על החוק, אם תוכלו לענות לי האם זו עבירה על החוק אני השמח מאוד .
תודה תום.
RE: עבודה
עורך דין
29/03/2015 10:22
שלום תום

יש לבדוק את חוזה העבודה שלך ולהבין ממנו לכמה משמרות המעסיק מחוייב לפיו. כמו כן, האם אתה מקבל תשלום עבור שעות נוספות בשגרה?
תום וקנין
29/03/2015 18:27
כן אני מקבל תשלום על שעות נוספות.
קרול
29/03/2015 11:08
האם אישה יכולה להתפטר מעבודתה לפני סוף חופשת הלידה ואם כן כמה זמן לפני והאם זה לא פוגע בפיצועים המגיעים לה?
עורך דין
29/03/2015 16:30
שלום קרול

כל אישה יכולה להתפטר מעבודתה לצורך טיפול בילד/ה בטרם הגיעו לגיל 9 חודשים, וללא כל תנאי. פיטורים שכאלה מזכים את העובדת בפיצויים מלאים וכל שאר הזכויות של עובדת מפוטרת.

בהצלחה
עובד חלקי
29/03/2015 11:36
שלום,
עבדתי שלושה חודשים במשרה חלקית שהוגדרה ארבעה ימים בשבוע (ראשון עד רביעי).
קיבלתי התראת פיטורים של שלושה ימים ביום שני בשבוע.
במשכורת קיבלתי תשלום עד ליום רביעי בשבוע, כלומר על יומיים מההתרעה, ועל היום השלישי שהיה יום חמישי לא קיבלתי תשלום, מכיוון שהעבודה שלי מוגדרת חלקית ומילאתי לכאורה את מכסת ימי העבודה השבועיים.
האם מגיע לי תשלום גם על היום השלישי או שההתראה היא "קלנדרית" כפי שהסבירו לי במקום העבודה ולכן לא מגיע לי תשלום?
תודה מראש!
עורך דין
29/03/2015 16:28
שלום לך

אכן, ההתראה הנה קלנדרית.

בהצלחה בדרכך החדשה.
שיר
29/03/2015 11:45
שלום,
אני מעסיקה עובדת במשק בית כ-שנה וחצי לאחרונה אני רוצה לפטר אותה מאחר ואני לא מרוצה. בהודעת SMS ביקשתי ממנה לעבוד עוד שעה והיא רשמה שעכשיו קשה לה. אני יודעת שיש לה גם צהרון בבית. האם ניתן לראות בזה הודעה שהיא בהריון או שניתן לפטר אותה בהנחה שקשה לי בגלל הצהרון?
במידה ובזמן שאני אודיע לה שאני מעוניינת להפסיק את עבודתה כי אני לא מרוצה היא תודיע לי שהיא בהריון האם זה נחשב?
עורך דין
29/03/2015 16:28
שלום שיר

לכל מעסיקה שמורה הזכות לפטר עובד/ת כל עוד הליך הפיטורין תקין וחוקי. הליך הפיטורין צריך להתחיל בזימון העובדת לשימוע. אם במהלך השימוע היא תודיע לך שהיא בהריון תצטרכי לקבל אישור של משרד הכלכלה על מנת לפטרה, שכן החוק מגן על נשים בהריון מפני פיטורים.

בהצלחה
אבי גוט
29/03/2015 12:52
אני עובד במקום הלימודים שלי, באוניברסיטה,
האם האוניברסיטה יכולה לומר שהיא לא משלמת לי החזר נסיעות בגלל שאני גם כך מגיע ללימודים?
תודה !
עורך דין
29/03/2015 16:26
שלום אבי

כל מעסיק מחוייב על פי חוק לשלם החזר נסיעות לעובדיו ממקום המגורים, לעבודה ובחזרה - לפי התעריף הקבוע בחוק.
ימית
28/03/2015 08:56
שלום, אני עובדת בחברה פחות משלושה חודשים, בחברה בה אני עובדת לא עובדים בחול המועד, אני עובדת בשכר שעתי.
מהו הדין לגבי?
לתשובתכם הדחופה אודה.
עורך דין
29/03/2015 09:53
שלום ימי

למעסיק מותר להוציא את עובדיו לחופשה יזומה, על חשבון ימי חופשה צבורים, בתקופת חול המועד פסח.

חג שמח
סתם אחד
29/03/2015 14:39
שלום בני

מעסיק לא יכול לכפות על עובדים שאין להם ימי חופשה צבורים לצאת לחופשה אלא אם הוא משלם עבור הימים שכר עבודה מלא. הדברים נכונים בתקופת חג הפסח ובכל ימות השנה.

בהצלחה
נוגה גולדמן
29/03/2015 11:57
שלום, אני עובדת בחנות פרחים ולמרות שעבדתי ביום הבחירות לפי מיטב הבנתי מגיע לי 200 אחוז על יום זה - המנהלת לא מסכימה לשלם על זה מעל 100%
מלבד זה, בימים שאני לא עובדת וחסר כסף בקופה המנהלת מורידה לי ולשאר העובדים מהמשכורת.. בנוסף, המנהלת לא רוצה לשלם לי עם תלוש.
מה עלי לעשות? למי ניתן לפנות?
עורך דין
29/03/2015 12:32
שלום נוגה

אין חוק שמחייב את המעסיק לשלם 200% לעובדים ביוםפ הבחירות. לגבי הורדת סכומי כסף מהשכר, זה אסור בתכלית האיסור לפי חוק הגנת השכר. אם המעסיק אינו נותן לך תלוש שכר מסודר בכל חודש, הוא עובר על החוק ולך מגיעים פיצויים על פי חוק.

פני לפגישת ייעוץ עם עורך דין על מנת לטפל בנושא.

בהצלחה
אורלי
29/03/2015 12:14
שלום לכם

אני עובדת בחנות מתנות. ברור שכל הימי של חג הפסח החנות עובדת, ואפילו יותר שעות כי כולם קונים מתנות לחג. אני עובדת כל הימים של חול המועד וגם בשני ערבי חג. רציתי לדעת לגבי הזכויות שלי בימים אלה - איך משלמים לעובדים בפסח? יש בונוס מיוחד? תוספת ימי חופשה?
עורך דין
29/03/2015 12:31
שלום אורלי

אין שכר מיוחד עבור עבודה בתקופת חול המועד פסח. ערבי החג נחשבים כמו יום שישי על כל המשתמע מכך. ולא, אין בונוסים או ימי חופשה נוספים שהחוק מחייב את המעסיק לתת לעובדים במהלך החג וחול המועד.

חג שמח
פסח בא
גיא
26/03/2015 17:00
שלום לכולם

אני עובד שנתיים וחצי בתחנת דלק בדרום הארץ. שכיר במשרה מלאה. עובד לפי משמרות. כמובן שתחנת הדלק עובדת 364 ימים בשנה 24 שעות ביממה. רק יום כיפור סגור. בחג הפסח אני עובד גם בערב חג שני וגם בחול המועד. איזה תוספת שכר מגיע לי ?
עורך דין
29/03/2015 10:46
שלום גיא

רבים מהעובדים במשק מועסקים כמוך בתקופת הפסח. החוק קובע כי עקב חג ראשון ושני שקולים לימי שישי. תקופת חול המועד הנה ימי עבודה רגילים ללא תנאים מיוחדים.

חג שמח
יוסי
26/03/2015 17:02
שלום

יש לי שאלה בדיני עבודה:

עובד שהתקבל לעבודה כשהוא מבוטח בביטוח פנסיוני, אך בחודשיים שקדמו לתחילת העבודה החדשה לא בוצעו הפרשות לקרן הפנסיה, משום שהעובד היה בחל"ת. האם חייב המעסיק החדש לבצע הפרשות החל מהיום הראשון, או רק כעבור ששה חודשים?
עורך דין
29/03/2015 10:43
שלום יוסי

המעסיק מחוייב להפריש כספים לקרן הפנסיה של העובד במקרה זה, כעבור 3 חודשים ממועד תחילת העסקת העובד ורטרואקטיבית למועד תחילת העסקתו.

בהצלחה
נועה
26/03/2015 12:28
אני עובדת בחברה 10 שנים. לפני 5 שנים קודמתי לתפקיד שכולל רכב. עסקתי בתפקיד שנתיים וחצי ואז נסגר התקן שלו. עברתי לתפקיד אחר בחברה שלא מצריך רכב אך מאחר והייתי בהריון לא נגעו בתנאים שלי. לאחר החזרה מחופשת לידה הייתי בטיפולי פוריות להבאת ילד נוסף ולא נגעו בתנאים שלי ונשארתי עם הרכב. נקלטתי ויצאתי שוב לחופשת לידה. חזרתי לעבודה לפני כחודש בהריון שלישי;)) . נוצרה אווירה בעבודה שמנסים לקחת לי את הרכב, האם זה חוקי??
עורך דין
29/03/2015 10:42
שלום נועה

על פניו בהחלט יתכן בנסיבות המתוארות כי המדובר על הרעת תנאי עבודה. אני מציע לך לפנות לעורך דיו ולבדוק את הנושא לעומקו על מנת שתוכלי להחליט כיצד להתנהל מול המעסיק.

בהצלחה
אילן
26/03/2015 17:04
מה לוח הזמנים בתביעה בהליך של דיון מהיר?

והיכן ניתן למצוא את התקנות הנוגעות ללוח זמנים זה?
בדקתי בחוק בית הדין לעבודה, ובתקנות בית הדין לעבודה, וכלום, אין אזכור ללוח הזמנים.

הבעיה, הגשתי כתב תביעה לבית הדין לעבודה בדיון מהיר, ובית המשפט קבע פגישת גישור במועד הרחוק חצי שנה ממועד הגשת התביעה... זה לא כל כך דיון מהיר
עורך דין
29/03/2015 10:41
שלום אילן

אתה לא היחיד ששאל את השאלות האלה...כבר תקופה ארוכה, שברוב בתי הדין לעבודה בארץ ישנם עומסים גדולים מהרגיל וגם הליך מהיר, שאמור להיות מהיר יותר, מתארך ונמשך לעיתים הרבה מעל שנה. אין הרבה מה לעשות.
כרם סידה
26/03/2015 19:26
אני עובד של חברת כוח אדם
בשבוע שעבר הייתה לי איזושהי תאונה ולכן הוצאתי 3 ימי מחלה
הרופאה נתנה לי חופש מחלה על יום רביעי חמישי ושישי,
לפי הסידור השבועי אני צריך להיות בחופש היום שישי הקרוב
אבל המנהלת שלי אמרה לי שלמרות שהייתי ביום שיש במחלה החסרתי משמרת ולכן אני מחויב להגיע למשמרת מחר

אשמח בבקשה תשובה לגבי זה האם ניתן להעסיק עובד ביום חופש כהשלמה על משמרת בעבר
עורך דין
29/03/2015 10:37
שלום כרם

התשובה תלויה בהסכמות שלך מול המעסיק.
אסף
27/03/2015 00:05
שלום
אני עובדת בקופת חולים הנמצאת בהסכם קיבוצי. לאחרונה פנו אלי בכדי לקדם אותי לתפקיד ניהולי בסניף אחר של הקופה. נאמר לי כי לאור ההסכם הקיבוצי בתוקף לא ניתן להעלות לי שכר אלא רק לתת לי מענק התמדה המותנה בהתחייבותי להמשיך לעבוד בקופה למשך 3 שנים נוספות.

האם קופת החולים שלי צודקת???
עורך דין
29/03/2015 10:23
שלום אסף

יש לעיין בחוזה העבודה שלך, להבין את מסגרת תפקידך הנוכחי וכמובן שלעיין בהואות ההסכם הקיבוצי הרלוונטי. רק לאחר כל אלה ניתן יהיה לתת מענה לשאלתך. פנה לקבלת ייעוץ משפטי פרטני בנושא.

בהצלחה
יורי
27/03/2015 08:18
האם חוקי לפטר עובד בעקבות זה שהוא מתחיל לימודים
עורך דין
29/03/2015 10:21
שלום יורי

למעסיק שמורה הזכות המלאה לפטר את מי מעובדיו לפי החלטתו וכל עוד הליך הפיטורים מבתצע באופן תקין וחוקי.

בהצלחה
נטלי
27/03/2015 09:30
אני עבדתי בחנות רהיטים 20 שנה. המשכורת שלי לפי שעות ופלוס בונוס מהמכירות שכל פעם משתנה . אבל קיים בכל תלוש. עכש'ו בענף אין עבודה וסוגרים את החנות. המנהל אומר שפיצויים לפי חודש אחרון . אבל משכורת שלי מהתחלת השנה היתה יותר גבוה, למה אני צריכה לקבל לפי נמוך ?אים זה משנה שמשכורת לפי שעה , אולי אפשר לקבל ממוצע? תודה.
עורך דין
29/03/2015 10:20
שלום נטלי

אם הודיעו לך על פיטוריך, אני ממליץ לך לפנות בהקדם לפגישה עם עורך דין על מנת לבדוק את נושא הבונוסים שקיבלת באופן קבוע לשכרך שכן בונוסים בדרך כלל אינם מחושבים בפיצויי הפיטורים, אלא אם ניתן להוכיח כי הם מהווים מרכיב קבוע בשכרו של העובד כפי שעולה משאלתך. יתרה מכך, באותה הזדמנות תוכלי להדוק מול עורך הדין את נושא הפיצויים וכל שאר הזכויות המגיעות לך עקב פיטוריך לאחר תקופת עבודה כה ארוכה.

בהצלחה

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ