ניגשתי לחברת כוח אדם במטרה למצוא עבודה במשרה מלאה לאחר חופשת
לידה ואבטלה . נאמר לי שיש קורס בעוד מספר ימים שיערך כשבוע ולאחר מכן אכנס למשרה מלאה בבנק כטלרית .(כאשר
בחוזה שבכתב צוין שהעבודה היא על תקן מזדמן ז"א אין התחייבות בשעות ימים וכו' ) .כאשר הנציגה של חברת כוח אדם שהיא המנהלת הישירה שלי , הסבירה שיש
משמרות ,אך בחודש הראשון ישנו פיחות
במשמרות, אך עדיין ישנן . בפועל לא עבדתי חודש שלם לאחר שסיימתי את הקורס בהצלחה ,התקשרתי לנציגה ,וכל פעם היא אמרה לי "אתן לך תשובה מחר, עוד יומיים ... על המשמרות הפנויות שיש לי .. "כמובן בלי חזרה . הייתי אצלם על אש קטנה . הבנתי שמשהו לא כשורה , כי חברה שהיתה איתי באותו הקורס ומאותה העיר כן עבדה מספר מצומצם של משמרות ,לעומתי היתה מציקה לה בלי סוף עד כדי שיחות טלפון כל שעתיים . לבסוף, מצאתי עבודה חדשה.
ממש מספר ימים אחרי יצרו איתי קשר מחברת כוח אדם בטענה שמנסים לאתר אותי כבר שבועיים במיילים !!! ולא מצליחים , עד אז כל ההתקשרויות היו טלפוניות בלבד. הסברתי שהם גרמו לי לעזוב אותם כי לא באמת נתנו לי עבודה כמו שהבטיחו בע"פ .
חברת כוח אדם דורשים ממני שאשלח להם מכתב
התפטרות ,לטענתם אני התפטרתי מרצוני החופשי ! והטיפה האחרונה זה מכתב שקיבלתי מחברת כוח אדם שאני מאשרת שהתפטרתי מרצוני החופשי , וטרם התקבל מכתב התפטרות !
חשוב לציין ,חברה שלי שכן הצליחה לגרד מספר משמרות עזבה אותם מהסיבה הנ"ל שלא נתנו לה את המובטח בעת השיחה מול הנציגה (פנים מול פנים) .
(אגב השיחה בוצע לשתינו בעת ובזמן אחד)
שאלתי היא כזאת, האם ישנה עילה להגיש תביעה אישית או אפילו ייצוגית על אי מתן עבודה , כי הרי במטרה זו פניתי לכוח אדם ?