אני עובדת במקום העבודה הנוכחי קצת יותר מחצי שנה אחרי כחודש גיליתי שאני בהריון וסיפרתי על כך למעביד שלי הוא בחר לא לפטר אותי היום אני בתחילת חודש תשיעי כשבועיים אני בחופשת מחלה עקב כאבים ואי יכולת לעבוד שרציתי להעביר למעביד שלי את האישור על חופשת המחלה הוא רשם בהודעה שלא מוכן לקבל את האישור ושמיבחינתו לא באתי לעבודה כאילו התפטרתי אני לא יודעת מה הזכויות שלי לגבי כל העניין ועכשיו אני מפחדת שהוא יעקב לי את הטפסים שאני אמורה להחתים אותו לביטוח לאומי מכיוון שרציתי להקדים את החופשת לידה אשמח ליעוץ בנושא
אני עובדת כמנהלת ברשת , וכל פעם שיש מנהל חדש ברשת דורשים ממני ללמד אותו ולהדריך אותו , האם אני צריכה לקבל תשלום על כך, כי זה לא חד פעמי כל פעם זה חוזר על עצמו, ובנוסך הרבה פעמים זה משבש לי היום בעבודה שלי ואני צריכה להמשיך לעבוד מעבר לשעות שלי כדי להספיק את מה שאני צריכה לעשות, ולא היה לי שום הסכם על כך, פשוט מפילים עליך עובדה וזהו, האם זה חוקי והאם אני יכולה להתנגד
חח מה ניראה לך העורכי דין עובדים אצלך?.? יום שישיי הם לא יכולים להגיב על כלל שאלה שנשאלת כאןן צריך לומר להם תודה בכלל שהם עונים לנו לעומת פורמים אחרים שלא מתיחסים בככללל
בעבודה הנכחית אני עובד 9 חודשים עד לתאונה ( ואז הפסקה של 3 חודשים )
לפני כן עבדתי ברצף כ4 שנים, עזבתי בשביל לעבור לעבודה הנכחית, מה המצב הזה אומר עליי מבחינת החוק? האם אני זכאי לחתום לפחות אבטלה מבלי להמתין??
חודש הבא אני אהיה אבא וכל המצב הזה לא טוב מבחינתי.
אני עובדת ברשת 13 שנה, יש לי חופש שהצטבר לי 50 יום, היו שנים שלא איפשרו לי לצאת לחופש כי היה עומס בעבודה ולא יצא לי לצאת לחופש השנה יצאתי 40 יום לחופש בתקופות שונות ועכשיו מחייבים אותי לצאת עוד שבוע לחודש חופש שאני לא מעוניינת בו ,כי אין לי מה לעשות ואם אני לא אצא הם ימחקו לי את החופש, ואני ביקשתי באפריל לחודש וחצי ,האם מותר להם לימחוק לי את החופש , כאשר הם לא נתנו לי חופש שרציתי כי לא היה מי שיחליף אותי, ועכשיו בשנה זו הם רוצים לסיים לי את החופש , אודה לתשובתכם הדחופה ,
אני עובד ברשת ועובד כ200 שעות במשכורת גלובלית, רציתי בבקשה לדעת אם אני עובד 240-270 שעות בחודש אם אני צריך לקבל שעות נוספות או שבגלל שאני גלובלי אני לא צריך לקבל , כי אני עובד מעל השעות שלי כבר שנים ואף פעם לא נתנו לי שקל האם זה חוקי?תודה
אני עובדת ברשת 13 שנה, יש לי חופש שהצטבר לי 50 יום, היו שנים שלא איפשרו לי לצאת לחופש כי היה עומס בעבודה ולא יצא לי לצאת לחופש השנה יצאתי 40 יום לחופש בתקופות שונות ועכשיו מחייבים אותי לצאת עוד שבוע לחודש חופש שאני לא מעוניינת בו ,כי אין לי מה לעשות ואם אני לא אצא הם ימחקו לי את החופש, ואני ביקשתי באפריל לחודש וחצי ,האם מותר להם לימחוק לי את החופש , כאשר הם לא נתנו לי חופש שרציתי כי לא היה מי שיחליף אותי, ועכשיו בשנה זו הם רוצים לסיים לי את החופש , אודה לתשובתכם הדחופה ,
שלום, פוטרתי מהעבודה לאחר כ 7 שנים. בתלוש הקרוב של נובמבר הכניסו לי את המשכורת של אוקטובר וגם את הפיצוי בגין אי מתן הודעה מוקדמת (באותו תלוש.!).
האם זה תקין.? האם זה לא אומר שאשלם יותר מס בשל כך.?
והאם יש לשלם מס על פיצוי בגין אי מתן הודעה מוקדמת.?
רציתי לשאול האם עובד שקיבל דמי פגיעה ולאחר מכן נשאר בנכות זמנית ונכה נזקק משך כמעט שנתיים, זכאי בזמנים אלה לצבור זכויותוותק לפי חוקי העבודה? הכוונה שלי לזכויות כמו: ימי חופשה, הבראה, והסדרים אחרים שניתנים באופן קבוע על בסיס הסכם קיבוצי מיוחד?
אני עובד בשמירה,המשמרת שלי נגמרת בשעה 4.לפעמים מבקשים ממני לעבוד עוד שלוש שעות בעמדה אחרת. המשמרת ההמשך מתחילה בשעה 6 ונגמרת ב 9 בערב. אני עובד בתל אביב וגר בפ״ת. אמרו לי שאם אין 8 שעות הפרש בין משמרת למשמרת אז שתי המשמרות נחשבות למשמרת אחת ארוכה. (כולל השעתיים בין שתי במשמרות) כאילו המשמרת התחילה בשבע בבוקר ונגמרה בתשע בערב. זה נכון?
גילתי עכשיו עם חברת הביטוח שלי שבמשך שנה המעסיק לא הפריש לקרן פנסיבב. יש לציין שאני עובדת 4 שנים. פניתי אליו כמה פעמים בהודעות וכל מיני והוא פשוט מתעלם. מה עושים? עוד שאלה., הבנתי שמעבר לקרן פיצויים אני מפסידהאת הרווחים שמצטברים בקופה . זה נכון?
פוטרתי מהעבודה לאחר 6 שנים וקיבלתי פיצויים והסבר ורציתי לדעת אם החישוב נכון ואין סוג של מרמה. הבוס הסביר וטען שזה מחושב על פי השכר האחרון כפול השנים שעבדתי ומורידים סכום מסויים שזה לא פנסיה זה נקרא קרן פיצויים. זה הגיוני שמורידים מהסכום את קרן הפיצויים ומה זה בכלל? והאם זה קשור לקרן פנסיה או מרכיב שלה.
אני עובדת במקום עבודה כמעט חמש וחצי שנים, אני ובעלי מתכננים לעבור דירה מבית שמש לראשון או אשקלון. שאלה ראשונה האם זה מזכה אותי בפיצויים פיטורין בכל אחד מן הערים?
שאלה שנייה במידה ואני מודיעה לו אני צכה ישר להציג לו מסמכים מסויימים של העברת דירה או אסמכתא לחוזה? מה בדיוק צריך ומתי צריך להציג זאת למעסיק
שלום,
פוטרתי היום מעבודתי, המשרה כללה רכב. ניתנו לי שישה ימי הודעה מוקדמת בתשלום לאחר חצי שנת עבודה. האם אני אמורה להחזיר מיד את הרכב לפי החוק, או שיש באפשרותי להחזיר אותו לאחר שישה ימי ההודעה המוקדמת? למרות שימים אלו אני לא עובדת בפועל. יש חוק בעניין זה? הרי מורידים לי עליו מיסים...אשמח לתגובה.
עבדתי 3שנים רצוף,ולפני כחודשים עזבתי את העבודה והגשתי למנהל מכתב סיום עבודה ורשמתי שישלם לי את כל זכויותי ועד עכשיו הוא שלם לי רק החופשים ולא שלם לי את דמי הבראה והחגים
עבדתי 3שנים רצוף,ולפני כחודשים עזבתי את העבודה והגשתי למנהל מכתב סיום עבודה ורשמתי שישלם לי את כל זכויותי ועד עכשיו הוא שלם לי רק החופשים ולא שלם לי את דמי הבראה והחגים
עבדתי כ-3 חודשים במסעדת ביסטרו בר ברמת ישי. בשבוע האחרון לחודש ספטמבר הודעתי על הפסקת עבודתי במסעדה מתוך חשש להעלמת שכרי. הגעתי היום לבקש את משכורתי של חודש ספטמבר (כן - לא קיבלתי אותה עדיין) והבעלים אמר לי במפורש ללכת לחפש את הכסף שלי במקום אחר ושאני לא אראה שקל מהמשכורת שלי ובחינתו אני לא עבדתי אצלו.
נעלבתי מכיווון שהיו עוד אנשים שהיו בסביבה ושמעו את הדברים האלו. הוא אמר שאם אני רוצה אני יכולה לתבוע אותו ושאני עדיין לא אראה שקל. הרגשתי מושפלת וחוסר הגינות מוחלטת.
ברצוני לדעת מה אני יכולה לעשות עם זה מכיוון שכל השעות בחודש ספטמבר שעבדתי רשומות ביומן המסעדה ולא אצלי. ברשותי רק תלושמשכורת של חודש אוגוסט (שקיבלתי בספטמבר) אשמח לקבל מכם הכונה ועצה משפטית.
גילתי שלא הפרישו לי פנסיה במשך שנתיים ולאחר מכן הפרשו סכום סמלי ביותר , האם אני יכולה לבקש שיפטרו אותי עקב זה שאני לא מאמינה שבחברה שאני עובדת בה, למרות שהם מחזירים לי את מה שחייבים, אני עובדת ותיקה 9 שנים
תודה
שלום
קיבלתי הודעה על שימוע היום שיתבצע ביום ראשון ב9 בבוקר האם אני יכולה לבקש דחיה על מנת שתיהיה לי את ההזדמנות להתייעץ עם עורך דין לגביי הטיעונים כלפיי? והאם המעסיק יכול לסרב לדחייה?
שלום,
שמעתי פעם סיפור על מישהו שעבד אצל מעסיק תקופה קצרה (עבודה שחורה). הסכימו ביניהם שהוא יקבל שכר מינימוםלשעה. אחרי שהעובד סיים את עבודה, המעביד עשה ניכוי לעלות שעת המיניום, כלומר שלם לו פחות (למשל 21 שח לשעה במקום 23 ש"ח שזה השכר מינימום לשעה).
השאלה למה הוא הפחית את עלות השעה?
תודה
לאחר שפוטרתי הייתי צריכה לקבל את הצ'ק פיצויים שלי לפני כמה חודשים. היום התקשר הרואה חשבון של הבוס שלי ואמר שהצ'ק מוכן, הבעיה היא שהצ'ק רשום על תאריך 17.10.13 במקום לתאריך של היום.
אני כבר בתהליכים לתבוע אותו על עוגמת נפש (סיפור ארוך), ועכשיו אני לא יודעת אם לקחת את הצ'ק הזה ולבקש צ'ק עם תאריך כמו שצריך.
בצ'ק הזה יש רק את הסכום של הפיצויים עצמם, ללא דמי הבראה, דמי חופש ופנסיה.
פוטרתי מעבודתי ואני מעוניין שמעביד יתן לי את 18 התלושים האחרונים שלי מאחר ולא שמרתי את רובם והמעסיק מסרב לתת לי אותם .
האם מדובר בעבירה על החוק ? או שמזה מותר לו לא לתת לי עותק במידה ואני מבקש ?
שלום רב,
קיבלתי זימון לשימוע במקום העבודה על התנהגות שאינה הולמת במקום העבודה. לאחר שיחה שהתלהמה מול בוסית שאינה בוסית ישירה שלי במקום עבודה, עקב הערה על בסיס מראה חיצוני מאוד משפילה, שנאמרה ליד אנשים.
בוצע לי שימוע לאחר שלושה ימים שבהם הוצגתי כבחורה שפועלת ע"י אמוציות וחוסר ביטחון עצמי, אולם אין הדבר כך. אני עובדת בחברה זו במשך יותר משנתיים.
אודה לעזרתך בעצה, באיזו דרך אני יכולה לפעול מול החברה.