פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: RE: טלפון מעבודה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: RE: טלפון מעבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
19/10/2015 10:19
תודה רבה על התשובה. אני כבר פניתי לנציגי המעסיק גם בכתב וגם בעל-פה. הם מתעקשים על החזרת המכשיר והסים. השאלה האם הפסקת התשלומים לחברת סלולר היא חוקית במקרה זה. יש להדגיש , שבעצם הלקוח של חברת סלולר הוא המעסיק ולא אני.
16/10/2015 16:03
במסגרת תפקידי בעבודה קיבלתי מכשיר טלפון מעבודה והשתתפות מעסיק בחבילה. לאחר 6 שנים התפטרתי. מסרתי את המכשיר והסים לנציג , אך לא השכלתי לקבל אישור מסירה בכתב. לאחר מספר חודשים שאני כבר לא עובדת בארגון גיליתי שאני עדיין מחויבת דרך כרטיס אשראי על החבילה. יצרתי קשר עם נציג של מעסיק בבקשה להפסיק את התשלומים , אך נעניתי שכיוון שהם לא מוצאים את המכשיר והסים הם לא ינתקו את הקו. הם דורשים שאני אחזיר את המכשיר והסים שכאמור כבר לא ברשותי.
פניתי לברת סלולר, אך אמרו לי, שכיוון שהקו בבעלות המעסיק לא ניתן לנתק את הקו וכל התנהלות מולם צריכה להיעשות דרך מעסיק
האם אני יכולה להורות לחברת האשראי להפסיק את התשלומים? האם מותר להם עדיין לחייב אותי על שירות שאני לא מקבלת?
מה אתם ממליצים לעשות כדי לסיים את הפרשה?
19/10/2015 09:34
מקפיצה
19/10/2015 17:57
שלום סבינה

איני מכיר לפרטים את ההסכם שלך מול המעסיק בנושא, אך ההגיון שלי אומר שאין כל סיבה שתשלמי עבור קו טלפון שאינו בבעלותך ואינו בשימושך.

בהצלחה
19/10/2015 10:06
שלום סבינה

אם הקו והמכשיר בבעלות המעסיק ואת החזרת אותם בסיום העסקתך, אין כל סיבה שתשלמי עבורם כמובן. מומלץ לפנות אל המעסיק בכתב ולהסביר את הנושא, על מנת לנסות לסיים את הפרשה בדרך מכובדת ובהסכמה.

בהצלחה
19/10/2015 10:19
תודה רבה על התשובה. אני כבר פניתי לנציגי המעסיק גם בכתב וגם בעל-פה. הם מתעקשים על החזרת המכשיר והסים. השאלה האם הפסקת התשלומים לחברת סלולר היא חוקית במקרה זה. יש להדגיש , שבעצם הלקוח של חברת סלולר הוא המעסיק ולא אני.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: RE: טלפון מעבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ