שלום רב,
שמי ליטל ואני עוסקת כמנהלת צוות במעבדה במחלקת מופ גדולה.
נקלטתי לעבודה לפני כשנה וחצי.
תיפקודי בעבודה לדעת כלל הגורמים מולם אני עובדת הוא מצויין כולל הממונה הישיר שלי.
המנהל הישיר שלי אף הוא חדש יחסית בתפקידו ועובד שנתיים כמנהל.
לאורך כל התקופה מהרגע שנקלטתי היו לי חילוקי דעות רבים איתו שנבעו מאופן ניהול המעבדה. מדובר באדם שמאוד שומר הכל קרוב לחזה, לא משתף אף אחד גם לא מנהלי צוות מתחתיו ולא כאלה שעובדים במקביל.
אני אישה שיוזמת ואמבציונית שלוקחת יוזמה ואחריות. מאוד חורה לה כל פעם שהבוס שלי "מוריד" לי את הראש וכל יוזמה או רצון שלי נענה בצוננים.
פניתי בשנה האחרונה מספר פעמים אל הממונה עליו כדי להתלונן. תמיד קיבלתי אוזן קשבת.
לפני חודשיים היה בינינו פיצוץ כדול סביב טותם נושאים וסביב אותו רצון להיות מעורבת הגעתי עד לממונים בכירים מאוד בחברה שטענו כי אני צודקת והם יחשבו מה לעדות בעיניין. הם אמרו שהבוס שלי הוא לא מנהל שנותן לאנשים מתחתיו לפרוח ולהתקדם ולא סוג האנשים שיתן למישהו להיות טוב ממנו.
הבוס של הבוס שלי הבטיח שיגשר ביניינו ונפתח דף חדש.
הבטחות לחוד ומעשים לחוד
השיחות עלו יפה אך באותה תקופה הבוס שלי עבר
תאונת דרכים ולא ביצענו שיחת
גישור.
משחזר לתפקידו אחרי התאונה באתי למשרדו ובשני משפטיםהציתי לו שנפתח דף חדש ונתחיל לשתף פעולה.
נענתי בשלילה והוא הסביר לי כי הוא נפגע מזה דפניתי לממונים ואינו מעוניין להמשיך לעבוד איתי.
עוד באותו יום אמר לי הממונה של הבוס כי הוא נאלץ להציע לי תפקידים אחרים מכיוון שכנראה לא נצליח לגשר על הפערים בינינו.
התפקיד שהוצע לי רחוק ממקום מגורי בשעת נסיעה )כ 100 קילומטר לכל כיוון) לעומת מרחק של חמש קילומטר היום.
הובטח לי בעפ עי סמנכל המופ שהוא הממונה דל הבוס שלי כי תנאי לא יפגעו מהעברה הזו
עם זאת היום הבנתי כי מתכוונים להציע לי השתתפות חלקית באחזקת
רכב ואין לי רכב לנסוע כזה מרחק או שהציעו לי לנסוע באוטובוסים.
אני ביקשתי רכב שלא יפגע לי בנטו והסמנכל לפני שבוע אמר לי שזה הגיוני והיום כבר לא.
שאלתי:
האם ניתן להכריח אותי לעבור תפקיד על אף שתיפקודי טוב ושאני אשא בעלות הכלכלית של זה?
האם יש סיכוי שאם אענה בקלילה יפטרו אותי??