אני כרגע בשבוע 33+3 חודש שמיני.
עבדתי בספטמבר חודש ימים במעון יום ויצו.
(בחברה הזו עבדתי כמעט 4 שנים התפטרתי אחרי חופשת
לידה במטרה לגדל את בתי עבר שנה מאז)
בעבר עבדתי
בתל אביב.
ובחודש שעבדתי זה היה ליד הבית המנהלת שיגעה אותי שאני יבוא לעבוד וידעה שאני כמובן בהריון.
אחרי חודש לקחה אותי לשיחה אמרה לי שלא מתאים לה וחשבה על זה כנראה גם ראתה את הקושי שלי או שבכללי לא בא לה טוב בעין שאני לא מרימה ילדים יותר מידי כפי שהייתה רוצה.
יש לציין שאמרה לי "את היום הזה את יכולה לסיים " עבדתי רק 4 שעות הורדנו שעות כי באמת היה קשה לי. אני שממש ניפגעתי אמרתי לה שכל מה שבא לי לעשות זה לקום וללכת מה הטעם להישאר לסיים את השעה וחצי שעתיים שנישארו כשאת יודעת שיום למחרת כבר אין לך עבודה?
אמרה לי אם תרצי תוכלי להיות בתור מחליפה מתי שיהיה חוסר בבנות ויצטרכו אותך.
לא אמרתי לה שאני מסכימה. ופשוט הלכתי. אחרי חודש וקצת שלא היה בינינו נושא שיחה פניתי אליה לגבי התלוש ולגבי המכתב
פיטורים ממי אני מקבלת כי אני רוצה להגיש לביטוח לאומי כדי לקבל
הבטחת הכנסה. היא טוענת שלא פיטרה אותי ומתי שתצטרך תיקרא לי . אמרתי לה סליחה אבל לא רצית אותי מה זה מתי שתצטרכי תקראי לי.
רצתה שאני זו שאכתוב מכתב
התפטרות מפה לשם שוחחתי עם מושאבי אנוש שלא טרחו לחזור אליי ופתאום המנהלת התחילה לזמן אותי לעבודה בתירוץ שחסר לה עובדות.
מפה לשם פעמיים זימנה אותי לשימוע על כלום !! היום הרגע באה עד פתח ביתי לתתת לי מכתב לשימוע ..
שימוע ראשון לא הלכתי .. אובדת עצות ללכת לא ללכת ? ואיזה שקרים כתוב במכתב! עצות בבקשה. וסליחה על האורך.