מקווה שתוכלו לעזור לי. יש לי חשד סביר כי עורך דיני מרמה אותי. שמעתי ממספר לקוחות שלו בעבר שלא כדאי לסמוך עליו והוא אינו מייצג את העובד כראוי בבית דין מסיבות כאלה ואחרות. לצערי, נתקלתי בדברים הללו רק לאחר שכבר לקחתי אותו ושילמתי לו. איך אדע שהוא לא מרמה אותי? השמועות אומרות שהוא סוגר עסקאות עם חברות מסוימות ומקבל מהן כסף ובתמורה הוא מחסיר מהשופטים מידע רלוונטי שיכול להועיל ללקוחו. האם זה הגיוני? יש בו משהו מוזר. הוא לא מסתכל בעיניים. הוא מתנהג באופן חשוד. ביקשתי ממנו שאהיה נוכח בדיון שיערך בינו לבין החברה הנתבעת והוא פשוט לא מעוניין בכך. הוא טוען שאין לי מה לחפש שם ואם יהיה בי צורך הוא ידע. לפחות שלושה לקוחות שלו טענו שהוא גרם להם להפסד בכוונה תחילה. אחד מהם גם פנה לוועדת האתיקה של עו"ד. כיצד אני יכול לוודא שלא כך הדבר? איך ניתן להוכיח מקרה שכזה? אני מסרתי לו המון מסמכים. הקלטות. מידע כנגד החברה. איך אוודא שהוא אכן משתמש בהם? מה עליי לעשות? לסמוך? רק לסמוך על יושרו משום שהוא עו"ד? לצערי, היום כבר כמעט את כולם ניתן לשחד. אפילו את רה"מ. איך אוודא שהוא לא מרמה אותי ואכן מייצג אותי באופן מלא? אוטוטו יערך הדיון. אנא עזרכתכם