פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - צריכה המלצה בכדי למנוע פיטורים
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
17/09/2013 15:06
שלום רב אני בחורה בת 22, אחרי צבא. אני עובדת שכירה במסגרת משרה מלאה במשרד עורכי דין ובמקביל עבדתי בתאטרון בתור סדרנית.

לפני חודש בערך היה לי סכסוך קטן עם אחת האחראיות, היא דברה אלי לא יפה בפרהסייה, כתוצאה מכך לקחתי את הדברים שלי והלכתי.

לאחר מכן היתה לי שיחת בירור בה סוכם שאני אתן מעצמי יותר וגם האחראים ינסו להיות יותר נחמדים מאז היא כל הזמן נסתה "לחפש" אותי.

פעם אחת חולצתי לא היתה מגוהצת, היא נתנה לי מגהץ בשביל שאגהץ, במקום לתת לי חולצה חדשה - וזה יש לה בשפע. ועוד היא סיננה "מה גם לגהץ היא לא יודעת?" היום זה היה השיא - מישהו ביקש שאחליף אותו במשמרת. והיא בתגובה אמרה: "לא מצאת מישהי אחרת שתחליף אותך?"

דיברתי עם האחראי השני, והוא אמר "כן היא צודקת. יש כאן רמת עבודה ואת לא עומדת ברמת העבודה שלו. ביקשנו ממך שתשתפרי ולא עשית זאת.."

מאז שיחת הבירור עבדתי אולי פעמיים. גם משמרות כבר בקושי נתנו לי ואז הוא ראה שאני לא יודעת כל כך מה לעשות עם עצמי, ואמר לי ללכת הביתה. אמרתי לו שלא אלך עד שלא אדבר עם המנכ"ל הוא בתגובה אמר לי תורידי את החולצה ותלכי הביתה, את לא מדברת עם המנכ"ל יזמתי שיחה עם המנכל - הוא הבין אותי והיה מאוד נחמד.

אולם הוא אמר שנעשה שיחת בירור נוספת. מסכת ההתעללויות שעבדתי שם קשה מנשא, ואני לא רוצה שגם אחרים יסבלו. מה אתם ממליצים לי לעשות?

אני עובדת ב-2 עבודות כי אני תומכת כלכלית באמא שלי וחייבת למנוע מצב שיפטרו אותי. אתם יכולים להסביר לי מה עלי לעשות?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ