פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - להתפשר או לתבוע?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
29/08/2017 09:21
היי לכולם,

אחרי שהתייעצתי עם שי״ל והגשתי תביעה לבית המשפט לענייני עבודה, אני אשמח להתייעץ כאן - אם לסגור על הסדר פשרה עם המעסיק הקודם מבלי להגיע לדיון בבית המשפט, אם להגיע למשפט, ואולי אם לקחת עו״ד פרטי.

בקצרה - אחד המעסיקים הקודמים שלי לא דאג לדברים הבאים (למרות אינסוף פניות מתועדות שלי):

1. פנסיה (כ-1700 ש״ח)
2. טופס 161
3. חוזה העסקה
4. טופס 106
5. מכתב הפסקת עבודה

בשי״ל הסבירו לי שעל זה שלא היה חוזה העסקה אני יכול לבקש פיצוי בגובה 1,900 ש״ח ובתביעה ביקשתי. מצד שני הם אמרו להמנע מדיון בבית המשפט ופשוט לסגור את זה בלי דיון.

לא יאומן - אבל היום אחרי 8 חודשי מרדף המעסיק החליט להתקשר אלי, ומוכן להעביר לי 1,700 ש״ח לחשבון הבנק (שזה על הפנסיה בלבד, בלי כל השאר, ופיצויים למינהם).

אני מתלבט אם לסגור את זה על הסכום הזה - או שיש טעם בלחלוב את המעסיק עוד ולהוציא יותר פיצויים?

חוץ מזה שטבעתי באינסוף בירוקרטיה בגלל המעסיק הזה ולא קיבלתי את המינימום של המינימום, למעסיק הזה מגיע שאוציא כל שקל ממנו. היו איתי עוד עשרות עובדים שניצלו אותם, לא שילמו להם על שעות נוספות, לא הוציאו תלושי שכר, והלינו שכר.

תודה רבה רבה על העזרה!

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ