התחלתי לעבוד במשרה מלאה כמנהל משמרת במסעדה בחוף
בתל אביב. התחלתי ב11/4/17 . בחודש אפריל רק מ17 ימין היו לי 144 שעות .
ב1.5 התחלפו בעלים והמקום נכנס קצת לבלבול ושוק. בסוף המשמרת שלי ביום שישי ב5/5/17 שלחתי הודעה למנהל שלי שאיני רוצה להמשיך בתפקיד אחמש ולרדת מהתפקיד לברמן/מלצר לעשות כסף , ואחרי זה אם הבעלים החדשים יצטרכו ויראה לנכון אחזור להיות מנהל משמרת. לא ניהל איתי שיחה אלא שלח הודעה " מהזה השטויות האלה?"
במוצ"ש 6/5/17 עלה סידור ואני לא רשום בו יותר. כמובן אחרי הודעות ושיחות ללא מענה וללא חזרה אלי , ענו לי ואמרו לי להגיע יום ראשון לשיחה נסגור דברים ואעבור להיות מלצר/ברמן מה שיתאים . הגעתי לשם ודחו אותי
לשעה מאוחר יותר ושעה מאוחר יותר שחזרתי לא היו ולא ענו . ככה ניפנפו אותי שבוע ימים. עד היום בעצם , יש לי הוכחות שלא פוטרתי או התפטרתי ואפילו שיחות מוקלטות עם המנהל של המקום שהיה בבעלות ראשונה ועם אחד מהשותפים ומנהל מהבעלים החדשים. הבעלים החדשים אמר לי להגיע לשבת לדבר איתו לסגור בינינו תפקיד וסכום והכל ונמשיך לעבוד .. אמר שיודיע לי שעה ויום ולא הודיע לי. לא ענה לא חזר אלי עד היום . בקיצור ניפנפו אותי , מרחו אותי סתם , מפליטת פה של המנהל הקודם אמר לי לשחרר ממנו (הכוונה מהבעלים החדש) הותירה בי ספק שכנראה שאין בהם עניין וזה בסדר , אבל מפה ועד לא להגיד כלום כמו שצריך , בלי להודיע , רק משחקים ומריחות של מחר מחר שיחה תבוא פה ותבוא שם ובסוף כלום.
האם אני רשאי ויש לי על מה לתבוע פה
פיצויים על
פיטורים לא כדין??
ללמד אותם לקח על מה שעשו שתירתרו בן אדם נתנו לו להפסיד שבוע ימים עבודה ובסוף להשאיר אותו בלי כלום ולתת לו רמזים להבין?!?!