פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא ייעוץ אישי דחוף - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
ייעוץ אישי דחוף - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
26/06/2018 08:19
שלום רב,

פונה לעו"ד לדיני עבודה.

היה לי שימוע. מעבר למעסיק שלי היו אתו עוד אנשים: יועץ משפטים, אדם ממשאבי אנוש והמזכירה שלו שהייתה בפינת עבודה שלה (אותו חדר) אני לא ידעתי שהם אמורים להיות. חשבתי רק אני והמעסיק (מודה נלחצתי קצת מכמות האנשים).

כמו כן, המעסיק לא נתן לי לדבר, חוץ מלומר מה הסיבה שלא הגעתי לעבודה. סיים את השיחה "את מפוטרת, סיימת פה"

אמרתי לו שזה הרבה מעבר לכך, ושזה שימוע והוא לא מאפשר לי לדבר בכלל.

אמר שמעתי מה הסיבה שלא באת. זהו את סיימת פה וביקש ממני לצאת (אם היד).

האם הייתי אמורה לדעת מי יהיה נוכח בשימוע? האם ההליך עצמו חוקי? פשוט הרגשתי שלא דיברתי, שלא ניתנה לי ההזדמנות לומר את טענותיי.

הרגשתי שהוא כבר קבל החלטה וכלל הנראה זו הייתה הסיבה שהאנשים הללו שציינתי היו אתו. (היה לי ברור כמה ימים לפני)
26/06/2018 11:56
שלום לך

על פניו הליך השימוע לא התנהל כשורה שכן את אמורה לקבל זכות דיבור על מנת להגיב לכל טענה המועלת כנגדך ולאחר השימוע המעסיק אמור לשקול את הדברים שנאמרו במהלך השימוע לפני שהוא מקבל החלטה לגבי פיטורים שלך. לא ברור כמה זמן עבדת במקום העבודה ולכן לא בטוח אם יש הצדקה כלכלית בהגשת תביעה במקרה כזה.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: ייעוץ אישי דחוף - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ