שלום, לפני כחודש התחלתי עבודה חדשה בתור מטפלת לגיל הרך ..לפני שהתחלתי את העבודה הודעתי מראש למעסיק החדש כי אני מפסיקה את עבודתי הנוכחית בגלל חוסר השעות שמוקצבות לי מידי חודש ושאני מעוניינת במשרה מלאה בלבד מה גם ציינתי שאני חיה ממשכורת למשכורת והדגשתי שלא ישחקו איתי בעיניין כספים...
המעסיקה החדשה הסכימה לקבל אותי לעבודה והבטיחה שהכל יהיה בסדר...מכיוון שהגעתי לעבודה 8 ימים לפני סוף חודש היא זימנה אותי למשרד וטענה פתאום שהיא על 8 ימים לא תשלם לי עם
תלוש משכורת אלה בשחור בצ'ק כששאלתי מדוע היא טענה שלא מוכנה לשלם עליי
מס הכנסה בשביל 8 ימי עבודה ושרק מהחודש החדש תתחיל לשלם לי בתלוש אני סירבתי אך היא לא הייתה מוכנה להקשיב...
בסופו של דבר לא הייתה ברירה המשכתי להגיע רגיל לעבודה וחיכיתי לכסף אך הכסף לא מגיע..ככשאלתי את המעסיקה שלי מה קורה לגבי השכר שלי היא טענה שיש כמה בעיות שצצו פתאום ושהיא תשלם בעוד מספר ימים חזרתי ואמרתי לה שאני תלוייה בכסף הזה מאוד ושזה ממש קריטי בשבילי אך היא לא התחשבה והמשיכה בשלה...
לאחר מספר ימים שוב פניתי אליה בתקווה לקבל תשובה אך מה שהיה לה להגיד לי שכנראה שאר העובדו ת יקבלו לפניי את המשכורת כי אני חדשה ויש בעייה עם הרואה חשבון לא הבנתי מה הקשר מה שבטוח הבנתי שהיא מנסה למשוך עוד זמן ..כבר עברו 12 ימים מאז ה10 לחודש יוני ואני לא רואה את הכסף וממשיכה לעבוד שם קשה מאוד...ומאוד מפחדת שהיא תעשה לי בעיות לגבי החודש המלא שעבדתי אצלה ..אני ממש צריכה עזרה ואפילו
יעוץ משפטי בנושע למה עליי לעשות אשמח לתגובה ממך תודה ושבוע מוצלח!