פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - המעסיק משחק בשכר שלי
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
17/09/2013 11:32
שלום! אני עבדתי בחברת Face only העוסקת בטיפולי אסתטיקה רפואית וניתוחים פלסטיים בין היתר, מה-27/07/13 ועד אתמול ה- 16/9/13. את השכר הראשון בחברה קיבלתי באיחור של 4 ימי עבודה כשידוע כי בחודש הקודם, חברותיי שעבדו חברה כחודש יותר ממני, קיבלו את השכר שלהם באיחור של 7 ימים.

את השכר שלי קיבלתי באיחור של 4 ימים וכן קיבלתי כ-75 ש"ח לערך פחות מהמגיע לי לקבל. אתמול דיברתי עם המנהל שלי לשעבר על השכר עבור חודש אוגוסט והוא הכריז על כך כי גם החודש השכר יגיע באיחור של ש-3-4 ימים (תקופת חגים). וזאת לאחר שהבטיח כי הפעם ישלם את השכר בזמן. בעת הקבלה שלי לעבודה, המנהל כל הזמן דחה את חתימת חוזה העבודה ולבסוף נתן לי רק טופס 101 למלא- בלבד.

תנאי ההעסקה שלי היו בעל-פה. באמצע חודש אוגוסט, המנהל החליט לשנות את תנאי ההעסקה וכשהתחלתי אני וחברותיי לעבודה להראות התנגדות הוא טען כי השכר שהוא נותן מוגדר בתור בונוס ושהוא אינו חייב לשלם לנו שום סכום מעבר לשכר בסיס שהבטיח. כשבעת הקבלה לעבודה הבטיח כי השכר יהיה בסיס + תמלוגי מכירה.

השכר בשום נקודה בשיחת הקבלה לא הוגדר כבונוס. בכל אופן אני וחברותיי פחדנו להתפטר כיוון שפחדנו שלא נקבל את שכרנו. אנחנו בנות 21-21 ואין לנו הרבה ניסיון בעבודה מול חברות כאלו. אני אודה לעזרתכם בהקדם.

אני מרגישה מרומה כיוון שהמעסיק מסרב לשלם לי את שכרי בזמן, ומקווה שתוכלו לעזור לי. בברכה ובתודה מראש, יאנה

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ