רוצה לשתף אותכם על דבר מזעזע שקרה לי,אני חיילת בסדיר כבר שנה,תפקידי הוא סמבצית (סמלת מבצעים),לאחר השהות שלי בבסיס אני חוזרת לבית במשך כל יום ויום במהלך השבוע וגם יש לי חופש!! ואני מציינת את זה כי זה חשוב להמשך,
בכל אופן-בתור חיילת יש לי אופציה לעבוד במשך כל יום! כולל שישי כולל מוצאש ,(חשוב לציין שזה מקרה נדיר לאור העובדה שהרבה חיילים לא זימינים לעבודה קבועה)
חיפשתי-ומצאתי עבודה שנראת לי מתאימה לי..שעות נוחות 6 פעמים בשבוע 6שעות כל יום..
אני לא אנקוב בשם של החנות ואיפה היא נמצאת כי יש לי כבוד למקום שבו עבדתי וכי אני לא יורקת לבאר שמימנה ״שתתי״ ,כל משמרת איכשהו אם היה משהו לא נאה למנהל, הוא בקלות ראש היה אומר לי ״זוהר תעבירי אצבע לכי לבית״-ואני כמובן מתוך תמימות לא חפשתי יותר מידי להתווכח ,כי אני סהכ חיילת שצריכה את העבודה יותר מימה שהוא צריך.... וגם שהייתי שואלת הייתי מקבלת את התשובה -״כי ככה אמרתי ״,
בכל אופן הגיע המשמרת ששברה את גב הגמל, לקוחה הגיעה לחנות,ובקשה עזרה,וכמובן מיהרתי לעזור כי זאת העבודה שלי.. (בפרט זה שאני כל היום מסדרת מדפים שכבר מסודרים אבל זה פקודת המנהל), אותה לקוחה הייתה במחלקת זכוכית, וכוס נפלה (לא נשברה חשוב לציין), המנהל מיהר לגשת מה קרה וכרגיל אמר לי -״זוהר תעבירי אצבע לכי לבית״, פה כבר לא שתקתי ,אפילו הלקוחה התערבה ואמרה לו -״זה נפל לי היא לא קשורה״-והוא ענה לך באומץ -״זה לא קשור אלייך ,זוהר תלכי״.
פה נשברתי,לקחתי את הרגליים שלי והלכתי עם דמעות בעיניים! 3חודשים באתי יום יום ונתתי את המירב מעצמי כדי שיהיו מרוצים מימני ,לאחר כמה ימים ביקשו לשלוח
משמרות ואני שוב-בתמימות ,שלחתי חשבתי שהכל בסדר,אחרי כמה שעות שמתי לב שאני לא רשומה בשום יום!! ונתתי 5ימים מלאים!!!
שלחתי למנהל הודעה -אף אחד לא היתייחס אליי ,פשוט זרקו אותי ככה ושאני מתכוונת זרקו אני מתכוונת פיטרו!!! בלי לדעת למה ,מה העיניין? אולי משהו שאני אוכל לשפר?? ,פשוט לא קראו לי יותר, הפעם זאת הייתי אני.. בחורה בת 20 שבאמת מנסה לבנות לעצמה את העתיד בזמן הצבא, וגם אם לא אעבוד לא קריטי.
מה היה אם זאת הייתה אישה עם משפחה שלמה?
שמפרנסת ילדים/בית/אוכל/לימודים בתי ספר וכו...
אה אז גם אז הם היו עושים את זה בקלות ראש?!?
אני בזה להם!ועל העוגמת נפש שהם גרמו לי ימים שלמים ללא מענה לילות שלמים של לשבור את הראש ...
אני מקווה שהפוסט הזה יגיע לידיים הנכונות! נעשה לי עוול .
אבל הפעם זה היה לי.
בואו נדאג שפעם הבאה זה לא יקרה למישהי שצריכה לפרנס משפחה שלמה!
מה עושים במצב כזה???