פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
×
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה


פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - חזרה לעבודה אחרי חל''ד
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *


* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
17/02/2014 12:37
שלום,

אני בשבוע 38, יצאתי לחופשת מחלה, מקווה ללדת בימים הקרובים.

בתכנון שלי לחזור לעבודה אחרי 26 שבועות.

נכון לכרגע הארגון בו אני עובדת עובר רי ארגון ובמילים עדינות מאוד מנהל הישיר שלי ומנהל המקצועי שלי רמזו לי שלא יהיה לי לאן לחזור כשאחזור ואף נאמר לי כי הנני "ברת מזל" שאני בהריון כי אז יהיה לי מספיק זמן להיערך בחל"ד במציאת עבודה חדשה.

אני יודעת שמצד אחד אסור להם להגיד לי/לרמוז לי על פיטורים בשלב הזה אך מצד שני כן הייתי רוצה לראות את התמונה המלאה כדי באמת לנצל את החל"ד בחיפוש עבודה.

בכל אופן אחרי פסח אתחיל לבדוק מה מצב השוק ולחפש, העניין הוא שגם נזרק לעברי כי מעבירים חלק מאוד גדול למשרדים במקום אחר כ-70 קמ ממקום מגוריי. המשרדים הנוכחים עדיין יהיו פעילים.

מה קורה בהנחה ולא אמצא עבודה ואחזור אחרי 26 שבועות למקום העבודה הנוכחי, האם יכולים להנחית עלי את המעבר של 70קמ? האם זה יכול להחשב כפיטורים ואם כן הרי ב60 ימים אסור לפטר אותי?




פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ