פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - דיני עבודה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
04/12/2013 00:53
שלום. מבקשת את ייעוצכם. לפני כ 4 שנים (גיל 20) התחלתי לעבוד בחברה לאחר שנה וחצי קודמתי לסגנית ולאחר חצי שנה (שנתיים) קודמתי לנהל סניף. אני מאוד מוערכת בחברה בה אני עובדת ואף בעלי החברה מכיר אותי (בגלל ההצלחה) סמנכל החברה שהייתי אתו בקשר יומיומי וסוג של יד ימינו (סמכתי עליו בעיניים עצומות) מנהל ישיר הינו מנהל אזור אין יחסי עבודה תקינים נעימים מולו, ציני, תמיד הוא יודע.. פניתי לסמנכל לגביי ההתנהלות שלו והוא אמר לי תתנהלי רק מולי בלי שהוא ידע. הסמנכל תמיד החמיא לי בעל ישיבת הנהלה ואף החליט לתת לי לנהל עוד סניף (כן 3 סניפים!! ללא העלאה בשכר אך אני מקבלת יעד לכל סניף ואם אני מגיעה אליו זה כסף) בשלב מסוים ציפרו כמה מנהלי סניפים (אני לא ביניהם) והם הלכו ל 3 ימי גיבוש. בזמן שאין הם נכחו התבקשתי לבצע גם את עבודתם ומשלא הסכמתי הסמנכל פשוט הפך עורו. ומאז היה עליי להתנהל רק דרך מנהל האזור ולא מולו (לבקשתו) לאחר כחודש הגיע מנהל סניף חדש וקיבל את אחד מסניפי וסניף נוסף נסגר. נשארתי עם אחד. בחודש ספטמבר ביקשתי מהסמנכל אישור לצאת ללימודים (מקובל בחברה כל עוד יציאה בשתיים גג 2 או 3 פעמים בשבוע) הוא אישר לי ואחל לי הצלחה, נאלצתי לעבור מבחני מיון וגם אותם הוא אישר לי (לצאת מוקדם יותר עקב הבחינה) לאחר ששילמתי ללימודים שלחתי מייל למשאבי אנוש והוא מכותב במייל על הסיכום בדבר היציאה בימים ובשעות מסוימות, הוא הגיב בהפתעה וכאילו לא ידע על שעות היציאה ואמר שאין באפשרותו לאשר זאת. סמנכל משאבי אנוש בשיחה אמר שהוא רואה זאת כפיטורים, פניתי לבעלי החברה ולאחר שיחה אתו הוא קבע פגישה לכל המעורבים הסמנכל ביטל את הפגישה ואשר לי ללמוד אך ביקש שאחליף מסלול ( יום חופש בשישי - הפסד של יותר שעות ממש לא מובן) ואישר. מאז הוא לא מפסיק להתנכל, לשקר שאיני עובדת, ואף זימן אותי לשיחת ניעור!! אני מגיעה כל חודש ליעדי הסניף ואף הייתי מצטיינת לפני הפיצוץ אתו. הוא מוריד עבודה לסניף, ובשיחה אתו הוא אמר שאני מחסירה הרבה בגלל הלימודים ( הייתי במחלה שבוע) ושאיני מגיעה לישיבות הנהלה ( כל הישיבות לפתע ביום בו אני לומדת) וביקש שבימים בהם יש ישיבות אחסיר לימודים, עוד הוא הוסיף שהסניף אינו מנוהל טוב (2 שנים הייתי מצוינת ופתאום?!) הוא אמר כי אני גורמת לנזקים לחברה ( שקר כלשהו) ושביקשתי הוכחות הוא גמגם. עוד שאל אם בשבוע המחלה הלכתי ללימודים אמרתי שכן והוא אמר ממש מעניין .. פשוט מחפש דרכים להוציא אותי סוג של לא יודעת מה. הוא שולח מיילים ומידע בדבר (רק שהייתה שיחת ניעור ) השיחה שהייתה אנשים שמתחתי ועוד כותב דברים שלא נכונים. אני במצב של אאוט כרגע ולא יודעת מה לעשות. אני שוב חולה רק בגלל הלחץ זה גורם לי מתחים רבים. ביקשתי ממנו שיוציא סיכום או שאני אוציא הוא השיב בסדר ולא עשה זאת. אני לא יודעת כיצד לפעול? ( ויי זה ממש ארוך סליחה)

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ