לאחר התגובות של המון אנשים ששומעים על פיטורי
נשים בהריון ממקום העבודה שלהן באישור משרד התמ״ת/חוק הגנת נשים/משרד הכלכלה איך שלא קוראים להם החלטתי לעשות עם זה משהו מהסיבה שגם אני חווה את זה עבדתי ״במכבי שירותי בריאות ״ כמעט שלוש שנים במטה
בתל אביב במחלקת הכנסות עובדת מוערכת, מקצועית ואהובה ביום בהיר אחד הכל השתנה קיבלתי קביעות כאשר התבשרתי ע״י המנהלת הקודמת שלי הייתי מאושרת עד הגג , מיד לאחר מכן בגדר ״המלצה״ כפי שנאמר נשלחתי למבחני מיון שהיו בסדר לטענתם , יחד עם זאת נעשה במחלקה תחלופת מנהלות שמסיבה כזו או אחרת המנהלת החדשה החליטה לקדם מישהי אחרת במקומי שהייתה בקושי שנה במשרד כאשר זה בא על חשבוני שהתקן נלקח ממני בפתאומיות יש לציין שהעובדת והמנהלת שתיהן הגיעו מברית המועצות אז היחס המועדף מובן, בתוך כל המצב אני מתהלכת במשרד בתחושת תסכול בלי תשובות כשהמנהל מחלקה לא נותן לי מענה שבוע אחר שבוע עד שדפקתי על דלתו ולבסוף נתן לי את התשובה את לא ממשיכה במחלקה כאשר בתחילה הוא היה הראשון בממליצים עלי להישאר, פתאום הגיעה הבשורה של חיי אני בהריון מכבי ניסו לצורך הפרוטוקול לחפש לי תפקיד אבל יחד עם הבשורה על ההריון הם מיהרו להגיש בקשה להיתר
פיטורין בהריון אחרי כסף שהשקעתי אצל עו״ד ומכתב באורך מגילה משרד הכלכלה אישר את זה בטענה שאין קשר ישיר להריון כמובן שהתשובה בגוף השאלה לא שקוף מה שהלך פה?!
אני שלושה חודשים מנסה להשתלב בשוק העבודה וללא הצלחה נותרתי ללא עבודה וללא הכנסה ואבטלה מגיע לי בקושי 67 ימים בגלל הגיל שלי , גוף ממשלתי שאמור לתמוך בנשים מאשר את הפיטורין ומשליך 80 אחוז מאוכלסיית נשים ללא עבודה לפי כתבה שפורסמה ב-ynet בשנת 2013 , אז מי אמור לשאת באחריות במקרים כאלה ? מכבי או חוק המגן על נשים? אני לא אשתוק ואלך כנגד כל הסיכויים ואלחם כנגד מכבי וכנגד משרד הכלכלה כדי שלא יקרה לעוד נשים דברים כאלה ואתם מבוטחי מכבי תדעו מי הגוף שאתם משלמים לו אלפי שקלים בשנה זוועה משפיל וחסר אחריות ודבר נוסף והכי הזוי שנקבע לי דיון בבית דין לעבודה בפברואר 2014 בנוגע לעניין מה קורה למדינה?!
מה אני אמורה לעשות?