פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 313
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

ניקולאי
31/05/2018 22:16
הוצג לאחי (שעובד כקופאי ברשת מזון גדולה) סרטון בו לכאורה הוא מעביר מוצרים שלא תואמים את התמחור שלהם, והואשם "בגניבה", למחרת נקרא לעבודה כרגיל ומיד הוכנס לחדר צדדי בו הקב"ט של הסופר והקב"ט הראשי של הרשת ועוד 6 עובדים בתפקידים שונים שנכחו שם.

בחדר הוא הושפל והוטחו בו האשמות של "גניבה" (אי תיאום מחיר למוצר שהועבר) ולאחר שהפחידו אותו צעקו ואיימו עליו שאם לא יודה "באשמה" הוא ייפגע מזה וכך גם משפחתו וכל סביבתו, הוא ייצבור כתם פלילי באם ייסרב להודות, יחד עם זאת הוכתב לו מה לרשום במכתב "ההודאה" ומפחד וחשש על עתידו וכניעה ללחצים לסחיטות ולאיומים הוא כתב וחתם אחר הודאה שנכפתה עליו להודות "בגניבה" שעלותה 500 שקלים, לאחר מכן הגיעו שוטרים ומשהלכו צוות הפמליה שנכח שם סירב לקבל את התשלום ואמר שבכל זאת יוגש תלונה במשטרה (למרות ההבטחה בנוכחות השוטרים שבכך יסתיים האירוע החריג הזה).

שאלות:

האם יוגש כתב אישום?

האם רשת המזון רשאית לתבוע אותו אזרחית\כלכלית?
האם למרות העבר הנקי שלו(ועדיין!) ינקטו בפעולות נגדו?

האם שיטת האיומים שננקטה כנגדו תקינה בכלל?
משה
31/05/2018 22:14
היי

המעסיק שלי דורש מכל העובדים להוריד את האפליקציה "שעון נוכחות" על מנת שנחתום כניסה למשמרת ויציאה ממנה.

האפליקציה דורשת הרשאה למיקום, תמונות ומדיה, שיחות ומידע על המכשיר.

המידע על המיקום נשמע רלוונטי, אבל אני לא רואה סיבה לתת הרשאות למידע על שיחות, תמונות וכו'.
רציתי לדעת האם זה חוקי? האם מותר לו לדרוש זאת ממני?

ואם זה לא חוקי, אשמח לייעוץ על צעדי המשך.
עד היום חתמנו כניסה ויציאה באמצעות טביעת אצבע.

תודה רבה!
אינה
31/05/2018 22:12
רציתי בבקשה לבדוק בנושא הבא: בעלי עבד שנתיים בחברת אבטחה מסויימת בשנים 2009-2011 ולא שולמה לו כלל פנסיה אין הורדות מהשכר, רוב תלושי השכר שמורים אצלינו.

הוא הועסק דרך חברת כוח אדם אם זה חשוב. האם עדיין אפשר לתבוע את המעסיק גם למרות שעבר הרבה זמן? אנחנו גם לא בטוחים שהחברה עדיין קיימת ולא שינתה את פרטים

תודה מראש
רינה
31/05/2018 22:07
קרובה עבדה מספטמבר 2016 ועד לחודש ינואר 2018 במקום עבודתה. עקב הרעה בתנאים - אי הפרשת כספים לפנסיה, הוחלט על התפטרותה.
לאחר דין ודברים רבים בינה לבין המעסיק - אכן הופרשו הכספים לקרן הפנסיה לבסוף למעט סכום של כ-800 ש"ח.
במהלך החודשים האחרונים נפתח תיק בכונס הנכסים הרשמי . המועד הראשון לקבלת ההחלטה היה ב12.2.18 כאשר ב29.4.18 הוחלט כי החברה תפורק שלא לבקשתה.

מספר שאלות:
-האם קיימת עילה לתביעה להשלמת סכומי הפרשי הצמדה בגין אי הפקדה בזמן? האם זה משנה לאחר שבעצם הופקדו כל הכספים גם אם זה באיחור של מעל חצי שנה? (לבסוף כן התקיימה רציפות הפקדות פנסיונית).
-הסכום שאינו הופקד לקופת הפנסיה הוא בגין החודשים האחרונים במקום העבודה, עקב אי הפקדת כספים אלו ייתכן ולא תהיה רציפות פנסיונית (מאחר ויש צורך להמתין כשלושה חודשים עד ההפקדה הראשונית לקופת הפנסיה). אי לכך, החודש וחצי הקרובים הם נקודת זמן קריטית מבחינת איבוד הזכויות?
-האם קיימת עילה לבקשת כספי פיצויים שאכן הופרשו? בחוזה לא מוזכר סעיף 14, אך בדוח קופות הפנסיה קיים רישום כספי פיצויים. האם ניתן למשוך אותם? האם ניתן לבקש השלמת פיצויים עקב התפטרות עקב אי הפרשה לפנסיה?
טל
31/05/2018 22:01
היי,

אני שכיר שעובד במשמרות (לפי שעה) בהיקף חצי משרה.

במהלך תקופת עבודתי (וותק של שנה ו7 חודשים) צברתי 4 ימי חופש.

בחודש יולי איני מתכנן לעבוד עקב חופשה ולכן לא יונפק לי תלוש משכרות.

רציתי לשאול אם במקרה בו אפדה את ימי החופשה שלי במהלך התקופה הזו יונפק לי תלוש משכורת (לטובת תשלום ימי חופש בלבד ללא שעות עבודה) על ידי המעסיק, הכולל את ההפרשות לקופת הגמל והתשלומים (ביטוח לאומי למשל) כרגיל?
מעין
31/05/2018 21:59
שואלת עבור חברה- היא מעוניינת להעסיק מטפלת לילדים למשרה חלקית של שעתיים ביום. אצלה בבית. המטפלת ביקשה שלא תשלם עליה דמי ביטוח לאומי ושהתשלום יתבצע במזומן. המטפלת מוכנה לחתום על מסמך בו היא מצהירה שהכל נעשה לבקשתה ושלא תתבע בעתיד. מה החשיפות שעומדות בפני המעסיקה במקרה כזה? עד כמה זה בעייתי?
שיר
31/05/2018 21:57
שלום,

האם כאשר מוצגת הוכחה למקום עבודה × שישנה קרן פנסיה פעילה ברציפות של חצי שנה כנדרש במקומות אחרים כאשר מוצג כי חלק מהחודשים הם מחברת פנסיה אחת וחלק מהחודשים מחברה אחרת, מקנה איזשהי לגיטימציה למקום העבודה × לא לשלם קרן פנסיה מהיום הראשון של העובד?

שאלה נוספת,

מה נכון להגיש במקומות עבודות כדי להוכיח על קרן פנסיה פעילה (אילו טפסים)?

תודה רבה על עזרתכם,
שיר
עינב
31/05/2018 21:54
המעסיק שלי פיטר אותי מתוך רגע של "עצבים" לפני מספר ימים (לאחר כמעט שנתיים), הוא שלח לי מכתב סיום העסקה במייל עם התראה של 30 ימים. (לא בוצע שימוע, הפיטורין היו בשיחת טלפון. ביקשתי שישלח לי במייל מכתב סיום העסקה מסודר, וכך היה). עכשיו, 4 ימים אחרי, הוא כתב לי מייל שהוא מתחרט ומבטל את מכתב הפיטורין, ואם אני מעוניינת להתפטר בעצמי הוא מכבד את זה.

א. האם הוא יכול לעשות דבר כזה?

ב. איני מעוניינת לעבוד אצלו יותר. האם עכשיו הוא מסובב את כל התמונה למצב בו הוא לא יצטרך לשלם פיצויים כי זה לכאורה אני התפטרתי?

תודה רבה!
אסתר
31/05/2018 21:49
שלום,

אני עובדת במעון ילדים ואני מטפלת קבועה על 6 ילדים.
לפני שבוע וקצת נקעתי את רגלי (בבית) ומאז קיבלתי מהעבודה קרוב לחודש מחלה.

בהמשך הודיעה לי המנהלת שלי כשאחזור לעבוד כבר אהיה על תקן מחליפה שזה אומר: רק אם צריכים אותי ייתקשרו אליי, ובנוסף גם אומר פגיעה בימי העבודה שלי ובשעות ואף בשכר.

אני ממש מרגישה כאילו הרעו לי את התנאים מקצה לקצה כאות נקמה על הימי מחלה שלי.

האם אני צודקת ואם כן כיצד עליי לפעול?
יחזקאל
31/05/2018 19:07
שלום אני נמצא בתכנית פנסיה צוברת במשטרת ישראל כאשר הגיל פרישה עומד על 57, בהגיעי לגיל הזה אני זכאי לפנסיה כמו אדם שיצא לפנסיה בגיל 67 או שבמהלך השנים עד הגיעי לגיל 67 אני אאלץ למצוא עבודה אחרת, להסתמך על חסכונות או הלוואות?
עמית
31/05/2018 17:41
האם מקום עבודה רשאי למשוך בחזרה את המשכורת שהפקיד לעובד
טובה
31/05/2018 13:37
שלום רב,
אני מורה במקצועי. ב29.8.17 הגעתי לסדר את הכיתה והזזתי ארון כבד. כתוצאה מכך התחלתי לחוש בכאבים בגב וברגל. ידוע על בעיית גב משנת 2010 בעקבות תאונה בבית. לאחר כשבועיים, כשהכאבים לא חלפו ,פניתי לרופא אורטופד מומחה לעמ"ש והצגתי בפניו את מה שקרה לי. הוא טען שזה לא גורם לבעיה חמורה בגב ולא ציין ברשומות שעברתי תאונה בעבודה. אני לא הצגתי יותר את העובדה שהזזתי ארון בכיתה בפני אף רופא כי נאמר לי שזה לא מה שגרם לכאבים. כך המשכתי לסבול מכאבים תוך שאני מטופלת בפיזיותרפיה. במהלך החודשים לא ידעו גם רופאים נוספים מה מקור הכאב כיוון שבבדיקות נוספות שללו שמקור הכאב הנוכחי מהגב וגם לא ממפרק הירך. רק אחרי פסח- חודש אפריל רופא אמר שזה בכלל ממקור אחר וקיבלתי טיפול מתאים וגם סיכום הביקור. הייתי בחופשת מחלה מתחילת מרץ . כשביקרתי אצל רופא תעסוקתי בתחילת חודש מאי, הוא אמר לי שזאת תאונת עבודה ולבדוק מה ניתן לעשות.
חזרתי לרופא הראשון שפניתי אליו , רופא אורטופד גב והוא סירב לכתוב ברשומות שזאת תאונת עבודה למרות שהצגתי בפניו את טופס 250 חתום ע"י המנהלת.
מה עליי לעשות כדי שהבעיה תוכר לי בביטוח לאומי למרות סירובו?
האם כדאי בכלל להמשיך בתהליך הנוכחי ?
אלמונית
27/05/2018 23:42
שלום רב, אם נעדרתי במהלך חודש עבודה לימים מסויימים לצורך טיפולים/ בדיקות ( לא לקחתי אישורים מאף מקום בו נבדקת או טופלתי כי לא שיערתי שאני צריכה להציג אישור כזה למעסיק) האם אני מחוייבת להציג אישור מפורט מכל מקום בו הייתי למעסיק? למשל אישור על בדיקת רנטגן טיפול פיזיותרפיה או מספיק להגיש אישור מחלה מרופא משפחה על ימים אלו? אין איזה חיסיון רפואי במידה ואני לא רוצה שידעו איזה בדיקות וטיפולים אני עושה?

אשמח גם להפנייה לסעיפי החוק הנוגעים בעניין.

רק אציין שגם ככה אין לי ימי מחלה כך שאני לא זכאית לתשלום על הימים בהם נעדרתי . האם בכל זאת אני מחוייבת להציג אישור רפואי?

שאלה נוספת . כאשר אני מבקשת להעדר לצורך עניין רפואי האם המעסיק רשאי לסרב או שעל פי חוק הוא נדרש לאשר העדרות רפואית?
עורך דין
30/05/2018 10:27
שלום לך

אם אין לך ימי מחלה צבורים אין כל משמעות להצגת אישורי מחלה שכן לא תקבלי עבורם תשלום.

בהצלחה ורק בריאות
אושר
30/05/2018 09:11
שלום, רציתי לדעת אם יש ביכולתי לנצל את השעות שנשארו לי מתוך ה40 שעות הריון בזמן חופשת לידה מוקדמת, בתור ימים שאוכל לקבל עליהם משכורת מתוך שחובה על המעסיק לשלם לי על ה40 שעות.
וכל זה מכיוון שאני יוצאת לחופשת לידה מוקדמת (כשבועיים לפני המועד) וברצוני לקבל שכר אם יתאפשר הדבר.
ריבה
30/05/2018 08:43
האם עובד לא יהודי או יהודי שעובד משרה חלקית מספר משמרות בשבוע, בוקר או אחה״צ או שבת זכאי לתוספת בשעות אלה? ומהי התוספת?
האם גם לעובד שמגיע לעבוד בעסק מטעם קבלן צריך לתת תוספת לעבודה בשבת?
עידן
30/05/2018 08:31
עבדתי במשך 11 חודשים אצל מעסיק ללא קופת פנסיה קודמת.

כעבור 6 חודשים על פי חוק המעסיק פתח לי קופה בחברת הפניקס והחל לנכות לי מהתלוש את החלק שלי לפנסיה על פי השכר.

עלה בדעתי לבדוק עם חברת הפניקס עצמה האם בוצעו העברות הכספים מהמעסיק ונוכחתי לגלות כי לא בוצעה הפקדה.

משמע, ניכו לי כסף מהמשכורת מדי חודש ולא העבירו אותו לקופה הפנסיה וגם לא את החלק של המעסיק. פניתי מספר פעמים למעסיק וקיבלתי תשובה לא מספקת ומתנערת מאחריות.

פניתי לארגון שי"ל לגבי ייעוץ אבל אני רוצה לוודא גם כאן מה החוק אומר לגבי האחוזים שעל המעסיק להפריש לקופת הפנסיה לפני שאשלח מכתב התראה למעסיק לפני פניה לגורמים משפטיים.

תודה רבה
קרן
29/05/2018 22:01
ממוצע המשכורות שלי גבוה בהרבה משכר חופשת הלידה שקיבלתי ... אני יודעת שיורד מיסים אבל נראה שיש פער מאוד גדול. מישהו יכול להגיד איך בדיוק מחשבים את מס ההכנסה ? אם מתייחסים לזה כאל סכום אחד או מחלקים לשלוש ? יש דרך לקבל את החישוב מביטוח לאומי ? יצא פער של כ 15,000 ₪ מהברוטו לנטו כביכול..
עורך דין
30/05/2018 08:27
בוקר טוב קרן

על מנת לבצע חישוב מדוייק של דמי הלידה שמגיעים לך, עליך לפנות לחשבת שכר או יועץ מס.

בהצלחה
שמעון
29/05/2018 10:35
אני רוצה להתפטר מהעבודה לאחר חודש וחצי אך אני חתום על חוזה שאומר לי להתריע 30 יום מראש על פיטורין.

מה אני יכול לעשוץ על מנת להתפטר במיידית? האם בכל מקרה אני צריך לתת הודעה מוקדמת של 30 ימים למרות שעבדתי רק חודש וחצי? האם החתימה על החוזה יותר חזקה מהחוק שקובע אחרת לפי מה שקראתי?

תודה מראש....

נ.ב אני חייל משוחרר!
עורך דין
29/05/2018 14:01
שלום שמעון

קרא את הכתבה בנושא הודעה מוקדת באתר זה - התשובה הנה כי עליך לתת הודעה מוקדמת לפי החוק, שגובר על הוראות החוזה שחתמת עליו במקרה הזה.

בהצלחה
שימרית
29/05/2018 11:31
צריכה עו"ד לענייני עבודה

שואלת לחברה

שישי שבת הרגישה לא טוב עם חום גבוה ושלחה הודעה למעביד שהיא מרגישה לא טוב ובראשון בבוקר היא הולכת לרופא המטפל והיא תעדכן אותו.

הרופאה נתנה לה אנטיביוטיקה וחופשת מחלה ל 3 ימים
ובאותו רגע היא הודיעה למעביד.

היום (היום השלישי למחלה) הוא מתקשר אליה עצבני ובצעקות למה היא לא עובדת .. אמרה לו שהיא בחופשות מחלה ושהיא עדכנה אותו לגבי הימי מחלה.

הוא מבחינתו רוצה להוציא אותה לחופשה על חשבונה בימי רביעי חמישי.

האם מותר לו?
עורך דין
29/05/2018 13:55
שלום שימרית

מותר למעסיק להוציא עובדת לחופשה יזומה על חשבון ימי חופשה שצברה וכל עו דיש לה ימי חופשה צבורים - אין בכך כל בעיה חוקית.

בהצלחה
שי
29/05/2018 10:30
היי.

במסגרת העבודה סוכם עימי בחוזה שהחברה תישא בעלות של 550 שח לנסיעות בכביש 6. אך אני הוא זה שצריך לשלם ולהביא קבלות בכדי לקבל את ההחזר. האם סכום זה גם חייב במס הכנסה? כי במידה וכן יוצא שההחזר קטן בהרבה ממה שסוכם.

אודה לתשובה.
אולגה
28/05/2018 09:09
בוקר טוב, אשמח לעזרה.
אני בהריון חודש 6
עובדת בעבודה משעה 6 וחצי עד 4 וחצי כולל ימי שישי
הסברתי למנהל שהשעות כבר קשות לי מאוד והאם יש אפשרות להתחשבות בנוגע לשעות נוספות.

הוסבר לי שאצטרך לחתום על חוזה חדש ושזה יפגע לי בזכויות.

אשמח לדעת האם זה באמת יפגע בזכותיי והאם יכולים לחייב אותי להמשיך לעבוד שעות נוספות - או בהתאם אם ארצה להוריד לחתום על חוזה חדש.
עורך דין
29/05/2018 09:49
שלום אולגה

אסור למעסיק להעסיק אותך במסגרת שעות נוספות החל מהחודש החמישי להריונך והילך. אלה הוראות החוק ואין צורך לחתום על חוזה עבודה חדש על מנת לממש אותן.

בהצלחה
הילה
28/05/2018 09:09
עובד שעבד במשרה מלאה וחלה שלא כתוצאה מהעבודה, פנה לרופא תעסוקתי וקיבל הטבה בשעות העבודה, האם רשאי לקבל השלמה למשכורת ממקור מסויים? אם כן- מאיפה?

בנוסף, עובד שכתוצאה מתאונת עבודה רופא תעסוקתי הפחית את שעות עבודתו, האם מקבל השלמת משכורת מגוף מסויים? אם כן- מאיפה?

תודה רבה
עורך דין
29/05/2018 09:47
שלום הילה

ניתן לנצל ימי מחלה צבורים אך לא מעבר לכך. לאחר שימי המחלה הצבורים של העובד הסתיימו, הוא לא יקבל שכר עבור השעות שמחסיר.

בהצלחה
אנונימית
28/05/2018 14:49
עבדתי במפעל לייצור כבלים
משתמשת כבר תקופה ארוכה בכדורים ובמשחות
אבל הן לא עוזרות ...רופא משפחה לא יכול לתת לי הפניה לבדיקה לאלרגיה למתכות ..
חייבת פתרון מפריע בחיי היום יום /כרגע לא עובדת..
עורך דין
29/05/2018 09:45
שלום לך

את צריכה לפנות לבדיקה של רופא תעסוקתי, שיוכל להמליץ לך על הגבלות בעבודה עם חומרים המסכנים את בריאותך.

בהצלחה
ליאת
28/05/2018 14:59
צריכה ייעוץ ..
פוטרתי מהעבודה ב11.3 המעסיק היה מפריש את הכספים לקרן פנסיה במנורה , מאותו יום ועד היום הם מעכבים אותי בסיפורים והמצאות .
בהתחלה רציתי למשוך רק את הפיצויים אבל מהרגע שראיתי שזה משחקים מתמשכים ביקשתי גם את כספי הפנסיה
מה ניתן לעשות נגדם? מה הזמן החוקי לקבלת כספי פיצויים ופנסיה מקרן ביטוח פנסיוני ?
תודה על כל עזרה בנושא
ובבקשה בלי בואי לייעוץ אצלי במשרד נראה מה אפשר לעשות
עורך דין
29/05/2018 09:45
שלום ליאת

צריך לפנות לקרן הפנסיה בכתב או באמצעות סוכן הביטוח שלך ולבדוק מדוע הכספים מתעכבים. חברות ביטוח "לא אוהבות" לשלם בזמן...

בהצלחה
סלבה
09/05/2018 15:05
האם הדוור הבא נכון ואיפה אפשר למצוא חוק המדבר על זה?
"על פי פסיקת בית הדין לעבודה בעניין נקבע שבנסיבות הללו מגיע לעובד החזר כל ההוצאות המשתנות של הרכב, ואין לנכות מן העובד ביטוח לאומי ומס הכנסה, כשהדבר נוגע לשימוש של העובד ברכבו הפרטי לצורכי המעביד"
עורך דין
13/05/2018 08:14
בוקר טוב סלבה

אכן כך.

בהצלחה
סלבה
28/05/2018 16:53
RE: הוצאות חניה ודלק לעובד שמשתמש ברכבו הפרטי עורך דין 01/01/1970 02:00
בוקר טוב סלבה

אכן כך.

בהצלחה
איך אפשר לקבל ייעוץ אישי בנושא? כל מקום שאני פונה טוען שזה כן מחויב במס'...
עורך דין
29/05/2018 09:18
שלום סלבה

יש בחלק העליון של עמוד זה מספר טלפון אליו ניתן לחייג ולקבל ייעוץ משפטי מעורך דין מנוסה בתשלום.

בהצלחה
הדר
29/05/2018 06:58
האם מותר למעסיק לנכות שכר כאשר העובד איחר
האם העובד איחר בכמה דק נגיד לצורך העניין עשר דק , אז מותר למעביד להוריד לו שעה שלמה מהמשכורת על כך?
אודה לתשובתכם
עורך דין
29/05/2018 09:17
שלום הדר

שאלה טובה. על פניו המעסיק צריך להוריד מהשכר רק את הזמן שהעובד איחר ולא מעבר לכך. מצד שני, ניתן לקבוע בנהלי העבודה כי עובד שאיחר להגיע לעבודה יצטרך לחכות לשעה העגולה הבאה ורק אז להתחיל לעבוד.

בהצלחה
בינה
27/05/2018 21:14
שלום

היום בבוקר בדרכי לעבודה משאית עשתה רסרס והעיפה אותי.

חוץ מההלם לא הרגשתי משהו מיוחד אז לא חשבתי לקחת פרטים אבל עד שהגעתי למקום עבודה התחילו לי הכאבים.

עכשיו אני באישפוז עם נוזלים בבטן וזעזוע מוח.

מי יוכל להסביר לי מה עלי לעשות ?
האם לפתוח תיק תאונת עבודה?
האם העבודה צריכים למצוא את הנהג?

הבנתי שיש הרבה מצלמות במקום שהייתי בו. זה קרה במדרחוב.

מה עושים? אני מבקשת תשובה של עורך דין מומחה מטעמכם עם ניסיון בתאונת דרכים / תאונות עבודה.
ינון
27/05/2018 21:08
ערב טוב עורכי דין נכבדים!

אם אני עובד שנתיים בחברת קבלן שהפסידה את המכרז במקום הקבוע שאני עובד בו.

האם אני זה שצריך להגיש מכתב התפטרות או שהחברה היא זו שצריכה לפטר אותי?

מבחינת החברה שעוזבת הם טוענים שהם יכולים לספק לי מתקן אחר.

מבחינת החברה החדשה שנכנסת הם טוענים שאני לא אמור לשים לחברה הישנה שום מכתב.

אודה לעזרתכם
שלי
27/05/2018 18:19
שלום,
האם המעסיק יכול להיכנס לתמונות אישיות ששמורות בשולחן העבודה במחשב האישי שקיבלתי מהמעסיק?
למחשב סיסמא שידועה רק לי
אבנר
27/05/2018 17:00
שלום,
אני מסיים את עבודתי במקום עבודה לאחר התפטרות שתכנס לתוקף ב 10/6.
תחילת העבודה הייתה ב 25/6 בשנה הקודמת.
האם אני עדיין אהיה זכאי לדמי הבראה? שכן יהיה שכר בגין החודש ה 12?

תודה

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ