שלום רב,
אני פונה אליכם בבקשה לעזרה מאחר והמעבידה שלי מתמהמהת בתשלום הפיצויים המגיעים לי על פי חוק. כמו כן, לא שולמו לי דמי
הבראה וקרן
פנסיה.
במשך 3 שנים וכמה חודשים עבדתי בסוכנות דואר יוספטל אשר ברמלה.
הייתי עובדת אמינה וביצעתי את עבודתי כנדרש ללא עוררין! במהלך תקופת עבודתי, מי שנכנס לחוק חוק קרן
הפנסיה לעובד כחובה, ידע אותי
המעסיק כי עליו להפריש את חלקו ואני את שלי.
למותר לציין כי עד כתיבת הודעה זו לא הופרש מאומה. יתרה מכך, למעסיקה נלקח הזיכיון עקב מעילה בכספי הדואר. חייבת לציין כי ביני לבין המעסיקה נרקמו יחסי חברות אשר טשטשו את הגבול וגרמו לסחבת רצינית בקבלת המשכורת האחרונה לחודש העסקתי.
כמו כן, קבלת דמי הפיצויים אשר הבטיחה כי תעביר אליי עם קבלת הכסף ממכירת הדירה המשותפת שלה ושל בעלה לשעבר. בעוד חודש לערך אמורה המעסיקה למסור את המפתח... והתשובה לה אני זוכה היא כי אינה קיבלה את הכסף עדיין.
בינתיים אמרו מקורות יודעי דבר כי השכירה המעסיקה דירה וכי שילמה את רוב חובותיה, והיו רבים!!! לי היא פשוט משקרת ומושכת אותי בזמן.
ברצוני לדעת: האם זכאית אני לדמי
פיצויים בגין סגירת העסק עקב הנסיבות? האם זכאית אני לקבל את דמי ההבראה בגין השנים בהן עבדתי (יצויין כי שוחחתי עימה פעם אחת בנושא ואמרתי לה לדבר עם רו"ח שלה על
זכויות העובד)?
האם זכאית אנוכי לקבל את כספי קרן הפנסיה שלא שולמה או נעשתה מיום חקיקתה? אני אם שני ילדים, בן שנתיים וחודשיים ובת 4 וחצי חודשים. הבת לצערי הרב נולדה עם מומים בלב, עברה ניתוח לב בהיותה בת 3 שבועות ומועמדת לצינתור בחודשים הקרובים וידה עוד איתנה...
כמו כן, נמצאת במשבר בנישואיי ומטופלת ברווחה מזה 3 חודשים, ממש לאחר הלידה. אודה לכם על עזרתכם בקבלת תשובות ו/או הדרכה ו/או מכתב למעסיקה המפרט על מה עליה לשלם ללא כל דיחוי נוסף! לכל שאלה ו/או פנייה בענייני אשמח לעמוד לרשותכם. בברכת יום טוב ובשורות טובות חנה