פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 545
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

טלי
21/08/2016 13:37
שלום רב,
אני עומדת לסגור חוזה עבודה היום וברצוני לדעת כמה כסף המעביד צריך לשלם עבור נסיעות מחוץ לעיר? העבודה החדשה מחוץ לעיר ולוקחת כחצי שעה נסיעה. כמה כסף הוא אמור להפריש עבור דמי נסיעה במקרה שלי?
בן
21/08/2016 12:53
מקום העבודה שינה לו את תנאי העבודה ואיפשר למי שרוצה להתפטר ולקחת את הפיצויים, מקום העבודה מסכים להחזיר אותו אחרי ההתפטרות ובתנאים החדשים, האם יש חוק שמגביל את החזרה לעבודה אחרי קבלת פיצויים, והאם יש צורך בהפסקה בין הפיטורין לחזרה לעבודה? תודה
דניאל
21/08/2016 12:53
עבדתי בחברה מסויימת 3 שנים
התפטרתי לאחר הלידה למטרת טיפול בילד
היום האחרון שלי בחברה היה 4/7
את הפיצויים החברה משלמת לי דרך הקופת גמל
אני מתקשרת לחברה איילון של הפנסיה וגמל לברר על הפיצויים וחסר שם 2 הפקדות
דיברתי עם החברה שעבדתי בה והם אומרים לי תמתיני עד שיכנס
האם זה בסדר מבחינת החוק לגבי הפיצויים?
כמה זמן מההתפטרות אני הייתי אמורה לקבל את הפיצויים?
דמי הבראה
21/08/2016 12:12
שלום, עבדתי אצל המעסיק שלי במשך ארבע שנים וארבעה חודשים, בהסכם עבודתינו המעסיק היה משלם לי כל פעמיים בשנה דמי הבראה, בקיצור הסכום שהיה מצתבר במהלך שנה הוא היה מחלק אותו לפעמיים בשנה בחודש יולי ובחודש ינואר, עכשיו בחודש אוגוסט התפטרתי וקיבלתי בחודש יולי את החצי השני של דמי ההבראה שהיו מגיעים לי אז מחודש ינואר על שנת 2015, השאלה שלי כזאת האם המעסיק צריך לשלם לי את דמי ההבראה שהצתברו לי במהלך שנת 2016? שזה יוצא לפי חישוב מחודש ינואר עד אוגוסט שבע חודשים של שנת 2016
דנה
21/08/2016 10:20
שלום,
עבדתי במקום העבודה האחרון שלי 9 חודשים והתפטרתי. בתלוש האחרון שקיבלתי מהמעסיק לא קיבלתי פדיון ימי חופשה - ורשומה בתחתית התלוש יתרה קיימת. כאשר שאלתי אותו במייל חוזר מדוע לא שולם הפדיון, לא קיבלתי מענה.
האם אני אמורה לקבל פדיון חופשה במקרה כזה?
תודה.
אני
21/08/2016 09:38
אם קיצרתי את חופש הלידה בחודש (עובר מת)
אני צריכה להודיע לביטוח לאומי? ואז להחזיר חלק מהכסף שקיבלתי בהתחלה?
איך מודיעים להם? אין שום מידע באתר על כך...
חווה אמר
21/08/2016 06:51
אני עובדת כמזכירה בבי"ס קרוב לארבעים שנים אני נמצאת בדרגת מקסימום מנהל 11, דרוג מנהלי, לא קודמתי בשכר הרבה שנים, כי אני במקסימום דרגה, איזה אפשרויות יש בכל זאת לקדם אותי.
פלוני_אלמונית
21/08/2016 01:53
הי ערב טוב!! רציתי לברר לגבי דמי לידה.אני צריכה ללדת בנובמבר ואני עובדת כיום מעל שנה במקום העבודה הבנתי שצריך להביא 3 תלושים אחרונים!!הבעיה שלי שהתלוש האחרון זה אוקטובר שזה חודש של חגים וזה יוריד לי מהדמי לידה זה יפגע בממוצע כי מבחינה דתית בחול המועד סוכות אני לא עובדת!!מה אני יכולה לעשות בכדי שכן יקבל מענק לידה לפי המשכורת שלי ולא קיצוני מאוד...תודה על התשובה
סיו
20/08/2016 23:07
אני מאושפזת בבית חולים לא מעט זמן, השאלה היא קודם כל האם את תקופת האשפוז ניתן לרשום כשעות בדיקה בהתאם ל8 שעות עבודה יומיות? ושאלה שניה, אם יגמרו לי ימי המחלה וה40 שעות הנ"ל, ועדיין אהיה מאושפזת או שאהיה שוב חולה, האם הימים האלה יהיו על חשבוני?
תודה מראש.
פנינה
20/08/2016 21:39
האם יכולים לחייב אותי להגיע לימי השתלמות בזמן חופשת לידה?
מני
19/08/2016 23:25
שלום,
עבדתי במקום עבודה במשך שנה וחצי ולבסוף החלטתי להתפטר עקב טיסה לחופשה לחצי שנה בדרום אמריקה.
חזרתי בתאריך 24.6 ובתאריך 5.7 החל תהליך שילום הפיצויים מקרן הפנסיה שלי דרך חברת כנען פיננסיים.
בחברה כנען פיננסיים אמרו לי שעד 30 ימי עסקים הכסף ימצא אצלי בחשבון הבנק, לאחר תום השלושים ימים לא היה ניתן לתפוס בכלל את כנען פיננסיים בטלפון ולבסוף הגעתי למזכירות הסניף שם ביקשתי לדבר עם המנכל ובסוף הופניתי למישהי בחירה שהבטיחה לי שעד יום חמישי 18.8 הכסף יהיה בחשבון הבנק שלי אך הכסף עדיין לא הועבר. החברה מפילה את האחריות על קרן הפנסיה שלי "מנורה מבטחים". אשמח לקבל ייעוץ בנושא, על מי מוטלת האשמה, ואיך אגרום לפיצויים להיכנס כבר לחשבון שלי. החברה לא לוקחת אותי ברצינות ואשמח להבין את זכויותיי יותר לעומק.
בתודה מראש.
גנאדי ברדיצ'בס...
20/08/2016 21:25
כיוון שהכסף משולם ע"י מנורה אני ממליץ לפנות לשרות הלקוחות שלה ולברר סיבת העיקוב ממקור הראשון.
רחל
20/08/2016 19:05
שלום,בעלי עצמאי ללא הכנסות ,ב3 חודשים האחרונים אינו עובד ונמצא בחופשת מחלה , מאחר ורופא משפחה אינו מורשה לתת חופשת מחלה מעל 3 חודשים הופנה לרופא תעסוקתי , לבעלי קיימת פוליסת א.כ.ע על פיצוי של 5000 ש"ח מאחר ובתביעה עליו להציג 12 חודשים אחרונים של הכנסות ואין הכנסות אשמח לדעת איך והאם חברת הביטוח יכולה לפצות כאשר אין הכנסה , האם יש פיצוי מנימלי כמו עקרת בית שאין לה הכנסות? תודה.
גנאדי ברדיצ'בס...
20/08/2016 21:20
בשוק קיימים עשרות סוגים של פוליסות אבדן כושר עבודה. עליכם לבדוק את הסוגיה בתנאים כללים של הפוליסה
ישראל
20/08/2016 07:10
במקום עבודתי אין קרן השתלמות למרות שאני בתוך כותלי אוניברסיטה אך נחשב עובד שכיר.{ עובד קבלן} האם אני יכול לפתוח קרן השתלמות בעצמי ולשלם את כל התשלומים על חשבוני
גנאדי ברדיצ'בס...
20/08/2016 21:18
לא, קרן ההשתלמות ניתן לפתוח כשכיר ע"י המעסיק וכעצמאי, אך אם אין לך תיק עצמאי פתוח במס הכנסה לבית השקעות אסור לפתוח לך קרן השתלמות במעמד עצמאי
לונה
20/08/2016 02:13
שלום
לפני כחודש הגשתי התפטרות בכתב.
נתתי התרעה של חודש כחוק מה שאומר שהייתי אמורה לסיים לעבוד שבוע שעבר.
ביקשו ממני לתת להם בנוסף לחודש חובה עוד כחודש וחצי נוספים, עם קצת לחץ ואי נעימות הסכמתי.
במהלך השנה שעבדתי במשרד התחזקו לי כאבי הפיברומיאלגיה שיש לי והמצב הפיזי והנפשי התדרדר ולכן הגשתי התפטרות, קרסתי ואני בקושי מתפקדת.
אני לא מסוגלת להמשיך את החודש וחצי הנוספים שהסכמתי לתת להם, אני כבר כמה ימים לא מתפקדת ולכן החלטתי להודיע שאני לא מגיעה להשלים את ההערכה שנתתי להם.
מה ההשלכות שיכולות להיות לדבר כזה.
ולריה
19/08/2016 20:37
שלום, הבן זוג שלי חייל בודד עובד כמתדלק. זה שאם יש חוסרים בכופה ומורידים מהמשכורת שלו זה ידוע לי. אבל אתמול הגיעה לקוח שפשוט תידלק וסוג של ברח-לא שילם. והמנהל עדיין רוצה להוריד את ה200 שקל מהמשכורת שלו וזה ממש הרתיח אותי האם זה חוקי ביכלל ?
זהבית
19/08/2016 14:46
היי שלום, אני עובדת משרה מלאה לסופרפארם, ואני בהתחלת ההריון הראשון שלי, ונראלי שהממונים עליי יודעים, שבוע שעבר יום אחד לא הרגשתי טוב, תופעות לוואי של הריון, שלחתי הודעה למנהלת שלא אוכל להגיע, והיא מתקשרת אליי אחרי כמה שעות ואני לא עונה,ישנתי נחתי במיטה ולא היה לי ראש לענות לה, היא מצידה תבוא לעבודה גם שאתה לא מרגיש טוב.. אז היא והעמיתה של הרשת מנסות להשיג אותי ואני לא עונה הן מגיעות בגלל דאגה מצידן אליי ל144 לנסות להשיג טלפון בבית או של בעלי, בקיצור הן הורידו אותי מהמשמרות לא רשמו אותי בסידור העבודה עד הודעה חדשה עד שאני אגיע לשיחה איתן מתי שהן יחליטו והכל בגלל שלא עניתי והעמיתה אמרה לי שזה זלזול במנהלת בקיצור האם זה חוקי העיניים הזה כלפיי???? תודה רבה.
רונית אורי
19/08/2016 14:07
שלום. בן זוגי עובד בחוות סוסים כבר 3 שנים ועדיין המעסיק שלו מתחמק מהגשת הסכם עבודה. אין לו שום הסכם ומעבידו לא מפריש לו פנסיה לא משלם שעות נוספות ולא משלם לו חופשות וימי מחלה. בןזוגי מרחם על מעבידו שנמצא בבעיות כספיות ולא עושה כלום....מה עליי לעשות ולמי לפנות. בנזוגי מפחד להשאר ללא עבודה...עובד כ14 שעות ביום לפעמים אך בסוף חודש מקבל שכר עלוב. בנוסף המעביד מביא לו צקים דחויים ולא משלם בזמן....
ר.ב
18/08/2016 23:21
שלום התפטרתי מעבודתי לצורך טיפול בתינוק/מעבר למקום עבודה קרוב יותר לאזור מגוריי .עבדתי שנתיים במקום העבודה שלי .הוצבתי לעבודה שם על פי חוזה שחתמתי עם משרד הבריאות ל4 שנים וכך קיבלתי מלגה ללימודים. כעת כשאני עוזבת לאחר שנתיים עקב הסיבה שרשומה מעלה משרד הבריאות דורש שאחזיר את מלוא הסכום של המלגה למרות שהולכת לעבוד בבית חולים ממשלתי של משרד הבריאות.האם עקב כך שהעזיבה היא לצורך טיפול בתינוק ניתן יהיה לבטל את התשלום??
גיא
18/08/2016 23:17
עבדתי שכיר בחברת אינטרנט גדולה עם וותק של שנתיים וחצי
לצערי חטפתי סרטן ונכנסתי ישר לניתוח ובגלל השיקום נאלצתי לעזוב את מקום העבודה כדי להחלים, כיום אני בחופשה מהעבודה כבר 10 חודשים עם 100 אחוזי נכות, חי מקצבת נכות,
עדיין לא פוטרתי או התפטרתי , תלושי משכורת כבר לא מונפקים עבורי, היו רק 2 תלושים בסמוך להתפרצות המחלה של הפרשים שהגיעו לי ומענק מחלה עד למיצוי כל ימי המחלה ואז התלושי משכורת פסקו מלהגיע.
הודעתי למקום העבודה שאם אחלים אחזור לעבוד, אך כרגע אני לא במצב כשיר לחזור לעבוד, כנראה שאאלץ להודיע שאני מתפטר ולא חוזר יותר לעבוד שם,
קראתי שיש לי זכות לקבל פיצויים עקב מחלה / מצב בריאותי לקוי,
כמה זמן אפשר לחכות עם הזכאות כדי שלא אאבד אותה ?
עברו כבר 10 חודשים, האם עלי לפעול עכשיו ולהודיע שאני לא חוזר ? או שיש לי עוד זמן לחכות ולראות אולי בכל זאת אחלים ואחזור לעבוד.
מה התוקף של הזכאות לפיצויים מיום פריצת המחלה?
הרעת תנאים בעק...
18/08/2016 19:12
אני מועסקת כ-20 שנה בחברת אשראי גדולה.בעקבות שינוי ארגוני מקום הישיבה שלי הועבר למוקד אקטיבי ופעיל עם מוזיקה רועשת,משרוקיות ברקע ,חצוצרות וכו'. התפקיד שלי לא השתנה והוא בעיקר שיחות עם לקוחות. המקום החדש גורם לי לכאבי ראש בלתי פוסקים,צלצולים באוזניים,כעסים ומריבות עם הסובבים אותי,העדרויות מהעבודה וכמובן חוסר אפשרות לבצע את התפקיד בצורה טובה. פניתי מס' רב של פעמים למנהלים האישיים והם אמרו שזה מה שיש ושאני צריכה להתרגל למצב החדש.
מידע יום אני חוזרת הביתה עצבנית ועם כאבי ראש דבר שםטגע בתפקודי כאן ל-3 ילדים וכרעיה . אני מרגישה נפגעת מאד ולא יודעת מה לעשות.
מבקשת ייעוץ. תודה
יורה
18/08/2016 19:06
שלום לכולם ותודה מראש על הזמן והעזרה.

עבדתי ב Hp indigo במשרת סטודנט כ3.5 שנים.

חוזה העבודה היה מול אמ.אנ.פי.אם פתרונות בע״מ.

בחוזה הייתי מחוייב ל2 משמרות של סופ״ש, כאשר השכר השעתי עמד על 32₪ .

המשמרות היו משמרות של 12 שעות
07:30-19:30 משמרת בוקר
ו19:30-07:30 משמרת לילה

לדעתי במשך כל תקופת העסקה לא שילמו לי את השעות הנוספות המגיעות לי כחוק.

למשל על משמרת שבת בוקר שעתיים ראשונות שולמו רגיל (32) ועל ה10 שעות הנותרות 150%, לא הייתה שום תוספת למשמרת לילה...

יש ברשותי את כל התלושים.

סיימתי את עבודתי בחברה בתאריך 08/05/2016
ומאוד מתחשק לי לתבוע אותם.

יש עילה לתביעה?

במידה והנתונים שרשמתי הם מדוייקים, יש אפשרות לקבל רטרואקטיבית את כל ההפרש?
תודה רבה.
מרים
18/08/2016 14:15
אחת ולתמיד
איך לפי החוק בעל עסק אמור לשלם שבתות? מיצאת שבת 150%? איפה שאני עובדת כרגע הוא המציא חוק שנראה לי הזוי שזה רק אם עובדים בשישי ושבת מקבלים את השבת 150%

אשמח לתשובות
תודה
נטלי
18/08/2016 14:14
שלום רב.
שאלה בענייני עבודה:
אני נמצאת בחודש תשיעי להריון ואני כבר כמעט 3 שבועות בימי מחלה בבית בהוראת הרופא נשים שלי.
הימי מחלה בתשלום נגמרו לי
האם אני עדיין צריכה להביא למעסיק ימי מחלה?
(שהוא לא ישלם לי עליהם)
המעסיק לא ביקש אך אני צריכה לדעת אם לבקש מהרופא שלי במידה ויבקש
תודה מראש
נינה
18/08/2016 14:13
צהריים טובים

אשמח לתשובה מעורך דין שמתמחה בדיני עבודה.
אם מישהי עובדת במקום חודשיים וחצי מקבלת פתאום זימון לשימוע לפני פיטורים מעכשיו לעכשיו, ובשימוע מוציאים אותה לחופשה יזומה ללא תשלום של שבוע ואומרים שיודיעו לה במוצש אם תוחזר לעבודה ביום א או תפוטר.

האם זה חוקי לזמן מעכשיו לעכשיו לשימוע? האם זה חוקי לא לתת התראה ולהוציא לחופשה ללא תשלום?

והאם זה חוקי במידה ויחליטו, להודיע על פיטורים בהודעת סמס או בשיחה טלפונית?
תודה
שאלה
יוגב
18/08/2016 13:47
שלום הגשתי דייון מהיר בבית הדין האזורי לעבודה היום וביצעתי מסירה אישית לנתבעים. מתי עליהם להגיש כתב הגנה לאור הפגרה? תודה
לילך
18/08/2016 11:50
היי

שאלה:

נכון להיות אני עובדת במקום העבודה שלי שנתיים וחודשיים. בחודש שביעי קיבלנו דמי הבראה ומכיוון שאני מעל שנתיים הייץי אמורה לקבל לפי 6 ימים. בפועל קיבלתי לפי 4.5.

הטענה שלהם היא שמפני שהייתי בשמירה מ1.9-2.12 זה חל"ת למרות ששמירה מוגדרת כימי מחלה רק לא על חשבון העבודה על חשבון המדינה
ילדתי תאומים אז החופשת לידה שלי הייתה עד ה31.3
ואז הארכתי את החופשת לידה עד ה31.5
האם זה באמת אמור לפגוע לי בדמי הבראה ??
לילך
18/08/2016 11:49
קיבלתי בונוס בחודש בו ילדתי ולכן זה לא נכנס לי לדמי הלידה, אני יודעת שניתן לתבוע הפרשים, איך מתבצעת תביעת ההפרשים? הסתכלתי על הטופס באינטרנט וזה נראה כמו הטופס של התביעת דמי לידה, צריך למלא שוב את כל החודשים?
דודי
17/08/2016 14:37
צהריים טובים,

מקום עבודה שעובדים בו במשמרות של בוקר צהריים ולילה, וסידור העבודה יוצא אחת לשבועיים.

שאלתי היא בנושא חופשת מחלה.

לאחרונה קיבלנו הודעה שבה עובד שקיבל ימי מחלה למספר ימים לא יקבל תשלום עבור ימים שבהם הוא לא שובץ.

שאלתי היא מה דינו של עובד אשר לדוגמא עבר ניתוח ונדרש לנוח שלושה שבועות בבית, יכול להיות שחלק מהמחלה תחול על חלק מהסידור עבודה המוכן, אך הבעיה היא על מספר שבועות שבהן הסידור עבודה עדיין לא מוכן עובד כזה מראש לא ישובץ לסידור העבודה אי לכך גם לא יקבל תשלום עבור ימי המחלה שבהם הוא לא שובץ האם זה חוקי?

אשמח לקבל גם מקור לחוק ע'מ להראות למעסיק.

תודה ויום טוב.
עורך דין
18/08/2016 11:24
שלום דודי

קרא את הכתבה בנושא דמי מחלה כאן באתר ותקבל תשובה מלאה. המעסיק לא יכול להתנות על הוראות החוק הברורות בנושא וגם לעובדי משמרות כמו לכל שאר העובדים, מגיע תשלום עבור ימי מחלה לפי הוראות החוק בדיוק.

בהצלחה
אורן
18/08/2016 11:42
פשוט מאד - קרא את החוק ותבין בדיוק מה מגיע לך:

"הזכות לדמי מחלה
2. (א) עובד שנעדר מעבודתו עקב מחלה יהיה זכאי לקבל ממעסיקו, בכפיפות לתקופת הזכאות המקסימלית כאמור בסעיף 4 –
(1) החל מהיום הרביעי להעדרו כאמור – תשלום על פי חוק זה בעד תקופת מחלתו (להלן – דמי מחלה);
(2) בעד הימים השני והשלישי להעדרו כאמור – מחצית דמי מחלה;
אולם שר העבודה, באישור ועדת העבודה של הכנסת, רשאי לקבוע בתקנות הוראות לענין תשלום דמי מחלה בעד הימים הראשון, השני והשלישי להעדר העובד כאמור, וכוחן יפה על אף האמור בסעיף זה.
(ב) "תקופת מחלה" תחושב לפי הוראות אלה:
(1) לגבי עובד במשכורת – תהא תקופת המחלה כל ימי מחלתו, לרבות ימי מנוחה שבועית וחגים;
(2) לגבי עובד בשכר שעבד עבודה מלאה אצל אותו מעסיק או באותו מקום עבודה – תהא תקופת המחלה כל ימי מחלתו, למעט ימי מנוחה שבועית וחגים;
(3) לגבי עובד בשכר שלא עבד עבודה מלאה אצל אותו מעסיק או באותו מקום עבודה (להלן – עובד לסירוגין) – תהא תקופת המחלה כל ימי מחלתו, למעט ימי מנוחה שבועית וחגים, כפול היחס שבין הימים שעבד העובד ברבע השנה של העבודה המלאה ביותר שבשנים-עשר החדשים שקדמו למחלה לבין ימי העבודה באותו רבע שנה;
(4) לגבי עובד לסירוגין שטרם עבד אצל אותו מעסיק או באותו מקום עבודה תקופה של שלושה חדשים – תהא תקופת המחלה כל ימי מחלתו, למעט ימי מנוחה שבועית וחגים, כפול היחס שבין הממוצע השבועי של ימי עבודתו בתקופת עבודתו שקדמה למחלה לבין שש;
(5) עובד בשכר או עובד לסירוגין שנהגו לעבוד בימי מנוחה שבועית וחגים על פי היתר לפי חוק שעות עבודה ומנוחה, תשי"א-1951, יובאו הימים האמורים בחשבון תקופת המחלה, ולגבי עובד לסירוגין כאמור בפסקה (3) יבוא "תשעים" במקום "ימי העבודה באותו רבע שנה" בפסקה האמורה, ולגבי עובד לסירוגין כאמור בפסקה (4) יבוא "שבע" במקום "שש" שבפסקה האמורה."
רובי
18/08/2016 11:38
שאלתי להלן:

האם מותר למקום עבודה להחזיק עובד בכוננות וללא תשלום?
ובפירוט -

האם מותר למסעדה לקבוע שתחילת משמרת של מלצרתהיה לדוג' 10:00 וכך גם נרשם בטופס חלוקת המשמרות, אך למעשה להעלות אותו למשמרת ב 12:30, כאשר כל זמן ההמתנה העובד חייב להיות במצב של כוננות להגיע למסעדה במקרה ויש בה עומס של לקוחות.

אם הדבר הנ"ל אסור, מה ניתן לעשות?

בנוסף: מה ניתן לעשות כאשר מקום העבודה (כן, אותה מסעדה) לא נותן הפסקה כלל במשמרת של 8 שעות (גם לא הפסקת אוכל).

ישנו תיעוד מפורט לכל המקרים שלעיל כולל מייל מבעל המסעדה שבו הוא כותב על איסור להפסיק או לאכול בזמן משמרת כאשר ישנו זמן עומס במסעדה.

אשמח לתשובות שיהפכו את חיי המלצרים לנורמלים יותר
עילול שם
18/08/2016 11:35
אנ עובד בחברה אבטחה 3.5 שנים בשנה האחרונה התחלתי לבדוק את התלושים לעומק ,והתחלתי לראות שחסרות לי שעות והרבה ,כל חודש באופן סיסטמתי, עכשיו רציתי לדעת מה אני עושה בעניין ,כי החברה לא רוצה לשלם לי את כל מה שחסר לי.
תודה.
עורך דין
18/08/2016 11:36
שלום לך

אין דבר כזה "לא רוצה לשלם". אם מגיע לך לפי חוק אין למעסיק ברירה. אני מציע שתפנה לחשבת שכר לבדיקת התלושים ובהתאם לתוצאות הבדיקה פנה אל המעסיק במכתב דרישה לקבלת הפרשי שכר (הקפד לעשות הכל בכתב).

בהצלחה

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ