פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 642
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

תהילה
21/02/2016 10:05
יש לי סוגיה שאני מעלה בשנית כי המידע שקיבלתי \ קראתי סותר את עצמו, חוזה שהוא לתקופה לא קצובה אך עם דדליין (מנוסח:חוזה לתקופה לא קצובה שאינה עולה על × חודשים) במועד סיום התקופה האם העובד זכאי להודעה מוקדמת? האם לאותו ארגון יש את הזכות לפטר את אותו עובד מהרגע להרגע לאחר השימוע ללא כל הודעה מוקדמת?
ירון
21/02/2016 09:55
מה ניתן לעשות כשמעסיק מפטר אותך בטלפון בשעת חופשת מחלה?
אוריאל
21/02/2016 09:24
חבר עובד בחברה שבה על מנת להילחם באיחורים המנהל החליט שאם מעבירים כרטיס עובד ב8:01 העובד לא יקבל תשלום בין 8:01 עד 9:00 כלומר אי תשלום על שעה שלימה עקב איחור של מס' דקות, גם אם עבד בשעה הנל.

החבר חתם על חוזה שמציין את הפרט הזה, אני כמובן יודע שזה סעיף לא חוקי אך הוא מתעקש שבגלל שחתם הוא מחויב לחוזה, לפיכך השאלה כאן על מנת להוכיח לו, מה דין הסעיף בחוזה? ובמידה ואפשר לתבוע את החברה יש כאן עו"ד שמתעסקים בתחום? והאם אפשר לתבוע ייצוגית כיוון שיש עוד עשרות עובדים באותה החברה?
תודה מראש
אופיר
21/02/2016 09:23
שבוע טוב..
היום גיליתי שפירסמו עליי כתבה בעיתון ללא ידיעתי על תביעה שאני תובע את מקום העבודה הקודם שלי בכתבה נאמר גם שאני פניתי לתקשורת וסיפרתי לכתב את סיפור התביעה דבר שלא היה ולא נברא מעולם מעולם לא נתתי פרטים או אישור לדבר שכזה לאף אדם האם יש כאן עילה לתביעה של אותו הכתב או אותו אדם שעומד מאחורי פרסום של הכתבה הזאת?
מיכל
21/02/2016 09:22
עבדתי 9 שנים במקום עבודה שנתן לי רכב צמוד(היתה הורדת כסף בשווי מס) ופלפון(כנל). פוטרתי לאחר שימוע עם מכתב שהפיטורין לאלתר. מה אומר החוק לגבי ההודעה מראש? מה בנוגע לרכב ולפלפון?תודה
ספיר
21/02/2016 09:22
יש לי חברה שעובדת 3 חודשים ואיך שהיא התחילה לעבוד היא נכנסה להריון והיא לא ידעה.. השבוע הודיעו לה שהיא מפוטרת בלי שימוע ובלי כלום.. והיא גם לא הספיקה לעדכן על ההריון .. יש לציין שאפשר ליראות את ההריון.. האם בעל העסק יכול לפטר אותה בלי שימוע וכנראה בגלל שהוא קלט את ההריון הוא החליט על הפיטורים .. ואם אסור לו מה אפשר לעשות ..? בבקשה עזרו לי
אוסנת כרבי
18/02/2016 20:34
אני עובדת במשק בית במשך 16 שנה אני סובלת מכאבים חזקים ביד ימין רופא תעסוקתי קבע שיש לי מגבלה ביד ימין
עורך דין
21/02/2016 08:16
שלום אוסנת

אם רופא תעסוקתי קבע כי אינך יכול להמשיך לעבוד במשך בית תוכלי בהחלט להתפטר ולקבל פיצויים בדין מפוטרת עקב מצב בריאותי לקוי.

בהצלחה
שרון
18/02/2016 21:41
נפצעתי במהלך העבודה ללא רשלות מצד המעסיק וקרעתי את שריר התאומים אני בתאונת עבודה כבר חודש וחצי האם אני זכאי לפיצויים עקב כך
עורך דין
21/02/2016 08:05
שלום שרון

כן - באפשרוצך לפנות למוסד לביטוח לאומי. בכל מקרה, גם אם אינך סבור כי קיימת עילה לתביעה מול המעסיק, מומלץ לפנות לקבלת ייעוץ משפטי פרטני באמצעות עורך דין מטעמך.

כך נהוג וחכם לעשות אחרי תאונת עבודה.

החלמה מהירה
שלום
רועי
20/02/2016 13:29
מה ההבדל בין פנסיה לביטוח מנהלים.|
RE: שלום
עורך דין
21/02/2016 08:03
שלום רועי

ההבדלים רבים. פנסיה היא מושג משפטי המתאר את המועד בו אדם מגיע לגיל החוקי בו ניתן להפסיק לעבוד. ביטוח מנהלים הנו מושג מעולם הביטוח שנועד להסביר חבילה ביטוחית בכיסוי משתנה. קרא עוד בנושא באתר זה.
סימונה
18/02/2016 11:22
התחלתי לעבוד במקום עבודה במאי 14. מצוין כי המשרה היא 8.5 שעות (מצויין בחוזה) וכי השעון ניפתח בשעה 7:30 (נאמר בעל פה). בנוסף עודכנתי כי החברה עוברת למקום אחר ביולי 14.

כאשר התחלתי לעבוד נאמר לי( שוב בעל פה) שמכיוון שאני אם לילדה קטנה וגרה במיקום גיאוגרפי מסויים יש אפשרות לפתוח שעון ב7:00 מרגע המעבר. ציינתי שאני מעוניינת ואכן ביולי 14 ניפתח השעון לשעה 7:00, כאשר האישור מתחדש מידי רבעון וכך היה עד שיצאתי לחופשת לידה באוקטובר.

במידה וכאשר אני אחזור לעבוד השעון לא יפתח ב7:00 האם מדובר בהרעת תנאים?

כרגע זה היפוטטי בלבד, פשוט חשוב לי לדעת לקראת החזרה לעבודה.
עורך דין
21/02/2016 07:57
שלום סימונה

מבלי שבידי כל הפרטים אודות תנאי העסקתך והחוזה שעליו חתמת מול המעסיק, אוכל להשיב לשאלתך בצורה זהירה: יכול להיות שכן.

בהצלחה
א.ג
18/02/2016 11:21
בוקר אור
אני עובדת כנציגת שרות במוקד טלפוני של אחת קופות החולים ואני מוגדרת כעובדת כח אדם.

כששלחתי מייל בכדי לעדכן על ההריון נכתב לי שאני צריכה להמציא מסמך מרופא ובו לציין באיזה שבוע אני נמצאת ומתי אני עתידה ללדת - חוקי או לא חוקי?

בהריון הקודם לא נדרשתי להמציא מסמך כזה, תמוהה בעיניי...
עורך דין
21/02/2016 07:46
שלום לך

חוקי בהחלט.

בהצלחה
טל
18/02/2016 11:17
חברה היית משלמת במשך למעלה 17 שנה משכורת 13 לכלל העובדים בה אציין כי משכורת 13 לא נכללה בחוזה העסקה. האם מותר לה לבטלו ולא לתת אותו יותר לעובדים??

זכור לי שיש עניין של ״נוהג״ שלא מאפשר לבטלו. אשמח לתשובה וסעיף מסמיך.

תודה רבה מראש!
עורך דין
21/02/2016 07:46
שלום טל

אכן יתכן והמדובר על נוהג שהשתרש במקום העבודה ולכן ביטולו עלול להתפרש כהרעת תנאי עבודה מוחשית. בכל מקרה רצוי לפנות לקבלת ייעוץ משפטי לפני קבלת החלטות כלשהן.

בהצלחה
שיר
18/02/2016 11:13
1) העסקה כפרילנסר במסגרת התמחות של 3 שנים שברור שקיימים יחסי עובד מעביד. יש איך לשנות את ההתנהלות הזאת?

2) סוכם בעל פה היקף עבודה מסוים וכן בחוזה קודם שניתן אולם לא נחתם. לפתע, נתנו חוזה חדש והגדילו את היקף העבודה. האם זאת לא הפרה של החוזה שסוכם? יש איך להמנע מרוע הגזירה?

תודה רבה!!
עורך דין
21/02/2016 07:44
שלום שיר

1. יש לפנות לעורך דין ולבחון האם קיימת עילה להגשת תביעה כנגד המעסיק לצורך הכרה ביחיס עובד מעביד.

2. כמובן שאי כיבוד חוזה אינו מקובל ואם זה מצב אינך חייבת לחתום על חוזה חדש.

בהצלחה
דבי
18/02/2016 11:12
בוקר טוב,

בעלי עובד המון שעות ונמצא ברוב שעות היום בעבודה. הוא מקבל תשלום גלובלי על שעות נוספות אך לא ממש פרופורציונלי לכמות השעות הנוספות שהוא עובד בהם...
האם קיימת בחוק הגבלה למספר שעות שבועיות / חודשיות שמותר להעסיק שכיר?

תודה מראש
עורך דין
21/02/2016 07:42
שלום דבי

לא ניתן להעסיק עובד בשעות נוספות בניגוד להסכמתו ובטח שלא ניתן להעסיק עובד שעות נוספות ולא לשלם לו עבור כל אותן שעות את המגיע לו לפי חוק. החוק מחייב מתן יום מנוחה שבועי לעובד בכל מקרה.

בהצלחה
סיגל
18/02/2016 11:11
אני עובדת משרה מלאה בשכר חודשי.

בחודש דצמבר היתי בחופשת מחלה 5 ימים מיום ה' כולל עד יום ב' כולל.

שתי שאלות בבקשה:

1. כמה ימי מחלה אמורים להוריד לי מהצבירה ?
2. כמה ימי מחלה אמורים לרדת לי בתשלום ?
תודה מראש.
עורך דין
21/02/2016 07:41
שלום סיגל

1. חמישה ימים
2. על היום הראשון לא מקבלים תשלום. על הימים השני והשלישי 50% מהשכר. על היום הרביעי והחמישי שכר מלא.

בהצלחה
מלי
18/02/2016 07:22
שלום. אשמח למענה דחוף!! אני ממלצרת כבר חודשיים וחצי במסעדה שנכנסה לשיפוצים של שבועיים. עודכנתי על כך מראש. האם עליהם לשלם לי פיצויים על ימים אלו? אמרו לי שאם הייתה לי עוד עבודה אז אין צורך בפיצויים
עורך דין
21/02/2016 07:38
שלום מלי

אם יש לך ימי חופשה צבורים המעסיק יכול להוציא אותך בחופשה יזומה. בהנחה ואין לך ימי חופשה צבורים עליו לשלם לך שכר עבודה רגיל בימים אלה.

בהצלחה ושבוע טוב
איילת
17/02/2016 17:04
אם המעסיק שלי מציין בתלושי שכר שלי שאני עובדת 8 שעות ביום, ובפועל אני עובדת 10 שעות.

האם כשאני חוזרת מחופשת לידה אני יכולה לעבוד רק 7 שעות (בגלל השעת הנקה) או ש9 שעות ?

כמובן שאני מתכוונת ל4 חוד' שבהם יש זכאות לשעת הנקה.
אני עובדת במקום העבודה שנה וחצי.

תודה מראש.
עורך דין
21/02/2016 07:36
שלום איילת

שעת הנקה משמעו שאת יכולה לעבוד פחות תשעה בכל יום ולקבל עבורה שכר.

בהצלחה
מני
17/02/2016 16:25
שלום אני עובד ברשת בתי קפה ואני מבקר ובודק בתי קפה בארץ מבאר שבע ועד הצפון הרחוק ורציתי לדעת מה אני אמור לקבל מהמעביד מבחינה חוקית ומה הוא לא חייב לשלם לי אלה זאת זכותו לשלם לי. כרגע אני מקבל 1000 שח במשכורת על הוצאות רכב אבל אני עושה הרבה קילומטרים בחודש בסביבות ה2000 לפחות. תודה מראש
עורך דין
21/02/2016 07:35
שלום מני

כל סיכום שתגיע אליו מול המעסיק יהיה מקובל, שכן אין בחוק התייחסות לנושא. אם 1000 ש"ח אינם מכסים את הוצאותיך בקש מהמעסיק לקבל סכום ריאלי ומתאים.

בהצלחה
אנונימוס
20/02/2016 12:47
אני עובד בתפקיד ניהולי בחברת מזון גדולה ומטפל בסניפי רשת מגה שנמצאת בהקפאת הליכים. עקב כך החליטה החברה כי המחלקה המטפלת במגה אני ושאר חברי, חמישה במספר אינה רלוונטית יותר ומפאת כך הוחלט לסגור אותה. החברה הציעה לנו משרות חלופיות אשר בהן משכורותינו ירדו בצורה משמעותית ואינן משרות ניהוליות. כשהעלנו את הסוגייה כי כאשר מגה תימכר יכנסו רשתות אחרות כנגדה לסניפים ולמה לא להשאיר אותנו לעבוד מול הרשתות האחרות נאמר לנו כי האנשים המטפלים היום ברשתות הנ"ל יקבלו סניפים נוספים לטפל בהם במסגרת תפקידם. האם יש לנו קייס לתביעה מול המעסיק. אני מזכיר כי אינני עובד של מגה אלא של חברת מזון גדולה ולא מבין למה אני משלם את המחיר של קריסת הרשת. אודה לתגובה רלוונטית ומהירה.
אורן
19/02/2016 00:09
שלום רב. אני עובד כסגן מנהל בסופרמרקט והשכר שלי גלובאלי 7000 שח. לפני 3 חודשים המעסיק שלי הפסיד בתביעה לשעות נוספות על ידי עובד שתבע. לאחר מכן שונה תלוש השכר שלי כך שמופיע שכר בסיס 5000 שח ושעות נוספות גלובאליות 2000 שח. אציין כי ההפרשות לפנסיה נשארו על 7000 שח. עוד אציין כי הסכום הזה של השעות נוספות פיקטיבי לחלוטין כי חודש שעבר הייתי בחופשה בחול שבוע ועבדתי 160 שעות חודשיות ועדיין קיבלתי 7000 שח וכביכול שעות נוספות גלובאליות. האם השינוי בתלוש מונע ממני לתבוע בעתיד את השעות הנוספות בתקופה שזה רשום בתלוש?
לירון
18/02/2016 21:38
שלום,
בעבודתי ישנם מקרים בהם לא נותנים לי הפסקה עפ"י חוק (משמרת של 8 שעות עבודה). רציתי לדעת אם אני יכולה להתפטר בגין הרעה בתנאים, מה הזכויות שמגיעות לי וכיצד אני עושה את זה?
אשמח לעזרה.
תהילה
18/02/2016 20:30
אני עובדת בארגון גדול תחת חוזה העסקה שהוא כביכול לתקופה קצובה אך החוזה המקורי מצויין אחרת, בכל מקרה בחוזה רשום כי חוזה זה תקף ל60 חודשים החל מ01.02.2011( הניסוח מהחוזה: מובהר ומודגש כי תקופת העסקתך היא לתקופה לא קצובה שאינה עולה על 60 חודשים החל ממועד תחילת עבודתך מועד זה 01.02.2011), אני חזרתי מחופשת לידה כך שהיתה מניעה חוקית לדון בענייני עד אשר הסתיימה ב7.2.2016, היום ה18.2.16 קיבלתי מכתב סיום העסקה מידי(מהיום להיום), בלי מתן הודעה מוקדמת או תשלום בגינה, האם זה חוקי?
נירית
18/02/2016 19:38
ביום ראשון התפטרתי מהעבודה לצורך טיפול בילד. הייתי חולה כל השבוע, והיום הלכתי ללשכת התעסוקה. נאמר לי שם שכדי לקבל דמי אבטלה אני צריכה להיות זמינה לעבודה, מכיוון שאני לא זמינה לעבודה שכן התפטרתי כדי לטפל בילד, הם לא יכולים לרשום אותי, אבל מכיוון שאני חד הורית, הם הסכימו, כך אמרו לי, באופן יוצא מהכלל לרשום אותי לחודשיים, ואני צריכה להגיע כל יום חמישי בבוקר ללשכה. משם הלכתי לביטוח לאומי, נתתי את כל המסמכים שביקשו, והוספתי מכתב שאני מבקשת שיבטלו לי את ה-90 יום המתנה.

מישהו כאן יכול לנבא מה צפוי לי? ומה אני אמורה להגיד בימי חמישי כשאני מתייצבת? הרי אני לא זמינה לעבוד...
דנה
18/02/2016 19:33
אחת ולתמיד - מה החוק אומר לגבי תשלום של עבודה במוצאי שבת? בהנחה ואני משרה מלאה, עבודה במשמרות, עובדת שישי וגם שבת בערב. האם התשלום 125%? 150%?
אם לא עבדתי שישי, אבל כן מוצ״ש, מגיע לי שכר רגיל?

אשמח לקבל הברה פשוטה ונקודתית לגבי הנושא
תודה רבה מראש
עמית רונת
18/02/2016 18:34
היתה לנו מטפלת בתאומים שעבדה 9 חדשים עד שקרתה תאונת עבודה שבגינה מקבלת דמי פגיעה. לפי חישוב שלי (9 חדשים, 4 ימים בשבוע) מגיעים לה 10 ימי מחלה (האם מגיע לה או שביטוח לאומי משלם כבר מהיום הראשון דמי מחלה?). לטענת העובדת- לא ניתן לפטר אותה כל עוד היא בימי מחלה (עניין של חודשים רבים שבהם כבר יש לנו עובדת אחרת) ובאינטרנט מצאתי כי לא ניתן לפטר רק בתקופת קבלת דמי מחלה (10 ימים).
במקום נוסף כתוב: "הוותק לצורך חישוב פיצויי פיטורין אינו כולל היעדרות עד 30 יום לצורך מחלה. ימי ההיעדרות מעבר ל- 30 הימים המוזכרים בחוק יכללו לצורכי הפיצויים"- כאילו נצבר הותק גם במקרה תאונת עבודה.
במקום נוסף:"אין איסור מפורש המופיע בתוך דיני עבודה, לפטר עובד שעבר תאונת עבודה ומקבל דמי פגיעה."
בקיצור- הרבה דעות ולא ברור מה קובע החוק. כיוון שיש הוצאות על מטפלת נוספת- לא הגיוני שהכל יפול על ההורים שצריכים לשלם זכויות מטפלות כפולות
תודה
בטי
18/02/2016 17:42
שלום .
אני עובדת שנה וחודשיים בחברה .
היום בוצע שימוע
והמנהל הציע לי אופציות של חמישים יום השהייה ואז חזרה לעבודה או הודעה מוקמת של שבועיים ואז פיטורים .
אני כמובן לקחתי את האפשרות השניה , אבל הוא אמר לי שאני מחוייבת בשבועיים האלה להגיע לכל המשמרות שנקבעו לי , ברגע שאני לא מגיעה למשמרת זה יורד לי מימי מחלה וחופשה ובנוסף לכך הוא אמר שאני לא מקבלת מכתב פיטורים כרגע , רק לאחר השבועיים שאתן לו ורק במידה ולא אדפוק ברזים הוא יחליט אם להביא לי פיצויים . הוא אמר שהוא על פי החוק יכול לא לתת לי פיצויים בטענה שאני פוגעת בעבודה עקב כך שאני לא מגיעה למשמרת ( זה מוקד עם הרבה עובדים)

השאלה האם זה חוקי ?
והאם לא להגיע למשמרת נחשב לפגיעה בעבודה ?
ואם אני מוציאה אישור מחלה ולא מגיעה ?
או שמישהו מחליף איתי משמרת ובא במקומי , האם זה משהו שיוכל להרע ולגרום לכך שלא אקבל פיצויים ?
טליה
17/02/2016 17:03
אני שואלת עבור חברה שעתידה לסיים את חופשת הלידה שלה ב-3/4/16.

היא מעוניינת להתפטר ולקבל את מסמך 'סיום יחסי עובד-מעביד', כמה שיותר מהר, על מנת שתוכל לעבירו ללשכת התעוסקה כבר ב- 4/4.

על פי חוזה העסקה שלה, היא מחוייבת לתת התראה בת 30 ימים כאשר היא מתפטרת.

השאלות הן:

1. האם סעיף זה, שבחוזה ההעסקה, תקף במהלך חופשת לידה? אם כן,אז עליה להגיש למעסיקה מכתב התפטרות ב4/3 (כ-30 ימים לפני תום החופשה) כדי שהוא יתן לה מכתב סיון העסקה ב-3/4?

2. האם לגיטימי, שמעסיק יעתכב עם מתן המכתב, כדי למנוע ממנה להתפטר?

3. מתי נהוג לקבל את המכתב סיום היחסים?

תודה רבה
מישהי
18/02/2016 16:39
עוקבת.. אשמח לדעת מה התשובות גם כן..
אסף
18/02/2016 16:36
זה כבר החודש השני שאני לא מקבל תלוש משכורת
החודש ב 10 הבנתי שגם שונו רכיבי השכר והתעמתתי עם הבוס שלי
הוא עשה פגישה עם רואה החשבון שהסבירו לי מה שונה אך לא נתנו לי את התלושים והסתבר שגם הורד מהמשכורת כמה מאות שקלים
הוא קבע פגישה נוספת ל 21 לחודש וסירב לתת לי את התלושים לפני הפגישה ואת הכסף שהורד לי.
אני חייב לציין שהשינויי שבוצע בתלוש היה בדרישת הרואה חשבון כי הוא אמר שהתלוש לא תקין דבר שהתרעתי בפני הבוס שלי כבר ממזמן.
תוספת שכר שניתנה לי מחוץ לשכר הבסיס שונתה
לשעות נוספות שבפועל אני עושה קבוע כל יום 10 שעות עבודה ואף פעם ב 10 שנות עבודותי בחברה זה לא נחשב כשעות נוספות.
ש.ג
18/02/2016 11:56
הייתי רוצה לדעת האם זה חוקי שלא שילמו לבעלי קרן השתלמות במשך 17 שנה שהוא עובד שם ורק לפני שנה הוא קיבל בפעם הראשונה ועובדים שבאו אחריו קיבלו כבר כמה פעמים. בעלי כמו הרבה אנשים לא היה מודע לקרן השתלמות הוא כבד שמיעה וכנראה שניצלו את זה . מה עושים במצב כזה האם כדאי לתבוע אם יש פתרונות אחרים אשמח לשמוע! הוא התחיל לעבוד מסוף שנת 1998 וקיבל קרן השתלמות פעם ראשונה רק ב2014 הוא היה אמור לקבל כבר פעמיים
ויקטוריה
17/02/2016 11:25
שלום לכולם!

אני מקווה שתוכלו לעזור לי... כאן צירפתי מכתב שקיבלתי מהמעסיק שלי לגבי אי חזרה לעבודה אחרי חופשת לידה. (לא ציינתי את שם הבנק בו אני עובדת) רציתי לשאול אם מישהי יודעת אם זה מכתב שיאפשר לי לחתום אבטלה ללא המתנה של 3 חודשים?

אם יש עורך דין שיכול לעזור אני אשמח.

תודה מראש
גב' ויקטוריה בר שלום,

1. בשיחתנו מיום 21.01.2016 הצעתי לך לחזור לעבודה בתום חופשת הלידה לאותו תפקיד והיקף משרה כפי שעבדת לפני כן ...

2. בתשובה הודעת לי טלפונית כי אינך יכולה לחזור לעבודה במתכונת זו ואת מבקשת לעבוד רק בשעות הבוקר ללא פיצולים כמקובל בבנק.

3. פניתי לבנק .... לבדוק את העניין, והם הודיעו לי שניתן להחזירך לעבודה אך ורק באותם התנאים שהיו טרם חופשת הלידה, כלומר, עבודה בשעות מפוצלות כפי שעובדים בכל בנק.

4. בתאריך ה-28.01.2016 שוחחתי עימך ונתתי לך את תשובת הבנק בנושא, ואת הודעת לי שאינך מוכנה לחזור ולעבוד בצורה זו.

בשל כך, ניסינו לחפש עבורך משרות אחרות מתאימות באזור מגורייך, היו אפשרויות רק בבנקים אחרים אבל גם אצלם נדרשת עבודה בפיצולים.

בתשובה הודעת לנו כי לבנק .... את לא תחזרי במתכונת הנוכחית, וכן ביקשת את תשובתנו בכתב לגבי אי חזרתך לבנק בעקבות השעות המפוצלות.

5. הודעת לי כי כאשר תקבלי את מכתבנו זה, תגישי לנו את התפטרותך מהחברה בכתב.

6. למרות האמור, ככל שהינך מעוניינת לחזור לעבודה בבנק באותו תפקיד ובתנאים זהים, אבקשך להודיע לנו על כך מיידית כדי להסדיר את החזרתך לעבודה.

בכבוד רב,
עורך דין
17/02/2016 19:29
שלום ויקטוריה

היית צריכה להתייעץ עם עורך דין לפני שהתחלת להתנהל מול הנהלת הבנק לגבי החזרה לעבודה לאחר חופשת לידה. בכל מקרה, גם כעת באפשרותך להתפטר לצורך טיפול בילד, שאז תזכי במלוא הזכויות של עובדת שפוטרה.

בהצלחה

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ