פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 755
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

פיטורים
ריטה
12/08/2015 20:50
התקבלתי לעבודה משרדית שבוע לאחר מכן פוטרתי , הבוס לא רוצה לשלם את שכרי בגין אותם הימים, וטוען שזו הייתה התלמדות:) מה עליי לעשות??
עורך דין
13/08/2015 15:05
שלום ריטה

הבוס שלך לשעבר עובר על החוק. באפשרותך להגיש תביעה לתשלום שכר בבית הדין לעבודה.

בהצלחה
אהובה
13/08/2015 14:46
שלום, הנני מבררת בישביל דוד שלי, הוא בן 63 עבד במפעל כבר 9 שנים, לפני מספר חודשים נעשו שינויים בתנאי השכר , הוא איננו מוכן לקח ולכן ביקש מהמעסיק שיתן לו מכתב פיטורים, על מנת שיוכל לקבל את דמי הפיצויים ושיוכל לחתום בביטוח לאומי הבטחה.
המעסיק כמגד זה נתן לו מכתב שהכותרת שם "עזיבה מרצון", האם זה חוקי לחתום על דבר כזה? הוא לא עזב מרצונו, אלא בגלל ההרעת תנאי המשכורת, אם הוא יחתום על דף פיטורים מרצון האם יקבל את כל ההטבות שמגיעות לו?
דויד
13/08/2015 12:49
האם עו"ד יודע לחשב פיצויי פיטורין או שעדיף לפנות לרו"ח?
שרית
13/08/2015 12:40
אני אמורה לחזור לעבודה אחרי החגים בערך והבן שלי על הנקה מלאה ואני יודעת שאני זכאית לשעת הנקה, אבל שמעתי משהו ורציתי לבדוק אם זה נכון. אני עובדת משרה מלאה 9 שעות האם יש דבר כזה שהמעסיק אמור לדאוג לי לחדר ולתת לי זמן באמצע עבודה לשאוב (כי 8-9 שעות זה המון זמן ויכול ליצור גודש) או שזאת סתם שמועה ששמעתי?
שגית בר
13/08/2015 12:38
צהריים טובים

אני עובדת שכירה במקום עבודה חדש עם ותק רק של 3 חודשים. אני בהריון באמצע חודש שני. רציתי להבין האם לפי החוק המעסיק יכול לפטר אותי בזמן הזה?

שאלה נוספת יש לי אליכם: האם אני חייבת לספר מעסיק שאני בהריון על מנת שלא יוכל לפטר אותי?

במיד הוהמעסיק יחליט לפטר אותי למרות הכל - מה חוקי העבודה מאפשרים לי לעשות בגלל שנאי בהריון?

תודה
תהילה
13/08/2015 12:35
האם יש לי עילה לתבוע על אי-שימוע לפני פיטורין? התחלתי לעבוד בבית קפה לפני יותר משנה. בחמישה חודשים האחרונים כמעט ולא הגשתי משמרות אך החלפתי מלצרים אם יכולתי ואם קראו לי בדחיפות. אחראית מלצרים ידעה מתי אני מפסיקה לעבוד ומתי חוזרת (לימודים). כעת הגשתי משמרות כי זה תאריך החזרה שדיברנו עליו, ולא קיבלתי משמרות בסידור.

שאלתי אותה למה והיא אמרה לי לדבר עם הבעלים. אחרי יומיים של רדיפה טלפונית אחרי הבעלים היא אמרה לי שלא מתאים לה שאני עובדת מתי שבא לי, ובעצם מפטרת אותי. ללא כל הודעה מוקדמת, ורק אחרי שהיתי צריכה לרדוף אחריה.

בחודשים האחרונים כן התאים לה שאני אבוא למלא לה חורים אבל משמרות מלאות לא מתאים לה עכשיו.
בלה
12/08/2015 19:18
שלום וערב טוב

קראתי את הכתבה מעולה שלכם על הזכויות של נשים בזמן חופשת הלידה. המקרה שלי הוא קצת אחר, ובגלל שלא שומעים על מקרים כאלה כל יום, בטח לא יצא לכם להתקל בו, אבל אני אשאל בכל מקרה: הבת שלי קטינה בת 16 וחצי ילדה תינוקת לפני מספר ימים ואני בתור סבתא עומדת לקבל אומנה דרך בית משפט. אני אשה עובדת בהיקף משרה מלאה האם מגיע לי חופשת לידה?
תודה מראש
בלה .
עורך דין
13/08/2015 12:34
שלום בלה

לשמחתך, החל מחודש אוגוסט בשנת 2011 זכאי גם הורה במשפחת אומנה לקבל חופשת לידה, וזאת בתנאי שההורה קיבל את הילד לתקופה העולה על 6 חודשים.

בהצלחה
חנית
12/08/2015 19:07
שלום לכולם,
פוטרתי מעבודה בה עבדתי כחצי שנה כמנהלת חשבונות מתחילה.הבוסית קראה לי למשרדה אמרה שאני "לא מגדילה מספיק ראש ושניאלץ להיפרד" מעולם לפני זה לא נתנה לי תחושה או אמרה שהיא לא מרוצה ממני ודרשה שאשתפר זו הייתה הפעם היחידה בה שמעתי תלונה. פוטרתי ללא שימוע ללא כלום. היא הודיעה לי ונתנה לי שבועיים קדימה לסיום. בנוסף גם לא היה לי זם חוזה עבודה או איזה אישור בכתב על תנאי העבודה.
אני יודעת שיש עילה לתביעה, השאלה מה באמת הסיכוי? (בגלל שעבדתי שם מעט זמן) ואם יש סיכוי אז מה גובה הפיצוי בערך במקרה כזה?
תודה
עורך דין
13/08/2015 12:31
היי חנית

סיכוי התביעה לפי דבריך טובים אם כי אל לך לצפות להתעשר בעקבות פסק הדין שינתן על ידי בית הדין לעבודה, בעיקר לאור העובדה כי עבדת "רק" חצי שנה במקום.

מומלץ להתייעץ עם עורך דין בטרם הגשת תביעה.

בהצלחה
מיכל
11/08/2015 10:05
שלום , עובדת במכירות באותו מקום עבודה שמונה עשרה שנים המשכורת מחולקת לשכר בסיס ובנוסף סעיףתעמ מכירה 2 ( עמלות) בנוסף לפעמים מקבלת בונוס . האם ההפרשות לפנסיה וגמל צריכים להיות מכל המרכיבים , ואיך באמת ניתן לדעת מה המעסיק משלם ולאן? , בתלןש מצויין הורדות רק לפי שמות חברת הביטוח והסכום, אך לא למה בדיוק זה מופרש, בנוסף רשום גמל מעביד וסכום אך בפועל הוא לא יורד או נצבר בשום מקום , תודה .
מיכל
12/08/2015 19:27
בבקשה תגובתכם
אנונימי
12/08/2015 17:45
שלום רב
לפני כמה ימים התפטרתי לצורך טיפול בתינוקת
( בת 4 חודשים).
1. האם יש משהו שיכול לקצר או לבטל את תקופת המתנה של 3 חודשים כדי לקבל את דמי האבטלה?
2. האם בתקופת ההמתנה של 3 חודשים מותר לצאת לחול?
3. האם בתקופת ההמתנה של 3 חודשים יש צורך להגיע ללשכת התעסוקה כל שבוע?
תודה מראש!
עורך דין
12/08/2015 18:54
שלום לך

1. כן בהחלט. פניה בכתב אל המוסד לביטוח לאומי, תוך נימוקים מפורטים על הסיבות שבגינן לא יכולת להמשיך לעבוד מתוך הצורך להיות עם בתך.

2. יש לבדוק מול המוסד לביטוח לאומי.

3. כנ"ל

בהצלחה
צבי הלפרין
12/08/2015 17:41
שלום רב
אני עובד ביקב .לפני כמה חודשים הודעתי למעסיק שבכוונתי לעזוב בבציר, ביום שיגיעו ענבים ליקב. לפני כמה ימים קיבלתי הודעת ווצאפ מהמעביד שלי שאין בי צורך יותר ושלא אבוא לעבודה.
השאלה שלי היא מאחר ומיום קבלת ההודעה עד ליום שיגיעו ענבים יקח שבוע פלוס, האם יש לי זכויות ותביעות כלפי המעסיק שלי. ומה הם.
א.לגבי פיצויי פיטורים
ב. לגבי הזמן מיום הפיטורים עד יום הגעת הענבים, שזה היום שהודעתי שאני אתפטר בו.
בכבוד רב
ותודה מראש
צביקי
עורך דין
12/08/2015 18:52
שלום צבי

לא ממש ברור מהתיאור שלך אם התפטרת או שפוטרת על ידי המעסיק... בדרך כלל, ניתן לראות בהודעה העובד כי הוא מתכוון לעזוב את העבודה כהודעת התפטרות ובמצב כזה לא מגיעים לעובד פיצויי פיטורין כלל.

בהצלחה
ארכדי
12/08/2015 17:33
ביום ראשון ה9 לאוגוסט עבדתי מהשעה 11 בבוקר עד השעה 22 בערב. יום למחרת התחלתי משמרת חדשה מהשעה 5:30 בבוקר עד השעה 17 בערב. בין 2 המשמרות עברו 7 וחצי שעות. האם המשמרת השנייה נחשבת לי כשעות נוספות?

יש לציין שהמעסיק ביקש ממני משמרת לאחר מכן לא להחתים יציאה על מנת שיוכל "לסדר" את זה, כמובן שכן החתמתי כרטיס כנדרש.
עורך דין
12/08/2015 18:50
שלום ארכדי

בהנתן שלא היו 8 שעות הפסקה בין 2 המשמרות אתה זכאי לתשלום שעות נוספות עבור כל שעות העבודה במשמרת השניה (וגם עבור שעתיים במשמרת הראשונה).

בהצלחה
ענבל
12/08/2015 17:30
ילדתי ב-8.5. מאז פנה אלי המעסיק מספר פעמים לשאול מתי אני חוזרת מחופשת הלידה. עד כה השבתי לו כי אחזור בחודש נובמבר.

כעת נודע לי כי באפשרותי להאריך את החל"ת עד רבע מתקופת ההעסקה (3 שנים - דהיינו 9 חודשים חל"ת)

1. מתי מחובתי להודיע מתי בכוונתי לחזור?

2. האם אני עדיין יכולה להודיע לו שאני מאריכה את החופשת לידה לשנה?

3. במידה ומצבי הכלכלי לא יאפשר לי להשאר שנה כפי שברצוני להשאר - מתי עלי להודיע לו על קיצור החופשה, אם זה אפשרי בכלל.

תודה מראש
עורך דין
12/08/2015 18:49
שלום ענבל

את יכולה לממש את זכותך החוקית להאריך את חופשת הלידה מבלי לתת למעסיק דין וחשבון בנושא.

בהצלחה
חיים2
12/08/2015 17:27
אני מעסיק עובדת במשק בית מספר שנים.
פורמלית היא אמורה לעבוד פעם בשבוע (4 פעמים בחודש).
מעשית בשנתיים האחרונות שלה היא עובדת פעמיים בחודש וכך גם המשכורת שלה.
מהן מספר הימים שעבורם אני אמור לחשב/לשלם
תשלומי פנסיה/ביטוח לאומי/חופשה והבראה ?
תודה,
חיים
עורך דין
12/08/2015 18:47
היי חיים

עניתי לשאלתך, מקווה שעזרתי.

בהצלחה
מורן
12/08/2015 16:25
היי

ארצה להבין מה הנהוג להחזר הוצאות לעבוד שמגיע לעבודה מראשון לציון לתל אביב, לפעמים ברכב ולפעמים בתחבורה ציבורית.
לפי מה החישוב אמור להיות והאם יש מקסימום בחוק בהחזרים יומיים

אשמח למענה בהקדם ,
יום מקסים
מורן
עורך דין
12/08/2015 18:46
שלום מורן

הנושא לא מורכב מדי. על המעסיק לשלם לעובד החזר נסיעות לפי עלות הנסיעה מביתו של העובד למקום העבודה ובחזרה, בדרך הקצרה והזולה ביותר בתחבורה ציבורית. לרוב המדובר על עלות של חופשי חודשי. יתרה מכך, יש מקסימום של 26.4 ש"ח ליום הקבוע החוק והמעסיק לא חייב לשלם מעבר לכך.

בהצלחה
דנית
12/08/2015 15:41
שלום,
התפטרתי ובזמן "החפיפה" בדרכי לעבודה עברתי תאונת דרכים. השאלה שלי האם ההתפטרות בתוקף למרות שאני בחופשת מחלה?
עורך דין
12/08/2015 18:44
שלום דנית

בהחלט. ימי המחלה באים על חשבון ימי ההודעה המוקדמת.

בהצלחה והחלמה מהירה
רונן
12/08/2015 14:25
שלום רב,אישתי חזרה למקום עבודתה אחרי שלושה וחצי חודשים בבית עם התינוקת שילדה,עברו חודשיים מאז חזרתה והיום היא הודיעה על התפטרות המעסיק ביקש ממנה לעבוד עד סוף חודש אוקטובר (הלידה היתה בתחילת פברואר) ומכיוון שהיא זכאית לפיצויים עד תשעה חודשים מאז הלידה חושש אני שאם תעבוד עד סוף אוקטובר זה יהיה גבולי והיא אינה תהיה זכאית לפיצויים..
עורך דין
12/08/2015 18:44
שלום רונן

על מנת שאשתך תוכל לנצל את זכאותה להתפטר בדין מפוטרת לצורך טיפול בילד עליה להגיש מכתב התפטרות בטרם ימלאו לילד 9 חודשים - זה מה שקובע החוק.

בהצלחה
בלה שרר
12/08/2015 14:24
שלום רב,
החברה בה אנו עובדים מוציאה את כל העובדים פעמיים בשנה (פסח וסוכות) לחופשה כפויה. בחופשה זו מנכים לנו את כל ימי החופשה שאינם חג (ערב חג + חול המועד). לעתים, מספר ימי החופשה עולים על מכסת ימי החופש השנתית של העובד, מה שגורם לרוב העובדים להיות ביתרה שלילית של ימי חופש, שעם הזמן רק הולכת וגדלה.
קראנו בכתובים, שהחוק אינו מאפשר למעביד להכניס את העובד ליתרה שלילית של ימי חופש. כמו כן, צוין, כי המעביד מחויב לשלם לעובד בגין ערבי החג של החופשה הכפויה.
כאשר עימתנו את המעביד עם הכתוב בחוק, הנ"ל טען, כי החוק נתון לפרשנות, וכל עוד הוא מודיע מראש על החופשה הכפויה, בהתראה מינימלית של 12 יום, הוא נוהג על פי החוק.
האם הדבר נכון?
האם זהו אכן דבר החוק, והאם הוא אכן נתון לפרשנות של המעביד?
נשמח מאוד לקבל מכם יעוץ בנושא החופשה הכפויה.
עורך דין
12/08/2015 18:43
שלום בלה

אכן המעסיק צודק שהחוק נתון לפרשנות, רק שהוא טועה בפרשנות... אסור למעסיק לכפות על עובד להכנס ליתרה שלילית של ימי חופשה בכל מקרה וללא תנאי. במצב כזה המעסיק צריך לשלם לעובד על כל יום של חופשה כפויה שאינה על חשבון ימי חופשה שהעובד צבר. זוהי הפרשנות הנכונה.

בהצלחה
אילן שלי
12/08/2015 13:57
אני עובד 4.5 שנים בחברה .
אני מסיים את עבודתי בסוף החודש מרצוני לעבור לתחום אחר .
רציתי לברר האם אני זכאי לפיצויים ואם כן באיזו דרך אני מבצע את התהליך .
תודה
עורך דין
12/08/2015 18:41
שלום אילן

פיצויי פיטורים שמורים לעובדים מפוטרים ולא למי שבוחר מרצונו החופשי לעזוב. במצב אותו אתה מתאר תוכל לשחרר את קרן הפנסיה שלך ומשם לפדות את הכספים שנצברו לטובת פיצויים, למרות שאין בכך כל היגיון כלכלי.

בהצלחה
ערן
12/08/2015 12:47
רציתי לדעת אני עובד במקום שנה וחצי כמעט עם אני מיתפטר מגיע לי משהו?
עורך דין
12/08/2015 18:40
שלום ערן

תוכל לפדות את הכספים שנצברו לזכותך לטובת פיצויים בקרן הפנסיה ולא מעבר.

בהצלחה
עובד ותיק
12/08/2015 12:34
אני עובד 14 שנה. השנה קיבלתי תשלום עבור ביגוד ב - 50 אחוז פחות מאשר כל שנה. האם מותר למעסיק לעשות זאת? תודה.
עורך דין
12/08/2015 18:39
שלום לך

האם יש סיבה לכך לדברי המעסיק? האם גם עובדים אחרים קיבלו דמי ביגוד בסכום פחות מאשר בשנה שעברה? על פניו יתכן והמדובר בהרעה של תנאי עבודתך.

בהצלחה
פיצויים
מרים שושני
12/08/2015 12:33
שלום לכם.
אשמח באם תעזרו לי .
לפני כחודשיים ביקשתי לפרוש מהעבודה ולצאת לפנסיה לאחר מעל 12 שנות עבודה אני כעת בת 63 ילידת 1952 והיה באפשרותי לצאת לפנסיה כבר בגיל 62.
קיבלתי מכתב פיטורים ממקום העבודה כאילו והם פיטרו אותי ולא מוזכר בו שלבקשתי לצאת לפנסיה.
פניתי למקום העבודה כדי לקבל טופס 161 המופנה לפניקס כדי שאוכל כאם ארצה לשחרר את הכסף שמגיע לי. אולם הם קיבלו מהפניקס את הסכום שמגיע לי פיצויים והודיעו לי שאני צריכה להחזיר להם 23000 ש"ח בטענה ראשונה שהם העבירו לי יור מידי כסף לפניקס[שהתברר שזה לא נכון] וטענה שניה ואחרונה שהמעסיק שלי מבקש לקבל גם חלק מהרווחים אגב, מגיע לי מהפניקס 160000 ש"ח . כמובן שלא הסכמתי לחתום שאחזיר להם סכום של 23000 ש"ח ולא קיבלי טופס שחרור 161.מה עלי לעשות הם טוענים שהמעביד רשאי לדרוש לקבל רווחים.
מה עושים והאם זה נכון.
אודה לתשובה דחופה.
ברצוני לציין שאני לא בריאה ויש לי 100% נכות
עורך דין
12/08/2015 18:38
שלום מרים

יש לבדוק את הנושא לעומק ולא מעל גבי פורום. על פניו יש בעיה בהתנהלות המעסיק, אך כפי שציינתי, יש לבדוק את הנושא לעומקו. פני בהקדם לפגישה אישית עם עורך דין מטעמך על מנת לבדוק את נסיבות האירועים שאת מתארת ולוודא כי מלוא הזכויות שלך מתקיימות ומתממשות.

בהצלחה
ימי אבל
צופיה
12/08/2015 12:33
האם יש להפריש לעובד שעובד מעל שנה פנסיה על חשבון ימי האבל
עורך דין
12/08/2015 18:36
שלום צופיה

התשובה חיובית.

בהצלחה
שליו
12/08/2015 12:10
שלום עבדתי שנה וחודש ברשת גלידות ולאחר מכן המשכתי עוד 3 חודש ברשת גלידות ובעבודה נוספת . המעסיק ברשת הגלידות יודע כעת שאני עובד בעוד עבודה ורוצה לפטר אותי האם יהיה לחייב לשלם לי פיצויים ? ובעייני הדמי הבראה וימי החופש גם יהיה צריך לתת לי ?
עורך דין
12/08/2015 18:35
שלום שליו

שאלתך כבר נענתה היום.

בהצלחה
לודה
12/08/2015 11:53
שלום רב.אני אחות מוסמכת.עובדת בתל השומר מדצמבר 2013. ילדתי ביוני השנה.לפי מכתב שקבלתי ממעביד 26 ימים של חופשת לידה מסתיימים ב11.12.אני רוצה לחזור לעבודה הענואר 2016 ולפניכן לנצל את יתרת החופשה שיש לי.לפי התלוש שכר יש לי 20 יום יתרת חופשה עד סוף דצמבר 2015.בכוח אדם נאמר לי שאני לא יכולה לקחת את הימים האלה כי אז אני תופסת תקן ולא יכולים לקחת אף אחד במקומי.האם זה נכון ? האם לפי החוק מעביד יכול למנוע ממני לקחת יתרת חופשה?תודה מראש
עורך דין
12/08/2015 18:34
שלום לודה

המעסיק יכול שלא לאשר לך לנצל את ימי החופשה שצברת במועד מסויים. מאידך, זכותך להאריך את חופשת הלידה לפי חוק - ללא תשלום. קראי את הכתבה המצויינת שפורסמה כאן באתר בנושא חופשת לידה - היא נותנת מענה מקיף מאד בנושא ולבטח תעניין אותך.

בהצלחה
חני
12/08/2015 11:48
אני עובדת במוקד טלפוני 5 ימים בשבוע ולפחות 8 שעות ביום.מצד אחד קיים חוק שעובד זכאי להפסקה בת 3/4 שעה מתוכה חצי שעה ברצף, ומצד שני קיים היתר למעסיק לשלול הפסקה זו במידה והעבודה אינה עבודת כפיים. בהתאם לעבודתי, רציתי לדעת מהי זכותי בנידון. בתודה מראש :)
עורך דין
12/08/2015 18:33
שלום חני

זכותך לשלושת רבעי שעה של הפסקה, מתוך כך לפחות חצי שעה רצוף.

בהצלחה
יצחק
12/08/2015 11:44
בעת מעבר דירה לחו"ל, מקבלים פיצויים עקב ההתפטרות?
עורך דין
12/08/2015 18:32
שלום יצחק

התשובה שלילית אלא אם המעבר לחו"ל הנו לצורך עבודה בשירות החוץ של מדינת ישראל.

בהצלחה
הזכויות כשאני ...
12/08/2015 10:53
אני עובדת במקום עבודה כ4 שנים..מה מגיע לי מהעבודה כאשר אני רוצה להתפטר?
עורך דין
12/08/2015 18:31
שלום לך

איני מכיר את חוזה העבודה שלך אך בהנחה שהחוזה אינו מיטיב עמך ויש ללכת לפי הוראות החוק, הרי שמגיע לך לפדות את ימי החופשה שנצברו לזכותך בתשלום, מגיע לך לשחרר את קרן הפנסיה ואילו עליך לתת למעסיק הודעה מוקדמת של חודש ימים.

בהצלחה
חיים
12/08/2015 10:37
אני מעסיק עובדת במשק בית מספר שנים.
פורמלית היא אמורה לעבוד פעם בשבוע (4 פעמים בחודש).
מעשית בשנתיים האחרונות שלה היא עובדת פעמיים בחודש וכך גם המשכורת שלה.
מהן מספר הימים שעבורם אני אמור לחשב/לשלם
תשלומי פנסיה/ביטוח לאומי/חופשה והבראה ?
תודה,
חיים
עורך דין
12/08/2015 18:30
שלום חיים

על מנת לחשב את הזכויות שהעובדת צוברת אתה צריך לחשב את היקף משרה, לפי שעות העבודה שלה בחודש. היקף משרה מלאה = 186 שעות עבודה. וכך לצורך העניין ולדוגמא בלבד, אם העובדת מועסקת 8 שעות חודשיות, מחלקים 8 ב-186 ומקבלים 0.043 וזה אומר שהעובדת מועסקת בהיקף משרה של 4.3% וכך צבירת הזכויות שלה הנה בהיקף של 4.3% מסך הזכויות שצוברת עובדת במשרה מלאה.

מקווה שעזרתי.

בהצלחה
א.ס
11/08/2015 09:21
בהתאם לקביעה הוחלט שכר הבסיס שלי יהיה 7,500 ש"ח.
בתלוש המשכורת שאני מקבל כתוב לי:
שכר יסוד - 7,000 ש"ח
שעות נוספות גלובליות - 500 ש"ח
מה האינטרס של המעביד לחלק לי את זה ככה במקום לכתוב סכום מלא בשכר יסוד?
האם זה פוגע בי בדרך כלשהי?
אני יודע שבגלל החישוב הזה התעריך שכר שלי לשעה הוא פחות 4 או 5 שקלים ..
לתשובתכם אודה.
עורך דין
11/08/2015 10:46
שלום לך

עליך על עיקר התשובה. תעריף שכר השעה שלך נמוך יותר לאור רכיבי השכר שציינת. כמו כן, שים לב למספר השעות הנוספות שאתה עובד בחודש. אם סך השעות הנוספות כפול תעריך לשעה נוספת עולה על 500 ש"ח אתה מקופח שוב.

בהצלחה
א.ס
12/08/2015 08:38
שאלה נוספת ברשותך,
ההפרשות מהחשבון לקופת גמל וביטוח מנהלים נעשות לפי חישוב ש 7,500 אבל השאלה שלי האם החלוקה של השכר שנקבע לשכר יסוד ושעות נוספות גלובליות יכול לפגוע לי בצורה כלשהי בפיצויים שאותם אני אקבל ?
עורך דין
12/08/2015 17:09
שלום שוב

שכר שעות נוספות אינו מחושב במסגרת השכר הקובע לצורך תשלום פיצויים...

בהצלחה

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ