שלום לכם
אני עובד בחברת
אבטחה כבר כמעט 7 חודשים, כאשר מהחודש ה-2 לעבודתי התחלתי בתלונות למעסיק על אי תשלום החזרי
נסיעות כחוק (פניתי גם למי שהזמין ממנו את השירות), לאחר כחודשיים
המעסיק התחיל לשלם לשאר העובדים חופשי חודשי(לא שילם להם רטרואקטיבי) לי הוא שילם 25.20 רטרואקטיבי , כאשר לאחר שקיבלתי את המכתב על כך "שהם בדקו את עניין הנסיעות והחליטו לשלם לי את מה שמגיע לי על פי חוק", הם שלחו לי מכתב לזימון לשימוע (המכתב ששלחתי למי שמקבל את השירות מהחברה היה 3 ימים לפני הזימון לשימוע).
בשימוע אמרו לי שהחליטו להעביר אותי למתקן אחר שיותר קרוב לבית שלי, אבל קיבלתי איום שעליי לתת 4
משמרות בשבוע,ובגלל שאני סטודנט נתתי רק 3.
במקום החדש נתנו לי רק 2 משמרות במשך חודשיים, כאשר לפני חודש התחילו לתת לי משמרת אחת בלבד.
כאשר עליתי על העניין שהם לא מפרישים
פנסיה בזמן, התלוננתי על העניין הזה, ולמרות שבמשכורת האחרונה הורידו לי כסף לפנסיה, החברה עדיין לא הפרישה אותו, למרות שהיא טוענת שכן.
ביקשתי מהם הוכחה שהם הפקידו את הכסף, וכבר שבוע שאני מבקש כל יום ואף אחד לא עונה בעניין.
ביום חמישי שעבר הם שלחו לי מכתב לזימון לשימוע, שהם רוצים שהוא יהיה במטה החברה, כאשר אני יודע שאת העובדים האחרים להם עושים
שימוע הם עושים במתקן שאני עובד בו, ומנהל התפעול משום מה לא יכול להגיע באף יום לעשות לי שימוע. עניין זה נראה לי תמוה, כאילו הם לא רוצים שאני אגיע לשימוע.
אשמח לשמוע את דעתך בנושא.
מה הסיכוי שלי להראות שחיפשו אותי בגלל שנלחמתי על זכויותי הסוציאליות ולכן פיטרו אותי?
יש לציין שיש לי את המסמכים של החברה, המכתבים וההתכתבויות במייל שלי.
תודה רבה