פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - התפטרות מעבודה כמפוטר.
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
27/10/2015 20:29
שלום אני התחלתי לעבוד בחברת אבטחה באזור השומרון בחודש יוני.
לקראת חודש אוגוסט לפני תחילת הלימודים יצאתי לקורס הכשרה הנקרא "קורס מוס"ח" (מוסדות חינוך) וסוכם שאעבוד באזור מסויים שלפי המיקום הזה התאמתי את עצמי מבחינת זמנים ולימודים.
לאחר חופש סוכות ובמהלך החג הודיעו לי שאני צריך לעבור מקום מעמדה מסוימת לעמדה אחרת הנמצאת לא באזורי ויש לציין שעמדה זו נמצאת באזור מסוכן מאוד ואמרתי להם שאני לא מוכן להגיע לשם מבחינת המצב הבטחוני ובמיוחד בגלל הבטחון שלי.
לא הצלחנו להגיע לפיתרון ומשכו אותי מהתאריך 7.10 עד היום 27.10 ללא תשובה וללא מעש.
יש לציין כי אני לומד ומשלם המון כסף על לימודים ועל ההתייקמות שלי ביום יום ובלתי אפשרי בשבילי לסגור את החודש בלי שקל.
בחוזה של היציאה לקורס רשום שאני מחויב לשנה עבודה מרגע היציאה לקורס, כנראה זו אחת הסיבות שהם מרשים לעצמם לשחק בי ולא לתת לי מענה ורק להזכיר לי שאני חתום על חוזה ברגע שאני מזכיר אני אנסה למצוא תחליף לעבודה כי אני ממש לא מוצא את עצמי.
לאחר שבועיים מהתאריך 7.10 דיברתי עם הבחור שנמצא במקומי בעמדה הנ"ל והוא סיפר לי שהם אמרו לו שאני אמרתי להם שאני מעדיף לעבוד באזור אחר ושלא אכפת לי שהוא יהיה במקומי שם.
לאחר שיחה ארוכה עם הבחור המחליף הוא הסביר לי שהוא אמר למנהל החברה שהוא יכול לעבוד רק בעמדה אחת וזו העמדה שהייתי בה וכנראה בגלל שהוא עובד שם שנתיים ואני עוד לא שנה אז החוזה לא חל עליו אז הם מרשים לעצמם למשוך אותי ולהתעלל בי כי הוא יכול להגיד להם תודה רבה ולהתראות, ציטוט של הבחור וזה משהו שאני בשלב הזה לא יכול.
יש לציין שהקורס היה 6 ימים, מראשון עד שישי, שעליו אני צריך לקבל 1200 ש"ח ב 3 פעימות, לפי טענת החברה, כל חודש 400 ש"ח.
גם התשלום לא הגיע בזמן וגם אציין שביקשתי שיכניסו לי 800 חודש ראשון ואז 200 חודש הבא ועוד 200 חודש הבא והמזכירה אמרה שאין בעיה ושהיא תדבר עם מנהל החברה ושלא אמורה להיות בעיה עם זה.
גם זה וגם זה לא קרה ולא קיבלתי את הכסף על הקורס ורק בחודש ספטמבר נכנס לי 400 ש"ח ואז באוקטובר נכנס 800 ש"ח בגלל הטעות שעשו.
בחברה יצא לי כמה פעמים לעבוד שעות נוספות 12 שעות למשל ולא קיבלתי שעות נוספות ולא שום דבר.
המטרה היחידה שלי כרגע היא להתפטר מהעבודה הזו ללא צורך לשלם להם על הקורס שיצאתי.
אני חייב עזרה עם זה כמה שיותר מהר, אני כבר חודש מנסה להיות רגוע ולמצוא פתרון איתם אבל זה לא צולח.
תודה רבה,
קורן.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ