שלום לכם, שמי חוה (48) נשואה +3 אני
מורה בבית ספר יסודי 23 שנים, מזה 6 שנים שמנהלתי מעבירה אותי 7 מדורי גיהנום !!
מפלה אותי מכל צוות המורים, משפילה אותי ותופרת לי תיקים שיקריים חמורים! בנוסף לכך היא מכפישה ומשמיצה את שמי בחוץ על מנת שלא אוכל לצאת מבי"ס ולהתקבל לבי"ס אחר.
שלחתי מכתב להסתדרות המורים שבו פרטתי את התנהגותה ויחסה המשפיל, האכזרי , המפלה ונקמני כלפי על לא עוול בכפי והתחייבתי להבדק בפוליגרף על מנת להוכיח את צדקתי. בידי דברים חמורים ביותר שהיא עושה לי בשל העובדה שהיא מנהלת (42) ואני מורה.
(זה כולל מכתבים שהיא הוציאה נגדי וכן דובבה הורים לכתוב נגדי) הוזמננו אני והיא לשיחה בהסתדרות המורים (כל אחת בנפרד באותו הזמן) היא לא הייתה מוכנה להתאמת איתי ולא השיבה לטענותיי מול הסתדרות המורים אלא נתנה לי מכתב נוסף לפיקוח עם העתקים נוספים.
לצערי בהסתדרות המורים רק הקשיבו ולא הביעו דעה! אני זועקת לשמיים ומבקשת סיוע משפטי בדחיפות , בידי מכתב אנונימי מכפיש נגדי ( עם תאריך 30.6.13) שלדבריה היא קבלה מהורה במייל שחתום: "מכל ילדי כתה ב" איננה רוצה לומר לי ממי נשלח, לדבריה הוא נשלח אליה לקראת סוף החופש הגדול .
על מנת להוכיח את צדקתי נאלצתי להתקשר לכל הורי כתתי ולא לחשוש לפגוע בי אלא לומר לי מה פשר המכתב האנונימי ??! כל ההורים פה אחד נדהמו ורק החמיאו לי מעומק ליבם ולא ידוע להם כללל על המכתב מלבד אחת שטענה שהיא שמעה!!
יו"ר וועד ההורים בכתתי התעקשה לבוא איתי לפגישה שהייתה בהסתדרות המורים (למרות שבקשתי ממנה לא לבוא ולא לטרוח!) על מנת לספר עליי והביע את דעתה בשם כל ההורים, לצערי הם לא נתנו לה להכנס ולהעיד - כנראה שהמנהלת שלי התנגדה לכך!!
בידי הוכחות מוצקות לכל טענותיי אני מבקשת ומתחננת לסיוע דחוף של
עורך דין שיוכל להנחות אותי במקרה הקשה הזה. דמי נשפך לשווא ואין לי למי לפנות! אנא עיזרו לי בהקדם בברכה חוה