פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 425
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

לאון
21/08/2017 18:20
אני מועסק במשרד ממשלתי דרך קבלן.

לפי החוזה העבודה שלי(ושל עוד כמה קולגות שלי) חודש עבודה הינו 187 שעות.

הבעיה:
לא בכל חודש (לדוגמא פברואר) יש 187 שעות עבודה /22 ימי עבודה, לכן הקבלן מקזז כמעט כל חודש מימי חופש הצבורים.

השאלה - הסיפור הזה בכלל חוקי?

שאלה נוספת:
הקבלן אינו מאפשר צבירת ימי חופש ופודה אותם בשכר ומקזז אותם מסה"כ הימים שנצברים, גם אם זה מכניס אותי בכוונה ליתרת חופש שלילית
האם זה חוקי?

במידה ואני מסיים לעבוד - ונוצר מצב שיש לי יתרה שלילית והמעסיק יכול לקזז לי מהשכר?
אם כן או לא, מתי הוא יכול ומתי אסור לו?

יש לציין שלא יצאתי לחופש מרצוני בשום שלב.

תודה מראש לכל העוזרים.
עורך דין
22/08/2017 09:18
שלום לאון

על פניו צבירת ימי החופשה הנה ביחס למספר ימי העבודה והיקף המשרה שלך. מאידך, אם יש לך חוזה עבודה מפורט ראוי לעיין בתנאיו במפורטים על מנת להבין מה מגיע לך.

בהצלחה
מ.מ
21/08/2017 17:16
מחר יש לי תור לרופאת נשים.
אני רוצה לקבל שמירה על כאבי גב תחתון חזקים וגם בישבן ולפעמים גרירת רגל וכאבי ברכיים. ( כמה שנים לפני ההריון אובחן בלט דיסק.. אבל זה כאבים חזקים יותר) זה מונע ממני לתפקד.
אבל תמיד התלוננתי רק בפנייה ולא בפני אורטופד ולפי דעתי היא גם לא ציינה את התלונות בשום מסמך שקיבלתי.

היא מקסימה. היא כל ההריון אמרה לי כשתרצי לצאת לשמירה אני ארשום לך. אבל בחרתי להמשיך לעבוד. אני חודש שמיני שבוע 33 בת 29 בהריון ראשון. לא מסוגלת בקושי לשבת על כסא.

זה בעייתי שאין לי טפסים משום גורם? אלא רק אם אקבל טופס לשמירת הריון מרופאת הנשים שלי על מנת שביטוח לאומי יאשר ולא יעשה בעיות ותוך כמה זמן מודיעים לך שאת זכאית ושזה אושר?

תודה
הילה
21/08/2017 16:49
שלום רב,

אשמח לדעת האם ישנן זכויות נוספות לנשים לאחר שובן מחופשת לידה.

מלבד: אין לפגוע בהיקף המשרה או בהכנסה של העובדת במשך חופשת הלידה ובמהלך 60 יום מתום חופשת הלידה.

אין לפטר עובדת במשך 60 יום לאחר תום חופשת הלידה.

העובדת זכאית לחזור לאותה עבודה ובאותם תנאים, אלא אם התקיימו נסיבות מיוחדות.

שעת הנקה במשך 4 חודשים לאחר חזרה מחופשת הלידה.
ענת
21/08/2017 16:48
עבדתי במקום עבודה כמעט 3 שנים, ולפני 3 חודשים עזבתי את העבודה בגלל שכר נמוך.

חזרתי החודש לאותו מקום עבודה עם שכר יותר גבוה בתפקיד אחר.

במשך 3 שנים שולמו לי נסיעות לעבודה בתלוש מכיוון שההסעה יוצאת מחוץ לעיר שאני גרה בו וכעת היא אומרת לי שלא בטוח שישלמו לי האם מותר להם?
ירדן
21/08/2017 16:44
עזבתי עבודה לטובת גידול הילדה סיימתי חופשת לידה ב 12.7 שלחתי מכתב למסעיק. הם אמרו שעלי לחכות לתלוש האחרון שיצא ב 10.8 שחברת הביטוח תחשב את הערכים וכמה אני חייבת להם עבור הפנסיה ששילמו עבורי ב 3 החודשים. הגיע ה 10.8 יצרתי קשר ונאמר שעדיין אין ערכים רק לקראת ה 15. אתמול ה 20 לחודש שלחתי הודעה לחשבת מה קורה עם זה ולא ענתה לי. התקשרתי לחברת ביטוח עצמה ששם אמרו לי שהכל כבר הופקד אצלי שמבחינתם אני רק צריכה לחתום על טופס 161 כדי שיתחילו את התהליך. רק שאני מחכה שיזמנו אותי לחתום על הטופס מה שלא קורה. מה הצעד שעליי לעשות או שפשוט לפנות כבר לעורך דין?
נתי
21/08/2017 16:44
אם בששת החודשים שקדמו ללידה ישנן תוספות שכר כגון משכורת י"ג, דמי הבראה וכו' האם הן נחשבות לחלק מהשכר המחושב לדמי הלידה?

שאלה שניה - היינו בשביתה בגלל סכסוך עבודה בין ההנהלה לוועד העובדים ובעקבות השביתה נקבל זיכוי חד פעמי במסגרת הסכם שכר חדש. האם זיכוי זה ייחשב גם לדמי הלידה?

אודה על תשובתכם
אלה
21/08/2017 14:25
התחלתי לעבוד בינואר 2015 בחברה כלשהי. ילדתי ב13.4 ויצאתי לחופשת לידה. הסתיימו לי ה15 שבועות לפני שבועיים, ואני רוצה לקבל אבטלה. העבודה שלי במרחק גדול יותר מ50 ק"מ והבנתי שאני זכאית לאבטלה מיד בתום החופשת לידה.
אחרי שאני מגישה את הטפסים, אני מקבלת מעכשיו חצי שנה של אבטלה? 3 חודשים? רטרו? אני צריכה ללכת לחתום כל שבוע?
ליטל
21/08/2017 14:25
שלום וברכה,

ב"ה היום התבשרתי שהתקבלתי להתמחות במשרד פרטי. חוםשת הלידה שלי צריכה להסתיים ב27.9 וטרם הודעתי למעסיק הקודם על התפטרותי.

1. האם אני זכאית לשעת הנקה בהתמחות במשרד פרטי?

2. מה התהליך להתפטרוץ ממקום הקודם ומה ההשלכות על דמי הלידה שניתנו?

3.האם עדיין אוכל להיות זכאית לפיצויי פיטורין בגין טיפול בילד?
ליאור
21/08/2017 14:24
שלום לכולם

אני נמצאת בשבוע 21 להריון כאשר בשבוע 19 הגעתי לבי"ח עם צוואר רחם פתוח ועשו לי תפר בצוואר הרחם, כתוצאה, הייתי מאושפזת כמעט שבועיים והרופאים הורו לי על שמירת הריון עד ללידה. הבנתי שהתהליך מול ביטוח לאומי הוא מעט מסובך והם מאשרים שמירת הריון החל מחודש של שמירה. האם אתן יודעות מה עליי לדווח בעבודה שלי עד שמאשרים לי את שמירת ההריון בביטוח לאומי?

האם יורדים לי ימי מחלה / חופש? ואם כן, האם אחרי אישור השמירה הם מוחזרים אליי?

אשמח לעזרתכם.
אפרת
21/08/2017 14:20
שואלת עבור חברה. היא מתחילה לעבוד בחברה גדולה ויש שם סעיף על נכות של ביטוח לאומי. היא מקבלת קצבה של נכות נפשית 40% היא לא רוצה לציין את זה. היא רוצה לדעת האם אפשר לא לדווח למקום העבודה שהיא מקבלת קצבה ובמידה והיא לא מדווחת האם יכול להיות מצב שמקום העבודה ידע באיזשהו שלב.

תודה רבה לעונים ולעונות.
שירה
21/08/2017 14:19
כבר 3 שבועות שאני מנסה לעדכן את ביטוח לאומי על מעסיק חדש. שלחתי להם תלוש שכר בכל דרך אפשרית, בתיבה האישית רשום שהם קיבלו את תלוש השכר אך השאירו את שם המעסיק הישן שלי עד עצם היום הזה למרות שבפועל עזבתי שם לפני מספר חודשים. ביטוח לאומי יודע על עזיבתי זו היות ובין העבודות חתמתי אבטלה.
דיברתי עם עשרות פקידות, שלחתי מלא פקסים ושום דבר.
כל אחת אומרת לי שהיא לא רשאית לעדכן פרטים.
מי יכול לעזור לי או להגיד לי מה עליי לעשות כדי לבצע פעולה כ"כ פשוטה שאינה מצריכה השכלה כלשהי? מיואשת מוות מהמקום הזה.
עמוס
21/08/2017 14:13
שואל בשביל חברה שלי.

היא עובדת במוקד מכירות של חברה גדולה מאוד, בערך כ 3 חודשים, לאחר שהתקבלה לעבודה נאמר לה שבמידה ותביא מישהו לעבוד והוא יעבוד חודשיים היא תקבל שובר על סך 1200 דולר לנופש לפי בחירתה .

היא מצאה חברה והחברה עובדת כבר מעל חודשיים ואישרו לחברה שלי את השובר והכל, עד לפה הכל טוב, העניין שהחברה שלי עכשיו מסיבות כאלה ואחרות רוצה להתפטר ועוד לא מימשנו את השובר.

האם מקום העבודה רשאי לקחת / לבטל לה את השובר בעקבות ההתפטרות?
אפרת
21/08/2017 14:06
זקוקה להכוונה מעו"ד לענייני עבודה.

בעלי היקר עצמאי. עבד בחברה מסויימת והוציא להם חשבונית כל חודש.

כל חודש חשבונית על אותו סכום, אותן שעות עבודה (5 ימים בשבוע מהבוקר עד הערב עבד רק אצלם) במשך שלוש שנים רצופות.

עבד עם רכב החברה והשתמש בכלים ובציוד שלהם. לא הביא דבר משלו למעט ידי הזהב שלו.

כלומר, מבחינת משרה, עבד כשכיר לכל דבר רק ללא תלוש אלא הוציא להם חשבונית כל חודש כעצמאי.
הוא רוצה לעזוב את החברה הזאת.

השאלה היא האם מגיעות לו זכויות כלשהן (פיצויים, הבראה וכו')...

אודה להכוונה מהירה.

תודה
עינב
21/08/2017 14:05
המעסיק אינו מוסר תלוש שכר של החודש האחרון לפני חופשת הלידה (בנוסף להלנת שכרי). רשמתי לביטוח לאומי שהוא מסרב לשתף פעולה. בביטוח לאומי חישבו את דמי הלידה משכר של חצי שנה אחרונה כאשר החודש האחרון לעבודה חושב כשכר של 1 שח מאחר ואין תלוש, מה שגרם לדמי הלידה לרדת משמעותית. יש משהו לעשות מול ביטוח לאומי? אולי מישהו התנסה בעבר?
מורן
21/08/2017 14:01
רכב חברה המשמש אותי כמובן גם לעבודה נפרץ הלילה בניסיון גניבה ופורק עד כדי שלא ניתן היה לנסוע בו. אני גרה בישוב שאין בו כרגע תחבורה ציבורית בכלל (ישוב חדש). עקב גניבת הרכב לא יכולתי לצאת מהישוב וכמו כן נאלצתי לבקש הסעה ממשפחה כדי להגיע להגיש תלונה במשטרה (שלקחה שעתיים בערך) וכמו כן הגיעו אליי 2 חוקרים הביתה במהלך היום, היתה גרירת רכב והחלפה.

מפה לשם, הגענו לסוף יום עבודה. על מי חלה האחריות על אובדן יום העבודה? על המעסיק? עליי?
אריאל
21/08/2017 13:51
לאחרונה התפטרתי מהעבודה שלי עקב מעבר לעבודה חדשה.

התפטרתי בתאריך ה9.8 אחרי ותק של 11 חודשים, ולפי החוק נתתי למנהלת שלי 11 ימי התראה לפני עזיבתי.
ה11 ימי התראה האלה הגיעו למצב שאני עובר את השנה ותק בעבודה.

יש לי 2 שאלות:

1. אם הגשתי מכתב התפטרות לפני ותק השנה שלי, האם אני עדיין זכאי ל 70% פיצויים?

2. האם אני זכאי גם לדמי הבראה?
עינת
21/08/2017 13:45
היא עובדת כבר כמעט 20 שנה באותו מקום, תחת אותו מנהל. לפני כ 10 שנים היא קודמה להיות ראש צוות.

כעת, המנהל הישיר והמנכ"ל החדש החזירו אותה לתפקיד שהיתה בו עם הכניסה לעבודה ואין לה יותר סמכות ניהולית כלל.

לא נגעו בשכר ובתנאים. גם לא נתנו לה מעולם מסמך שמעיד על שינוי התפקיד (קודם או עכשיו)- הכל בעל פה.

במקום שהיא עובדת יש ועד, אבל אינו מביע התנגדות לשינוי.

היא שואלת:

האם החזרה לתפקיד זוטר שהיה לפני קידום הוא הרעת תנאים?

אם כן האם היא זכאית לפיצוי כלשהו על הרעת תנאים... אם אין בכוונתה להתפטר?

תודה רבה מראש על העזרה.
עמית
21/08/2017 13:43
שלום, אשמח לדעת כיצד מחושבים מספר ימי הבראה. הבנתי שעד 3 שנים מגעים לי 7 ימים בשנה. אם לצורך העניין עבדתי 20 חודש האם החישוב הוא 20/12 כפול שבע ? כלומר שבע לשנה באופן יחסי ?

שאלה נוספת, לגבי גובה הסכום, מאחר והייתי עובד שעות חלקי, האם נעשה חישוב לפי ממוצע שעות של כל השנה לדוגמא אם התחלתי לעבוד מיולי 2015 אז החישוב נעשה עד יולי 2016 ? או שהממוצע נעשה לפי חישוב עד תום השנה הקלנדרית, כלומר יוני עד דצמבר ואז נספר מחדש?
אייל
21/08/2017 11:47
שלום,
אני חקלאי שעובד 6 ימים בשבוע
משולם לי במשכורת כך :
ימים א-ה 8 שעות עבודה ומעבר נחשב שעות נוספות יום שישי 5 שעות עבודה ומעבר נחשב שעות נוספות
האם זה נכון מבחינת החוק ?

בתודה מראש
שלמה
21/08/2017 09:29
לפני שלוש שנים התחלתי את העבודה בעמותת כנרת שיקום נכים סכום ממוצע של 2500 שח בחודש עד היום בעבודה הייתי משגיח בדירה של נכים ועוזר לאחד מהם במקלחת בחודשים האחרונים הורעו התנאים עקב הוספת חולים ברמת סיעודי מורכב הדורשים ניקיון הרמת גופם האכלות וכו. עקב כך אני רוצה להתפטר.

האם אוכל לקבל פיצויי פיטורין?
מאיר
20/08/2017 22:05
אני נמצא באובדן כושר עבודה מתאריך 30/03/16 ועד היום. ביטוח לאומי הכיר בי עד ה30/04/17 מחודש 01/05/17 ועד 31/08/17 מנצל ימי מחלה שהצטברו אצלי בעבודה השאלה שלי אם אני יכול על פי חוק לבקש מהמעסיק שלי לפדות את ימי החופש ? אפשר לקבל אסמכתא בקשר לשאלתי שאוכל להציג בפני החברה יש לי ועדה רפואית ב15/10/17 לקביעה אחוזי נכות לצמיתה כרגע יש לי 41% זמני
משכורת פרילנס
20/08/2017 19:01
שלום רב,
אני ניצב בפני חתימה על חוזה בעבודה חדשה.
אני מועסק בתנאי "קבלן", כלומר פרילנס, כשהשעות הם 12 שעות ביום, 5 ימים בשבוע והשכר הוא 8000 ש"ח.
אשמח לדעת האם הדבר חוקי?
האם זה הגיוני שאין שום תוספת בשכר,לא על שעות נוספות, לא על הוצאות פנסיה, ביטוחי בריאות וכו'?

אשמח לתשובה.
תודה מראש :)
התפטרות
התפטרות
20/08/2017 18:03
שלום
האם אני יכולה להתפטר מידית ממקום עבודה שאני עובדת בו במשך שנה במקרה ולא מפרישים לפנסיה מינואר עד אוגוסט 2017
בחוזה העבודה סעיף התפטרות/פיטורים לפי החוק
ליטל
13/08/2017 08:52
חוק נטו משפחה -

מי שמקבל שכר נטו (כלומר במעמד ראיון העבודה ולאחר מכן בחתימת החוזה, הוחלט על שכר נטו) לא זכאי לקבל את נקודות הזכות המגיעות לו? המעסיק הוא זה שירוויח את ההפרש מהתוספת של נקודות הזיכוי על חשבון הילדים של העובד?

מדובר על 3 ילדים, כך שזה סכום לא מבוטל של 1500 שח בחודש ועוד אלפי שקלים על החזר רטרואקטיבית מינואר.
האם למישהו מעו"ד לענייני עבודה יצא להתעסק במקרה כזה/דומה? אשמח לתובנות.

תודה
אולי יעזור לך...
20/08/2017 13:46
תראי פסק דין משה אוחנוו נגד קליניק שיווק. חוק הנגב. מקרה דומה שהשופטת קבעה שהמחוקק התכון שהזכות תהיה לעובד ולא למעסיק.
טעות קטנה
20/08/2017 14:02
משה אוחנון נגד קליניק שיווק
אורי
13/08/2017 22:38
ערב טוב לכולם

ניסיתי לשתף בכמה פורומים אחרים של עובדים ולא זכיתי לתגובות. מקווה שהפורום שלכם שנראה פעיל ומעניין יותר יוביל לתגובות:

בעניין נטו משפחה - אני רואה בתלושים האחרונים החזרי מס ( אני זכאי להחזר הגבוה ביותר ) אבל המעסיק מקזז אותם כמפרעה בטענה שאני מועסק ב"נטו" ולא בברוטו והכסף נשאר אצלו.

חלק מתשלומי הבונוסים משולמים כברוטו כנ"ל הבראות וכולי יוצא שאני משלם ומפסיד מכל הכיוונים , יש תשובה חד משמעית לעניין הזה ?

מדובר בהוראת שעה שמטרתה לעודד צמיכה במשק וכו' ולא שינוי קבוע
תודה רבה
אני מצאתי פסק ...
20/08/2017 13:40
הייתה תביעה בנושא חוק הנגב, שאז היו הטבות לתושבי הנגב.
עובד בשכר נטו תבע את מעסיקו זכה ע''י השופטת בנושא הזה.
תראה משה אוחנון נגד קליניק שיווק. מאמין שזה יעזור לך. בהצלחה.
בתאל
20/08/2017 07:13
לפני כחודש וחצי התפטרתי לצורך טיפוח בילד, מאחר וראיתי שלא הפקידו לי את כספיי הפיצויים פניתי לעבודה שלי והם בטענה שלא הפקדתי את חלקי בכספים לפנסיה לתקופת החופשת לידה ולכן עדיין אני לא מקבלת פיצויים. הפקדתי הכל ועדיין לא הפקידו לי פיצויים כשניסיתי לברר מה קורה עם זה אמרו לי שאני צריכה לחכות עד שמחלקים משכורות (שזה כל 10 לחודש) ושאי אפשר להוציא כספים לפני כן כמובן שעברנו מזמן את ה15 יום לפי החוק.. האם זה הגיוני מצדם? מה עליי לעשות? לתבוע להלנת שכר?
תודה ויום מוצלח!
רפאל
19/08/2017 10:37
שלום אני הגעתי לבית מלון בתור מאבטח עבודה במשמרות...

עכשיו אני עובד כמעט כל יום בין 10-11 שעות ויש לי 2 ארוכות ביום נוריד שעה אני רק סיימתי צבא ולא חשבתי שאני מגיעה למקום שלא נותן לי לראות אור יום איך לעזזל הזכויות שלי זה לקבל כסך על זה שאני לא נח מה עם לדרוש יותר חופש מה אני יכול לעשות איזו אפשרות יש לי לקבל קצת חופש ולא רק 36 שעות חופש בשבועה עבודה שגם את זה אני לא מקבל. אשמח לעזרה כי כרגנ אין לי שום מושג למי לפנות תודה-!
רפי לוי
18/08/2017 18:04
שלום,

הייתי מועסק בחברת הייטק מתוקשרת, במחלקה בה שיעור תחלופת גבוה.

כשגוייסתי, היינו בעצם כל הצוות חדש (שני עובדים וראש צוות), אחרי פחות משנה התחילו גיוסים של עובדים חדשים.
בשלב כלשהו אחרי הגיוס וההכשרה של אותם עובדים, פיטרו עובד אחר בתואנה של ביצועים נמוכים (תיקשרו לי את פיטוריו יחד עם הרגעה חד משמעית שה"צוות יציב" ואין מה לחשוש.

בשלב מסויים (עוד לפני פיטורי אותו עובד) התחלתי לחוות התעלמות ומידור בתוך הצוות לאורך מספר חודשים.
בהמשך נאמר לי שכדי לי לחשוב על דרכי מחוץ למחלקה, ונאמר בנוסף ש"לא מרוצים ממני כבר", אך סירבו לפרט למה או איך ניתן לשפר, חרף התעקשותי לפירוט, וחרף טענתי שאין ירידה בביצועי.

בהמשך, בטווח זמן של פחות מחודש אחרי השיחה להלן, זימנו אותי לשיחת הזמנה לשימוע.

אציין שהזמנתי לשיחה לשימוע הייתה צמודה (בהפרש של יום -יומיים) להגשת מועמדות שלי לתפקיד אחר בחברה, בעיקבות השיחה שלהלן ובה אמרו לי בעצם לחפש את דרכי החוצה, ובנוסף אמרו לי שזה בסדר לחפש תפקיד בחברה, ושהחברה "אפילו מעודדת".

בנוסף אציין שלקראת השימוע דרשתי מהמנהל שיפרט לי מתי היו שיחות התראה והוא תלה את עיקר הפידבקים בישיבות שוטפות שהיו לנו ביומן. בשימוע טענתי שלא ניתנו בשוטפים פידבקים, ובטח לא התראות, ובנוסף הראתי לי על גבי לוח שנה שכמעט כל השוטפים שלנו לא התקיימו לאורך תקופה ארוכה (על פני תקופה של כשלושה חודשים מאז פיטוריו של העובד הקודם ישבנו רק כפעמיים).

תיק העובד שלי היה ריק (היה בו רק חוזה העסקה מקורי).

האירגון כמובן דחה את טענותי והחליט לפטר, על סמך סיבות שהביא רק בדיעבד ובעצם סיבות שאפשר בעצם לומר אותם על כל עובד במחלקה.

האם הם יכולים לעשות זאת?
במידה והם לא יכולים לעשות זאת, על מה בעצם הם עברו?
האם יש לי מה לעשות בנידון?
דוד
17/08/2017 10:42
אני עובד ברמי לוי כבר 9 חודשים עובד מסור עושה תעבודה והכי ותיק במחלקה הרבה עובדים התפטרו לפני היחס בהתחלה היה בסדר, והרבה פעמים הייתי נדפק, עד שהחלטתי להפסיק לשתוק אכלתי לא מעט חרא מהסופר בין עם זה ששמים אותי לבד בזמני לחץ ואומרים לי זה מה יש או שמביאים לי עובדים שלא מגדילים ראש ועושים מה שבא להם ושאני מתלונן על זה אומרים שכל אחד והיכולות שלו ועוד ים תירוצים אחרים ואני נשאר ונשאר כי אני חייב לשלם חשבונות ,ושלא משלמים שעות נוספות ואני מנסה למצוא עוד עבודה מחבלים לי בכל אפשרות ומטרטרים אותי דורכים עלי כל עובד חדש שבה מקבל מה שהוא רוצה ואותי שאני הכי ותיק לא מעריכים ורק מבטחים לי הבטחות ועכשיו שיש להם הרבה עובדים מעיפים אותי האם יש לי קיים לתבוע?
יפעת
17/08/2017 04:40
שלום רב

אני נמצאת בחופשת לידה כשלושה חודשים.
במהלך שלושת החודשים ומיד לאחר הלידה, המנהלת שלי מתנכלת לי - היא ממציאה שקרים הנוגעים ליכולותיי והתנהגותי ומספרת אותם למנהלים שלה ולמשאבי אנוש.
בנוסף, היא מסיתה את הצוות הכפוף לי וגם להם משקרת וגורמת להם לחשוב שאני מנהלת גרועה.
נראה שמרגע שיצאתי לחופשת הלידה המנהלת שלי מנסה לחתור תחתיי ולהרוס את שמי הטוב בחברה.

חשוב לציין כי לפני שיצאתי לחופשת הלידה, לא הייתה שום תלונה מצידה לגבי הההתנהלות שלי או אופן העבודה שלי.

אשמח שתעזרו לי להבין כיצד אני מתקדמת מכאן... האם יש לי אפשרות להגיש תלונה לבית דין לעבודה?

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ