עובדת כמטפלת מזה שנתיים היחסים ביני לבין המנהלת מתוחים כבר המון זמן...ביום שבת קיבלתי שיחה מהמנהלת שבו היא משעה אותי מהעבודה כשביקשתי לדעת מדוע ומהן הסיבות היא לא פירטה לי רק ציינה שיש הוכחות במצלמות הגן!!! מנהלת עשתה שיחה עם ההורים הכפישה את שמי ואמרה להם שאני מפוטרת מבלי לעשות לי
שימוע קודם ולברר את הנסיבות ולתת לי להתגונן ולהציל את שמי הטוב , רק יום למחרת עשתה שימוע משפיל שבתוך השימוע רשמה בפרוטוקול שהיא מפטרת אותי לאלתר על התנהגות אלימה פיזית כלפי הילדים, הייתי בהלם וביקשתי הוכחות לטענות הקשות כלפיי והיא סירבה ורק אמרה שיש לה צילומי וידאו והקלטות קוליות ושאין לי זכות לבקש כלום. ניסיתי להתגונן היה לי שימוע מלחיץ המזכירה כל הזמן לחצה עליי למהר כי היא צריכה לזוז הבייתה המנהלת זילזלה בכל נושא שהעליתי וצחקה מספר פעמים הרגשתי נבוכה ומושפלת ולא היה לי הכח להתגונן ולהציל את שמי היא חזרה ואמרה בעל פה שאני מתעללת בילדים ושוב ביקשתי הוכחה והיא לא רצתה לתת. אני לא עובדת מזה שבוע אין
הודעה מוקדמת כשביקשתי ממנה לחזור לעבודה חודש הודעה מוקדמה היא אמרה חד משמעית שאני אזיק לילדים הבנתי שלא רק שהיא מפטרת אותי היא גם מתכוונת לקחת את כל הזכויות עובד שלי כגון: חודש הודעה מראש,
פיצויים, וכו. אני חסרת אונים לא ממש יודעת מה לעשות האם כן יש עילה לתבוע אותה על הוצאת דיבה ושימוע לא חוקי ? והאם מחובתה להציג בפניי ראיות והוכחות כפי שהיא טוענת שיש לה ? מה אני עושה במצב כזה אני כבר 3 ימים בבית והשמועות עליי רצות וזה מעליב נורא! אני אשמח מאוד מאוד אם תוכלו לעזור לי