פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 432
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

עוגניה סלהוב
05/08/2017 17:02
שלום אני עובדת בשלוש בתים משק בית בבית אחד אני עובדת 15 שנה פעם בשבוע 5 שעות שבועיות לפי 60 ש"ח לשעה כמה עלי לקבל בית הבראה וחופש שנתי .
בבית שני אני עובדת פעם בשבועיים 6 שנים 4 שעות שבועיות לפי 60 שקלים לשעה כמה עלי לקבל בית הבראה וחופש שנתי.
ובבית השלישי אני עובדת 6 שנים 5 וחצי שעות עבודה פעם בשבועיים כמה עלי לקבל בית הבראה וחופש שנתי.תודה מר'אש
ברכה נגר
05/08/2017 07:01
אשמח לקבל תשובה לגבי שתי שאלות.
1. אני מחתנת בן בשעה טובה, האם מגיע לי יום חופש בתשלום ביום החתונה?.
2. הורי מבוגרים ובמהלך השנה אושפזו בבית חולים.האם מגיע לי יום מחלה עבור הורה.
אני עובדת מעל שש שנים כמחנכת בגיל הרך,בעמותה שניקראת העמותה לגיל הרך חבל מודיעין.
תודה רבה .
פארס
05/08/2017 01:59
עיקלו לי משכורת בחשבון הדואר שלי סכום מתוך מה שנכנס והשאר גם לא אוכל למשוך
אדם
04/08/2017 05:10
שלום,
רציתי לדעת איך זה בדיוק גם בלילה.... כאילו מ7 בערב ועד 7 בלילה
רציתי לדעת איך אני אמור לקבל בדיוק תשלום על שעות נוספות...
כאמור גם 12 שעות עבודה בבוקר...(7 בבוקר עד 7 בערב)
וגם 12 שעות לילה... (7בערב עד 7 בבוקר)
והמשמרות אצלנו הולכות : 07:00-15:00 בוקר
15:00-23:00 צהריים שהם 118%
23:00-07:00 לילה שהם 140%

הבנתי שבבוקר שעות נוספות זה השעתיים הראשונות 125% ואחרי זה השעתיים הבאות 150%
שוש
03/08/2017 23:03
בהמשך לשאלת זמן תחילת עבודה.....האם זה מספק אם כותבים לי מכתב מסודר על תאריך נכון של תחילת עבודה?
שוש
03/08/2017 22:37
האם יש משמעות לרישום של תחילה העבודה בתלוש המשכורת ?
שואל
03/08/2017 17:53
הי
יש כללים מסוימים בדין לגבי הזכויות וחובות של וועד עובדים מעבר למה שכלול בהסכם הקיבוצי שעשו?. במידה שלא כלול, מהם הכללים מי קובע, איך קובע? צריך ע"פ הדין להביא להסכמת עובדים?
איך קובעים כמה החזר וכמה כסף יקבל על תפקידו בוועד?
תודה זה יעזור לנו
קרן
03/08/2017 12:43
היום עבדתי יום אחרון בעבודה שלי, עבדתי שם במשך שנתיים רצוף, ביום ראשון הקרוב אני מתחילה עבודה חדשה, רציתי לדעת מתי אוכל להכנס להריון כדי שאקבל את כל הזכויות שמגיעות לי
קטיה
02/08/2017 08:40
אם הגשתי מכתב התפטרות ורשמתי בו תאריך הגשה ואת התאריך שבו מסתיימים 9 הימים שאני חייבת למעסיק שלי,
המעסיק אמר לי שזה נחשב רק מהרגע שהוא העביר את המסמך.
בנוסף היום גיליתי שהוא כתב לי במייל שיש לחתום על המסמך ולסרוק (יומיים אחרי ההגשה) אז גם את זה עשיתי והשארתי את אותם תאריכים.

השאלה ממתי זה נספר? האם יש חובה על חתימה על מסמך עזיבה?

תודה
עורך דין
03/08/2017 11:40
שלום קטיה

ימי ההודעה המוקדמת נספרים ממועד הגשת מכתב ההתפטרות. יש באתר זה כתבה מפורטת בנושא הודעה מוקדמת וכתבה נוספת בנושא גמר חשבון - מומלץ לקרוא אותן.

בהצלחה
ורד
02/08/2017 09:03
אני עובדת בהוסטל לאוטיסטים בוגרים בתיפקוד בינוני נמוך, בו יש דחיפות שלהם כלפי צוות ואלימות. כמו כן אחד האוטיסטים נוגע ומתעסק עם הצרכים שלו ויש פעמים שהוא עושה את זה מבלי ששמים לב ואח"כ יוצר איתנו מגע לפני שהספיק לשטוף ידיים.

אז:

יש לי תור לרופא תעסוקתי בשבוע הבא. אני מגיעה אליו מכמה סיבות.

1. אין לי את ה"חיסון" של cmv והאחות ליווי הריון אמרה לי להתרחק משתן ואנשים חולים. (לא יכולה להתרחק מהם כי זו העבודה שלי..)

2. התחילה אצלי בעיית נשימה קשה כבר משבוע 10, (היום שבוע 24) לאחר כל הבדיקות האפשריות נמצא שהכל בסדר וכנראה שזה נובע מסטרס. שמתי לב שהנשימות האלו מתגברות במיוחד בעבודה.

רופאת המשפחה חושבת שיש קשר בין העבודה שלי לבין הסטרס שאני חווה כיוון שאני מפחדת שידחפו אותי ואני אפגע ויקרה משהו לעובר.

* המנהלת המקסימה שלי תומכת בי וכותבת לי מכתב לרופא התעסוקתי.

ויש לי הפניה מרופאת המשפחה שמסביר את המצב.

בנוסף אציין שאני עובדת במשמרות ערב ושבתות. עד ההריון עשיתי גם משמרות לילה אבל כבר קשה לי ואני לא יכולה וזה פוגע לי משמעותית במשכורת כי משמרת ערב זה רק 6 שעות ומשמרת לילה 10 או 12 שעות...

האם המסמכים האלו יספיקו לי והאם מה שאציג (כל מה שכתבתי כאן) יכול לעזור לי בשביל לקבל שמירת הריון?

ובהנחה ואקבל, למרות שקשה לי להאמין... האם אוכל לעבוד במקום אחר אפילו לא משרה מלאה?

אשמח לכל טיפ אפשרי.

תודה מראש!
עורך דין
03/08/2017 11:38
שלום ורד

ההחלטה אם להמליץ על שמירת הריון היא החלטה רפואית וצריכה להתקבל על ידי הרופא שמלווה את מעקב ההריון שלך. מומלץ לפנות לרופא, לספר לו את אשר כתבת בשאלתך בכל הנוגע לנסיבות העסקתך ואופי תפקידך. הרופא אמור להמליץ על שמירת הריון או שינויים במסגרת העסקתך על מנת לשמור על הבריאות שלך.

בהצלחה
חיים לוי
02/08/2017 12:33
1. לאיזה הסכם קיבוצי שייך נהג מערבל בטון? מדובר בנהג שמועסק ע"י חברה שיש לה מערבלי בטון והיא מובילה את הבטון עבור חברה אחרת שמייצרת את הבטון. כלומר הנהג מקבל את משכרתו מהחברה של המשאיות ולא מהחברה שמייצרת את הבטון.

2. שאלה שניה , ממתי חייבים להפריש לפנסיה לאותו נהג לפי ההסכם הקיבוצי אליו הוא שייך אם התחיל לעבוד ביום 6.8.2015 ? והאם צריך להפריש לו רטרואקטיבי עבור כל תקופת עבודתו מהיום הראשון?
עורך דין
03/08/2017 11:36
שלום חיים

ארגון העובדים מען הוא הארגון האחראי על נהגי המשאיות - פנה אל הארגון וקבל את כל המידע לגבי הזכויות שלך. אתה משלם להם 0.9% מהשכר שלך בכל חודש.

בהצלחה
אסתי
02/08/2017 12:35
היי לכולם.
סיימתי את עבדתי ב1.1 של השנה הנוחכית לאחר 9 שנים במקום העבודה. ילדתי בתאריך 11.1.16 ויצאתי לחופשת לידה עד אפריל. מאפריל עד יולי הארכתי את חופשת הלידה ולאחר מכן חתמתי ימי חופשה בתשלום עד לסוף החוזה שלי.
תבעתי אבטלה לאחר שלא מצאתי עבודה החל מהתאריך 1.6.17 . ביטוח לאומי דחו את התביעה שלי כי טענו שאין לי מספיק חודשי אכשרה - האם עצם העובדה שהייתי בחופשת לידה+הארכה לא מאפשר לי לבקש מהם לאריך את תקופת האכשרה למעבר 18 חודשים אחורה?
עורך דין
03/08/2017 11:30
שלום אסתי

צריך לבדוק את הנושא מול מרכז המידע והשירות הטלפוני של המוסד לביטוח לאומי בטלפון 6050*

בהצלחה
קליגרפיה דרור
03/08/2017 09:30
משכורתי בנוייה ממשכורת יסוד ועמלה על המכירות ,שאלתי היא במידה ולקוח שעבור מכירת ציוד לא שילם וסגר את העסק וכול הצ'קים שלו עומדים לחזור על עיסקאות משנה שעברה בגלל שחשבנו הוגבל האם המעסיק רשאי לקזז לי את מלוא העמלה שקיבלתי עבור המכירה?לציין שהמכירה התבצעה במשך כמה חודשים
עורך דין
03/08/2017 09:41
שלום דרור

התשובה לשאלתך צריכה להיות בחוזה העבודה שלך - בדוק מה כתוב שם. בכל מקרה, ההגיון אומר שאם התקבל תשלום חלקי על מכירה תקבל עמלה חלקית באופן יחסי.

בהצלחה
קליגר דרור
03/08/2017 10:04
העמלה כבר שולמה לי בשנה שעברה ולא בפעם אחת אלה לפי סכומי המכירות...עכשיו בגלל שחשבונו הוגבל רוצים לקזז לי את העמלה בהתאם לסכום החוב..אין לי איזכור בחוזה לגבי קיזוז עמלות בגלל חוב אבוד
ורה
02/08/2017 16:21
אני שוקלת לתבוע מקום שעבדתי בו ( במלצרות).

מה הגבלת ההתיישנות בנושאים כאלה?
פוטרתי מהמקום בסוף 2013, בלי מכתב, סיבה מוצדקת או הודעה מראש, בסוף משמרת שלי, כשעוד היה לי סידור עבודה לשאר השבוע.

כמובן שבגלל שמדובר במלצרות היו עוד הרבה דברים לא תקינים.

אני רוצה לתבוע לפני שחוק ההתיישנות יהפוך את זה ללא רלוונטי.
עורך דין
03/08/2017 09:59
שלום ורה

כפי שראית בקישור בגוף שאלתך, יש באתר זה כתבה מקיפה בנושא התיישנות עילות התביעה במסגרת חוקי העבודה. מומלץ לקרוא אותה.

אם את חשה כי המעסיק הפר את זכויותיך ולפני שתפני להגיש תביעה, אם וכאשר, מומלץ לפנות להתייעצות עם עורך דין המתמחה בתחום.

בהצלחה
ימית
02/08/2017 17:40
ערב נעים,
אני מקבלת החזר דלק לפי קמ.
יש חוק אשר קובע כמה שקלים לקמ?

אשמח לתשובה בעניין.
יום נפלא.
עורך דין
03/08/2017 09:57
שלום ימית

לא, אין חוק כזה. עליך להגיע לסיכום ברור מול המעסיק ולעגן את הסיכום שאליו הגעתם במסגרת חוזה העבודה שלך.

בהצלחה
מוטי
02/08/2017 19:40
שלום חתכתי את פרק היד בעבודה מסכין יפני, הלכתי למיון ותפרו לי אותה, אני משגיח כשרות וכדי להשגיח על כשרות העוף, אני חייב לחתוך את הרגליים בסכין יפני, השאלה שלי מי משלם לי את הימים שאני לא בעבודה? אני עובד חדש במפעל פחות מ10 ימים, לא צברית ימי מחלה, ועדיין עוד לא מילאתי טופס 101.
עורך דין
03/08/2017 09:57
בוקר טוב מוטי

כל עוד אין ברשותך ימי מחלה צבורים ולאור העובדה שרק התחלת לעבוד במקום עבודה חדש, הרי שאף אחד לא ישלם לך על ימי ההיעדרות עקב פגיעתך.

בהצלחה
איתי
02/08/2017 20:08
שלום אני עובד משמרות..
נרשם סידור למהלך השבוע משמרת לילה ארוכה שכוללת שעות נוספות.
במהלך השבוע סיימתי משמרת בת 12 שעות לא כולל נסיעות בשעה 7 בבוקר.
ובשעה 8 בבוקר קיבלתי התראה כי המשמרת שלי שונתה למשמרת צהרים (15:15-23:42)
מה החוק אומר לגבי שינוי במשמרות ?
יש זמן התראה מוגדר בחוק לגבי זה?
תודה
עורך דין
03/08/2017 09:49
שלום איתי

החוק לא קובע דבר לגבי זמן התראה לפני משמרת. מה שכן, חוק שעות עבודה ומנוחה בסעיף 21 קובע שבין יום עבודה ליום עבודה שלאחריו (או משמרת במקרה שלך) תבוא הפסקה של 8 שעות לפחות. לפיכך אם אין הפסקה של 8 שעות בין המשמרות המדובר באותו יום עבודה ואתה אמור לקבל שכר עבור שעות נוספות בהתאם.

בהצלחה
שואל
02/08/2017 23:41
ש כללים מסוימים בדין לגבי הזכויות וחובות של וועד עובדים מעבר למה שכלול בהסכם הקיבוצי שעשו?. במידה שלא כלול, מהם הכללים מי קובע, איך קובע? צריך ע"פ הדין להביא להסכמת עובדים?

תודה זה יעזור לנו
עורך דין
03/08/2017 09:42
שלום לך

ועד העובדים מייצג את כלל העובדים ויכול לקבל החלטות עבור העובדים. החלטות הוועד מחייבות את כלל העובדים הן לגבי זכויותיהם והן לגבי חובותיהם.

בהצלחה
דני
02/08/2017 07:59
חברת הקבלן שלי הפסידה מיכרז באתר שאני עובד בו 8 שנים
אני נישאר באתר תחת החברה החדשה האם מגיע לי פיצויי פיטורין מלאים מהחברה העוזבת האם עצם השארותי באתר
אינה ניחשבת כהתפטרות מהמעסיק שהפסיד מיכרז
דני
15/07/2017 18:00
אני עובד משמרת בוקר ומשמרת לילה בשבת האם משמרת הלילה תשולם על פי תעריף שבת או לפי חישוב שעות נוספות
דני
01/08/2017 22:58
לא התקבלה תשובה
א.כ.
01/08/2017 19:42
אני עובדת כמלווה בחינוך המיוחד עבודתי היא עד ה 15.8 אך ב12.8 אני עוברת ניתוח השאלה היא אם אני זכאית לפדיון ימי מחלה לכל תקופת המחלה או מ 16.8 זה על חשבון ימי חופש
תודה על התשובה
אאאאאאאא
01/08/2017 00:10
מקום עבודתי נמצא כ 35 ק״מ ממקום מגורי, לאחרונה הנני נדרשת להגיע לעבודה פעם אחת בבוקר בשביל ישיבה , לחזור הבייתה ובערב שוב לחזור למשמרת בעבודה. במילים אירות, אני נדרשת לנסוע מעל 60 ק״מ פעמיים בשביל ישיבה ללא כל התחשבות במרחק מגוריי. כיצד אוכל להמנע? אינני מסוגלת לנהוג מעל 120ק״מ ביום? מעבל לעלויות הגבוהות של הדלק שלא מוחזרות..
עורך דין
01/08/2017 17:17
שלום לך

מה קובע חוזה העבודה שלך בנושא? האם זאת תמיד היתה מתכונת העסקתך?
דינה
01/08/2017 12:36
שלום רב,
אני עובדת כמטפלת מחודש נובמבר, ארבעה ימים בשבוע, האם מגיעה לי חופשה שנתית ואם כן איך מחשבים כמה ימים מגיעים לי
בתודה מראש, אשמח לתשובה בהקדם
עורך דין
01/08/2017 17:16
לשום דינה

כמובן שמגיע לך חופשה שנתית - לפי חוק - ובהתאם לחלקיות המשרה והוותק שלך. קראי באתר זה כתבה מפורטת בנושא חופשה שנתית ותביני בדיוק מה מגיע לך.

בהצלחה
מאירי
01/08/2017 15:04
במידה והודעתי היום למעסיק בכתב שברצוני לעזוב החל ממחר ללא הודעת חודש מראש, ושאני לא מתכוון לתבוע אותו על כך במידה ויאפשר לי.

הבעיה היא שהוא לא מגיב אם הוא מוכן לשחרר אותי עכשיו ללא הודעה מוקדמת ומתחמק מלשוחח איתי בכל דרך אפשרית.

מחר אני אמור להתחיל עבודה חדשה.

מה עושים?
עורך דין
01/08/2017 16:53
שלום לך

החוק מחייב מתן הודעה מוקדמת בעת התפטרות. עילת תביעה? בכל מקרה לא תהיה לך עילה לתביעה כנגד המעסיק אם תבחר להתפטר. מה שכן, אם לא תיתן הודעה מוקדמת המעסיק יוכל לנכות משכרך האחרון את תקופת ההודעה המוקדמת.

בהצלחה
תהילה
01/08/2017 15:19
שאלה א.
אני עוזבת מקום עבודה של 2.5 לצורך לימודים , דיברתי עם המנכ"ל ע"מ שישלם לי פיצויים למרות שאני עוזבת, הוא אמר שאם זה יעזור לי הוא ישמח לבוא לקראתי בזה ,
האם אפשר לסמוך על זה? כי לא נעים לי לבקש את זה בכתב הוא אמר שאני יכולה לסמוך עליו.

שאלה ב.
בעלי התגייס לקבע ביוני, ואני צפויה לעזוב את העבודה באוקטובר, הבנתי שיש חוק שמאפשר לאישה שבעלה התגייס לקבע לעזוב ולקבל פיצויים האם אוכל להסתמך על זה במידה והמנכ"ל ישנה דעתו?

תודה מראש
עורך דין
01/08/2017 16:51
שלום תהילה

הבטחה בעל פה כמוה כהתחייבות כתובה רק שאת צריכה את היכולת להוכיח שהבטחה כזאת נתנה לך.

בהצלחה
רומי
01/08/2017 15:23
יש לי התייעצות קטנה.

התחלתי מקום עבודה חדש לפני חודש וחצי, בתחילת העבודה היא החתימה אותי על חוזה שאני מתחייבת לעבוד לפחות חודשיים ולא להתפטר, בגלל שאני טסה לפני היא הסכימה לשנות את החוזה לתאריך ה-15.8.

אני ממש רוצה לעזוב את העבודה, בחוזה רשום גם שהיא יכולה לפטר אותי לפני התאריך מכל סיבה שהיא.

השאלה שלי היא כזו: אם אלך אליה ואגיד לה שאני מרגישה שאני לא ממצה את עצמי ולא מצליחה לתפקד כראוי, בעצם לרמוז לה על זה שאני רוצה לעזוב, בלי להגיש מכתב פיטורים או משהו כזה.

תהיה לה עילה לתביעה? כי בעצם לא התפטרתי, אני רק מדברת איתה על תחושותיי בעבודה.

אשמח לתשובה, תודה מראש:)
עורך דין
01/08/2017 16:50
שלום רומי

הפרת חוזה מהווה עילה להגשת תביעה משפטית. לא בטוח שתביעה כזאת תהיה כדאית כלכלית, אבל עילה יש.

בהצלחה
קרן
01/08/2017 15:24
היי יש לי שאלה.
מקום העבודה שלי סוגר, ילדתי לפני חצי שנה והמשכתי את חופשת הלידה.
לפני הלידה הייתי בשמירת הריון כך שיוצא שלא הייתי נוכחת בעבודה במשך 9 חודשים.
אני עובדת במקום שנתיים שמלאו שבוע לפני הלידה.
האם הפיצויים שאקבל יהיו על שנה או שנתיים?
אשמח לתשובה
עורך דין
01/08/2017 16:33
שלום קרן

החוק קובע כי המעסיק צריך לקבל אישור לפיטוריך מהממונה על עבודת נשים במשרד התמ"ת בכל מקרה. סביר מאד שהאישור יתקבל לאור סגירת החברה ואז תפוטרי ויגיע לך לקבל פיצויים מלאים ממועד תחילת העסקתך.

בהצלחה
ליאת
01/08/2017 15:25
חזרתי לפני חודשיים לעבודה. אני לא עובדת משרה מלאה אלא 7.5 שעות ביום.

החודש עברתי מעובדת שעתית לעובדת חודשית. אותו היקף משרה.

כבדרך אגב מנהלת החשבונות אמרה שאני זכאית לשעת הנקה.

מהן ההשלכות של לא להשתמש בשעת ההנקה - לא לצאת שעה קודם?
עורך דין
01/08/2017 16:16
שלום ליאת

אם המשרה שלך הודרה כמשרה מלאה לפני חופשת הלידה ואין זה משנה בהכרח כמה שעות עבדת בפועל, מגיעה לך שעת הנקה לפי חוק ואין סיבה שלא לנצל אותה בתקופת הזכאות.

בהצלחה
ניצן
01/08/2017 15:26
היום פנתה אליי מנהלת החשבונות בעבודה ושאלה אותי האם אני מתכוונת לחזור לאחר חופשת הלידה בעזרת ה' אמרתי לה שכן. ואז היא התחילה להסביר שהמעביד מפריש בזמן חופשת הלידה כספים במקומי לפנסיה וכשאחזור זה ירד מהמשכורת הראשונה שאקבל...

לאחר מכן היא ביקשה ממני לתת לה צ'ק פיקדון על סך ההפקדות שהם יפקידו לי לפנסיה כשאהיה בחופשת הלידה בעזרת ה' ושהם לא יפרעו את הצ'ק שהוא לפקדון בלבד, אם אומר בסוף שאני לא חוזרת לעבוד שם אז הם יפרעו את הצ'ק... האם זה חוקי? זה תקין לבקש ממני צ'ק פיקדון?

חשוב לציין אני עובדת שם 3 וחצי שנים החברה היא חברה פרטית.
עורך דין
01/08/2017 16:16
שלום ניצן

את יכולה להגיע לסיכום עם המעסיק שאת תשלמי את חלקך בתקופת חופשת הלידה או שהוא ישלם עבורך. ככה זה.

בהצלחה
זבן רים
31/07/2017 09:54
עבדתי 6 שנים בתוכנית הילה באבו סנאן ו4 שנים עם רשת עתיד באותה תוכנית עד שסגרו את היחידה ביוני 2016. מיוני 2016 עד עכשיו לא קבלתי משכורת מהם, בנוסף הוזמנתי לשימוע באפריל 2016 ולא קיבלתי שכר במשך השנה שעברה, לא יצרו איתי קשר ולא ענו לטלפונים שלי ולא למילים, עד ששלחתי להם מיל חריף ב28 ביוני אחרי שגרמו לי עוגמת נפש מהזלזול שלהם וחוסר הכבוד וחוסר האחריות . והזמינו אותי לשימוע ב 16 ליולי .צריך לציין שכל המורות שהיו ביחידה זומנו לשימוע וקבלו את הזכויות שלהם חוץ ממני. שלחו לי ב 30 ליולי מיל סכום השימוע " פרישה מרצון והם ישלמו לי רק 4200 שח בגין סיום תקופת עבודתיברשת עתיד בנוסף אני זכאית לקבל הכספים שהופרושו על ידי רשת עתיד והסכם זה מהווה חיבול וסילוק כל הטענות והדרישות או התביעות בעתיד והם לא ציינו שום תאריך על תחילת והפסקת העבודה ומבקשים חתימה מהירה עד 3 לאוגוסט.האם זה חוקי ? אני ביקשתי מהם לשלם לי עבור השנה שבה לא קיבלתי משכורת ולא מכתב פיטורין ובנוסף אני אתבע אותם על עוגמת נפש שגרמו לי מהזלזול בי ובזבוז הזמן יש לי את כל המילים ששלחתי להם ולוועד
עורך דין
01/08/2017 16:14
שלום לך

הדבר הנכון מבחינתך הוא לפנות בהקדם האפשרי לקבלת ייעוץ משפטי פרטני.

בהצלחה

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ