אתמול התפטרתי מחברת כאל (נציגת שירות לקוחות) עקב תחילת לימודים לאחר 5 חודשים של עבודה בחברה.
כשהגעתי לחברה חתמתי על התחייבות ל-5 חודשים לא כולל הקורס, זאת אומרת מ-21.5 שהתחיל קורס של חודש, זאת אומרת מסוף יוני 5 חודשים שזה יוצא סוף אוקטובר.
שבועיים בערך לפני החג כולם קיבלו מייל להזמין
מתנה לחג, הזמנתי רב קארד, את שאר המתנות כולם קיבלו לפני ומי שהזמין את הרב קארד מקבל שבוע אח"כ, בשבוע הזה שלפני החג יצאתי לחופשה ראשונה שלי בחברה לכמה ימים ליום ההולדת באישור כמובן.
כשחזרתי הייתי אמורה לעבוד בערב החג משמרת קצרה אך בהכנות לחג לאמא שלי קרתה תאונה קשה וחתכה לעצמה חלק מהאצבע ביד ימין.
כשהגענו למיון הודעתי למנהל האישי שלי שיכול להיות מצב שלא אגיע למשמרת כי עוד לא קיבלו אותנו והיה ממש מאוחר כבר,לאחר בילוי במיון עד השעה 03:00 לפנות בוקר כמובן שלא הגעתי למשמרת כשגם הייתי צריכה לעזור לאמא שלי.
את האמת שגם בכלל לא קיבלתי יחס מהמנהל שלי שאפילו לא היה בכבודו לענות לי (וזאת לא הפעם הראשונה).
הודעתי לו בחג שאני מעוניינת
להתפטר כרגע בעיקר בגלל הלימודים שמתחילים עוד פחות מחודש וגם משום שכרגע אמא של צריכה אותי בבית.
הגעתי למחרת לעבודה לחתום על מה שצריך ולסגור הכל וגם פה היחס שקיבלתי פשוט לא מכבד! בגלל זה ניסיתי לברוח משם הכי מהר שאני יכולה, חתמתי על מה שצריך, החזרתי ככל מה שצריך, בלי בעיות בלי כלום ופשוט הלכתי.
כמה שעות לאחר מכן נזכרתי שלא לקחתי את המתנה לחג שהזמנתי שבועיים לפני החג, מיד שלחתי הודעה למי שהיה המנהל האישי שלי וכמו שציפיתי אין מענה, הכבוד המינימלי לבן אדם פשוט אין!
התקשרתי לחברה שתברר לי מה ניתן לעשות והיום קיבלה תשובה וחטפה צעקות שלא באשמתה ממנהלת המוקד שטוענת שלא מגיע לי שום מתנה, שהתפטרתי לא כחוק, שלא עבדתי בראש השנה (משמרת בערב
חג של 4 שעות), שאפנה למשאבי אנוש אם יש לי בעיה.
בקיצור, השאלה שלי היא האם זה הגיוני כל הסיטואציה הזאת? לאחר עבודה של כמעט חצי שנה שאף פעם לא
נעדרתי, לא עשיתי בעיות, עבדתי כל משמרת שנתנו לי.
אשמח לתשובה ואם יש למישהו עצה מה אני עושה כי אני מנסה לאתר אפילו טלפון של משאבי אנוש או מישהו מהחברה ואני לא מוצאת.