שלום קוראים לי ליז ואני ואני בהריון ניכנסת לחודש השישי.
התחלתי לעבוד בסופר אושר עד כקופאית ולאחר שבוע וחצי העלו אותי לקופה הראשית בתור ארחראית משמרת . אני עובדת בחברה מתאריך 17/1/13 ורצוי לציין שאת שכרי העלו רק לפני כחודש.
כיום המנהל שלי ומנהל הסניף רוצים להוריד אותי חזרה לתפקיד של קופאית ללא סיבה מוצדקת מבלי לפגוע לי בשכר מסיבה שלקחתי יותר מידי אחריות וניהלתי גם את שאר האחריות משמרת שחשוב לציין שאני זאת שלימדה אותם את העבודה.
כרגע אני יושבת כבר ארבעה ימים בית מבלי להגיע איתם לשום הסכם הם רוצים להוריד אותי בתפקיד עד שימצאו לנכון להחזיר לקופה הראשית אני מסרבת ומבקשת מהם שוב ושוב שיתנו לי לעבוד כי כל יום שעובר אני מפסידה ימי עבודה ואת החופשת
לידה שלי הם אומרים לי שאם אני רוצה לעבוד זה רק בתור קופאית אך במקביל גם מסרבים לפטר כי הם טוענים שאני בהריון והם לא יכולים.
הם פשוט כובלים אותי ואני חסרת אונים מנסים ליגרום לי
להתפטר הם גם טוענים שאין להם שום
חוזה שעות איתי והם יכולים לתת לי כמה שעות שהם רוצים ושקיבלו אותי בתור קופאית ושהעורכי דין שלהם אישרו להם שאפשר לשנות את תנאי העסקה שלי.
במשך כל החצי שנה האחרונה שלי עבדתי כל יום כמעט עד שתיים עשרה או אחת
בלילה וכל פעם ביקשתי שיעבירו אותי לבוקר אך הם אמרו שכמה שיוכלו יתנו לי
משמרות בוקר.
שוב אני יזכיר שכל יום שהם לא מקבלים אותי לתפקיד שלי אני מפסידה ימי עבודה ואני בחוסר אונים מוחלט מהם האם מותר להם לפגוע בתנאי העסקה שלי ? האם הם יכולים לעשות באמת מה שהם רוצים?
אני רוצה להבין אילו
זכויות יש לי בעבודה בבקשה!