פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - כוננות בימי חול ושבת
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
16/04/2015 02:34
הנני עובד במשרת תחזוקת תחנות שאיבת ביוב המחוברות למרכז בקרה ממוחשב שממנו מקבל התראות עבור תקלות ובמסגרת עבודתי מקבל פניות מהמוקד העירוני לגבי סתימות ביוב ב 10 ישובים 24 שעות ביממה כל השנה כולל יום כיפור. בשנה האחרונה מונה מנהל אחזקה חדש שדורש בעל פה הורדת השעות הנוספות וגם יציאות הלילה ושבת אך מסרב לקחת אחריות מול המועצה )שאנחנו קבלני המשנה שלה) על נזקים שיגרמו ומנסה להפיל את התיק על הגב שלי
במהלך 8 שנות עבודתי בעבודה זו הכל התנהל כשורה המשרה הייתה משרת אימון כרטיס העבודה נמסר ידני ביום שגרתי יש לי בין 9 עד 12 ש"ע כמו כן יציאות לילה ושבת שעבורם מקבל 300 ש"ח עד 3 ש"ע.
לפני שבוע במהלך יום שבת הייתי באירוע משפחתי ולא יכולתי להתייצב לתקלה שנכנסה הודעתי לו על המצב על מנת שימצא מחליף , המצב לא מצא חן בעיניו כי הפרעתי לו בשבת ועכשיו הוא מנסה לכפות עלינו תורנויות שבת בחינם
יש להזכיר שבמהלך עבודתי אני כונן כל השבוע וזמין טלפונית 24 שעות
מה אומר החוק על מצב הזה והאם הוא יכול לחייב אותנו בכוננות שבת בנוסף לכל ימי השבוע והאם הוא מחוייב בתשלום עבור שעות כוננות וכמה ?

תודה

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ