פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 518
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

ערן
08/11/2016 11:10
הגשתי אישור השלכת ותק מקרן השתלמות ישנה כדי למשוך חדשה, כשהגשתי את כל הטפסים נאמר לי שהאישור השלכת ותק צריך להיות לא יותר מחודש ימים (עברו אולי 4 ימים יותר), כשפניתי לקרן הותיקה אמרו שצריך אישור שלא משכתי את הכסף כדי לשלוח אישור מעודכן עם התאריך עדכני ואז חזרתי לקרן החדשה כדי שיתנו לי את האישור הנל כדי להביא להם את האישור המעודכן וזו נראית לי כמו התנהלות בעייתית שאני מחכה כמה ימים שיכתבו לי שלא משכתי את הכסף שלי.. אז זה חוקי? באמת רשום בתקנות חודש ימים? זה חוקי לטרטר מגוף אחד לשני ולאלץ אותי להמתין שבועות שלמים עד שאני אראה את הכסף?
עורך דין
10/11/2016 08:40
שלום ערן

אכן המדוב רעל הליכים בירוקרטיים מרגיזים, אבל רצוי להתעזר בסבלנות. מאמין שזה הפתרון הטוב ביותר.

בהצלחה
יעל
09/11/2016 15:47
אני עובדת בחברה גדולה כבר כמה שנים וכל חג מקבלים כולם גיפטקארד. השנה קיבלתי בטעות גיפטקארד ריק... אמרו שיביאו לי חדש. עבר כבר מעל לחודש ועדיין לא קיבלתי את המתנה... למרות ששאלתי כבר מס פעמים מה עם זה... מה גם שבתלוש של חודש אוקטובר הופיעה המתנה לחג אך בפועל לא קיבלתי אותה..מה ניתן לעשות?
עורך דין
10/11/2016 08:34
שלום יעל

פני בכתב אל המעסיק ובקשי לתקן את הטעות שנעשתה.

בהצלחה
הדס
09/11/2016 19:18
ערב טוב
אני צריכה לעבור ניתוח ומכיון שעבודתי פיזית אסור לי לעבוד ל4 שבועות . התחלתי לעבוד ביולי השנה .
האם המעביד מחויב לתת לי את ימי המחלה הרבים או שזה כבר פניה לביטוח לאומי??
אשמח לתשובה תודה
עורך דין
10/11/2016 08:33
שלום הדס

המעסיק לא מחוייב לשלם לך עבור ימי מחלה שלא צברת.

בהצלחה ורפואה שלמה
דניאל
09/11/2016 19:25
שלום,
רציתי לדעת האם המעסיק רשאי ככה בלי שום שימוע לחייב עובד על ציוד שנאבד וחסר?

זאת אומרת אם במהלך המשמרת שלי הציוד לא היה וחתמתי בדוח שהוא כן היה, רשאים לגבות ממני את הסכום בגין האבדה?
עורך דין
10/11/2016 08:33
שלום דניאל

אם המדובר על ציוד שחתמת והתחייבת על אחריותיו כלפיו בהסכם העבודה, יכול להיות שניתן. היה ולא חתמת על כך מראש, לא ניתן לקזז סכום כלשהו משכרך.

בהצלחה
נופית
אוקסנה
09/11/2016 23:09
קיבלתי חופש מחלה ל 5 ימים ביום השלישי של מחלה היה חג קיבלתי תשלום עבור החג ועבור תשלום על חופש מחלה קיבלתי רק על יום שני 50% שזה תקין ועוד עבור יום נוסף 100%.
על כמה ימים הייתי אמורה לקבל תשלום על מחלה?
תודה מראש
RE: נופית
עורך דין
10/11/2016 08:22
שלום אוקסנה

היית אמורה לקבל תשלום עבור ימי המחלה שלך בדיוק בהתאם להוראות החוק. אין תשלום על היום הראשון, על היום השני 50% ומהיום השלישי תשלום מלא.

בהצלחה
רוני
09/11/2016 13:57
האם כאשר מדברים אתי על שכר ברוטו, זה כולל הפרשות לקרן פנסיה של העובד והמעביד? למשל, משכורות של 7,000 ש"ח ברוטו - האם ממנה מורידים את ההפרשות הנ"ל? תודה.
גל
09/11/2016 10:20
בוקר טוב.
בשנה החולפת עבדתי בחברה מאוד גדולה.

כשהגיע מועד הגיוס שלי סיכמתי עם המנהלת שאני אמשיך לעבוד שם ברגע שאסיים טירונות ושיינתן לי אישור עבודה. כשפניתי למנהלת ואמרתי לה שאישור העבודה בידי , נודע לי שאני כבר לא עובדת שם ומאז היא מסננת אותי.

מה אפשר לעשות עם זה?
טלי
09/11/2016 09:49
הבת שלי עבדה שנה ופוטרה ללא שימוע וללא הודעה מוקדמת.

את ההודעה המוקדמת שילמו לה, פיצויים מבקשים לתת לה רק את החלק שהופרש לקרן הפנסיה.

מבחינת פיצויים אני יודעת שיצטרכו לשלם לה גם את ההפרש, השאלה היא מבחינת היעדר שימוע: האם זו עילה להגשת תביעה?

באיזה סכום נהוג לתבוע?

האם יש צורך לשם כך בעורך דין?

אם כן מה צריכה להיות העלות לכתיבת מכתב ולתביעה?

תודה רבה
טלי
שלמה
08/11/2016 23:20
שלום,
עבדתי אצל מעסיק 8 חודשים, המעסיק אמר כי יפריש לקרן הפנסיה כמקובל בחוק.
בסיום העסקתי עדיין לא הפריש לי לקרן פנסיה.
לאחר שסיימתי לעבוד איתו ביקשתי את תשלום קרן הפנסיה לחשבוני הפרטי.
בעבודה הקודמת שעבדתי היו מפרישים לי לקרן פנסיה.

מכיוון שלא הפקדתי לקופה מעל לשנה ביקשתי שישלם לי את מה שמגיע לי ללא צורך בחידוש או בפתיחת קרן פנסיה חדשה.

מה החוק אומר בנושא
אריאל
07/11/2016 08:21
לפי מה אתם מחליטים למי לענות ולמי לא?
עורך דין
08/11/2016 10:32
שלום אריאל

יש בפורום המון שאלות בכל יום ולא פשוט להספיק לענות לכולן... יש גם עבודה לעשות מחוץ לפורום.

בהצלחה
אריאל
08/11/2016 21:55
שזה לוקח זמן וכל הכבוד לך שאתה מפנה מזמנך לפורום הזה.
הבעיה שאתם לא עונים לפי הסדר והודעות שנכתבו ב 31.10 נותרו ללא מענה , בעוד שכן עניתם למי שכתב אחרי תאריך זה..
דנית
08/11/2016 19:31
התחלתי לעבוד בבית ילדים בקיבוץ. כשרה אותמ לעבודה רכזת שהיתה בסוף עבודת, היא לא נתנה לי חוזה עבודה מסודר והכל התנהל בע"פ. כעת שהגיעה רכזת חדשה היא טוענת שלא ניתן לאשר את מה שהובטח וזה אומר שהשכר נמוך יותר ולא משולמים נסיעות באותה רמה כפי שהובטחו. שוחחתי עם הרכזת ששכרה אותי, היא לא מכלישה את הבטחותיה ואף אמרה שתיהיה מוכנה להעיד לטובתי. מה אני צריכה לעשות. כמו כן הם טוענים שכיוון שאני עובדת חדשה לא אקבל שכר עבור חגי ישראל שהיו בחודש הקודם (הם טוענים שאיהיה זכאית לתשלום עבור ימי חג רק אחרי 3 חודשי עבודה ושזה עפ"י חוק) מעולם לא ניתקלתי בדבר כזה. איך אפשר לברר ולהתקדם? תודה
אלי
08/11/2016 18:42
שלום אני עובד במקום עבודה שהוא למעשה סוג של מפעל קטן...
המעסיק שלי שם מצלמות לפני שנה,והבנתי אתת זה לחלוטין
בכדי לראות הספק עבודה ומחשש לגניבת סחורה!!! אך לאחרונה גיליתי שהוא שם בכל חדר עבודה האזנות סתם
בגג התקרה.... זה לא נשמע לי הגיוני וחוקי, מאחר שזו חטטנות לשמה...אני כמובן לא מתעסק עם לקוחות... ומדוע הוא אמור לשמוע כל דבר שאני משוחח עם עובד אחר או אם אני משוחח בפון עם חברתי רעייתי או הרופא שלי??
מה החוק אומר בנושא הזה?????
אילנה
08/11/2016 13:59
שלום
אני עובדת במקום פרטי .
במכון טיפולים . המנהלת שם לא משלמת לנו בזמן , פנסיה גם .על ימי חג לא שילמה . ועוד כל מיני דברים
כלל העובדים שותקים או מתפטרים
רציתי לדעת מה האם יש משהו שאפשרי לעשות
דבי
06/11/2016 17:49
שלום
מגיעה לעבודה בתחבורה ציבורית. מחליפה 3 אוטובוסים. הבנתי שיש חוק שמכמות אוטובוסים מסויימת אם אני מתפטרת עדיין מגיע לי פיצויי פיטורין. רציתי לדעת כמות האוטובוסים שבגינו התפטר ואוכל לקבל את הפיצויים במלואם?
תודה
עורך דין
08/11/2016 10:53
שלום דבי

לא יודע מאיפה הבנת שיש חוק כזה... שכן אין בין חוקי העבודה כל חוק הקובע שניתן להתפטר עקב נסיעה באוטובוס 1,2,3 או בכלל.

בהצלחה
ימי חג
נורית אליהו
06/11/2016 14:30
אני עובדת שעתית בימים קבועים.ראשון שלישי ושישי.בשבוע שחל ראש השנה וימי חופשת החג היו ראשון ועד שלישי נתבקשתי לעבוד ביום רביעי.לכן לא קיבלתי תשלום עבור יום שלישי שנספר כיום חג.טענת המעביד שלא הפסדתי יום עבודה כי עבדתי ברביעי.הרי אם לא הייתי עובדת ברביעי הייתי מקבלת תשלום עבור יום שלישי.מגיע לי תשלום עבור היום הנוסף הוא רביעי?תודה
עורך דין
08/11/2016 10:43
שלום נורית

אם עבדת יום לפני החג ויום לאחר החג מגיע לך תשלום עבור החג לפי חוק.

בהצלחה
נופר
06/11/2016 10:42
אני עובדת במוקד שנותן שירות לחברות ביטוח מוקד של בריאות ואנחנו נותנים שירות רק בחלק מהפוליסה ולא הכל (רק הדברים הקטנים ולא ניתוחים וכאלה)

בימים האחרונים מבקשים מאיתנו להציע שירות של פוליסה למוצרי חשמל של החברה שבה אני עובדת

האם יכולים לחייב אותנו (או לאיים בפיטורים) להציע דבר כזה למבוטחים? למרות שהחוזה שלי זה לתת שירות של בריאות ולא להציע שירות של ביטוח חשמל ?

תודה מראש וסליחה על האורך
עורך דין
08/11/2016 10:31
שלום נופר

המעסיק אינו יכול לחייב אותך לבצע עבודות שונות מאלה שהוגדרו בחוזה העבודה שלך. מצד שני, אם כל העובדים האחרים שמועסקים במקביל אליך יקבלו מטלות חדשות ושונות ויבצעו אותן לפי דרישת המעסיק ואת תסרבי, המעסיק המעסיק יוכל להחליט לפטר אותך.

בהצלחה
אני
06/11/2016 09:39
שלום, אני עובדת שנה וארבעה חודשים במקום עבודתי, שנה עם חוזה זמני ואז הארכה נוספת לעוד חצי שנה עם חוזה זמני. התחלתי לעשות טיפולי פוריות ובסוף דצמבר אמטר להסתיים החוזה הזמני שלי. במידה ואני לא אסכים לחתום על חוזה זמני נוסף (כי אני מעוניינת בחוזה קבוע) האם האי חתימה שלי מהווה פיטורים מצד המעסיק? האם המעסיק בכל זאת חייב להעסיק אותי כי אני נמצאת בטיפולי פוריות? או שבגלל שאני מחליטה לא לחתום על חוזה זמני נוסף זה מהווה התפטרות שלי? תודה רבה.
עורך דין
08/11/2016 10:30
שלום לך

ראשית אני ממליץ לך לקרוא את הכתבה המפורטת באתר המסבירה על זכויות עובדים המועסקים לפי חוזה זמני ומשמעות הארכתו או אי הארכתו בעת טיפולי פוריות.

בכל מקרה, אם את מחליטה מרצונך שלא להאריך את החוזה הרי שהמדובר על התפטרות לכל דבר ועניין.

בהצלחה
נעם
06/11/2016 09:38
אני עובד בשכר שעתי 5 ימים בשבוע 8.5 שעות ביום.
השנה נפלו חגי תשרי ביני שני, שזה היום החופשי הקבוע שלי. ימי שישי אני עובד באופן קבוע 8.5 שעות.
האם המעסיק מחוייב לשלם תשלום דמי חגים?
עורך דין
08/11/2016 10:26
שלום נעם

באתר זה מופיעה כתבה מפורטת אודות הזכות לקבל תשלום עבור ימי חג - קרא אותה בעיון ותמצא תשובות לכל שאלותיך.

בהצלחה
התפטרות
רוני
06/11/2016 08:35
שלום רב, אני עומד להתפטר התחלתי לעבוד בתאריך 28.11.2015 (סוף חודש) האם חודש זה נכלל בגדר "חודש" שבו אני צריך לתת התראה של יום לפני התפטרות? או שיש לצורך בעבודה של 365 ימים מלאים על מנת שתעבור שנה ואז יהיה צורך בחודש התראה לפני התפטרות?
עורך דין
08/11/2016 10:16
שלום רוני

יש לתת התראה מוקדמת לפי 11 חודשים עבודה ומספר הימים שעברת בחודש ה-12 עד למתן הודעת ההתפטרות. זה לפי החוק היבש.

בהצלחה
hila
06/11/2016 05:23
אני אחראית משמרת בחברת אבטחה.
במסגרת עבודתי משולם לי שכר כמו לשאר אחראי המשמרת במקום, אולם משולמת לי תוספת שכר נוספת על היותי מנהלת האחראית של כלל העובדים במקום.
בנוסף, יש לי תוספת על פיקוח ניקיון. התוספות הללו הינן קבועות בכל חודש.
התוספות הללו נחשבות כחלק משכר הבסיס לחישוב קרן הפנסיה וקרן ההשתלמות.
אני עומדת לעזוב את מקום עבודתי והמעסיק רוצה לחשב את פיצויי הפיטורין רק על שכר הבסיס ולא על התוספות השונות, למרות שהן נחשבות כחלק מהגדרת התפקיד שלי.
האם זה חוקי?
תודה
עורך דין
08/11/2016 10:15
שלום הילה

על פניו חישוב פיצויי הפיטורים שלך צריך להיעשות בהתחשב בכל רכיבי השכר הקבוע שלך. אם לא כך נעשה בפועל, פני אל המעסיק בכתב ודרשי ממנו לתקן את החישוב.

בהצלחה
שחר
07/11/2016 15:58
נשלחתי לחו"ל להשתלמות מקצועים. ההשתלמות בימים שלישי ורביעי. המעסיק, משיקוליו שלו, בחר לשלוח אותי ביום שבת בבוקר. העלות של הכלכלה והשהות בימים שבת וראשון לדבריו כולה עליי והוא משלם רק עבור לינה בימי ההכשרה כלומר, שני-שלישי-רביעי. הוא גם מתייחס לימים שלפני ההכשרה כימי חופשה. הטיסה חזרה היא ביום חמישי בלילה. האם זה חוקי לחייב אותי לנצל ימי חופשה בגלל הטיסות שבחר המעסיק?
עורך דין
08/11/2016 10:07
שלום שחר

על פניו נשמע המצב שאתה מתאר נשמע לא תקין. ממליץ לך לקרוא כתבה מעניינת באתר זה המסבירה את פסק הדין בהליך ע"ע 13867-09-13 אדוונטק טכנולוגיות (אפלט) בע"מ נ' יתיר זלוסקי.

בהצלחה
נטלי
07/11/2016 18:04
היי... אני עובדת בחברה גדולה בתפקיד של מעסה בעקבות השתלת קוצב לב איני יכולה להמשיך לעבוד כרגע לתקופה של 3 חודשים .. רופא תעסוקתי אישר לי במכתב וכתב שאני יכולה לעשות עבודה משרדית. התקשרו אלי מהעבודה ואמרו לי לוותר אל השכר שלי ולחתום אל מסמכים והם יביאו לי עבודה משרדית תמורת שכר נמוך יותר. או לרשום מכתב שאיני מעוניינת במשרה שהם הציאו לי ואז יביאו לי מכתב שני המקרים לא נראים לי נורמליים כיוון שאם אני מוותרת אל השכר שלי אני אתחיל לקבל מינימום וזה לא מתאים לי ואם ארשום שאני מעוניינת בתפקיד ביטוח לאומי לא ישלם לי כלום. האם זה חוקי מה שהם הציאו לי? ולמי אלי ליפנות או מה לעשות? תודה רבה
עורך דין
08/11/2016 10:05
שלום נטלי

אם המעסיק יכול להציע לך רק משרה בשכר פחות אך כזאת שתתאים למגבלה הרפואית שלך, באפשרותך לקבל את הצעתו או להתפטר בדין מפוטרת - שאם הבנתי נכון זה מה שגם הוצע לך בכל מקרה.
אדוה בלום
05/11/2016 23:10
שלום,
אני עוזבת מקום עבודה לאחד שלוש שנים, בעקבות רילוקיישן של בעלי. לפני שנה הבוס שלי ביקש ממני לצאת ללימודי עיצוב גרפי על מנת שאוכל להעניק לחברה שרותים אלן, כמה ימים אחרי שהלימודים החלו קיבלתי חוזה התחייבות המחייב אותי על מלא סכום הלימודים לשנתיים מה שמאוד הפתיע אותי. ניגשתי לבוס וניסיתי למחות ולבקש שלפחות יוסיף מדרגות והוא סרב והתעמר בי, קרא לי כפויית טובה וחסרת חינוך וכו וכו. באותה נק הבנתי שאני במלכוד ואין לי באמת אפשרות לא לחתום ומה גם שממילא לא תכננתי לעזוב (אגב לא קיבלתי העתק של החוזה וכשביקשתי לאחרונה שלחו לי את החוזה לפני חתימה) היום מקום העבודה מבקש לחייב אותי, לאחר מיקוח הסכימו לתת לי בונוס על גובהה קצת פחות מחצי מהסכום. עלות הלימודים היא 21 אלף והשכר שלי הוא 8,800.
עורך דין
08/11/2016 10:02
שלום אדווה

לא הבנתי מה את שואלת. בכל מקרה, על מנת לתת תשובה לנושא ההתחיבות להחזר כספי עבור עלות הקורס יש לקבל ממך מידע נוסף ולעיין בחוזה העבודה שעליו חתמת.

בהצלחה
מורן
07/11/2016 15:33
שלום,

מספר עניינים על תשלום לעובד שעתי:

האם יש מקום בו ניתן למצוא באופן מרוכז את הזכויות/חובות של עובד שכיר שעתי?

מקום עבודה בו מתקבלים מטופלים, החוזה מול העובד הוא כי השכר ישולם לו רק על שעות שביצע מול מטופל ואילו על משימות הנדרשות במסגרת העבודה אך אינן מול מטופל העובד לא ישולם (צרכי משרד, כתיבת סיכומים ודוחות וכדומה)

במידה והמטופל לא מגיע ומשלם - התשלום יועבר לעובד בתנאי שעבד בזמן זה בצרכי העבודה כמתואר לעיל. במידה והמטופל לא מגיע ולא משלם (אם הביא אישור מחלה)-לא יועבר תשלום לעובד.

ברוב המוחלט של המקרים, העובד נדרש לבצע את "צרכי המשרד" אך אינו משולם על השעות הללו.

האם חוזה כנ"ל הוא חוקי? (שמשולמות רק שעות מול מטופל ולא משולמות שעות עבודה על כל הנדרש מסביב)
ומה קורה אם עובד עבד שעה בצרכי משרד ורק לאחר מספר ימים הסתבר כי השעה לא משולמת על ידיד המטופל, האם העובד זכאי לתשלום או שהמעסיק פטור מאחר וכך החוזה?
עדן
07/11/2016 15:32
שאלה

התנהל דיון בפורום מסויים, לגבי מחלה בזמן העבודה.

עבדתי כרגיל, עד שבשעה מסוימת התפתחה מחלה, (לא חשוב איזה, מחלה שמקשה על העבודה, ואינה מאפשרת המשך כרגיל)

הודעתי למנהל שאיני מצליח להמשיך לעבוד (במקרה המדובר, העובד ישב קרוב ל3 שעות, וכן זו שאלה אמיתית ולא דיון מקרי)

האם יש חוק בנושא, כי חפשתי בגוגל משהו שקשור ולא מצאתי כלום שרשום על זה

האם המעסיק מחוייב לתת לי דרך להגיע לבית?

האם אני מחוייב לחפש דרך?

אם המעסיק אמר לי לחכות להסעה, הוא משלם לי על הזמן הזה?

אם לא נמצא פתרון כלל, ולא תגובה מהמעסיק, ופשוט ישבתי מיחוץ לעבודה, אז המעסיק רשאי להוריד לי את זמן המנוחה?

אשמח לתשובה או לקישור בנוגע לחוק או משהו שמסביר את הנושא תודה לעוזרים
שרה
07/11/2016 15:30
היי,

התחלתי עבודה לפני כחודשיים ובחוזה התחייבתי לכשנה. במקביל עברתי המון מיונים למשטרה והתקבלתי ב"ה, כך שאני אמורה להתחיל קורס עוד כחודש. מה עושים במצב כזה? האם המעסיקים יכולים להטיל עלי קנס כספי בשל סיום מוקדם של העבודה? ואם כן, מה גובה הסכום?
בחוזה רק רשום שאני מתחייבת לתקופה והתפטרות מוקדמת תחשב להפרה יסודית כלפי המעסיק, על כל הנובע והמשתמע מכך.
זינה
07/11/2016 13:57
שלום רב, אני שכירה, עובדת שנה שניה בחברה. אני מבקשת לדעת מה היא כמות חודשית של ימי חופשה שמתאספת בתלוש שכר כל חודש. תודה .
מגי
07/11/2016 12:48
שלום!
אני עובדת בקליניקה לרפואה משלימה כיועצת תזונה. רוב הייעוצים שלנו נעשים דרך הטלפון.
לפני שבוע בערך נפלתי בקליניקה ושברתי את הרגל. הוצאתי טופס תאונת עבודה מבטוח לאומי. הבוסית שלי מבקשת שאעזור לה עם פניות של מטופלים בטלפון מהבית. האם הבקשה שלה חוקית? האם אני רשאית לענות על שאלות טלפוניות?
תודה
דורון
07/11/2016 11:19
במשך כשנה אני עבדתי במשרה מלאה במקום מסויים שבו החתמת הכרטיס הייתה לתקופות שבין ה20 בחודש מסויים ל19 בחודש אחכ כולל.

אני הפסקתי את עבודתי שם ב14.9, אבל קיבלתי תשלום רק על התקופה של בין ה1.9 ל14.9 כולל (אני ציפיתי לקבל משכורת על התקופה של בין ה20.8 ל14.9) בגלל טענה של העסק שהחודש הוא מה1 עד ל1, זאת למרות שחישוב של סך השעות שהייתי אמור לעשות בחודש מסויים וכמה שעות שעבדתי בפועל, חושב לפי התקופות שבין ה20 עד ל20.

מה אתם חושבים על כך?

בנוסף רציתי לדעת איך מחשבים את החלק היחסי מהשכר שהיו צריכים להוריד לי?

אם בחודש מסויים יש 31 ימים אבל עבדתי 5 ימים פחות, האם מחשבים את החלק היחסי של 5 ימים מ31, או שמחשבים את החלק היחסי של ימי העבודה בפועל שפיספסתי אל מול ימי העבודה בפועל שעבדתי?

תודה רבה מראש
עינת
07/11/2016 02:11
יש לי הסכם עבודה אישי וכל הזמן יש ניסיון של עובדים והמנהלת להשאיר אותי לאחר שעות העבודה בשביל גיבוש צוות ומסיבות כמובן הטענה שזה נעשה למעני ויש לי עבודה נוספת

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ