פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: ותק התפטרות והודעה מוקדמת - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: ותק התפטרות והודעה מוקדמת - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
07/10/2015 14:52
שלום דוד

הודעה מוקדמת קבועה בחוק ולא ניתן לבטל או לקצר אותה אלא בהסכמה הדדית בין העובד למעסיק. אם אתה עובד 14 חודשים עליך לתת למעסיק חודש הודעה מוקדמת בהנחה שאתה עובד בשכר גלובלי.

בהצלחה
07/10/2015 09:01
בוקר טוב
אני עובד בעבודה כ-14 חודש. אני מחפש עבודה אחרת (חיפוש שיכול לקחת שבוע ואף שנה).

מתוקף החוק ברגע שאמצא עלי לתת למעסיק הודעה של שבועיים מראש, דבר שאני מפחד שיוריד לי את הסיכויים לקבל את העבודה (הרוב מעדיפים זמינות מיידית)
דיברתי עם המעסיק, אמרתי לו שאני שולח מכתב פיטורין וממשיך לעבוד, וזה רק על מנת לאפס את הוותק, כך שלא אצטרך לתת הודעה מוקדמת ארוכה כ"כ, הוא הסכים
שלחתי פקס לחברה לפני 18 יום בבקשה להתפטר (ביקשתי גם שיאשרו קבלה ועדיין לא אישרו, אך יש לי אישור משירות הפקס שזה התקבל) בבקשה להתפטרות לא ציינתי שום סיבה, פשוט ביקשתי להתפטר.

מה מעמדי כרגע? האם החוק מכיר בכך או שאם אני מתפטר וממשיך לעבוד הוותק ממשיך?

אני שואל גם מבחינת ההודעה המוקדמת אבל גם מבחינת אפשרות שיפטרו אותי, האם אני חדש לחלוטין? מה הזכויות שלי כרגע?

תודה
07/10/2015 14:52
שלום דוד

הודעה מוקדמת קבועה בחוק ולא ניתן לבטל או לקצר אותה אלא בהסכמה הדדית בין העובד למעסיק. אם אתה עובד 14 חודשים עליך לתת למעסיק חודש הודעה מוקדמת בהנחה שאתה עובד בשכר גלובלי.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: ותק התפטרות והודעה מוקדמת - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ