שלום רב,
הנני עובדת בחברת ביטוח גדולה כמעט 5 שנים, תחילה בתפקיד נציגת שרות במוקד ולאחר שנתיים בערך הציעו לי תפקיד של הוצאת הסדרים "קידום" אך קידום זה נעשה ע"י
חוזה "זמני" שכל חצי שנה החתימו אותי מחדש על חוזה זמני זה- פעמיים,
משכורת יותר גבוהה- חודשית ולא
שעתי, נכנסתי להריון עדיין לא הגיע הזמן שסיפרתי למנהלת הישירה שלי אך היתה תחושה באוויר ולפתע היא קוראת לי ומודיעה לי שהיא אכן מרוצה ממני ואני עובדת טובה אך כשמסתיים החוזה הזמני אני חוזרת למוקד, סיפרתי לה שאני בהריון ושהיא פוגעת לי בתנאים הן בשכר והן בשעות העבודה בעודי בהריון והיא עדיין אמרה שאני חוזרת למוקד.
למזלי יצאתי לשמירת הריון בשל מצבי הבריאותי הארכתי את חופשת הלידה ולאחר מכן
חל"ת, ניסתי ליצור קשר עם המנהלת שהיתה לי לפני שיצאתי לשמירה אך היא לא עונה ושולחת לי הודעות שהיא עסוקה לבסוף נאלצתי לשלוח את זה בהודעה שאני רוצה לשוב לעבודה ואז היא השיבה שעליי לדבר עם מנהל המוקד גם ממנו קיבלתי הודעות טקסט בווצאפ שהעניין בבדיקה- התחמקות.
נציין שהמנהלת שהיתה לי לא הכי סימפטית ומתחשבת באמהות עובדות
נציין שילדיי חזרו למסגרות ולבנתיים אני ללא מעש ומפסידה כסף בגלל שאני מחכה לתשובתם.
אני מרגישה חסרת אונים מול גוף גדול שמשחק איתי גם בזמן שהייתי בהריון וגם לאחר חופשת הלידה
1-שאלתי היא האם הם יכולים להחזיר אותי למוקד למרות שיצאתי לשמירת הריון מתפקיד אחר וזאת בטענה שהחוזה שלי היה זמני והמשכורת שלי תיפגע?
2- כמה זמן עליי להודיע לפני חזרתי לעבודה?
3- האם זה תקין צורת ההתקשרות בנינו וההתחמקות?
תודה ושבוע טוב.