פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 710
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

תמי
19/10/2015 10:22
עובדת שיצאה לחופשת לידה ב 7/15 .. הופרש לה קופות גמל עובד + מעביד עד לשכר של 9/15 .. העובדת הודיעה היום 19/10/15 שהיא לא חוזרת.
שאלה 1 . מאיזה תאריך מחשבים לה את הפיצויים
מהיום שילדה ? או מהיום בו נגמרים לה ימי הלידה ?
והאם אני יכולה לקזז לה את ההפרשות שהפרשתי לה מהשכר של סיום עבודה .
שאלה 2 . האם היא מקבלת השלמה של הפיצויים כמו עובד שמפטרים ? או שרק מה שהופרש בקופה ?
תודההה רבה ....
דוד
19/10/2015 08:50
שלום,
המעסיק שילם לי פיצויי פיטורין (שחייבים במס) יחד עם המשכורת אחרונה וזה יצא סכום ענק ושילמתי מס גדול מאוד.

האם יש זכות למעסיק לשלב משכורת ופיצויי פיטורין?
עורך דין
19/10/2015 10:07
שלום דוד

בדרך כלל עובדים מפוטרים מתלוננים שהמעסיק מושך את תשלום הפיצויים ולא מעביר אותם בזמן...אצלך המקרה הפוך. איני רואה כל בעיה בהתנהלות המעסיק. פנה ליועץ מס / רואה חשבון על מנת להסדיר את ענייני המיסוי.

בהצלחה
תמר
19/10/2015 09:06
עובדת בעבודה מעל 5 שנים. המנהלת שלי זרקה לאוויר העובדה שאם אתפטר מעצמי, לא יהיה לי פיצויים.

עכשיו אני יודעת שחוקי עבודה של מלונאות טיפה שונה מחוקי עבודה רגילים, השאלה מה הוא החוק לגבי פיצויים, אחד ולתמיד.

ואם אני מתפטרת, מגיע לי פיצויים? זה ניראה לי לא חוקי לא לתת פיצויים...
עורך דין
19/10/2015 10:06
שלום תמר

לעובדת שמתפטרת מרצונה לא מגיעים פיצויי פיטורים מעבר לאפשרות לפדות את הכספים שהצטברו בקרן הפנסיה תחת רכיב הפיצויים.

בהצלחה
לידיה
18/10/2015 17:20
שלום!
התחלתי לעבוד מ 1.9
בתחילת חודש אוקטובר הייתי חולה שבוע, עם חופשת מחלה כמובן. בזמן הזה בעבודה מצאו כבר עובדת חדשה, ואותי פיטרו בטלפון יומיים לפני שנגמרה חופשת המחלה.
יום אחרי החופשת מחלה כשבאתי לקבל מכתב פיטורים הקלטתי את השיחה שהמעסיק אומר שאני ביצעתי טוב את העבודה שלי אבל לא מתאים לו שאני חולה.

עכשיו השאלה, באמת אין מה לעשות בגלל שעבדתי רק חודש? ולא משתלם לי לתבוע?
עורך דין
19/10/2015 10:03
שלום לידיה

הליך הפיטורים שלך אינו תקין מאחר ולא בוצע שימוע בטרם הפיטורים ולכן יש לך עילה לתביעה נגד המעסיק. מאידך, תקופת העסקתך קצרה מאד ולכן אם וכאשר יפסק לך פיצויי בבית הדין לעבודה, המדובר יהיה על סכום כסף קטן אם בכלל. לכן, השאלה האם כדאי לתבוע או לא, היא שאלה שרק את יכולה וצריכה לענות עליה.

בהצלחה
ים
18/10/2015 21:46
שלום
אני עובדת במשרה לפי שעה.
האם קיים חוק שהמעסיק חייב להציג לי את דו"ח השעות שלי בסוף החודש לפני שהמשכורת מחושבת בכדי שאוכל לוודא כי הדיווחים לרבות ימי מחלה\ימי חופש עודכנו כראוי?
תודה
לירון
18/10/2015 20:25
שלום
אני מבקש עזרה בשאלה על גובה פיצוי פיטורין שעלי לקבל אני עובד ארבע וחצי שנים בחברת תקשורת. כך שבשנתיים הראשונות במשרה מלאה כאשר הממוצע השנתי היה באזור החמש אלף .ולאחר מכן בשנה השלישית עברתי לחצי משרה הממוצע השנתי היה באזור שלוש אלף. בשנה הרביעית כמעט ולא עבדתי והממוצע השנתי היה באזור אלף שקל וכשבאו לחשב לי את גובה הפיצוים התחשבו רק בממוצע של השנה הרביעית כפול הוותק. האם זה תקין שהתעלמו מכך שבעבר עבדתי במשרה מלאה? כשהממוצע השנתי שלי היה גבוה בהרבה בשלושת השנים הראשונות
אשמח לתשובה תודה מראש
לירון
דנה
18/10/2015 18:46
שאלה בדיני עבודה: איך מוכיחים למעסיק שאשה בהריון זכאית ל-40 שעות בדיקות הקשורות להריון, ולא על חשבון ימי המחלה הצבורים שלה? מאחר והנני חשבת שכר יש ברשותי את ספר דיני העבודה אך שם אין משפט חד משמעי בנושא ניצול השעות על ימי המחלה.
אברהם
18/10/2015 18:23
איך מגישים תביעה לתשלום ימי חג וחופש ? אני עובד בירושלים אך מועסק מטעם חברת כח אדם שמרכזה נמצא בחיפה. האם אני חייב לפנות לבית הדין בחיפה, או יכול לתבוע בירושלים?
קלייר
16/10/2015 19:23
האם הבוס שלי יכול לצמצם לי את שעות העבודה לאחר 4 חודשים בלי רצוני? וגם התפקיד שלי עכשיו משתנה ליומיים בשבוע למשהו אחר.
עורך דין
18/10/2015 17:18
שלום קלייר

כמובן שלא. מאידך, אם לא תסכימי הוא עשוי לפטר אותך ובכל מקרה לאחר 4 חודשים אין לך את הזכות לקבל פיצויים במקרה של פיטורים.

בהצלחה
תאונה
א...
17/10/2015 17:53
בתאריך 28.7 עשיתי תאונת דרכים בדרכיי לעבודה.
אחרי זמן קצר חזרתי לעבודה יד שמצבי הדרדר יותר.
הייתי אצל רופא אורטופד ואשם לי מחלה של 15 יום חזרתי אליו סובלת מכאבים בגב וצוואר ונימולים אמר כי לא יכול לתת לי ימי מחלה ועלי לחזור לעבודתי במיידי ולשתות אופטלגין כל 3 שעות.
חזרתי לעבודה ואחרי שעתיים ירד לי הלחץ דם מהכאבים ויצאתי הביתה.
מה עליי לעשות שאינו מאשר לי מחלה? כי טוען שכאבים יש לכל אחד
RE: תאונה
עורך דין
18/10/2015 17:17
שלום לך

תמיד ניתן לפנות לרופא אחר ולקבל חוות דעת שניה. מעבר לכך, איני רופא ושאלתך קשורה יותר לתחום הרפואי ופחות לנושא של דיני עבודה.

בהצלחה והחלמה מהירה
ויקטוריה
17/10/2015 18:24
שלום רב, מעסיק שלי הודיע לי חודש לפני על שינוי שעות עבודה. מה זה אומר, במקום מסרה מלאה של 8,5 שעות אני אעבוד רק 5 שעות, חצי מסרה, וגם הוריד שליש בסכר, שזה משמאותי. יש לי ימי חופש וימי מחלה שלא ניצלתי. אני המשכתי לעבוד לפי תנאים חדשים(כי עדיין לא מצאתי משהו מתאים וגם אישרו לי, האם אמצא מקום עבודה חדש פשוט להודיע חודש מראש).אני יודעת שכל התשלומים לפיצויים ייחשב כבר אחרת. שאלה: האם מגיע לי פיצוי ועדיין ללא פיטורים על מסרה מלאה על שנים שעבדתי עד היום?
עורך דין
18/10/2015 17:16
שלום ויקטוריה

לפי הנתונים העולים משאלתך המדובר על הרעת תנאי עבודה מוחשית. עליך לכתוב מכתב למעסיק ולדרוש ממנו לתקן את הרעת התנאים. היה ויחליט שלא לשנות את המצב שמרע את תנאי העסקתך בצורה כה משמעותית, תוכלי בהחלט להתפטר בדין מפוטר.

בהצלחה
ענבל
18/10/2015 07:35
מה החוק אומר לגבי מקרים בהם בוטלה משמרת (במקרה שלי 45 דק' לפני תחילתה) והייתי על סף יציאה מהבית, אך טרם בדרך פיזית לעבודה. האם מגיעות לי שעות החזר מהמשמרת?
עורך דין
18/10/2015 17:14
שלום ענבל

בהנתן כי המדובר על מקרה חד פעמי ובהנתן כי חוזה העבודה שלך לא מציין אחרת, המעסיק אינו מחוייב לשלם לך שכר עבור המשמרת שבוטלה.

בהצלחה
משה
18/10/2015 09:45
שלום
אם פיטרו אותי מהעבודה ומיד מצאתי עבודה חדשה בה אני עובד שלושה חודשים. במידה ואני מתפטר עכשיו האם אני זכאי מיידית לדמי אבטלה?
תודה
עורך דין
18/10/2015 17:12
שלום משה

התשובה שלילית - אלא לאחר תקופת המתנה של 90 יום כמובן.

בהצלחה
בתאל
18/10/2015 10:01
שלום,
חזרתי לעבודה אחרי חופשת לידה ב-6/9/15 .
המשכורת שלי היא 5800 גלובאלי ל-9 שעות עבודה, ובימי שישי ושעות נוספות מקבלים תוספת על השעות נוספות.
האם זה נכון שחישבו לי את השכר עם קיזוז של 967 ש"ח-כאשר חישבו את ימי שישי ושבת ב5800 וחילקו ל30 יום והכפילו ב-5 ימים כביכול של חוסר (למרות שבפועל רק 3 ימים לא הייתי בעבודה- שלישי, רביעי, חמישי)?
אני חישבתי שאמור לרדת לי 791 ש"ח. (5800 לחלק ל-22 ימים בחודש כפול 3 ימים חוסר)
תודה מראש.
עורך דין
18/10/2015 17:09
שלום בתאל

לא ניתן לעשות תחשיבי שכר פרטניים מעל גבי הפורום. יש לפנות לצורך כך אל חשבת שכ רו/או יועץ מס / רואה חשבון על מנת שיבדקו את תלושי השכר שלך ויערכו חישוב מסודר כנדרש.

בהצלחה
גידו
18/10/2015 10:59
אני עובד כ 4 שנים בחברה . בחודש אחרון נכנסה בשותפות עם חברה אחרת גודולה יתר. אני עברתי לקבל משכורת וליהיות עובד של החברה החדשה.
שאלות:
1. מהוא התהלך החוקי לעברה ( חוזה מכתב התפטרות?)

2. אני חייב לקבל משהו מי זה ( פיצועים מהחברה הישנה)

3. שנות ותק ניתן לשמור ?

4. אני לא מרוצה בשוקל לעזוב את העבודה מי ישלם לי פיצויים ועוד ?

בכלל מה מגיעה לי שאני מתפטר ? כמה זמן מראש צריך ?
אשמח לעזרה
עורך דין
18/10/2015 17:07
שלום גידו

המדובר למעשה במעסיק חדש ובאותו מקום עבודה אם הבנתי נכון... עליך לסכם מול המעסיק היוצא ומול המעסיק החדש את התנאים שלך. 2 האפשרויות שציינת קיימות וריאליות. הכל נתון למו"מ רק חשוב להקפיד שהזכויות שלך לא יקופחו.

בהצלחה
אסתר
18/10/2015 11:43
צריכה עזרה בכדי להבין משהו מסויים בדיני עבודה.
בשנת 2009 פיטרו אותי 3 חודשים לפני שיש לי ותק של שנה.

הסיבה הייתה קיצוצים - וזה ממש לא היה קיצוצים בכח אדם.

שאלותיי הם:

האם יש פה עילה לתביעה לפיצויי פיטורין. (נעשה שימוע שלא במודע- קרה לי לשיחה על ההתנהלות של המקום, ואחרי שבועיים פיטר אותי ובמכתב פיטורין כתב שנעשה שימוע) והאם קיים פה את חוק ההתיישנות (עברו מאז 6 שנים)
תודה.
עורך דין
18/10/2015 17:05
שלום אסתר

על פניו אין עילה לתביעה שכן עובדים לא זכאים לקבל פיצויי פיטורין לאחר 9 חודשי עובדה, מה גם שהגשת תביעה אחרי 6 שנים מהאירוע מהווה בעיה למרות שמועד ההתיישנות טרם חלף.

בהצלחה
מרינה
18/10/2015 11:51
שלום,
בעל חברה בע"מ השבית את פעילותה לאלתר מכיוון שהיא נקלעה לחובות. הוא עצמו הוכרז פושט רגל וניתן צו כינוס, אבל החברה רשומה עדיין כפעילה. העובדים שפוטרו לא קיבלו את שכרם, פדיון ימי החופשה, פיצויי פיטורין וכו'. אין באפשרותם לעמוד בתשלום האגרות ושכר טרחת עורך דין בכל מה שקשור להגשת בקשה לצו פירוק החברה. בעל החברה מצידו מסרב לעשות פירוק מרצון. האם פנייה למשרד הכלכלה או לגורמים אחרים יכולה לסייע לעובדים למעשה "לכפות" על בעל החברה לעשות זאת? האם יש משהו שניתן לעשות ללא פנייה לערכאות משפטיות?

תודה רבה!
עורך דין
18/10/2015 17:04
שלום מרינה

יש לפנות בהקדם לעורך דין על מנת שייצג את העובדים וידאג למימוש הזכויות שלהם. לא ניתן באמת לפפתור את הנושא מעל גבי הפורום וזאת העצה הטובה ביותר שאוכל לתת לך ולשאר העובדים.

בהצלחה
תומר
18/10/2015 16:55
שלום,
ברצוני לברר האם יש טעם לגשת לרואה-החשבון שמנפיק לי מדי חודש את תלוש השכר ולומר לו כי אני סטודנט ובכך יפחת לי תשלומי הביטוח-הלאומי ומס הבריאות שאני משלם מדי חודש???

תודה רבה :)
תומר.
עורך דין
18/10/2015 17:03
שלום תומר

העבר דיווח בנוש אלמעסיק והוא יעביר את הפרטים לרואה החשבון שלו. למה לא?

בהצלחה
טל
18/10/2015 16:41
בני עובד כ-15 שנה במקום עבודה קבוע , ומפרישים לו לפנסיה .
המעביד מציע לו לקבל פיצויים. אם יקבל פיצויים זה יפגע בהפרשות המעביד לפנסיה?
עורך דין
18/10/2015 17:02
שלום טל

לא ברור - האם המודבר על הפסקת עבודה? אם אכן כך, הרי שלאחר הפסקת העבודה ובאין מעסיק חדש לא יהיו הפרשות לפנסיה... מומלץ לפנות לקבלת ייעוץ משפטי פרטני ובדיקת הנושא לעומק לפני קבלת החלטה כלשהי.

בהצלחה
וובה
18/10/2015 11:54
שלום רב , קיבלתי מכתב פיטורין בתאריך מסויים המציין כי המעסיק מפטר אותי ונותן לי לעבוד עוד חודש (תקופת הודעה מוקדמת) כמו כן המעסיק ציין שאני יכול לכתום על מכתב ויתור על חודש עבודה (תקופת הודעה מוקדמת ) כמובן שהמעסיק לא שילם לי על חודש זה כייוון שחתמתי על מכתב ויתור . כרגע אני חותם אבטלה . השאלה מי אמור לשלם לי על חודש הזה ? ביטוח לאומי או המעסיק (המעסיק מסרב להביא לי מכתב שמציין שהוא לא שילם לי על החודש הזה, וביטוח לאומי לא מוכן לשלם לי בלי המכתב הזה )?
עורך דין
18/10/2015 16:29
שלום וובה

לא ניתן לרקוד על שתי חתונות... אם ויתרת על חודש ההודעה המוקדמת לא תקבל עבורו תשלום. להבא, בודקים את המשמעות של חתימה כאמור לפני שחותמים ולא בדיעבד.

בהצלחה
אביטל
18/10/2015 12:11
שלום לכם

התחלתי לעבוד ב 6 לחודש. עברתי שלושה ימים חפיפה והמשיכו לתת לי משמרות עבודה כעובדת מן המניין. כבר ה 17 לחודש ועוד לא החתימו אותי על חוזה למרות שביקשתי.... אמרו לי שיצרו איתי קשר מכוח אדם אבל טרם עשו זאת. האם חוקי ואם קורה משהו כמו תאונת עבודה אני מבוטחת?
עורך דין
18/10/2015 16:28
שלום אביטל

המעסיק צריך לתת לך חוזה עבודה כתוב תוך 30 יום ממועד תחילת העסקתך. את מבוטחת בהחלט למקרה של תאונת עבודה ואין לזה כל קשר לשאלה האם קיבלת לידיך את חוזה העבודה.

בהצלחה
רחלי
18/10/2015 12:20
שלום
אני עובדת כגננת במשרד החינוך בגן טרום חובה, במשרה מלאה, אני מנהלת הגן, ( 6 שעות ביום), האם אני זכאית לשעת הנקה שאחזור מחופשת הלידה?
עורך דין
18/10/2015 16:26
שלום רחלי

כל עובדת בהיקף משרה מלאה החוזרת מחופשת לידה זכאית לקבל שעת הנקה לפי חוק וללא תנאי.

בהצלחה
יואב
18/10/2015 16:23
שלום
ברצוני לברר מה אומר החוק במקרה שהמעסיק נתן העלאת שכר לאחר דיון הערכת עובד, אך בפועל לא התקבלה תוספת למשכורת.
האם ניתן לתבוע תוספת שכר זה לאחר התפטרות? (להתפטרות אין קשר לאי מתן העלאת השכר).
במידה ויש תיעוד בכתב, או לא... האם עדיין ניתן לתבוע.
תודה רבה
יואב
עורך דין
18/10/2015 16:24
שלום יואב

אם יש לך הוכחה לכך שהובטחה לך העלאת שכר וזאת לא ניתנה מכל סיבה שהיא, זה עלול להתפרש כהרעה בתנאי עבודה, שאז תוכל להתפטר בדין מפוטר. מומלץ לקבל ייעוץ משפטי פרטני בטרם קבלת החלטות בנושא.

בהצלחה
שי
18/10/2015 12:28
שלום שמי שי אני עובד בחברת הסעות מיזה 10 חודשים אני אחרי תאונת דרכים עבודה ונפגעתי ביד כבר 90 יום בבית אני היום האיתי צריך לחזור לעבוד והמעמיד מנסה לשחק איתי הוא מעונין לתת לי רכב קטן כאשר בפועל עבדתי על רכב גדול לא מתחייב לסידורים קבועים ולא מתחייב על 8.30 שעות כאשר בפועל אני עובד משרה מלאה א. האים זה הרעת תנאים ב:האים תאונת עבודה נחשבת כותק בעבודה ומה אשמח לקבל תשובה תודה שי
עורך דין
18/10/2015 16:14
שלום שי

לפי העולה משאלתך יתכן והמדובר על הרעת תנאי עבודה. לצורך קבלת החלטה בנושא יש לפנות לקבלת ייעוץ משפטי פרטני באמצעות עורך דין מטעמך שיבחן את חוזה העבודה שלך ואת הנסיבות המתוארות. ולגבי החלק השני של שאלתך - התשובה חיובית.

בהצלחה
שלומי
18/10/2015 12:28
שלום לאחרונה פתחתי חשבון עובר ושב שאני יודע שלפני היו לי הגבלות ועיקולים על פתיחת חשבון וכרגע אני נמצא בהליך של פשיטת רגל קיבלתי צו כינוס האם יכולים לעקל לי שכר
עורך דין
18/10/2015 16:13
שלום שלומי

התושבה חיובית בהחלט. פנה בהקדם אל עורך דין המתמחה בנושא חדלות פירעון והליכי פשיטת רגל על מנת שייסע לך בנושא.

בהצלחה
מורן
18/10/2015 12:34
הסיפור הוא כזה:

אני עובדת חברה 4 שנים, ביום חמישי האחרון נעשה לה שיחת פיטורים (ללא שיחת שימוע או משהו שמעיד את "התקרבות הפיטורים"). בשיחת הפיטורים לא נאמר הסיבה לפיטורים . נאמר לעובדת כי ביום ראשון תתחיל חפיפה לעובדת החדשה (זה כביכול ההודעה המוקדמת). את המכתב הפיטורים הוא אמר לה שיביא לה יום ראשון.
איך לפעול מיפה? ברצונה לתבוע אותו. האם להקליט את השיחה איתו? או מה עוד אפשר לעשות כדי לגרום לתביעה הזאת להצליח?
עורך דין
18/10/2015 16:12
שלום מורן

לא ממש הבנתי מדוע את סבורה שהשיחה שנעשתה לך לא היתה שימוע וכמו כן, לא ממש הבנתי מדוע את רוצה לתבוע את המעסיק...

אנא הסבירי טוב יותר את כוונתך
איריס
18/10/2015 13:12
רציתי לישאול אני עבדתי בחנות בגדים של רשת גדולה 4 שנים באשדוד, עברתי לאשקלון ואני אמא ל-6 ילדים.

עוד שעבדתי מנהלת ומנהלת איזור אמרו לי שלא תהיה בעיה אני יקבל מכתב פיטורים ושאין לי מה לדאוג אחרי שאני מחכה שלושה חודשים שכול הזמן אמרו לי זה בדרך, חסר חתימה ועוד כאלה בראש השנה נאמר לי שהחברה לא מאשרת לי מיכתב, אני לא יוכל לחתום בלשכה בגלל שלא קיבלתי מיכתב מהמעביד ,יש מה לעשות ולערר בנושא ?

תודה
עורך דין
18/10/2015 16:10
שלום איריס

אם יש לך הוכחה ברורה לכך שהובטח לך לקבל פיצויים תוכלי להגיש תביעה כנגד המעסיק. מצד שני, אם אין לך דרך להוכיח את טענתך כעולה בשאלתך, את בבעיה.

בהצלחה
עומר
18/10/2015 13:14
הסיפור הוא כזה: אם אדם עובד בחברה מסויימת כשנתיים , ויצא מקרה שבערך באותו זמן לעובד יש כוונה להתפטר מתישהו אולם עדיין לא יודע מתי, והחברה שאיננה מוכנה לחכות לנקודה בה יחליט העובד לסיים ההתקשרות, מוכנה לפטרו כבר כעת , אולם כיוון שלא מעוניינת לשלם את כל פיצויי הפיטורין, מעוניינת לערוך הסכם בין העובד לחברה, כאשר בהסכם יוסכם על ידי שני הצדדים כי ישולמו רק חצי מפיצויי הפיטורין המגיעים בחוק? באותו הסכם גם יכתב כי אין לאף אחד משני הצדדים תביעות נוספות לצד השני למעט הסכום של חצי מפיצויי הפיטורין .

האם דבר כזה קביל וחוקי?
עורך דין
18/10/2015 16:09
שלום עומר

אין בעיה חוקית בהסכם כזה, השאלה מה יהיה התוקף שלו ככל והעובד יחליט לתבוע את החברה בדרישה לתשלום פיצויי פיטורים מלאים. לדעתי אין הרבה הגיון בהסכם כאמור.

בהצלחה
קצ'מוב אירנה
18/10/2015 14:21
אני עובדת לפי משרה. בהתאם להגדרה משרה מלאה היא 186 שעות לפי החוק. באוגוסט עבדתי 186.5 שעות, ולפי תוכנת נוכחות שעות המשרה שלי צ.ל. באוגוסט 187 שעות.
החשבת הורידה לי 0.5 שעה עבודה בטענה שמשרה מלאה היא 187 שעות (8.5 שעות כפול 22 יום).
האם זה חוקי?
עורך דין
18/10/2015 16:05
שלום אירנה

אין כל סיבה הגיונית להורדת חצי שעת עבודה. זה לא חוקי. פני אל המעסיק בכתב ובקשי לתקן את הטעות.

בהצלחה
לאון
18/10/2015 14:29
אני התפטרתי מעבודתי ורשום לי בתלוש המשכורת שיש לי 79 ימי חופש עבדתי בהבטחה בזמן שההיתי סטודנט למשך 6 שנים ואף פעם לא לקחתי חופש רוב הזמן עבדתי מעט ימים בחודש בסביביות 5 -15 ורק שנתיים עבדתי בין 12-24 ימים המעסיק מעולם לא אמר לי לקחת ימי חופש וכך הם הצטברו. האם המעסיק חייב לשלם לי את כל ה 79 ימים שרשומים לי בתלוש המשכורת? ואם לא אז לכמה ימים אני יכול לצפות?
עורך דין
18/10/2015 16:04
שלום לאון

בעת גמר חשבון על המעסיק לפדות בתשלום את כל ימי החופשה שצברת.

בהצלחה

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ