פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 718
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

שולה
08/10/2015 18:47
שלום רב,
לאחר חופש לידה התפטרתי מעבודתי לצורך טיפול בילד. שמעתי כי בזכותי לקבל דמי הפטלה במשך ארבעה חודשים. כל פעם שאני מגיעה ללשכת תעסוקה, שולחים אותי לעבודה. שאלתי היא האם בזכותי לסרב ולהמשיך להירשם בלשכה עד סוף התקופה?
יאנה
08/10/2015 18:43
שלום! אני רוצה לשאול לגבי גמול שעות נוספות עבור יום שישי במידה ועברתי 43 שעות עבודה שבועיות. במהלך השביעית עבדתי 55שעות וביום שישי עוד 6שעות ו40 דקות. אבקש להסביר לי את אופן החישוב של שעות נוספות בכל יום וביום שושי בפרט. תודה
ליאת בוגין
07/10/2015 20:18
שלום רב,
בשבוע של ראש השנה הייתי חולה כל השבוע - 5 ימי מחלה, היום הראשון היה ביום ראשון 13.10 ערב ראש השנה שבו המשרדים שלנו היו סגורים ואילצו את כולנו לקחת חופש. היום השני היה ביום שני 14.10 חג ראש השנה, היום השלישי היה ביום שלישי חג ראש השנה 15.10, היום הרביעי היה ביום רביעי ה 16.10 והיום החמישי היה ביום חמישי ה 17.10.
אני עובדת במשכורת חודשית 5 ימים בשבוע.
האם מגיע לי תשלום על כל השבוע שכן על פי החוק תשלום מלא על ימי המחלה מתחיל ביום הרביעי והחמישי למחלה ? היינו מדובר במחלה שתחילתה ביום שבתון כמו שבת, הלוא כן ?
ליאת בוגין
08/10/2015 11:40
למה לא עונים לי ?
עורך דין
08/10/2015 16:17
שלום ליאת

מגיע לך תשלום רגיל לפי החוק: על היום הראשון 0. על היום השני והשלישי 50% ומהיום הרביעי תשלום מלא.

בהצלחה
ליאת בוגין
08/10/2015 17:38
ומה ייחשב כיום הראשון לספירה ?
ואם היום הראשון הוא ערב חג שבו החברה סגורה והיום השני והשלישי הם חג ?
ורד
08/10/2015 17:28
ערב טוב,האם אוכל להיעזר בכם?אני סיעת אישית שעובדת 24 שש.(12שנים)לפני 3 שנים עברתי ממועצה אחת לשניה עיקב החלטת משרד הפנים לחבר בין הרשויות.נאמר אז שכמו שעבדתי כך אמשיך ודבר לא ישתנה.לצערי בשלב הראשון נאמר ש24שש-שהיו שוות 100%משרה במועצה הראשונה לא רלונטים לשניה וזה הפך ל80%.היום כמעט 3 שנים אחרי, הורידו לי את אחוזי המשרה ל58%ללא הודעה ראיתי בתלוש..ועוד נאמר לי שאין לזה בכלל קביעות....מה זכויותי?
אשמח לעזרתכם בברכה ורד זרקא 0522790827
רן
08/10/2015 17:19
שלום
רציתי לשאול כמה ימי חופש מגיע לי כמורה ועובד משרד החינוך כאשר אני מתחתן
תודה
עידית
08/10/2015 17:01
שלום רב,

בחודש ספטמבר עבדתי יום אחד וכל השאר הייתי בחופש.. עקב נסיעה לחו"ל.

קיבלתי שכר רק על היום הזה.

רציתי לדעת האם מגיע לי שכר על ימי החג וחצי ימים של ערבי החגים.. שעד היום קיבלתי שכר עליהם.

תודה מראש
אסמא גנטוס
08/10/2015 16:47
שלום רב
אני התחלתי לעבוד ב 1/9/15 בשכר חודשי האם מגיע לי תשלום עבור ימי החג - או רק אחרי שלושה חודשי עבודה ?
תודה אסמא
דניאלה
08/10/2015 16:46
שלום, אתמול התפטרתי מהעבודה שלי אחרי 5 חודשים בשל הרעה בתנאי העבודה ולפיכך נתתי התראה של חמישה ימים. במייל תשובה ענה לי המעסיק שברגע שאסיים להעביר את כל המידע הדרוש לעובד נוסף אתבקש להפסיק לעבוד באופן מידי. ציינתי בפניו שזה לא יארך יותר מיום אחד והוא הסכים. כעת דורש המעסיק שאעבוד עד תום תקופת ההתראה המוקדמת ולא כפי שאמר באופן מיידי. האם הוא יכול לחזור בו מעניין זה? יש לציין שכל ההתנהלות היא בכתב.
אור
08/10/2015 16:24
שלום,אשמח לקבל את עזרתכם!
עקב ניתוח (בעיה רפואית שהתפתחה בלי קשר למקום העבודה) שעברתי לפני כחודש קיבלתי 31 ימי מחלה.
אין לי אפשרות לחזור למקום העבודה הנוכחי שלי מכיוון שאסור לי לעבוד בעבודה מאומצת.
רציתי לדעת אין אני מקבלת את ימי המחלה- הבוס שלי הפנה אותי לביטוח לאומי,וביטוח לאומי החזירו אותי בחזרה לבוס..
אני עובדת עצות!!
עורך דין
08/10/2015 16:37
שלום אור

ימי מחלה משולמים על ידי המעסיק ממכסת ימי המחלה שצברת וללא קשר לביטוח הלאומי. אם יש לך בעיה לחזור לעבודה בגלל מגבלה בריאותית עליך לפנות לבדיקה אצל רופא תעסוקתי שיכתוב את המלצותיו בעניינך. המללצות הרופא התעסוקתי מחייבות את המעסיק.

בהצלחה
אורלי
08/10/2015 14:13
שלום רב

בערב חג המשרד נסגר לאחר 4 שעות במקום 7 שהייתי צריכה להשיאר.

מי אמור לספוג את החוסר בשעות ?

עפי תלוש המשכורת השעות הורדו לי
עורך דין
08/10/2015 16:18
שלום אורלי

אם הגעת למשמרת באורך ידוע מראש והמעסיק החליט לקצר את המשמרת במהלך יום העבודה, הוא צריך לשלם לך שכר מלא.

בהצלחה
אריאלה כהנא
08/10/2015 14:12
האם גננת המקבלת פנסיה 55.57% זכאית לדמי ביטוח לאומי
תקופה מסוימת?
עורך דין
08/10/2015 16:16
שלום אריאלה

הכי טוב, בכל נושא הקשור למוסד לביטוח הלאומי, לפנות אל המוקד הטלפוני במספר: 6050*

בהצלחה
לוי
08/10/2015 14:10
אני עובדת כשכירה במשרה חלקית כבר שנה וחודשיים במקום עבודה הזאת..
לאחר שהתחלתי לעבוד בעבודה נוספת הבחנתי שלא שילמו לי במשך כל הזמן הזה שעות נוספות ושבחודשים האחרונים גם לא שילמו לי נסיעות..לאחר שדיברתי עם הבוסיות שלי נאמר י שלא משלמים לי נסיעות כי עברתי לגור קרוב למקום עבודה. לגבי השעות הנוספות הן אמרו שיבדקו עם הרואה חשבון שלהן ויחזירו לי תשובה עבר חודש ועכשיו גם בתלוש של החודש לא שילמו לי נסיעות ושעות נוספות ורוב המשמרות שלי הן משמרות של 12 שעות..מה כחוק נהוג לשלם?
עורך דין
08/10/2015 16:14
שלום לוי

למעסיק אין שיקול דעת בנושא תשלום שעות נוספות / דמי נסיעות. כל עובד שמתגורר במרחק של יותר מ-500 מטר ממקום העבודה זכאי לתשלום נסיעות. וכך, כל עובד זכאי לתשלום עבור שעות נוספת מעבר ל-9 שעות עבודה ביום (בשבוע עבודה של 5 ימים).

בהצלחה
ציפי
08/10/2015 14:02
שלום!
רציתי לברר איך ניתן לקבל מסמך משפטי המצהיר שאני הורה יחיד?
במשרד התמ״ת נותנים תצהיר כזה רק עבור המעונות והצהרונים ונאמר לי שעדיף להוציא תצהיר משפטי אשמח לתשובתכם
תודה ויום טוב
עורך דין
08/10/2015 16:06
שלום ציפי

לעניות דעתי עליך להתייעץ עם עורך דין המתמחה בדיני משפחה, שכן לשאלתך אין כל נגיעה לדיני עבודה ואיני יודע להשיב.

בהצלחה
טל
08/10/2015 13:35
אני עובד בעבוטדה במשך 4 שנים בערך ובכל פעם היו משחקים איתי על הנושא של הדלק, בעקרון משלמים דלק לפי זה שאתה מגיע עם רכב ומסיע איתך אנשים, בכל פעם שמגיעים עם רכב שולחים הודעה למעשיק והוא מכניס לך על יום העבודה עוד 40 שקל. עכשיו הוא טוען שלא שלחתי לו הודעה ולצערי הטלפון שלי נמחק אך שמרתי הכל בדף מסודר, אשמח עם תעזרו לי תודה
עורך דין
08/10/2015 16:05
שלום טל

הוצא מחברת הסלולר פירוט שיחות שבו מופיעות גם הודעות SMS ששלחת ותוכל להראות למעסיק ששלחת לו SMS. אין לי רעיון אחר במצב הדברים.

בהצלחה
טל
08/10/2015 13:32
התחלתי לעבוד בעבודה חדשה ולאחר 3 ימי עבודה החלטתי שהמקום לא מתאים לי, העבודה נעשתה בגובה לכן עברתי קורס בהתאם, ביום שאחרי יום התפטרותי הייתי צריך לעבוד אך החלטתי שאני לא מגיע והודעתי על זה מראש באותה השיחה, עדכנו אותי שאני אקבל כנס כספי ושחתמתי על התנאים בטופס העבודה. לצערי לא באמת קראתי את כל הטופס לכן אני לא יודע במה מדובר, הייתי רוצה לדעת האם זה באמת חוקי להביא לי קנס.
בתודה מראש טל
עורך דין
08/10/2015 16:02
שלום טל

אם חתמת על חוזה ולא קראת אותו, ובחוזה כתוב כי מותר לנכות משכרך סכומים כאלה ואחרים, איך ולמה אתה בא בתלונות?
דקלה
08/10/2015 13:19
מה זה אומר דרגה 3..לגביי השכר ?
עורך דין
08/10/2015 16:01
שלום דקלה

תלוי באיזה תחום ותלוי בחוזה העבודה שלך ו/או בהסכם קיבוצי בתחום עיסוקך (אם קיים - תקראי אותו).

בהצלחה
נ.ש
08/10/2015 12:45
ילדתי לפני כמעט 4 חודשים. לפני שיצאתי לחלד ועד עכשיו עבדתי בגן פרטי. במהלך החלד בקרתי בגן ואמרתי למנהלת הגן שאחזור אחרי החגים. לא סגרנו על תאריך מדוייק.

אתמול הגעתי לפגישה עם מנהלת הגן בה דברנו על השכר שאקבל והסכום אותו אשלם על שהות ביתי הקטנה איתי בגן.

הודעתי לה שאחזור אליה בהמשך היום לגבי תשובה, שכן עליי יהיה גם לשים את בני הגדול בצהרון אם אחזור לעבוד.
אתמול הודעתי לה שטרם השגתי טלפונית את מנהלת הצהרון וכי מחר בצהריים אפגש עם מנהלת הצהרון ואחזור אליה עם תשובה.

היום בבוקר שלחה לי הודעה מנהלת הגן בזו הלשון "לא נעים לי. קבלת הטבה בסך 1300 שח בידיעה שאת חוזרת לעבוד באוקטובר. אני מסרבת להורים כי אני שומרת מקום בגן לביתך. לא אוכל לשמור לה מקום. הודיעי לי מה כוונתך היום בבוקר."

יש לי כמה שאלות:

1. לפני שיצאתי לחלד שאלתי אותה אם תוכל לשלם לי לפני החלד דמי הבראה. היא הסכימה בשמחה ואכן שילמה. 1000 ומשהו, אולי התכוונה לזה בהטבות. האם זה לא מגיע לי בכל מקרה?!

2. אם סגרנו בע"פ שאני חוזרת "אחרי החגים" ולא חזרתי בינתיים - אני עדיין בחלד? האם הפרתי איזה חוזה שבע"פ? יודעת ש"לא יצאתי בסדר", התכוונתי לחזור אך עלו בי שאלות ותהיות מאוחר יותר.

3. אין איזה איסור של הפעלת לחץ / תשאול עובדת לגבי חזרה לעבודה אחרי חלד?

תודה רבה רבה על הקריאה, לא חשבתי שיצא כ"כ ארוך
עורך דין
08/10/2015 15:59
שלום לך

1. אם עבדת יותר משנה מגיע לך לקבל דמי הבראה לפי חוק.
2. מותר לך להאריך את חופשת הלידה לפי החוק אך כמובן שיש לידע את המעסיק בנושא.
3. מותר לשאול שאלות... אין חוק נגד זה.

בהצלחה
פולינה
08/10/2015 12:43
שלום, אני מעוניינת להתיעץ בנוגע לקרן פנסיה שיש לי במנורה מבטחים.

אני עובדת באותו המקום כבר 4.5 שנים כאשר ההסדר של מקום העבודה עם מנורה מבטחים הוא 0.2 דמי ניהול על הצבירה ו 1.25 על ההפקדות החודשיות. אני כרגע בחופשת לידה של 8.5 חודשים, יצרתי קשר עם מנורה על מנת לשמור על הזכויות הפנסיוניות שלי אז\ מהבחינה הזאת אין לי בעיה.

כרגע אני כבר 6.5 חודשים בבית ולפני מספר ימים קיבלתי מכתב מהם שהם מעלים לי את הדמי ניהול על הצבירה ל 0.5 (פי 2.5!!) ועל ההפקדות ל-6 (פחות רלוונטי כי אני לא מפקידה כשאני לא עובדת).

הם עשו את זה באופן חד צדדי בלי לעדכן אותי בזמן ולא מוכנים להחזיר את הדמי ניהול הקודמים עד שאחזור לעבודה. חשוב לציין שלא עזבתי את מקום העבודה ואין לי גם כוונה, אני ממשיכה לעבוד שם לאחר חופשת הלידה.

דיברתי עם הנציגה והיא לא מוכנה לעזור לי. מדובר בסכום לא קטן זה הרי על כל הסכום שצברתי כל השנים. יש משהו לעשות בנדון?
עורך דין
08/10/2015 15:57
שלום פולינה

זכותך להעביר את הכספים לניהול בכל חברת ביטוח אחרת שתציע לך תנאים טובים יותר.

בהצלחה
מתן
08/10/2015 15:36
היי,
כשנכנסתי למקום עבודתי חתמתי על חוזה התחייבות לשנת עבודה, ובמידה ואני רוצה להתפטר אני צריך להודיע למעסיק שלי 30 יום מראש.

בפועל - עבדתי כ-4 חודשים.

מה שאומר שע"פ החוק אני צריך להודיע רק 4 ימים מראש.

מה תופס, החוזה שנחתם או החוק? (חשוב לציין שהיו הרעות בתנאי העבודה; שעות שבת שלא שולמו במלואן, הלנת שכר של יום-יומיים וכדומה).

תודה מראש,
מתן
עורך דין
08/10/2015 15:56
שלום מתן

לפי פסיקות של בית הדין לעבודה, במידה והתנייה בחוזה של 30 ימי הודעה מראש הנה הדדית, יש לה תוקף. בכל מקרה אחר, החוק גובר בכל הנוגע לתקופת ההודעה המוקדמת.

בהצלחה
נ.ס
08/10/2015 12:42
שאלה לגביי חישוב דמי לידה, מה קורה במצב שאני בשבוע 29 עובדת במקום עבודה 8 חודשים. אם כרגע אני עוזבת אני לא אקבל דמי לידה מלאים (רק 7 שבועות כי אין לי ותק של 10 חודשים) מה עם אני לוקחת מחלה חודשיים על חשבוני? במקרה כזה יהיה לי ותק לדמי לידה מלאים, אבל מה לגביי החישוב של דמי לידה ? הרי לא יהיו משכורות (כי אין לי מספיק ימי מחלה בתשלום) האם ייקחו את האחרונות שהיו ? חודשיים לפני ? תודה
עורך דין
08/10/2015 15:55
שלום לך

על מנת לקבל דמי לידה מלאים את צריכה 10 תלושי שכר מתוך 14 החודשים האחרונים, ואין זה מחוייב שהתלושים יהיו מאותו מעסיק.

בהצלחה
לי
08/10/2015 12:07
שלום

התקבלתי לעבודה לפני כשנתניים,
לאחר 6 חודשים בדיוק מתחילת עבודתי המשרה בה עבדתי עברה לניהול אחר (הכולל משרד רואי חשבון אחר שטיפל במשכורות)
כעבור שנה וחצי נוספת פוטרתי מעבודתי, כאשר מבחינתי עבדתי באותה משרה שנתיים בדיוק.
האם על ששת החודשים הראשונים אני אמורה לקבל פיצויים? האם זה נקרא שפיטרו אותי וקיבלו אותי לעבודה במקום אחר?

אשמח לתשובה..
עורך דין
08/10/2015 15:54
שלום לי

הוותק נספר מהיום שבו התחלת לעבוד אצל אותו מעסיק. עובדים רבים משנים משרה תחת אותו מעסיק. הוותק תמיד נשמר.

בהצלחה
אלי
08/10/2015 12:05
שלום. מתגורר בחולון ועובד במרחב לוד. מתכוון לעבור ולהתגורר בעפולה(ישוב באזור פתוח). וכן במרחק העולה על 40 קמ ממקום עבודתי. האם זכאי לפצויי פטורין במלואם(מתפטר בדין מפוטר).
עורך דין
08/10/2015 15:52
שלום אלי

על פניו לא.

בהצלחה
נועה
08/10/2015 15:30
שלום,
על פי החוזה עבודה שלי אני מקבלת רכב צמוד ודלק בסך של עד 1400 ש"ח. לאחר השלמת הסכם של רכב ליסינג צמוד החלטתי להתפטר מרכב צמוד ולקנות רכב פרטי. המעסיק שלי עכשיו רוצה להגדיל את המשכורת החודשית שלי עם החזר עבור המכונית אבל מציע לתת רק 500 ש"ח לדלק בטענה כי החוזה אינו חל יותר. האם זה נכון?
לחלץ מהחוזה
"החברה תעמיד לרשות העובד, לצורך מילוי תפקידו, רכב צמוד, לפי שיקול דעתה וקביעתה, בהתאם לכללים הנהוגים בחברה וחתימתו של העובד על "הסכם שימוש ברכב" המהווה חלק בלתי נפרד מההסכם. העובד ישא בחבויות המס בגין העמדת הרכב בהתאם להנחיות נציבות מס הכנסה. החליטה החברה על העמדת רכב חדש לעובד מחברת ליסינג, יידרש העובד כתנאי מוקדם לקבלתו, להתחייב לעבוד בחברה לתקופה שלא תפחת מ 24 חודשים ויהיה חייב בפיצוי בגובה שלושה תשלומי ליסינג במקרה של הפרת ההתחייבות.
העובד מאשר שידוע לו, שהחברה תכסה עלויות דלק בעבורו בסך של עד 1400 ₪ לחודש (ברוטו) ותהיה רשאית לקזז משכרו מיכסה עודפת. החברה שומרת על זכותה לעדכן, מעת לעת, את הסכום בהתאם לשיקולה."

תודה רבה.
טלי
08/10/2015 11:57
שלום,
ברצוינ לדעת האם עובדת שיצאה לחופשת לידה אשר במהלכה ביקשה להאריך לחופשת ללא תשלום לשנה יכולה לעבודה בעבודה אחרת במהלך החופשה ללא תשלום והאם עצם העובדה שעובדת במהלך החופשה ללא תשלום מהווה עילה לפיטורין למרות שהחוק אינו מתיר פיטורין עד לשנה מיום הלידה.
טלי
08/10/2015 15:09
אודה לתשובה בהקדם. תודה
ליטל
08/10/2015 11:16
שלום,

בחופשת לידה. אתפטר כעבור שנה ותק (כולל חופשת לידה) לטובת גידול הילד.
האם המעסיק מחויב לשלם לי דמי הבראה ביחד עם פיצויי הפיטורין? או שמשלמים רק למי שממשיך לעבוד גם אחרי השנה...
עורך דין
08/10/2015 14:34
שלום ליטל

היה ויש לך ותק של שנה ויותר במקום העבודה מגיע לך לקבל דמי הבראה בעת סיום יחסי עובד מעביד. וכן, תקופת חופשת הלידה נחשבת לצורך חישוב הוותק.

בהצלחה
ג'ני
07/10/2015 20:46
אני עובדת בחברת שמירה ומהיום מנהלת הביטחון שלנו החליטה לחייב אותנו לתת לה את הטלפונים שלנו במהלך השמירה.
זה אולי מרגיש קטנוני, אבל זה נורא מפריע לי.

היא יכולה לחייב אותנו?
עורך דין
08/10/2015 14:33
שלום ג'ני

התשובה שלילית. מותר להורות לעובדים לא לעשות שימוש בטלפונים אך לא ניתן לקחת אותם, אלא אם את מצועסקת במתקן בעל רגישות בטחונית גבוהה וכדומה.

בהצלחה
תמר
07/10/2015 20:09
שלום. אני עובדת בעמותה בחיפה מזה שלוש שנים. החלטתי לעבור לירושלים. העמותה אינה יכולה לספק לי עבודה בירושלים ולכן אין לי ברירה אלא להתפטר. האם אני זכאית לפיצויים?
עורך דין
08/10/2015 14:32
שלום תמר

אם מעבר הדירה אינו לרגל חתונה בתשובה שלילית.

בהצלחה
משרה
איתי
07/10/2015 18:22
שלום רב.
אימי עובדת בצהרון בגני ילדים במשרה של 47 % כארבע שעות ביום.
רוצים שהיא תעבוד ותחום על טופז של משרה של 45 אחוז. מה זה אומר ? האם זה פוגע בה ? אם כן במה?
RE: משרה
עורך דין
08/10/2015 14:32
שלום איתי

הקטנת היקף משרה בהכרח פוגעת בזכויות של העובדת.

בהצלחה
מירי
08/10/2015 11:12
שלום,
בחוה"מ משרדנו עבד 5 שעות.
המשרד נפתח בשעה 9:00. פעמים רבות אני מגיעה ראשונה ולכן אני מחזיקה במפתח למשרד באופן קבוע.
באחד מן הימים שכחתי את המפתח למשרד, והבוסית שלי עדיין לא הגיעה. עדכנתי אותה שאני ממתינה לה.
היא רשמה ש2 העובדים האחרים לא יגיעו היום ושהיא עצמה תגיע, לכן אין טעם לחכות ושאלך הביתה.
האם אמור לרדת לי תשלום על היום הזה? (אין לי ימי חופש). במידה וכן - כמה אמור לרדת לי? על 9 שעות או 5?
תודה!
מירי
08/10/2015 11:13
*ושהיא עצמה תגיע מאוחר
מיטל
08/10/2015 10:19
אני בחודש 9 להריוני.
לא מרגישה טוב
הרופא ממליץ על מנוחה
אך נגמרו לי ימי המחלה
משמע שאני בבית על חשבוני ..
האם במקרה כזה אוכל לתבוע את הביטוח שלי בעבודה על אובדן כושר עבודה ?
במידה והתשובה היא כן האם זה תלוי בכמה ימים אני במחלה ?
עורך דין
08/10/2015 10:52
שלום מיטל

התשובה שלילית. מה שכן, פני אל הרופא שלך ובקשי ממנו הפניה לצורך שמירת הריון ואם תקבלי ממנו המלצה כאמור - תוכלי להיות בבית עד הלידה ולפנות לביטוח הלאומי לגבי קבלת קצבה.

בהצלחה
תגובה לתגובה מ...
08/10/2015 11:02
למה שלילי ?
מכירה כאלה שתבעו.

בכל אופן שמירה לא רלוונטי .
ביטוח לאומי דורש 30 ימים בבית ללא תשלום ואני אמורה ללדת היום מחר אז הכל גבולי

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ