פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 672
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

שרה גולדין
03/01/2016 12:50
שלום , האם ניתן לתבוע את מקום עבודתי לשעבר בשעות נוספות שלא קיבלתי במשך 3 שנים? וזאת לאחר שפרשתי לגימלאות לפני כחודשיים?
והאם יש טעם לדרוש זאת?

תודה

אשמח לתשובתכם ועזרתכם.
אלה
03/01/2016 12:27
שלום רב,

גיסתי בת ה-17 עובדת כמלצרית למטרת חסכון לפני הצבא. גיסתי מקבלת משכורת חודשית פעם בהמחאה ופעם במזומן. החודש קיבלה את המשכורת באיחור רק ב-18 לחודש במזומן במעטפה סגורה.

גיסתי פתחה את המעטפה רק לאחר 5 ימים וגילתה שחסר לה שם 2000 שקלים. בעל העסק הודיע לה כי אין לו פלוס של כסף מיותר ולכן לא מוכן לשלם לה את הכסף... אם לה ולבעל העסק אין שום דרך להוכיח אם היה או לא את הכסף במעטפה. האם יש אפשרות שהיא תיגש לבית משפט ותקבל את הכסף שלה חזרה? ההוכחה היחידה שלה זה שזה קרה גם לחברות שלה בסכומים של 200-300 ולהן הוא החזיר את הכסף.

מה דעתכם?
יוסי
03/01/2016 11:17
שלום רב.
במהלך ראיון עבודה, המעסיק שאל מה גילי, לא התקבלתי לעבודה. היתה גם מנהלת כח האדם של החברה נוכחת בפגישה. לא הקלטתי את השיחה אך מנהלת כח האדם שמעה את כל ראיון העבודה ואת השאלות האסורות.
האם אני יכול לתבוע?
תודה רבה.
פיטורים
ליאל
03/01/2016 11:00
היי אני עובדת בחברה חודש וחצי ובחברה הזאת אם אתה מתפטר לפני שלושה חודשיים אתה משלם קנס של 500 שקלים מהמשכורת שלך ואם הם מפטרים אתה לא משלם כלום . קבעתי משמרת ב3 ינואר בבוקר וקמתי בבוקר באמת חולה עם חום שלחתי לה הודעה שאני לא יכולה לעבוד ושאני אוציא על זה אישור מחלה מהרופא ובתגובה קיבלתי שאם לא אמצא מחליף (ב 6 וחצי בבוקר ) אז אני חייבת להגיע לעבודה אם לא זה נקרא שאני נוטשת את מקום עבודתי . אני הדגשתי בפניה שאני לא מתפטרת ושאם היא רוצה שתפטר אותי היא אמרה שאלו הנהלים ברגע שלא הגעתי התפטרתי ומהמשכורת בעשירי היא רוצה להוריד לי 500 שקל .
התפטרות
שלי
03/01/2016 10:19
התחלתי לעבוד בחודש ספטמבר2014 , מבחינתם ותק נספר מחתימת חוזה 12.10.14
יצאתי לחל״ד 7.6.15 ועד יום 12.9.15 המשכתי את החופש עד היום(31.12.2015)הם לא אישרו לי להמשיך את החל״ת מהסיבה שאני כביכול לא עובדת שנה. הציעו לי לסיים עבודתי מהסיבה של טיפול בילד.

האם אני זכאית לפיצויי פיטורין? להבראה?
האם זכאית לדמי אבטלה?
איילת
03/01/2016 10:04
שלום,
מהישוב בו אני גרה יש אפשרות אחת להגיע למקום עבודתי בתחבורה הציבורית.
מחלקת משאבי אנוש החליטה שלא מתאים להם לשלם את סכום הנסיעות הזה.
הוחלט לסדר לי מסלול נסיעות שבו כלולה גם הליכה ברגל ממושבי ועד הצומת כאשר בניהם יש 2 תחנות אוטובוס אבל אין תחבורה שעוברת בכביש זה.
האם חוקי לשלם לי נסיעות כאשר אין לי איך להגיע מתחנה אחת לשניה )רק ברגל)?
אסף
03/01/2016 10:01
אני ואישתי עבדנו בנקיון פעם בשבוע 6 שעות בסכום של 300ש"ח.התחלנו לעבוד באוקטובר 2014.בדצמבר וינואר בגלל נסיעה משפחתית של אישתי לחול הפסקנו זמנית את עבודתנו אבל דאגנו להשאיר מחליפה במשך זמן זה.בפבואר חזרנו לעבוד באותו מתקון של פעם בשבוע למשך 6 שעות.בנובמבר המעביד ביקש הפסקה של חודש לטענתו בגלל שיפוץ מקומי בבית כמובן שלא הסכמנו לרעיון אבל לא נתנו לנו שום ברירה אחרת.אנחנו בנויים על העבודה הזאת ולהפסיק את עבודתנו למשך חודש זאת חוצפה,היתכן דבר כזה?כמובן שחלף החודש ואף יותר והמעביד לא פנה אילנו שנמשיך את עבודתנו.נאלצתי לפנות לקו לעובד ולדרוש את כל זכויותי והגשתי אותם למעביד.בדיעבד הסתבר לי שהמעביד לא דיווח עלינו לביטוח לאומי ולא הפריש כספים לפנסיה מתוך חובתו לעשות זאת.הוצאנו מכתב מקו לעובד שהמעביד חייב לשלם סכום של כ3500ש"ח עבור זכויותנו והמכתב נשלח אליו בדואר.לאחר קבלת המכתב המעביד סרב לשלם את המגיע לנו בטענות שונות ומשונות, ועל כן ברצוני לתבוע אותו על פגיעה בוטה בזכויותנו.חשוב לציין שעד עכשיו לא קיבלנו מכתב פיטורים ולכן החישוב של מה שמגיע לנו הוא למעשה עד תקופה זו.בתודה וברגשי כבוד,אסף.
פיצוים
דנה
02/01/2016 15:46
עובדת שעובדת במעון ילדים במשך 4 שנים רצוף כולל חופשת לידה.. מעונינת להתפטר אחרי שהמנהלת התחלפה בתחילת השנה והמנהלת החדשה מאוד לא נעימה לא מקצועית לא הגיעה מהתחום... האם העובדת תתפטר היא תהיה זכאית לפיצוים או שלא?
אמא
02/01/2016 11:13
שלום, אני מעוניינת להתפטר במהלך חופשת הלידה כדי לעבור לחברה אחרת. שאלתי מתי הכי כדאי להתפטר על מנת לקבל את כל המגיע לי? בסיום 14 שבועות? בתקופה של חלד ללא תשלום? האם אני מחוייבת לחזור לעבודה לחודש או מודיעה על עזיבה ובזה מסתיימים יחסי עובד מעביד כיון שבכל מקרה תכננתי לקחת חלת (עד 26 שבועות)? תודה
אוחנה
02/01/2016 09:39
מבקש לדעת אם אנחנו 5 נהגים שעיקר עבודתנו היא נהיגה והובלה במפעל כלולים בצו ההרחבה בענף ההובלה וזכאים לקרן השתלמות. תודה
אנונימי
02/01/2016 00:35
שלום..בתלוש המשכורת שלי יש שכר בסיס שממנו מופרש הכסף לפנסיה וקרן השתלמות ולאחר מכן יש את התוספות של שעות נוספות וכו'
(יש לציין שזהו הסכם קיבוצי)
בתוך השכר בסיס יש תוספות אחוזים של וותק,וותק צהלי,הכשרה וכו'
השאלה שלי היא אם זה חוקי שתהיה לי השלמת הכנסה בכדי שאגיע למינימום ואם יש לי תוספת אחוזים כמו וותק והכשרה אז זה פשוט מוריד מההשלמת הכנסה כלומר פחות השלמת הכנסה מאשר שיעלה לי את השכר בסיס?
אנונימי1415
01/01/2016 14:05
שלום, אני עובד בעסק קטן הממוקם בקניון.. כאשר נפתח הקניון בשעה 18:00 במוצאי השבת אני מתחיל לעבוד עד 23:00 על שעות אלה אני לא זוכה לקבל 150% בעוד עובדי הקניון האחרים כן מקבלים.. בנוסף.. גם אם השבת יוצאת בשבע בערב אני לא מקבל גם על השעה שבין שש לשבע
מה הם החוקים לגבי עבודה במוצאש?
איילה חנן
01/01/2016 09:29
שלום,
לפני כ3 שנים עברתי לגור בירושלים אבל המשכתי לעבוד בת"א
האם אחרי 3 שנים אני עדיין זכאית לפיצויי פיטורין בגין העתקת מקום מגורים הרחוק 59 ק"מ ממקום העבודה? ניסיתי להסתדר 3 שנים עם הנסיעות אבל עם 2 ילדים זה כבר בלתי אפשרי לעשות את הנסיעות .
נועה
01/01/2016 09:12
יצאתי לחל"ד בחודש אוקטובר 2015.
תשלום דמי ההבראה עבור שנת 2015 התבצע במסגרת המשכורת של חודש נובמבר.כאשר ביררתי מדוע טרם הועברו לי דמי ההבראה, ממקום העבודה נמסר לי כי ישלמו לי את דמי ההבראה עבור 2015 רק כאשר אחזור מחופשת הלידה( צפויה לחזור באפריל 2016). האם הם יכולים לעשות זאת?
ענבר
31/12/2015 20:15
אני עובדת במסעדה במרכז ולקוחות הלכו בלי לשלם ככל הנראה שכחו. המעביד שלי לקח את סכום החשבון על סך 90 שקלים מהטיפים של המלצרים. האם זה חוקי ?
מירב
31/12/2015 17:37
אני נמצאת כרגע בחופשת לידה.

אני עובדת בחברת כח אדם. המחלקה שבה עבדתי נסגרה אחרי שיצאתי לחופשת לידה (הודיעו לי לפני על כך). מנהלת כח האדם אמרה לי להודיע לה חודש לפני שארצה שאחזור על מנת למצוא לי משרה חדשה.

רציתי לשאול מהן הזכויות שלי במקרה ולא מוצאים לי משרה חדשה עד התאריך שאני אמורה לחזור? ואם עבדתי בעיר מסוימת האם יכולים למצוא לי משרה במקום אחר?

בנוסף, במידה והמשרה שמציעים לי לא מתאימה לי, האם מותר לי לסרב כדי שימצאו לי משרה אחרת?
תודה
נילי
31/12/2015 17:35
מבקשת להבין משהו בנוגע לפיצויים שמגיעים ליולדת במידה והיא עוזבת את מקום העבודה לצורך טיפול בילד - הבנתי שהחישוב של הפיצויים נעשה על סמך ממוצע של 3 חודשי העבודה האחרונים שלה, כפול שנות הותק שלה. למשל - אם המשכורת היא 5,500 ש"ח והותק הוא 10 שנים - אז מגיע לה 5,500*10 = 55,000 ש"ח. נכון?
ואז מה קורה - היא מקבלת את כל הכסף לחשבון הבנק שלה ? כל הכסף נכנס לפנסיה שלה ? זה מתחלק ?
מעיין
31/12/2015 17:34
אני חותמת בלשכה כי הפסקתי לעבוד לצורך גידול הילדה שלי. למרות זאת הפקיד בלשכת התעסוקה ממשיך לשלוח אותי לעבודות משבע עד חמש.

בשבוע שעבר נתן לי הפניה לעבודה שהייתה משבע עד חמש ואמרתי למעסיקה שזה לא מתאים לי כי המעון של הבת שלי נפתח בשבע ואני חייבת ולהוציא אותה עד רבע לארבע ולא אספיק. הפקיד החליט שזה נקרא סירוב ובכך שלל ממני את הזכאות שלי לקבל את הכסף ל-30 יום! מה אני עושה?!

יש אפשרות לעשות משהו? הוא רשע מרושע! הוא צעק עלי שאני לא רוצה לעבוד ואני חותמת רק כדי לקבל כסף! אבל לצורך גידול הילד עזבתי את העבודה אז ברור שלא ארצה לעבוד... אני ממש מתוסכלת! האם אתם יכולים לתת לי עצה ולהכווין אותי - מה עלי לעשות?
חיים
31/12/2015 17:31
שלום רב.
אני מעוניין להתחיל לשלם על מנקה בבניין שלנו דמי ביטוח לאומי. בשנים האחרונות לא שילמו עליו ובחלק כן שילמו. הוא טוען שאינו מסכים לי לשלם עליו מכיוון שזה ייפגע לו בפיצויים מכיוון שזה ייחשב כאילו התחיל לעבוד עכשיו זה נכון? והאם מותר לי להתחיל לשלם עליו מעכשיו למרות שאינו מסכים...?
עידו
31/12/2015 11:03
שלום רב,
לפני כחמישה חודשים התפטרתי ביוזמתי מעבודתי אצל מעסיק פרטי. כמובן שלא קיבלתי פיצויים מאחר ולא הייתי זכאי להם.
בזמן עבודתי אצלו הופרשו לי כדין כספי הפנסיה ורכיב כספי הפיצויים (8.33%),
כעת קיבלתי מחברת הביטוח מכתב האומר לי שהמעסיק הורה להם לקחת ממני בחזרה את רכיב הפיצויים אליו.
האם זה חוקי? מותר לו לעשות כך? ואם כן באילו מקרים במדוייק?
תודה רבה...
עורך דין
31/12/2015 12:52
שלום עידו

כספי הפיצויים שמופרשים מדי חודש על ידי המעסיק שייכים לך ולא למעסיק ולכן פנייתו כאמור של המעסיק לחברת הביטוח אינה חוקית.

בהצלחה
עידו סרויה
31/12/2015 17:17
בגדול, גם אני הבנתי ככה,
אך לאחר שבדקתי עניין זה באתר "כל זכות",
ישנם מקרים בהם מוקנית הזכות למעסיק לקבל חזרה את כספי הפיצויים.

מצ"ב ציטוט מאתר "כל זכות":

" במקרים שעליהם לא חל צו הרחבה (למשל: כאשר המעסיק הפריש את פיצויי הפיטורים במסגרת סעיף 14 לחוק פיצויי פיטורים או במסגרת הסדר מיטיב), קובע סעיף 26 לחוק פיצויי פיטורים, כי:
אם העובד הפסיק את עבודתו בנסיבות שמזכות אותו בפיצויי פיטורים - כספי פיצויים שהופרשו לקופת גמל אינם ניתנים להחזרה למעסיק בכל מקרה (ולכן במקרים כאלה העובד תמיד זכאי למשוך אותם).
במקרים שהעובד הפסיק לעבוד בנסיבות שאינן מזכות אותו בפיצויים (למשל התפטר ביוזמתו שלא בנסיבות שמזכות אותו בפיצויים) - המעסיק רשאי, ככלל, לקבל בחזרה את הכספים שהפקיד לרכיב הפיצויים, אולם אם הסכום מיועד גם לביטוח קצבה (למשל הוא מצטרף לחיסכון הפנסיוני שאמור להיות משולם לעובד כקצבה חודשית בעת פרישתו מעבודה או בעת נכות או מוות - ולא כסכום חד פעמי), ולא נקבע בהסכם קיבוצי או בהסכם אחר שהמעסיק יוכל לקבל את הכספים בחזרה, אז המעסיק אינו רשאי לקבל את הסכומים בחזרה."

חשוב לציין שכשהתפטרתי לא החתימו אותי על שום
טופס 161/161א',
ולא משכתי כספים מכספי הפיצויים.

עדיין זו עבירה על החוק מה שהמעסיק דורש?
אאאאא
31/12/2015 16:23
אני יודעת שחישוב מס' ימי חופשה הוא לפי מס' שנים קלנדריות ולא לפי החודש שבו התחילו לעבוד
זה מאוד משמעותי, כי העובדים יכולים להרוויח מכך.
כולם בטענה נגדי שזה לא נכון, שהחישוב לוותק מתי שהעובד התחיל לעבוד
מי צודק?
השואל
29/12/2015 21:13
שלום וברכה
אני עובד במקום עבודה שמשלם לפי שעה 25 ש"ח
בשנת 2013 עבדתי שם ברצף במשך שנה בתדירות ממוצעת של 5 ימים בשבוע 8 שעות ביום
לאחר השנה הזאת הפסקתי לעבוד שם ואחרי שנה וחצי חזרתי לשם שוב במשרת סטודנט של שלושה ימים בשבוע
במצטבר אני עובד שם כשנה וחצי
שנה במשרה מלאה
וחצי שנה בחצי משרה

כרגע קבלתי ימי מחלה ל-14 ימים בעקבות ניתוח שעברתי

רציתי לדעת איך מחשבים את הדמי מחלה? האם דמי המחלה שצברתי בתקופה הראשונה כשעבדתי נחשבים לי? או שזה נמחק?

תודה מראש לעונים
עורך דין
31/12/2015 12:59
שלום לך

ימי מחלה נצברים לזכותך לפי הוראות החוק וכשיש לך אישור מחלה המעסיק צריך לשלם לך לפי אותן הוראות ולפי שווי שכרך פר יום עבודה. עבור היום הראשון של המחלה לא מקבלים תשלום, עבור הימים השני והשלישי 50% מהשכר ומהיום הרביעי והילך מקבלים שכר מלא.

בהצלחה ורק בריאות
טל
29/12/2015 21:22
אני עושה עבודה על דיני עבודה יחסי עובד מעביד ואני צריכה לרשום הקדמה אישית למה בחרתי בנושא הזה אין כל כך סיבה הוא מעניין וזהו, למישהו יש רעיונות ?
עורך דין
31/12/2015 12:57
שלום טל

הקדמה אישית צריכה לבוא ממך... אבל בכל מקרה, אוכל להאיר את עיניך ולספר לך כי חוקי העבודה נוגעים לכל אזרח ואזרחית במדינת ישראל, ומשפיעים עלינו באופן ישיר לאורך שנים רבות וארוכות, מהיום הראשון שאנו מצטרפים לשוק העבודה ועד למועד הפנסיה לאחר עשרות שנים... זאת בהחלט סיבה טובה להתעניין בתחום לדעתי.

בהצלחה
אסתר
29/12/2015 23:05
ערב טוב.
מבקשת את עזרתכם בדיני עבודה.
שכר מינימום לחודש עומד על 4650₪
ושעתי על 25₪.
כעובד קבלן שעבר את מכסת השעות החודשיות ( 186)
האם השעות האחרות נחשבות כ125%? המשרה היא חצי משרה באופן קבוע 5 ימים בשבוע.

חודש אחרון עבדתי 23 ימים אבל שעות מפוצלות ולא קבועות. האם המעסיק אמור להחשיב לי ב-125% את יתרת השעות החודשיות הקבועות בחוק?

(עוד 25 שעות - שאותם שילם לי לפי 25₪)

תודה
עורך דין
31/12/2015 12:53
שלום אסתר

המעסיק, בין אם הוא חברת כח אדם או כל מעסיק אחר, צריך לשלם לך עבור שעות נוספות לפי תחשיב שעות עבודה יומי ואין דרך להתחמק מכך. אם לא שולמו לך שעות נוספות עליך לפנות אל המעסיק בכתב ולדרוש את המגיע לך לפי חוק.

בהצלחה
דחוף!
א.ב
29/12/2015 13:51
לפני כחודש פוטרתי מעבודתי (לאחר 10 חודשים), הודיעו לי זמן קצר לפני המשמרת ששינו לי את שאני צריכה להגיע לסניף אחר וסירבתי כיון שכבר הייתי בדרך למשמרת אליה הייתי אמורה להגיע מלכתחילה, המעסיק פיטר אותי בטלפון אירי שסירבתי להגיע באותו היום לסניף אחר וכמובן לא נתן לי שום הודעה מוקדמת מראש. שלחתי מכתב להנהלה בו אני דורשת שישלמו לי הודעה מוקדמת כפי שמגיע לי עפ חוק, בנוסף דרשתי תשלום על שעות נוספות אשר לא שולמו לי במהלך עבודתי. אתמול קיבלתי מהם מכתב תשובה בו נדהמתי לגלות שהם מתכחשים לכל ״האשמות״, בטענה שאני ״מסלפת״ דברים ולא דוברת אמת, שלפיהם אני התפטרתי וכו.. בעוד האשמות הללו הינן שקריות לחלוטין!!! המעסיק הפציר בי מספר פעמים על כך שאני מפוטרת! הם צירפו למכתב צק עס 400 שח, זהו הסכום אשר דרשתי עבור השעות הנוספות שלא שולמו לי, בטענה שזו ״מחווה״ ולא מעבר לכך, כיון שזה סכום זוטר והתנערות מכל אשמה. כעת אני רוצה להגיש תביעה, אך אובדת עצות לא יודעת מאיפה להתחיל ומה לעשות, אשמח שתייעצו לי מה לעשות בנידון... כבר הכנתי מראש את המסמכים של התביעה ועכשיו שקיבלתי מהם תגובה אני לא בטוחה אם אני צריכה לשנות או להוסיף משהו לגבי המכתב, לגבי איך שהדברים מוצגים מהצד שלהם? חשוב לי שהאמת תצא לאור!!! בבקשה עזרו לי...
RE: דחוף!
עורך דין
31/12/2015 12:28
שלום לך

עליך לפנות לתיאום פגישה עם עורך דין על מנת להתייעץ איתו לגבי האפשרות להגיש תביעה לאור הליך פיטורים לא תקין והפרות נוספות של זכויותיך. לא ניתן לתת ייעוץ כאמור מעל גבי הפורום.

בהצלחה
RE: דחוף!
א.ב
31/12/2015 11:43
אפשר תשובה בבקשה.. זה דחוף!
אבי
אבי
30/12/2015 13:45
חוקי להוריד הפסקות ולא לשלם???
RE: אבי
עורך דין
31/12/2015 10:29
שלום אבי

שאלתך נענתה לפני כמה דקות.

בהצלחה
שירי
30/12/2015 16:08
רציתי לדעת אם מותר לי להעסיק כעוזרת בית אזרחית פיליפינית שיש לה אשרת עבודה? היא מועסקת אצל משפחה בישוב שבו אני גרה, שמעה שאני מחפשת עוזרת ופנתה אלי. אומרת שיש לה אשרת עבודה. מה אני צריכה לבדוק?
עורך דין
31/12/2015 10:29
שלום שירי

ככל ולעובדת הזרה יש רישיון עבודה הרי שמותר לה לעבוד אך ורק במקום העבודה עבורו קיבלה היתר חוקי ולכן אסור לך להעסיק אותה בעבודות משק בית.

בהצלחה
שלום
אבי
31/12/2015 10:23
חוקי להוריד הפסקות ולא לשלם???
RE: שלום
עורך דין
31/12/2015 10:28
שלום אבי

אכן הפסקות הנן על חשבון העובד והמעסיק אינו אמור לשלם שכר עבורן.

בהצלחה
מיכאל
31/12/2015 09:49
אני עובד בהוסטל עם אנשים חולים, עובד משמרות לילה כמה פעמים בשבוע, משמרת של 12 שעות מתשע בערב עד תשע בבוקר ועל משמרת אחת כזו של 12 שעות ליליות משלמים לי 200 שח ורק בשישי,שבת מקבלים יותר מ100 אחוז. יש לציין שבמהלך המשמרת אין הרבה עבודה ואפילו מותר לישון ורק בבוקר בשלוש השעות האחרונות יש קצת עבודה. האם זה חוקי שמשלמים למשמרת רק 200 שח ? או שהם צריכים לשלם את כל השעות ובתעריף שמתאים לשעות הלילה (זאת אומרת יותר מ100 אחוז)?.
עורך דין
31/12/2015 10:27
שלום מיכאל

לא יכול להיות שמשלמים 200 ש"ח עבור 12 שעות עבודה - זה הרבה הרבה פחות מאשר שכר מינימום ולכן המדובר על הפרה בוטה של חוקי העבודה. פנה לקבלת ייעוץ משפטי פרטני על מנת לטפל בנושא.

בהצלחה
לי ב.ד
30/12/2015 16:13
לפני כשלוש שנים המסעדה בה עבדתי נסגרה ועפ״י חוק הייתי זכאית לתשלום פיצויים אך בעל המסעדה סרב לשלם אותם. פניתי לעו״ד על מנת לדרוש את הפיצויים מבעל המסעדה ושילמתי לו סכום כסף.

העו״ד שלח מכתב אך מאז (כשלוש שנים) לא נעשתה כל התקדמות בתיק. מזה כשלוש שנים אותו עורך דין מתחמק ממתן תשובות ועדכונים לגבי סטטוס וכל מידע אחר שקשור בתיק. אשמח לדעת מה ניתן לעשות במקרה זה.
עורך דין
31/12/2015 10:26
שלום לי

אם עורך הדין אינו עונה לך פני אליו בכתב ודרשי לקבל תשובות לכל השאלות שעומדות על הפרק. אם לא יענה, תוכלי לשחרר אותו מייצוג ולשכור את שירותיו של כל עורך דין אחר על מנת להתנהל מול המעסיק לשעבר ואולי גם מול עורך הדין הבעייתי שלך.

בהצלחה

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ