שלום, נקלעתי לאחרונה לבעיה עם
מעסיק לשעבר ורציתי לדעת אם יש לי קייס לפני שאני משקיעה זמן ומשאבים בתביעה על סכום קטן יחסית.
עבדתי כשלושה חודשים בעבודה זמנית והוסכם איתי, בתחילת תקופת ההעסקה, על
שכר גלובלי של 5,500 ש"ח לחודש. מעולם לא חתמתי על
חוזה ולא הוצג לי מסמך המפרט את תנאי ההעסקה.
כל שנאמר לי בפגישה המקדימה הוא שאדרש לעבוד כשמונה - שמונה שעות וחצי ביום. בחודש הראשון לעבודה הייתי חולה ופספסתי כחמישה ימי עבודה. בסוף החודש נחרדתי לגלות (וכך גם העובדת הנוספת שחלקה עמי את המשרד) שמשכורתי קוצצה באופן משמעותי ובחשבון הבנק שלי הופקדו כ-3,600 ש"ח בלבד, הכוללים גם דמי
נסיעות.
היינו שתינו בהלם. כאשר שותפתי לעבודה ביקשה לצאת מוקדם מספר פעמים, נאמר לה על ידי הבוס שאין עם כך שום בעיה, כל עוד היא מסיימת את עבודתה. אני, כפי שציינתי, הייתי חולה, אולם מאחר שעדיין לא הייתי זכאית לדמי
מחלה, הימים הללו לא נספרו לי כימי עבודה. רק לאחר שהבענו תרעומת, הוסבר לנו כי
שכר גלובלי, משמעותו למעשה מספר מסוים של שעות שיש להשלים בכל חודש, כתלות במספר הימים ובמספר ימי העבודה, כאשר אם אנו לא מגיעות לסכום הזה, רשאי
המעסיק לנכות בגין כך משכרנו.
ייתכן שנצטייר כתמימות, אולם באמת ובתמים לא הבנו שכך הדבר וסברנו, שהשכר המלא ישולם לנו כתלות בכך שאכן סיימנו את עבודתנו (מה שאכן נעשה, לשביעות רצונו של הממונה עלינו). לאחר דין ודברים עם הבוס, הגענו עמו לפשרה, שבעקבותיה נוספו למשכורתה של כל אחת מאיתנו 1,000 ש"ח.
בחודש הבא, כאשר כבר היתה ידועה לנו מכסת השעות שאליה אנחנו אמורות להגיע, הבנו לקראת סוף החודש ששוב לא נעמוד בה. הפעם, דובר במספר מועט יחסית של שעות - כ-15 אצלי. ניגשנו מבעוד מועד אל הבוס ושאלנו אותו, האם ישנה אפשרות לקזז את אותן השעות מהשעות העתידיות, אשר צפויות להצטבר בחודש הבא, על מנת שבחודש זה נקבל
משכורת מלאה. הוא הסכים לכך.
באותו החודש, בנוסף למשכורת המלאה, שולם לנו
בונוס בסך 1,500 ש"ח, בגין עמידה באחד היעדים שנקבעו לנו מראש. יצוין, כי הסכום גם כן הוגדר מראש. בחודש האחרון לעבודתנו במקום עבודה זה, אשר היה חודש קצר (עקב מועד סיום הפרויקט הזמני שלשמו נשכרנו לעבודה) עבדתי כשלושים ושש שעות. באותו החודש, כבר התחלתי לעבוד בעבודה אחרת ולכן, בימים בהם כבר עבדתי בבוקר במקום עבודה אחר, הייתי מגיעה למשרד בשעות אחר הצהריים ונשארת לעבוד עד הערב, עד שסיימתי את המטלות שלי, גם הפעם לשביעות רצונו של הממונה עליי.
כאשר הגיע מועד תשלום המשכורת הבאה, לא נכנס אף סכום לחשבון הבנק שלי. אציין, בהקשר זה, כי כלל לא הופתעתי, משום שגם שתי המשכורות הקודמות שולמו לי באיחור ולאחר העשירי לחודש. לכן, החלטתי להמתין מספר ימים לפני שאפנה לבוס. לאחר מספר ימים, ניסיתי להתקשר אליו, למזכירה ואף שלחתי הודעת טקסט ואימייל ולא קיבלתי אף לא תגובה אחת.
בלית ברירה, פניתי אל האחראי על הפרויקט, שהבטיח כי ינסה לעזור לי וביקש ממני שאעביר לו במייל את דיווחי השעות ששלחתי בעבר לבוס ואת פירוט השעות העודפות, שבגינן טרם קיבלתי תשלום. לא קיבלתי ממנו תשובה והיום, החלטתי לנסות להתקשר לבוס ולבדוק איתו מה קורה עם הכסף שטרם שולם לי. להפתעתי הרבה הוא ענה לטלפון והודיע לי בצורה שלא משתמעת לשתי פנים שכבר קיבלתי די והותר ממנו, שהסכום של 1,000 ש"ח שנוסף למשכורתי הראשונה כלל לא הגיע לי ושולם לי רק משום שהעובדת השניה עבדה כראוי ושלא היה לו נעים ממנה ושכלל לא מגיעה לי שום תוספת.
ניסיתי לומר לו שהתוספת למשכורת הראשונה כלל לא הוגדרה כהלוואה (על החשבון) וציינתי כי מעולם לא נאמר לי שהיא תקוזז משעות עבודה עתידיות, ואז הוא פשוט ניתק לי את הטלפון בפנים. מלבד ההלם שאני עדיין חשה, אני כועסת מאד. אני ממש לא יכולה לזלזל בשום סכום של כסף, בייחוד כשעבדתי כל כך קשה בשבילו והגעתי למשרד לאחר יום עבודה מפרך בעבודתי הנוכחית.
בנוסף, מה עם דמי הנסיעות שמגיעים לי? והתשלום לביטוח הלאומי? ומה לגבי
תלוש משכורת פורמאלי שמגיע לי? אני מפחדת להיכנס לעימותים עם המעסיק הזה, בייחוד מאחר שאני לא ממש יודעת מהן הזכויות שלי.
אם אתבע אותו, הוא בקלות יכול לטעון שאת הסכום שאולי מגיע לי צריך לקזז מהסכום שהתווסף "לפנים משורת הדין" למשכורת הראשונה שלי - על אף שלא הסכמנו על כך כלל וכלל! אני זקוקה לכסף, אולם קשה לי לראות כיצד ישתלם לי לתבוע אותו על סכום יחסית נמוך שכזה, בייחוד אם אפסיד בתביעה.
אני מבקשת להדגיש, שבמהלך חודשי העבודה במקום זה, מעולם לא נאמר לי שאני לא מבצעת את עבודתי כראוי ואף להפך - תמיד היו מרוצים ממני ולמעשה הוטלה עליי ועל שותפתי הרבה יותר אחריות ממה שהוסכם איתנו בעל פה מראש ולפני שהתחלנו לעבוד. האם יש לי בכלל קייס? בתודה מראש על כל תובנה.