פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: פיטורים אחרי 20 שנה! - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: פיטורים אחרי 20 שנה! - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
05/11/2013 18:00
חרף הצער שבדבר, מעסיק אינו מחויב בעקרון כי הפיטורים יהיו "מוצדקים"- אם אכן יש צמצומים וערכו לך שימוע כדין טרם פיטורייך ומשלמים לך פיצויים וגמר חשבון אז אין עם זה בעיה.
05/11/2013 17:34
אני עובדת במפעל פרטי כ 20שנה אני בת 55, תפקידי בארגון היה מנהלת מחלקה, קיבלתי הודעה כי יש במערכת צמצומים ואין צורך במנהל מחלקה לכן אני מפוטרת ושאקבל את כל זכויותיי, מכתב הודעה מראש ופיצויים.

אני עובדת בין הוותיקים בארגון וממקימי המפעל, ישנם מחלקות נוספות שניהלתי בעבר בארגון ושהמנהלים שם פחות ותיקים ממני (ניידו אותי בתפקידים כקידום), לפני שלושה חודשים ביקשתי תוספת שכר והיא אושרה, מה שנותן להבין כי מרוצים מתפקודי במערכת, האם פיטורים אלו מוצדקים?
05/11/2013 18:00
חרף הצער שבדבר, מעסיק אינו מחויב בעקרון כי הפיטורים יהיו "מוצדקים"- אם אכן יש צמצומים וערכו לך שימוע כדין טרם פיטורייך ומשלמים לך פיצויים וגמר חשבון אז אין עם זה בעיה.
05/11/2013 18:02
מורן שלום,

פררוגטיבה של המעביד לפטר עובד בהתאם לצרכים של המפעל. חובה על המעביד לקיים שימוע טרם פיטורים.
משרדנו עומד לרשותך במידת הצורך.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: פיטורים אחרי 20 שנה! - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ