פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 712
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

מלכה
15/10/2015 10:22
אני עובדת משק בית ועזבתי את מקום עבודתי לאחר 3.5-4 שנות עבודה בשל אי הסכמה מצד המעסיק להעלות את שכרי, האם מגיעות לי זכיות כלשהן?
אינגה בטוניאשוילי
15/10/2015 10:11
הבן שלי נפצע לפני חודשיים. היה מאושפז בבית חולים שבוע ימים. נתנו לו מחלה 30 יום.לאחר שלושה שבעות חזר לעבודה
אבל מעביד לא רצה לשלם לו על ימי מחלה. הבן שלי לפני גיוס
עבד 4חודשים לפני פציעה וגם עכשיו ממשיך לעבוד אצל אותו
מעביד, עד הגיוס.
ברצוני לדעת העם זה חוקי לא לשלם לעובד ימי מחלה גם עם הוא עובד רק חמישה חודשים.
תודה אינגה
מירב
15/10/2015 09:52
היי אשמח לעזרה,

במהלך ההריון התחלתי לעבוד בעבודה נוספת במשרה חלקית המעסיק שילם לי מזומן והביא לי תלוש כל חודש. העברתי את המסמכים לדמי לידה לביטוח לאומי ומתברר שהמעסיק לא שילם עליי ביטוח לאומי (הביא לי תלושים פיקטיבים) וביטוח לאומי אמרו שבגלל שלא שולם עליי ביטוח לאומי אני לא יכולה לקבל דמי לידה.

המעסיק סגר את העסק וברח לחו״ל, אין עם מי לדבר....
יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת לקבל את הדמי לידה?

תודה מראש
מיכל
15/10/2015 09:50
בוקר טוב,

הודעתי אתמול למעסיק שלי שאני מתפטרת לטובת טיפול בילדה הוא אמר לי שהוא יבדוק מה מגיע לי ויודיע לי. עליי להודיע משהו לביטוח לאומי?

אני מתכוונת לחזור לעבוד (באותו תחום) אבל יותר קרוב לבית. האם זה יפגע לי בפיצויים? ממי אני אמורה לקבל את הפיצויים?
גל ב.
15/10/2015 09:44
שלום ,
שאלה בנושא עבודה .

אם עובד לקח חופש מראש במהלך העבודה, אך בחופשה שלו הוא היה חולה והחופש לא מומש לצורך הדרוש לו. ישנו אישור מחלה.

בעת פניה למעסיק, המעסיק מסרב לקבל את זה כחופש מחלה ובתלוש רשם זאת כחופשה רגילה למרות שהעובד הביא לו ועידכן אותו על החופש בטרם הוצאת התלוש .
האם זה חוקי?
נאדר
15/10/2015 09:43
שואל עבור מישהי שעבדה במקום עבודה קרוב ל-5 שנים, בשנתיים האחרונות עבדה בהיקף משרה מלאה - 6 משמרות בשבוע.

עקב תחילת לימודים באוניברסיטה החליטה לוותר על העבודה, ואחרי שיחה עם מנהל החנות הובטח לה לפחות 50% מהפיצויים שהיו מגיעים לה אילו הייתה מפוטרת. היא עזבה בסוף יולי במחשבה שהיא מקבלת את מה שהובטח לה, ומאז לא קיבלה שקל מהפיצויים המדוברים.

מאז היא מנסה ליצור קשר הרבה פעמים עם מנהל החנות ומנהלי המנהל (מדובר על רשת), ומורחים אותה כל פעם ש״העניין בטיפול״. שוב, ״התפטרותה״ מהמקום הייתה בתנאי שתקבל לפחות חצי מהפיצויים.

יש לציין שהיא עדיין לא חתמה על טופס התפטרות בשל חשש שיתעלמו ממנה אחרי שתחתום (הרשת גם לא מבקשת ממנה לחתום).

שתי שאלות:

*האם יש עילה להתחלת הליכים משפטיים? הובטחו לה פיצויים והיא לא קיבלה אותם

*האם יש לה זכות לבקש לחזור לעבוד במקום? הרי היא לא פוטרה ולא חתמה על מכתב פיטורים
שירלי
15/10/2015 09:37
שלום לכולם,

לפני כחודש התפטרתי ממקום העבודה שלי והיה לי חשבון של DROPBOX שהיה תחת המייל של החברה שעבדתי בה , היו שם מסמכים ותמונות אישיות מאוד חשובים לי . הבעיה שאני לא מצליח להכנס עם הסיסמא כי יכול להיות שמישהו איפס אותה. הדרך היחידה להכנס לחשבון שלי היא לאפס את הסיסמא דרך המייל ששיך לחברה , אין לי אפשרות להכנס למייל הישן ולאפס את הסיסמא שלי ולהוציא את כל החומר ששייך לי כי המייל שייך לחברה שעבדתי בה . והבעלים לא רוצה לתת לי גישה אפילו רק כדי לאפס את הסיסמא של החשבון של הDROPBOX. האם יש לו זכות למנוע ממני גישה רק בכדי לאפס את הסיסמא רק כדי להוריד את המסמכים והתמונות שלי ??? אני מרגיש חסר אונים ואני לא יודע למי לפנות כי גם בחברת DROPBOX הם לא מאפשרים לי לאפס סיסמא טלפונית למרות שיש שם תמונות שלי והראתי להם תמונות שלי.

תודה מראש
סיון
15/10/2015 09:34
שלום,
בעל עסק שעבדתי אצלו סגר את העסק לפני שלושה חודשים. הוא לא שילם לי את המשכורת האחרונה בסך 3000 שח. הוא שילם לי בדכ יום ביומו במזומן וללא תלוש משכורת. בחודש האחרון עידכן אותי שמעתה השכר ינתן בשיק. מפאת סגירת העסק לא שולמה לי המשכורת. אינני יודעת היכן הוא מתגורר. ויש לי הוכחות של סמסים ושיחות מוקלטות שהוא חייב לי 3000 שח כבר שלושה חודשים. מה עליי לעשות? תודה סיון.
אור צרפתי
12/10/2015 15:52
לכל מאן דבעי שלום רב,

הנני עובד זמני בחברת היי-טק דרך חברת קבלן,
החתימו אותי על חוזה של בין 6-9 חודשים, שכר שעתי בהיקף משרה מלאה (נאמר בע"פ שלא כחלק מן החוזה שמדובר במשרה מלאה) , בחוזה נכתב: "בהתאם לשעות העבודה כמקובל אצל הלקוח" וכעת לאחר תקופת עבודה, מוציאים אותי לחופשה יזומה ללא תשלום.
ברצוני לדעת האם הנני זכאי לתשלום בגין חופשה זו או לא.

בברכה,

אור צרפתי
050-5701628
עורך דין
12/10/2015 16:03
שלום אור

מותר למעסיק להוציא עובדים לחופשה יזומה / כפויה כל עוד לעובדים יש יתרה חיובית של ימי חופשה צבורים. במידה ולעובד אין ימי חופשה צבורים המעסיק צריך לשלם לו עבור כל יום של חופשה כפויה.

(יש כאן באתר כתבה מפורטת בנושא - קרא אותה)

בהצלחה
אור
12/10/2015 16:18
במקרה שלי התחלתי לעבוד לפני פחות מחודש בחברה ולכן אני מאמין שאין לי יותר מארבעה ימי חופשה צבורים.
איך אוכל אכן לאשר זאת ולמי אוכל לפנות במידה ואני כן אמור לקבל שכר על הימים האלו?
עורך דין;
12/10/2015 16:22
אור

1. מה כתוב בחוזה העבודה שלך בנושא זה?
2. בהנחה ולא כתוב דבר, פנה אל המעסיק בכתב וציין כי לא ניתן להוציא אותך לחופשה כפויה ללא תשלום שכן אין לך ימי חופשה צבורים ולכן יש לשלם לך שכר מלא עבור ימי החופשה אם וכאשר.

בהצלחה
אור
12/10/2015 20:11
בחוזה שלי רשום כך:
היקף המשרה - בהתאם לשעות עבודה כמקובל אצל הלקוח בו תוצב.
ימי עבודה - כמקובל אצל הלקוח אצלו תוצב.

בעל פה מול החברה שבה אני עובד נסגר שהמשרה היא משרה מלאה של א-ה בשעות 9-18. לא דובר על כך שיכולים להיות מקרים של חופשה ללא תשלום ודברים מהסוג הזה.
האם זה תקין?
עורך דין
13/10/2015 17:56
שלום אור

כפי שציינתי, מותר למעסיק להוציא עובדים לחופשה יזומה כל עוד לעובדים יש ימי חופשה צבורים. לא ניתן לכפות על עובד להכנס ליתרה שלילית של ימי חופשה.

בהצלחה
אור
15/10/2015 09:29
היי,
אני מנסה להשיג עותק של החוק הנ"ל מכיוון שהחברה מתעקשת שהמצב הזה חוקי ולא רוצה לשלם.
תודה
חופשות
ימית
14/10/2015 23:16
האם חופשת המזכירות בבתי הספר תואמת לחופשות המורים?
ת.עבודה
אייל
14/10/2015 23:08
שלום רב אני עובד מדינה כ22 שנה לפני 11 שנה נפגעתי בעבודה והוכרתי ע"י העבודה כת.עבודה עד היום כל ימי מחלה בגין הבעייה בגבי התחתון שנפגע ביום התאונה נרשם כת.עבודה ולא כמחלה רגילה בחודש מאי השנה נמסר לי כי יצאה הנחייה חדשה בה לא מכירים יותר בימי מחלה שלי על הגב כימי ת.עבודה ולא שם כמחלה רגילה ורק לאחר אישור של וע"ר זה ירשם כת.עבודה כמו כן הגשתי כבילה לגבי זה בשנת 2009 וזכיתי האם זה חוקי לשנות זאת ודבר שני האם יכולים להוציא אותי לפנסיה שלא מרצוני או למנוע ממני דרגה יש לציין שאני בפנסיה תקציבית והאם אני יכול להגיש כבילה נוספת שימי המחלה ת.עבודה ימשיכו להירשם כמו שנעשה עד היום ובאופן גורף כי כבר 10 חודשים לא שינו לי את הימי מחלה לימי ת.עבודה בטענה כי אין כח אדם
שיר
14/10/2015 18:14
אני עובדת בפינת חי במעון פרטי לאוכלוסיה מיוחדת בחמש שנים האחרונות.
בעבודה שלי אני שוחקת המון את הנעליים (כמו בכל פינת חי - הרבה חול, חצץ וקקי של חיות) ונאלצת לקנות מכספי נעליי עבודה.

כשביקשתי דמי ביגוד לקניית נעלי עבודה נאמר לי שבתוך סעיף ההבראה יש סעיף של 60 שח לביגוד - מה שנשמע לי מוזר.
דבר נוסף עובד אחר שעובד אצלנו בשיפוצים קיבל סכום מלא לקניית נעליי עבודה (450 שח) במשכורת שלו תחת סעיף בתלוש משכורת - דמי ביגוד.

רציתי לדעת -
*איך אני מחשבת את אחוז המשרה שלי על מנת לחשב את דמי ההבראה המגיעים לי ? (עובדת 6 ימים בשבוע 5 שעות ביום ומידי פעם שעות נוספות).
*האם יכול להיות שבתוף סעיף ההבראה יש בצורה שלא מצוינת בתלוש שכר שלי גם כסף לביגוד?
*האם אני זכאית לדמי ביגוד?

אשמח לתשובות!
תודה!
הפסקה
נתי בלום
14/10/2015 13:33
עובד שנמצא 3 פעמים בשבוע כל ]פעם לארבע וחצי שעות עבוד זכאי להפסקה? באיזה אורך?
RE: הפסקה
עורך דין
14/10/2015 18:08
שלום נתי

התשובה שלילית.

בהצלחה
יואל
14/10/2015 13:34
עבדתי בחודש יולי ב 30 שזה היה היום החמישי בשבוע ולא קיבלתי על זה תלוש וכן לא שולם לי על זה ביטוח לאומי

ברצוני לדעת אם אני צריך לקבל תלוש על יום אחד בחודש שעבדתי
ואם צריך גם לשלם ביטוח לאומי

בתודה מראש יואל
עורך דין
14/10/2015 18:08
שלום יואל

התשובה חיובית לשתי השאלות ששאלת.

בהצלחה
ישראל
14/10/2015 14:12
מקום עבודה שמסגרת השעות העבודה הם 12 שעות כל משמרת 6 שעות וקרה ויום אחד עבדתי 12 שעות מאיזה שעה אני אמור לקבל שעות נוספות מה6 או 8 תודה
עורך דין
14/10/2015 18:07
שלום ישראל

כמה ימים בשבוע אתה עובד?
חגים
ישראל
14/10/2015 14:13
לא עבדתי בערב חג ובצאת חג כמה ימי חג מגיע לי
RE: חגים
עורך דין
14/10/2015 18:07
שלום ישראל

איך אפשר לדעת אם לא פירטת באיזה מסגרת אתה מועסק?
און אביעוז
14/10/2015 14:44
שלום,אני עובד בגרג בחיפה וברצוני לדעת האם מותר למעסיקים שלי לשלם החזרנסיעות 6ש"ח על כל משמרת, התשלום לכיוון נסיעה הוא 6 ש"ח
וההסבר שלהם לכך הוא שהם משלמים לפי עלות של כרטיסיית ניקוב שיש בה 20 ניקובים והעלות שלה 58ש"ח,
אשמח לתשובה,תודה.
עורך דין
14/10/2015 18:06
שלום און

החזר דמי נסיעות צריך להיות לפי עלות הנסיעה הריאלית, בדרך הזולה ביותר מהבית שלך למקום העבודה וחזרה, בתחבורה ציבורית. המעסיק לא יכול להחליט כמה זה עולה.

בהצלחה
חנה
14/10/2015 14:50
לא קבלתי תשלום חג בטענה שלא עבדתי יום לפני ויום אחרי...הבעיה שאצלנו עובדים במשמרות ויש עובד קבוע שעובד בוקר והוא המנהל ...ואני עובדת משמרת ערב אין לי את האפשרות לעבוד בוקר כי רק מנהל עובד בוקר אז יצא שהמנהל קיבל תשלום חג ואני לא כי אין לי את האופציה לעבוד בוקר...אני אשמח לקבל תשובה
עורך דין
14/10/2015 18:04
שלום חנה

בהנחה שאת עובדת שעתית עליך לעבוד בערב החג ויום למחרת החג על מנת להיות זכאית לתשלום עבור החג. זה החוק.

בהצלחה
דלה
14/10/2015 15:16
שלום
אני בחופשת לידה כבר חצי שנה ומקום העבודה שלי הרע את תנאי עבודתי (דרישה ליום שעות עבודה) ולכן אינני מעוניינת לחזור לעבוד בו. אני עובדת כבר מעל 8 שנים באותו המקום.
1. האם יש משמעות למועד הודעת ההתפטרות שלי? האם אני ממשיכה לצבור ותק לצורך פיצויים לאחר 26 שבועות של חופשת הלידה?
2. דמי אבטלה מביטוח לאומי אקבל מיד עם הודעת התפטרותי? למשך כמה זמן מקבלים דמי אבטלה?
3. יש לי עדיין מכסה של ימי חופש במקום העבודה, איך אקבל אותם?
תודה
עורך דין
14/10/2015 17:44
שלום דלה

1. כמובן שיש משמעות למועד ההתפטרות, בהנחה שאת רוצה להתפטר בדין מפוטרת ולשמור על התנאים והזכויות המגיעים לעובדת שפוטרה. עליך להתפטר בטרם ימלאו לילדך 9 חודשים לצורך טיפול בילד.

2. תוכלי לקבל דמי אבטלה לאחר תקופת המתנה של 90 יום, למרות שבהחלט ניתן לפנות אל המוסד לביטוח לאומי בכתב לצורך קיצור או ביטול תקופת ההמתנה.

בהצלחה
קטיה בוצ׳קובסקיה
14/10/2015 15:31
שלום , אני עובדת ברשת בגדים כבר 4 וחצי שנים והנני מעוניינת להתפטר , אני סגנית מנהלת ורוצים להוריד אותי בדרגת התפקיד עקב יציאה ללימודים ובנוסף לזה היו חילופי בעלות בחברה לפני 10 חודשים והתנאים נשארו אותם תנאים אך יש בעיות במשכורות , בהקשר לנושא הפיטורים האם יש אופציה להתפטר אך לקבל פיצויים במלואם ? ללא שהחברה מפטרת אותי ?!
עורך דין
14/10/2015 17:38
שלום קטיה

לפי העולה מדבריך לא ניתן להתפטר בדין מפוטר, אם הסיבה שהמעסיק רוצה לשנות את תפקידך בגלל שאת יוצאת ללימודים שאינך זמינה לעבודה במסגרת המשרה הרגילה שלך. ולא, שינויים שנעשו במקום העבודה לפני 10 חודשים אינם רלוונטיים כיום לצורך טענה של הרעה בתנאי עבודה, שכן עבדת בתנאים אלה 10 חודשים ולא התלוננת על הרעה בתנאים עד עכשיו.

בהצלחה
אייל
14/10/2015 16:22
2 שאלות כלליות בקשר להלנת שכר:

א. האם כשיש הלנת שכר ומשלמים לאחר ה-10 לחודש, ספירת השבועות מתרחשת מהשבוע של הראשון לחודש או העשירי?

ב. בהנחה ותאורטית לדוגמא החודש הזה- הראשון יוצא יום חמישי. אז אם משלמים ב-21 לחודש זה ספירה של שלושה שבועות או ארבעה שבועות? (בהנחה שמתחילים את הספירה מהראשון לחודש) כיוון שכביכול השבוע של הראשון לחודש זה עוד שבוע או חלק ממנו באופן כללי.

תודה.
עורך דין
14/10/2015 17:30
שלום אייל

ספירת הלנת השכר הנה מהיום הראשון של החודש במידה ולא קבלת את שכרך עד ה-9 לחודש.

לא הבנתי את החלק השני של השאלה. נסה להסביר שוב.

בהצלחה
רותי
14/10/2015 17:26
שלום אני עובדת בחברה פרטית שהיתה ציבורית בעבר ועדיין חלים בה הסכמים ציבוריים. בחול המועד מקום העבודה סגור ומנכים לנו שש שעות ביום כמכסת השעות שעבדנו בעבר בחול המועד. הייתי חולה ויש לי אישור מחלה אך המעביד מסרב לקבל אותו כי מקום העבודה היה סגור ולא נדרשתי להגיע. לכן דורש שאמלא חופשה או שינכה משכרי את ימי חול המועד. האם חוקי לא לקבל אישור מחלה ולדרוש הורדה מחופשה או משכר?
עורך דין
14/10/2015 17:29
שלום רותי

את צודקת והמעסיק טועה.

בהצלחה
יאנה
14/10/2015 16:42
היי

אשמח לדעת איך מחשבים את שעות ההיעדרות לבדיקות רפואיות.

אני עובדת משרה מלאה, חייבת לעבוד 8-9 שעות ביום, והשאר נחשבות כשעות נוספות. במידה ואני יוצאת בימים מסוימים לפני מהעבודה משלימים לי באותו היום ל-8 שעות?

שלחתי למחלקת שכר את האישורים הנדרשים שהייתי בבדיקות ושמתי לב בתלוש בחודש האחרון שרשום לי 4.9 שעות הריון ובפועל נעדרתי יותר.

אשמח לתשובה, תודה
עורך דין
14/10/2015 17:28
שלום יאנה

40 השעות המגיעות לעובדת בהריון ע"J המעסיק הנן לצורך בידוקת הריון וכמשמן כן הן. לצורך בדיקות הריון. זאת אומרת שאם הבדיקה נעשתה בין 12:00-13:00 המדובר על שעה אחת בלבד על חשבון המעסיק ולא מעבר לזה. שימי לב כי גם ברוב המרפאות כשתבקשי אישור על הבדיקה, תקבלי אישור מוגבל בשעות. המעסיק לא צריך לשלם לך מעבר שעת הבדיקה.

בהצלחה
מארק
14/10/2015 16:45
אהלן, התחלתי לעבוד בסופר לפני חודשיים, עכשיו היו חגים והיה המון עבודה ויצא ימים שעבדתי 7 ימים בשבוע ולא נתנו לי איזה יום לנוח מה שמגיע לי בחוק.
התנאים שם הם ממש פח, לא הייתי מקבל שם אפילו הפסקות נורמליות, בקושי יוצא לי לאכול ועוד מורידים לי את החצי שעה הפסקה בכל זאת.
מה אני יכול לעשות?

תודה ויום טוב☺
עורך דין
14/10/2015 17:25
שלום מארק

אסור להעסיק עובד ללא מתן יום מנוחה שבועי אחד לפחות. איני יודע מה אורך יום העבודה שלך אך בהנחה שאתה עובד סמגרת של משרה מלאה, המעסיק חייב לתת לך הפסקה. לאור הפרת הזכויות שלך אתה יכול להגיש תביעה נגד המעסיק בבית הדין לעבודה.

בהצלחה
טל זוארי
14/10/2015 17:12
המעסיק שלי קיבל צו סגירה לעסק ל 15 יום.

האם העובדים מקבלים שכר בעקבות כך שהעסק נסגר לחקירה ?
אם כן, האם זה תשלום מלא או חלקי?.

האם זה חוקי לכך שלא קיבלנו משכורות עד ה- 9 וזה נחשב להלנת שכר?
תודה .
עורך דין
14/10/2015 17:23
שלום טל

המעסיק יכול להוציא את העובדים לחופשה יזומה כל עוד לעובדים יש ימי חופשה צבורים. למי מהעבודים שאין ימי חופשה צבורים צריך לשלם שכר מלא.

בהצלחה
מחלה
אוהד
14/10/2015 12:57
שאלה האם יש דבר כזה חופשת מחלת ילד?
אלי אלעד כהן
14/10/2015 12:29
אנו חברה לשטיפת רכבים בבית הלקוח. אנו מעוניינים שהמדינה תכיר בנו כ"עבודה נדרשת" על מנת שנוכל להציע תעסוקה לחיילים משוחררים מכל הארץ. מה התהליך? כיצד מוודאים שאנו אכן עונים על הקריטריונים ?
Www.bonshine.co.il
הלוואה
אוהד
14/10/2015 11:38
צהריים טובים יש לי שאלה אני לקחתי הלוואה מהעבודה על סך 15000 אלף שח וסוכם על כך שאני יחזיר סכום של 2500 שח בחודש × 7 חודשים
ולאור המצב הבעייתי שנוצר ביני לבין בעל הבית הוא החליט לקחת מימני את קול המשכורת החודשית וזה כבר פעם שנייה או שלישית שהוא לוקח לי משכורת מלאה רצוף האם אני יכול לדרוש את פיטורי מימנו
בתודה אוהד
שרית
14/10/2015 11:15
היי, יש לי כמה שאלות:

1. האם טרם היציאה לחופשת לידה אני צריכה למלא איזשהם מסמכים בעבודה ולהחתים את המעסיק על משהו?

2. האם לקיחת ימי מחלה פוגעת באיזשהו אופן בדמי הלידה שמקבלים על בסיס 3 משכורות אחרונות?

3. האם דמי הלידה המבוססים על 3 המשכורות האחרונות חייבות להיות כל 3 המשכורות האחרונות בלבד או שאפשר לבקש שיכירו במשכורות של חודשים קודמים? שואלת בגלל שהיה עכשיו חודש של חגים ורק תוהה איך זה ישפיע.

תודה על המענה.
ליאת
14/10/2015 11:13
עבדתי בחנות רהיטים כ-5 שנים. החברה פשטה רגל כשהייתי בחודש השביעי להריון המנהלים דאגו לי למשרה חלופית וליצוג עורך דין לתביעה בביטוח לאומי אשר קיבלתי אשר הגיע לי...

נכנסתי לעבוד בהיותי בחודש שביעי ילדתי וסיימתי את חופשת הלידה ב-30.7 והחלטתי להאריך את חופשת הלידה בעוד שלושה חודשים הם אישרו לי (והכל בעל פה) כך שהייתי אמורה לחזור לעבודה ב-30.10 רק שהם סגרו את החנות ובפועל אין לי וותק שם רק 3 חודשים.

מעולם לא חתמתי בלשכה ותמיד שילמתי ביטוח לאומי. ברצוני לדעת האם מגיע לי משהו? ואם כן מה מגיע לי? למי עליי לפנות? והאם מגיע לי לחתום בלשכה? ואם כן מה הפרוצדורה?

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ