פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 641
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

אורן
21/02/2016 21:46
ערב טוב.
מאיזה סכום משכורת משלמים מס הכנסה?
אני בן 25 +ילד מעל גיל שנה אשתי לא עובדת.
עליזה
21/02/2016 19:56
הי, הבוסית שלי אומרת שבגן פרטי היא רק חייבת לשלם 30% ביום ב וג' של ימי מחלה. זה לא אמור להיות 50%? תודה!
תלוש
רינת
21/02/2016 19:32
היייייי,
אם מוציאים תלוש לבחורה שהיא מזכירה, שבו יהיה כתוב מקצוע אחר (שהוא לא מזכירה לצורך העניין)
זה יכול באיזשהו אופן לפגוע בעובדת? בזכויות ביטוח לאומי? או משהו?
ליביה
21/02/2016 19:30
בתאריך 25.5 ילדתי.

לפני מספר ימים ערכו לי שימוע לפני פיטורים במקום עבודתי מזה כשנתיים וחצי.

האם זה נכון שאסור לפטר עובדת אחרי לידה עד 9 חודשים?
בינתיים אני מחכה לתשובה לגבי הפיטורים.

אם אני מתפטרת אני זכאית לכל הפיצויים ממקום עבודתי?
גילה
21/02/2016 19:29
ערב טוב !

יש לי שאלות אליכם אני עבדתי במעון ילדים עשר שנים ילדתי ועכשיו אני צריכה לחזור לעבודה שהלכתי לבשר למנהלת שלי היא ענתה לי שכולם כבר מגובשים בכיתה והיא לא יודעת מה לעשות איתי השאלה שלי היא האם היא יכולה לתת לי לעבוד במטבח או מנקה במעון ?

ואני יכולה לסרב לה כי לא בשביל זה באתי לעבודה .
שאלה שניה יש לי שמונים אחוז משרה מגיע לי שעת הנקה ?

תודה
כח אדם
דורית
21/02/2016 13:42
התחלתי את עבודתי בבנק הפועלים דרך חברת כח אדם
ב10/14 עקב כניסתי להריון הוארך לי חוזה העבודה ילדתי ב12/15 , ברצוני להאריך את חופשת הלידה עד סוף חודש אפריל . אז כבר יהיה עובדת חברת כח אדם שנה וחצי האם זה תקין ? האם על המעסיק לקלוט אותי כעובדת ?
עורך דין
21/02/2016 19:17
שלום דורית

התשובה חיובית. זכויותיך להאריך את חופשת הלידה זהות לזכויות של כל עובדת אחרת ואין משמעות לזהות המעסיק. באתר זה תמצאי כתב המפורטת ומעניינת על האפשרות להאריך את חופשת הלידה - קראי אותה ותדעי בדיוק מה מגיע לך לפי החוק!

בהצלחה
ג'ניה
21/02/2016 13:49
שלום רב,
הייתי שמחה לקבל עזרה ועצה, אני עבדתי בקפה גרג סניף חיפה 4 שנים. יום אחד רבתי עם אחראי משמרת והוא פיטר אותי בעל פה (אמר לי לא להגיע יותר לעבודה), הבנתי מזה שאני מפוטרת ולא הגעתי לעבודה , עבר שבוע ואף אחד גם לא התקשר אליי , לא חיפש אותי., מה שחיזק את הטענה שאני מפוטרת. לאחר שבוע התקשרתי למנהל שלי ושאלתי אותו מתי אני יכולה להגיע לקבל את מכתב הפיטורין שלי ,פיצועים, וכמובן כספים עבור כל הזכויות שמגיעות לי שלא שילם לי במשך 4 שנים שעבדתי (דמי חופשה, דמי מחלה, דמי הבראה, נסיעות , פנסיה,תשלום על אי הודעה מוקדמת ), המנהל פתאום החליט שאף אחד לא פיטר אותי ושלאחראי משמרת בכלל אין זכות כזאת לפטר אנשים (למרות שאני מכירה את ההפך). בכל אופן עמדתי על שלי ואמרתי שפוטרתי ורוצה לקבל את הכסף שמגיע לי. המנהל אמר שהוא צריך להתייעץ עם העורכי דין שלו בשביל לבדוק כמה כסף מגיע לי קבענו פגישה , בפגישה הוא אמר לי שמוכן לתת לי 10 אלף שקל שזה כולל הכל. לא הסכמתי , כיוון שגם אני עשיתי חישובים ולפי חישובים שלי הסכוצים מגיעים למעל 60 אלף שקלים, הצעתי לו פשרה , אמרתי לו שאני מוכנה לקחת 30 ולסגור עניין, הוא מרח אותי שבועיים , לאחר שבועיים הוא הציע לי 20 אלף ברוטו, שוב לא הסכמתי ,אז הוא אמר אולי אני אעלה איתך ל 25 . אמרתי לו שההצעה שלי היא 30 אלף נטו וזאת הצעה סופית , המנהל דחה את ההצעה.
כרגע אני מעוניינת לתבוע את גרג , הייתי שמחה לקבל עזרה מעורך דין שמתמחה בתביעות מסוג זה ,
הקלטתי את כל השיחות שלי עם מנהל , ושמרתי גם את כל ההתכתבויות שלי גם עם מנהל וגם עם אחראי משמרת
תודה מראש
ג'ניה
נייד 0547980565
עורך דין
21/02/2016 19:15
שלום ג'ניה

אם את מעוניינת לתבוע את בית הקפה וכל הנראה שבצדק לאור הדברים שכתבת, פני לעורך דין והרי כבר הגעת עד לכאן... לא קשה להרים טלפון ולשוחח עם עורך דין שככל הנראה ישמח לייצג אותך במקרה הנדון.

בהצלחה
א.א
21/02/2016 13:58
רציתי לדעת מבחינת החוק מה הזכויות שלי במידה והיה לי ותק של חצי שנה בעבודה יצאתי לחופשת לידה של 98 יום צכיון שהיו תלושים קודמים.

כרגע אישרו לי להאריך חופשת לידה רק 5 חודשים...במידה ואני רוצה להאריך יותר זה אפשרי? במידה ואני מבקשת הארכה ולא מאשרים יכולים לפטר אותי עפי חוק?
עורך דין
21/02/2016 19:11
שלום לך

עם ותק של חצי שנה בעבודה אינך יכולה להאריך את חופשת הלידה יותר ממה שכבר אושר לך. ולגבי מה שהמעסיק אישר, בקשי ממנו לקבל את האישור בכתב.

בהצלחה
שחף
21/02/2016 14:01
פוטרתי מהעבודה בתחילת הריון ודי נסחטתי כספית כדי שאגיש את התפטרותי ומקום העבודה לא יאלץ לפנות למשרד התמ״ת.

בפנייה לביטוח לאומי לדמי אבטלה הסברתי הכל כולל צירוף הסכם ההתפטרות ממקום העבודה בו מצויינים התאריכים בהם זומנתי לשימוע ואחר כך התאריך בו הוחלט על סיום תעסוקתי ורק לאחר מכן בקשת התפטרותי. ביטוח לאומי לא אישרו את בקשתי לביטול אי הזכאות לאבטלה ל90 יום.

מה ניתן לעשות לפי חוקי העבודה במצב כזה?
עורך דין
21/02/2016 19:10
שלום שחף

כנראה שעקב ההתפטרות המאולצת יהיה לך יותר קשה מול הביטוח הלאומי, ומאידך יתכן בהחלט שכדאי להפגש עם עורך דין שיקבל ממך את מלוא הפרטים לגבי התנהלות המעסיק במהלך הריונך - יכול להיות שיש לך עילה לתביעה כנגד המעסיק לפני הכל.

בהצלחה
סילביה
21/02/2016 14:01
אני כרגע נכנסת לחודש שביעי להריוני ויש לי שאלה.
אני עובדת שעתית.
אני עובדת שלושה ימים בשבוע שתיים עשר שעות ביום. כרגע זה עוד איך שהוא בסדר, אבל אני מאמינה שככל שהזמן יעבור יהיה לי יותר ויותר קשה לעבוד ככה.
הרופא הציע לי מכתב שאעבוד פחות שעות באותם ימים בהם אני עובדת שתיים עשרה שעות. אני לא עובדת את כל הימים שבוע כיוון שאני לומדת.
שתי שאלות:
הורדת כמות שעות העבודה כמובן תפגע לי במשכורות האחרונות שלי. וזה כמובן יפגע לי בדמי חופשת הלידה. האם הוספת יותר משלושה תלושים תעזור בעניין ויש סיכוי שיחשבו בי בנושא.
והשאלה השנייה - האם למעסיק שלי יש זכות להכריח אותי לעבוד גם באותם ימים בהם אני לא עובדת כבר שנתיים מסיבה של לימודיי.
עורך דין
21/02/2016 19:09
שלום סילביה

במצב הדברים אותו את מתארת יטב אם תקבלי המלצה על שמירת הריון מהרופא שמלווה אותך ועוקב אחר ההריון. כך תוכלי לנוח בבית, לשמור על עצמך ובמקביל לקבל גמלה ראויה מהמוסד לביטוח לאומי.

בהצלחה ורק בריאות
ברוך
21/02/2016 15:07
היי ככה, בארבעה חודשים האחרונים עבדתי בחקלאות. טופס 101 חתמתי מול עמותה שריכזה את העבודות והיא זאת ששלמה את המשכורות. המה מה? שהמשכורות תמיד הגיעו באיחור של שבועיים שלש (אחרי ה- 10 לחודש) והמשכורת של דצמבר בכלל הגיעה חודש אחרי הזמן.

כרגע המצב הוא שאת המשכורת של ינואר טרם קיבלנו. האם משפטית ניתן לעשות עם זה משהו משמעותי?
עורך דין
21/02/2016 17:17
שלום ברוך

המדובר על הלנת שכר וכמובן שזכותך המלאה לפעול בכל אמצעי חוקי: מכתב התראה למעסיק, תלונה למשרד הכלכלה ואולי אף התפטרות והגשת תביעה כנגד המעסיק אם אין ברירה אחרת.

בהצלחה
שמואל
21/02/2016 15:07
היי,
בחודש דצמבר עשיתי 4 ימי מילואים, והכשתי אותם למקום העבודה שלי (לא משכורת חודשית, עבודה ע"פ ימים).
בחודש ינואר טסתי לחול ועזבתי את העבודה, ימי המילואים שולמו, אך ימי העבודה בחודש ינואר (יומיים) לא שולמו לי בטענה שצריך טפסי מילואים מקוריים (ולא כפי שהגשתי-בפקס) ובשל כך מעכבים לי את המשכורת.
האם זה חוקי? האם ניתן לעשות משהו ממרחק (נמצא כרגע בחו"ל לחודשים הקרובים)?
תודה לעונים
עורך דין
21/02/2016 17:16
שלום שמואל

אם שולם שכרך עבור ימי המילואים הרי שיש לך בעיה עם אי תשלום שכר עבודה, שאז מומלץ לכתוב מכתב דרישה ברור למעסיק. אםפ לאחר קבלת המכתב לא ישלם תוכל להגיש תביעה לתשלום שכר עבודה בבית הדין לעבודה.

בהצלחה
אבי
21/02/2016 16:48
שלום
עבדתי 3 שנים ו-10 חודשים
המשכורת בשנתיים האחרונות היתה 7200
כמה מגיע לי פיצויים?
האם עבור 3 שנים (7200X3)
או עבור 4 שנים?
בנוסף, האם מגיע לי ימי פדיון חופשה? בתלוש האחרון כתוב יתרת חופשה 29.32. זה אומר שבנוסף לפיצויים מגיע לי סך של 29 ימים?
האם בנוסף לפיצויים ולימי חופה מגיע לי משהו נוסף? תודה
עורך דין
21/02/2016 17:15
שלום אבי

קרא כאן באתר כתבה מצויינת המסבירה על גמר חשבון בעת פיטורים. לגבי חישוב הפיצויים, ההסבר פשוט יחסית אך על מנת לעשות חישוב מדוייק של הסכומים המגיעים לך תצטרך לפנות לחשבת שכר או יועץ מס. אופן החישוב המדוייק משתנה לפי מרכיבים רבים שצריך לקחת בחשבון. לא ניתן לבצע חישוב מדוייק בפורום.

בהצלחה
אורטל
16/02/2016 12:11
שלום,
שלחו אותי לרופא תעסוקתי ב 4/2012
רציתי לדעת כמה זמן אישור כזה תקף..
רקע כללי נשארתי באותו עבודה. והאישור מופנה לחברה בה אני עובדת..
האם מקום העבודה שלי יכול לדרוש ממני להביא אישור חדש יותר? והאם לפי החוק האישור הזה תקף מכיון שנשארתי באותה עבודה.

תודה רבה
אורטל
21/02/2016 13:41
אשמח לתגובה..
זהבית
21/02/2016 13:37
העוזרת האישית של בעל החברה התחזקה מבחינה דתית ולא יכולה לתת מענה בשבת ומועד.
בעל החברה מעוניין להעביר אותה תפקיד בחברה לעמדת הקבלה.
בגין הפחתה בדרישות התפקיד גם שכרה אמור להיות מופחת.
האם זו הרעת תנאים ?
צילה
21/02/2016 13:28
היתה לי קרן פנסיה פעילה ששילמתי עצמאית , לאחר שהתחלתי לעבוד הפסקתי התשלום אך עדיין היה לי ביטוח והקרן פעילה 5 ח' . לאחר 3 ח' עבודה אמרתי למעסיק שיפריש לקרן הפנסיה לפי החוק רטרואקטיבית מהיום הראשון, וכך בעצם היה ממשיך הרצף הביטוחי.

אבל המעסיק לא שילם בזמן אלא לאחר 3 ח' ואז נקטע הרצף ולכן חודשי האכשרה שהצטברו לי התבטלו והתחילו מחדש מאותו החודש שהתחיל לשלם לקרן. האם אני יכולה לתבוע את המעסיק על כך שפגע ברצף הביטוחי ונפגעו זכויותיי בקרן?
קים
21/02/2016 13:24
עבדתי במקום עבודה שהחליט שהוא משלם כל חודש במקום בעשירי לחודש ב15 לחודש!

חודש שעבר שילם לי המעסיק במקום ב-15 לחודש ב-20 לחודש. והחודש שילם לי ב16 לחודש.

החלטתי שאני לא מוכנה לשאת בזה יותר קמתי ועזבתי את העבודה שלי הודעה מוקדמת (מדובר על זה שהייתי שם חדשה ועבדתי חודש וקצת!)

החודש הורידו לי 3 שעות המשכורת ושילמו לי רק 40₪ על נסיעות כשעבדתי חודש שלם משעה 10:00-20:00!

לדברי המעסיק שלי הוא טוען שבגלל שהסטודיו פתוח משעה 10:00 והיו ימים שהגעתי ב9:40 זה לא נחשב (שלא פעם ולא פעמיים המעסיק בעצמו ביקש שאקדים) וגם כשהגעתי מוקדם יותר עבדתי וניהלתי את עבודתי בשוטף.

לשאלתי:

1) האם זה חוקי שמעסיק ישלם את ההפרשים בחודש הבא?לא נחשב הלנת שכר ?

2) מה החוק אומר לגבי זה שעזבתי מעכשיו לעכשיו. כשמדובר בעסק שלא פועל על פי חוק ומשלם באיחור באופן כרוני.
תודה
יעל
21/02/2016 13:01
שלום
אני מעוניינת לברר האם בגיל פרישה כספי הפיצויים הם שלי או שהמעביד יכול למשוך אותם. הערה: אני התפטרתי מהעבודה בזמנו.
נופר
21/02/2016 12:38
היי..עבדתי במשך 6 שנים ולפני 3 חודשים בערך התפטרתי לצורך גידול הילד.
עבדתי מהתאריך 31/12/09 עד לתאריך 06/12/15
יש לי מספר שאלות:
* עברו כבר כמעט 3 חודשים ועדיין לא קיבלתי את הפיצויים האם אני יכולה לתבוע את החברה?.
*האם מגיע לי דמי הלנת שכר כפיצוי לאיחור קבלת הפיצויים(הייתי אמורה לקבל אותם תוך 15 יום)
*דיברתי עם חשבת השכר של החברה בה עבדתי ושאלתי אותה לגבי אופן חישוב הפיצויים שמגיע לי
היא הכפילה את ממוצע השכר שלי בשנים שעבדתי 5.7 היא טוענת לפי חישוב שלי זה 6.1 השאלה שלי היא האם חופשת הלידה לא נחשבת בוותק?.
אשמח לתשובתכם
ישי
21/02/2016 12:11
אני עבדתי כשומר בחניון פרטי כשהמעסיק בפועל זה חברת כוח אדם .לאחר כחמש שנות עבודה קוצצו שעות עבודתי בשליש באופן מידי.(מפעיל החניון טען בפני שאוכל לפרוש בכל עת שארצה ואקבל את מלוא הפיצויים,וגם שהקיצוץ הוא באופן זמני כיוון שבעתיד הם מתכוונים להרחיב את החניון )
אנח מתכוון כעת להתפטר האם מגיעים פיצויים רק לפי המסגרת שעות הנוכחית או האם מגיעים לי גם על החמש השנים הטובות לפי מה שעבדתי אז?
פיצויים
חזי
21/02/2016 11:23
אני עובד שנתיים וארבע חודשים, השכר שלי מורכב משכר מינימום תמריצים ובונסים. אין חודש שאני לא מקבלים בונסים ותמרצים תמיד אני עובר את 10 אלף שקל. השאלה שלי האם המעסיק שלי יכול לחשב לי את הפיצוים מבלי הבונסים והתמריצים שאני מקבל כל חודש וחי על זה ? תודה.
פיצוים
בר
21/02/2016 10:43
במידה ועבדתי שנה וחודשיים ואני מתפטרת עקב מעבר דירה שלי לעיר מהישוב שלי , המרחק בינהם הוא 80 קילומטר האם מגיע לי פיצוים?
אתי
21/02/2016 10:28
שכר גלובאלי
שלום, אני מועסקת בעמותה ציבורית בחצי משרה. מזה חצי שנה שקיבלתי שכר של 32 שקלים. החודש הוחלט להעביר אותי לשעות גלובליות. אניני יודעת לקרוא את התלוש שכר, מתוך הכתוב הבנתי ששכרי ירד ל 29 שקל!! כשניגשתי לברר נאמר לי שזה 29/92 שזה 0.32 אגורות תוספת לוותק. אני מצרפת העתק של התלוש, בתקווה להבין.
שכר שעתי: 29- כמות 92 לתשלום- 2668
ש.נ. גלובליות 36.2 כמות 8.43 לתשלום- 305.59
שעות ת. 50% 32 כמות 0.67 לתשלום- 10.72
משכורת דצמבר תעריף 32 כמות 19.17 לתשלום- 613.44
מאיה
21/02/2016 10:27
היי, אני עובדת 14 שנה ובמהלך ההריון עברנו מקום מיבנה לתל אביב. אני תושבת אשדוד.
כשהייתי בחודש שישי עברתי לתל אביב וסיכמתי עם המעסיק שאעבוד מ9.15 עד 15.00 זאת במקום 8.00 עד 16.00 על מנת להגיע בזמן הביתה לילדיי. כמובן שידעתי שהמטרה שלהם היא לא לפגוע בי בעודי בהריון.
שאלתי היא כזאת: אני רוצה לטפל בילדי בבית ולהתפטר מהעבודה למטרה זו אך ישנם דעות שאת הפיצויים לא אוכל לקבל במלואם מכיון שאני היא זו מתפטרת ולא מפטרים אותי. חשוב לי מאוד לדעת את התנאים כדי שלא אפגע במתן הפיצויים. האם אקבל את כל 100% של הפיצויים הכוונה שנות ותק כפול משכורתי האחרונה? ושאלה נוספת היא: האם בעקבות התהליך אצטרך להמתין כדי לחתום דמי אבטלה?
בבקשה חשוב לי מאוד לדעת את מצבי. כרגע אני בבית בחופשת לידה עם תינוק בן חודש והייתי רוצה להבין איכן אני עומדת.
תודה רבה.
מורן
21/02/2016 10:17
ילדתי ביום 20.12.15, דמי הלידה התקבלו בחשבוני ביום 31.12.15 וקיבלתי שכר בגין דצמבר ב 1.1.16 באופן יחסי לימים שעבדתי.

במהלך ינואר קיבלתי הודעה על בונוס שנתי (בגין שנת 2015) שיכנס לשכר של חודש ינואר.

אולם ביום 1.2.16 התקבל בחשבון הבנק פחות משליש (!!) מסכום הבונוס שנקבע.

חשבת השכר של החברה לקחה את מלוא הסכום שקיבלתי מביטוח לאומי, הוסיפה את הבונוס ועל בסיס זה עשתה ניכויים.

זה ממש לא הוגן ואפילו מקומם מאוד, שהרי התשלום מביטוח לאומי הוא עבור 3.5 חודשים.

היא טוענת שככה זה החוק..

אשמח לשמוע את דעתכם
נטלי
21/02/2016 10:16
שלום,
התפטרתי שבוע שעבר ממקום עבודתי - לאחר שנתיים פלוס, לצורך גידול הקטנצ׳יק שלי.

קיבלתי מכתב מהמעסיק המאשר את התפטרותי ועוד מכתב המאשר את תקופת העסקתי בחברה.

מהם הצעדים הבאים? מה עליי לעשות למול ביטוח לאומי, פנסיה וכדומה - כדי לשמור על ״קו ישר״ מול כל אותם גורמים בירוקרטים - וכמובן, לקבל דמי אבטלה.

תודה מראש!
אורטל
21/02/2016 10:15
ילדתי בסוף נובמבר ועד סוף החודש צריכה להודיע מתי אני חוזרת. יש לי וותק של 5 שנים בעבודה. אני רוצה להודיע שאני חוזרת בתחילת יוני (חצי שנה מלידה) אבל טרם מצאתי לקטנה מטפלת. במידה ואאלץ לדחות את החזרה לעבודה לספטמבר, זה אפשרי? עד מתי אני צריכה להודיע על זה? או שחייבת להודיע מראש שחוזרת בספטמבר ואם אמצא מטפלת מותר להודיע שמקדימה ליוני??

תודה מראש
שירלי
21/02/2016 10:11
הייתי בשמירה מחודש 30/09/15 ילדתי ב 10/02/16 קיבלתי תלוש משכורת במינוס אני מבינה שזה החלק שאני הייתי צריכה להפריש לביטוח פנסיוני.

מה לגבי ימי מחלה וימי חופשה? לפי התלוש הם לא צברו לי את הימים כל התקופה שהייתי בשמירה.

אם התלוש האחרון של חודש 09/15 היית לי יתרה של 4.06 ימי חופש ו 8.2 ימי מחלה בתלוש של חודש 01/16 ימי החופשה עומדים על 5.31 וימי המחלה עומדים על 9.70 האם זה תקין?
מיכל
21/02/2016 10:10
בוקר אור,

קראתי פה את מה שכתבו על התפטרות לצורך גידול הילד אבל הנושא אינו ברור לי. ברצוני להתפטר ממקום עבודתי לצורך גידול התינוקת אבל, אינני מתכוונת להוציא אותה מהמסגרת בה היא נמצאת כרגע. אני לא מצליחה לעבוד חודש מלא מכיוון שהיא חולה הרבה ולכן נאלצתי לנצל את מרבית ימי המחלה שצברתי בשנתיים שעבדתי שם.

חשוב לי לציין שלא מקבלים בעין יפה את החיסורים שלי וזה מובן אבל, מדברים בחוסר כבוד. איך אני מנסחת במכתב ההתפטרות שההתפטרות אכן לצורך גידול הילד כדי להיות זכאית למלוא הפיצויים. אני בטוחה לצערי שהם ינסו לבדוק אם הוצאתי את הקטנה מהמעון ויעשו הכל כדי להתחמק מהתשלום.

תודה מראש ושבוע נפלא
נ.נ
21/02/2016 10:09
שלום.

אם שינו בעבודה את שעות המשמרות, לא בכמות, אלא בשעות עצמן, האם זה נקרא הרעת תנאים?

שעות המשמרות החדשות יוצרות חוסר נוחות לכלל העובדים.

לצורך העניין השעות הישנות הן:

משמרת בוקר מ6 עד 14
משמרת צהריים מ14 עד 22
משמרת לילה מ22 עד 6

המשמרות החדשות הן:

מ8 עד 16
מ16 עד 24
מ24 עד 8

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ