שלום אחלה פורום. יש לי 2 שאלות.
אני עובדת בחברה ידועה תחת
חוזה קיבוצי שנתיים לערך. אני עובדת תחת שני כובעים, אחד המשרה שאליה יועדתי והתקבלתי, ותפקיד אחר תחת כובע אחר הקשור בתחום אך אין תקן למשרה זו ולכן הכשירו אותי גם לזה, ראוי לציין כל אחד במחלקה שלנו עובד תחת מס כובעים. 1. האם זה חוקי? והאם אני מחוייבת לתפקיד השני שלא יועדתי אליו?
אני שואלת זאת משום, שבתפקיד השני הבחור שהעביר לי הכשרה שעובד כאן 40 שנה, טיפוס קשה מאד שממרר את חיי יום יום, תפקידו נמוך בדרג מהבוס שלי, הבחור רודה בי, מערער אותי, מקטין ולא מכבד, ומקלל מנבל את פיו בצורה החמורה מאד. ראוי לציין שאני לעולם לא ירדתי לרמה הנמוכה. ניסיתי את כל הדרכים להסתדר עימו ללא הצלחה. אני סובלת את ההתנהגות המעליבה הזו מעל שנה! פניתי לבוס שלי במשך השנה הזו מס פעמים,
עובדים אחרים גם מודעים להתנהגות המזעזעת שלו, הדבר שהוא אמר לי ושאחרים במחלקה אומרים שכולם מכירים את הפרסונה, ושפשוט כיוון שהוא 40 שנה כאן (רק הוא יודע ומחזיק בידע) ושאם הוא יילך כל העבודה תעצר והוא לא בר תחליף. הבוס שלי לא נלחם את המלחמה הזו, לא שם את הבחור במקומו כולם מתעלמים ושותקים כאילו מפחדים ממנו ולהעיר את העיניין הזה. ואני סובלת יום יום את העצבים שלו וההתנהגות הזו שממש לא מגיעה לי כיוון שאני היחידה שעובדת מולו בתחום הזה. בכובע מס 2. אני עוד 3 חודשים אצא לחופשת
לידה, הבוס שלי אמר לי שיכול להיות שדברים ישתנו במחלקה\בחברה ושאולי לא תהיה לי עבודה כשאחזור. ואני די בטוחה שאמר זאת בגלל העניין עם הבחור. אני מבצעת את עבודתי מעל ומעבר ואין שום תלונות מהבוס\כל גורם אחר על אי שביעות רצון ממני\מעבודתי.
אשמח לדעתכם מה עלי לעשות בנידון.
תודה רבה