היי
אני עובדת בתקן סטודנט בעייריה כבר 5.5 חודשים התחתנתי לפני 5 חודשים וציינתי זאת מראש כתוצאה מכך ניגרמו שינויים בבריאותי מה שגרם להוצאת ימי
מחלה מרובים העדרות הזאת החשידה את המנהלים מאוד ואף נזרקו הערות לא הולמות בהמשך הייתה רויזיה כלפי ומפה לשם
חלק מיחס חסר מוטיבציה שלי וחלק מהתנהגויות בלתי הולמות ומכובדות מצידם.
נעשה ניסיון לפטר אותי בשיחה זריזה ולא חוקית לאחר שראיתי שוועד העובדים והנציגים סתם משכו את הזמן הסתבר לי שכולם שם חברים וניסו לגונן על המנהל שלי עליתי לסגנית משאבי אנוש באותה טענה תחילה היא הקשיבה לי בריכוז ואז כשהיא הבינה שאני אני היא שינתה טון דרשתי אף על פי כן פגישה תוך רבע שעה וכך היה לא ידעו אותי כל אותו זמן שהוועד לא קשור למקרה מאחר ולא עברה שנה של העסקה.
מאחר וראיתי שאותה נציגה שוחחה איתנו בפלפון אישרתי שהיא תיהי בפגישה לצורך יעוץ והכוונה שלי שם בפועל יצא שהמנהל הסגנית שלו הסגנית של משאבי אנוש ונציגת הוועד כולם צעקו אליי אמרתי להם שהחוק במדינת ישראל אוסר על
פיטורים ללא עילה ועילה של אישורי מחלה אינה חוקית ואז ניטען כי העילה היא העדרות וזילזול במערכת (נאמר לי כי אני גורמת לדירדור היחס של העובדים במקום מה ששקר מוחלט)
לאחר מכן הייתי כבר מותשת מהמאבק שלא התקדם לדבר והמנהל מיהר לקרוא לי בתום השיחה לחדר שלו שם ישבה אותה סגנית משאבי אנוש היא שאלה אותי מה אעשה כעת אמרתי לה שאני צריכה זמן לחשוב עם עצמי אולי
אבטלה היא ענתה לי ; הייתי נותנת את אותה העיצה לבת שלי - תשמעי לי עדיף שאת תתפטרי מאשר שיפטרו אותך לא יהיה לך שום הפסד אני בעצמי הייתי נציגת וועד
עובדים שאלתי אותה לגבי האבטלה והיא ענתה לי שאני אקבל כך או כך בפועל לאחר בדיקה הסתבר לי שרק פיטורים מאפשרים אבטלה שאלתי לגבי
פיצויים ונאמר לי שאם אעשה 120 שעות (תקן סטודנט) איהיה זכאית לאחר מכן התברר לי שהכוונה הייתה לקופת גמל ב02.11.17 ניתן לי מכתב זימון לשימוע לאחר שסירבתי
להתפטר המכתב היה מיועד לתאריך ה08.11.17 אני יודעת שהחוק דורש שבועיים בין זימון לפגישה ובין זימון לפיטורים לפיטורים עצמם ונוסף הזמון יוצא ביום של לימודים ואמרתי זאת מראש.
לדעת את זכויותי בנושא