פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 832
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

רוני
20/04/2015 14:53
שלום, אני עובדת לפי שעה באותו המקום כארבע שנים.
במהלך החודש האחרון שלפני הלידה הייתי כ 14 יום עם ימי מחלה (מנוחה בעצת הרופא) ולכן המשכורת של חודש זה נמוכה בהרבה מהממוצע החודשי הרגיל שלי. האם חודש זה ייחשב בחישוב דמי הלידה שלי?
תודה
עורך דין
21/04/2015 09:51
שלום רוני

באפשרותך לגשת עם תלושי שכר של השנה האחרונה אל פקידי המוסד לביטוח לאומי + אישורי המחלה של החודש האחרון לעבודתך, ולהסביר להם את המצב. לרוב ישנה התחשבות ודמי הלידה מחושבים לפי חודשים מלאים.

בהצלחה
אמא
21/04/2015 19:14
רק תוספת,
את יכולה לנסח מכתב מסודר המבקש להתחשב בזמן המחלה ולתת לך דמי לידה לפי החודשים הקודמים המלאים.
ולצרף את המכתב לדרישת הדמי לידה.
ולשלוח בדואר או דרך האתר.
בד"כ אין צורך לגשת פיזית לסניף
שאלה
לירוי
21/04/2015 18:55
עבדתי אצל מעסיק חצי חודש קיבלתי שכר אבל את התלוש הוא לא הביא לי האם זה חוקי? מה אפשר לעשות הוא מתעלם ומושך זמן את הציק הביא לי תלוש לא הביא לי ואני צריך את זה
מאי
21/04/2015 18:13
אני עובדת במשק בית מהראשון לאוקטובר אחת לשבועיים קבוע והיום של הניקיון נופל על יום חג במקרה הזה זה יוצא יום העצמאות. רציתי להבין האם מגיע לי תשלום מלא על היום הזה? מאיזה תקופת זמן יש לי זכויות? לציין שהמעסיקה משלמת עליי ביטוח לאומי והכל על פי חוק.
דיאנה
21/04/2015 18:06
אני צריכה בבקשה עזרה קטנה,

אני עובדת במקום עבודה כבר מעל שנה לפני 3 חודש. ילדתי והערכתי את חופשת הלידה שלי לעוד חודשיים על חשבוני. החודשיים הללו מסתיימים בסוף חודש 5.

האם אני יכולה עכשיו להגיש מכתב התפטרות כי השעות לא מסתדרות לי ולא רוצים לבוא לקראתי ולחפש עבודה אחרת או לחכות עד סוף חופשת לידה?
דנה
21/04/2015 17:33
האם מותר להשאיר מאמן כושר בחדר כושר 3 שעות ללא תשלום כדי לאמן אימון אחד נוסף
אבי
21/04/2015 15:17
אני עובד כנהג הסעות השאלה שלי אני עובד ביום יום משעה 6 עד 18:00 מה קורה בחופשות וחגים שאין עבודה ואני מתחיל לעבוד בצהריים האם השעות נספרות מהרגע שהתחלתי לעבוד או שהמעסיק מחויב לשלם לי מהשעה 6 בבוקר?

תודה רבה.
ורד
21/04/2015 13:51
מה קורה במקרה שעובד על משכורת חודשית חלה ו תחילת המחלה ביום שישי שלא עובדים עד יום חמישי. האם עדיין מורידים מהשכר על היום הראשון 100% והשני והשלישי 50% או מורידים רק על היום השלישי שנופל על יום ראשון?
אשמח לתשובתכם
שקד
15/04/2015 06:54
בוקר

עד כמה שידוע לי מי שעובד ביום העצמאות צריך לקבל 200%
עכשיו החברה שאני עובד דרכה אמרה לי שבעקבות צו ההרחבה שנחתם לא מזמן ע"י שר הכללה מר נפתלי בנט הם לא חייבים לשלם לי 200% אלא 150% האם זה נכון?
איסר
21/04/2015 13:34
למי שלא יודע,
יום העצמאות הנו אחד מחגי ישראל, והוא נחשב לשבתון.
עובד שנדרש ורוצה לעבוד ביום החג זכאי לקבל בגין העבודה תוספת של 50% על כל שעת עבודה בחג, כך שהתשלום בגין עבודה בחג יעמוד בסך הכל על 150%. מעבר לכך, לעובד תהיה זכאות לקבל יום מנוחה חלופי במקום יום החג שבו כאמור עבד. יש לבדיגש כי המעסיק אינו יכול לחייב עוב דלעבוד ביום החג, אלא אם מדובר בעובד המועסק באחד ממקומות העבודה הכלולים ברשימה שחלה עליה חובה חוקית לפעול בחג כמו משטרה, מכבי אש, מד"א וכו.
עורך דין
15/04/2015 09:52
שלום שקד

במקום עבודה שאין לו היתר להעסיק עובדים ביום העצמאות מותר למעסיק להעסיק עובדים רק בהסכמתם ואסור לו לכפות עליהם לעבוד. במקרה שכזה ובכפוף להסכמת העובד, על המעסיק לשלם לעובד שכר נוסף כמו מעסיק שיש לו היתר מיוחד - הווה אומר 200% מהשכר הרגיל.
מירית
21/04/2015 13:22
אני חותמת אבטלה כבר כמה חודשים (התפטרתי אחרי לידה כי אין לי סידור לילדה כיום היא בת 8 חודשים ויש לי עוד ילדה בת 3 ). היום הפקידה נתנה לי הפנייה לסדנה של 4 ימים 8:30-13-30.

אין לי מי שישמור על הילדה והיא אומרת שאני לא יכולה לבוא איתה! ואם אני לא יתייצב ירד לי ימי אבטלה.

מה עושים? אין לי עזרה ובטח לא כסף למטפלת לכמה ימים שיצא לי כפול ממה שאני מקבלת באבטלה.

תודה לעונים
גילי
21/04/2015 13:20
ביולי סיימתי רשמית לחתום אבטלה ביטוח לאומי זיכה אותי בעוד חודש (אוגוסט) בעקבות המלחמה (אני גרה באשקלון) בספטמבר נכנסתי להריון.

ההריון מוגדר כהריון בסיכון מתחילתו - לא ביקשתי שמירה למרות שהרופא הציע מאחר ואיני עובדת.

לא מצאתי עבודה וגם לא יכולתי לחפש בעקבות הקושי של ההריון.

1.האם אני יכולה לתבוע את ביטוח לאומי על אובדן כושר עבודה בעקבות ההריון?

2.האם אהיה זכאית לגמלה כלשהי?
תמר
21/04/2015 13:17
אני עובדת בהוסטל לנפגעי נפש. במסגרת העבודה שלחו אותי לקורס לימודים באוניברסיטה. קורס שמשרד הבריאות מחייב שעובד בהוסטל יעבור אותו.
הקורס מתקיים אחד לשבועיים ביום רביעי שהוא יום החופש שלי ולכן לא מקבלת תשלום על שעות הלימוד. בנוסף אחת לחודשיים יש יום הכשרה מטעם הקורס שעורך בימי חמישי שזהו יום עבודה רגיל שלי.

לאחרונה גילתי כי כאשר אני ביום לימודים ביום חמישי מחשיבים לי את זה כי יום חופש.

האם זה חוקי? האם לא אמורים לשלם לי גם על יום רביעי וגם יום חמישי?
תודה על העזרה
גל ג.
21/04/2015 13:16
חברה שגייסה סדרנים לערב יום העצמאות (גייסה להרבה ערים), טענה בהתחלה שהשכר הוא 50 ש"ח לשעה, אחרי זה אמרה 500 לעשר שעות, והיום בהודעה: 17:20 - 2:20 (9 שעות), 350 שקלים (פחות מ-39 שעה).

מאיזו שעה שכר המינימום עולה והאם ניתן לעשות משהו עם השקר הזה?
עידן
21/04/2015 13:14
אני מאבטח בבית חולים בחברת שמירה.

היום הקצין בטחון של הבית חולים החליט שאני לא עולה למשמרת בלי כובע. הסיבה לזה כי השיער שלי התארך וכרגע אין באפשרותי לאסוף אותו. בחוזה כתוב אם אני לא טועה שאם יש שיער ארוך צריך לאסוף אותו.

חשוב לציין שאני עובד במתקן כבר מעל שנתיים.

האם חוקי להגיד לי לשים כובע או להסתפר?

במתקן גם עובדות בחורות בעלות שיער ארוך.

הסיפור נשמע מצחיק אבל זה נכון. תודה.
שלום
לירוי
21/04/2015 12:16
עבדתי אצל מעסיק חצי חודש קיבלתי שכר אבל את התלוש הוא לא הביא לי האם זה חוקי? מה אפשר לעשות הוא מתעלם ומושך זמן את הציק הביא לי תלוש לא הביא לי ואני צריך את זה
כרמית
21/04/2015 11:12
שלום, ברצוני לדעת האם עובדים דרוזים או מוסלמים במגזר הפרטי זכאים לתשלום ימי אבל בגין פטירת דוד/ה.
דני
21/04/2015 10:58
מקום העבודה החליט לסגור ליום אחד את העסק ולשלוח את העובדים הביתה ליום חופש מגיע לפועלים תשלום עבור היום הזה
מאיר
21/04/2015 10:53
שלום רב
כאשר התחלתי לעבוד במקום עבודתי סוכם ביני לבין מעסיקי כי יומיים בחודש לא העבוד ותמורת זאת ינוקה משכרי 5 אחוז מהשכר.
לאחר חצי שנה נאמר לי ע"י מחלקת שכר כי הייתה טעות ולא הורידו לי 5% כפי שהיו צריכים וכעת הם רוצים לקחת הכל בחזרה רטרואקטיוי של חצי שנה אחורה.
לכן רציתי לשאול האם זה חוקי בכלל ? הרי שהטעות הייתה של המעסיק ולא שלי
תודה
ליהי
20/04/2015 15:48
שלום,
עבדתי 4 ימים בחודשים ינואר, פברואר ומרץ.
ריכזו את המשכורות של ינואר ופברואר לצ'ק אחד (שתיהן התקבלו באיחור) ועל הדרך צירפו גם את של מרץ.
בנוסף, ריכזו לי את כל המשכורות לתלוש יחיד של חודש מרץ.
ביקשתי שיפרידו את התלוש ל-3 תלושים נפרדים אבל אמרו לי שלא ניתן.
אני מפסידה כסף, כי בלי התלושים ביטוח לאומי לא מכיר בזה שעבדתי בינואר, פברואר.
מה אני אמורה לעשות?
עורך דין
21/04/2015 09:52
שלום ליהי

בגדול את צודקת. נסי לכתוב מכתב למעסיק ולבקש לקבל תלושי שכר מתוקנים ועדכניים, לפי חודשים. יתכן והוא יתעקש ולא יענה. אז תצטרכי לשרול אם הנושא מספיק כלכלי על מנת לפנות לבית הדין לעבודה. לדעתי לא.
ליהי
21/04/2015 10:43
ביקשתי כבר לקבל תלושים נפרדים וענו לי שאי אפשר. הכל מתועד במייל.
אז ביקשתי שיציינו בתלוש האחרון שזה עבור שלושת החודשים.
לא ענו לי עדיין. הלנת שכר הייתה וזו גם לא הפעם הראשונה.
המעסיק אמר לי שכל זה קרה באחריותי כי לא דיווחתי על שעות עבודה. הכל כתוב ביומן שהיה בעסק. לאחר זמן מה החליפו את היומן בכרטיס. לי לא הוציאו כרטיס, לכן המשכתי לכתוב ביומן עד שקיבלתי גם. מסתבר שאני העובדת היחידה שהייתה צריכה לשלוח סמס כדי שיוציאו לה משכורת.
ד"א, אני סטודנטית. התשלומים על הלימודים שלי המשיכו לרדת גם כשלא קיבלתי משכורת. זה היה מלחיץ מאוד. ועכשיו אני מפסידה 200 ומשהו שקל בגלל שהמעסיק הקטין ראש.
אני לא יכולה פשוט להפנות את ביטוח לאומי אליו? זה ממש לא הוגן...
דפנה
20/04/2015 16:37
שלום, יש לי וותק של 3 שנות עבודה כעובדת שעתית בחנות. עד כה במשך שנים אלה עבדתי 3 משמרות בשבוע (אני סטודנטית) לעיתים רחוקות גם 4 משמרות אם ביקשו ממני. כעת הודיעו לי שיתנו לי רק 2 משמרות בשבוע הבנתי שזה נחשב להרעה משמעותית בתנאי עבודה ושאני יכולה להתפטר בדין מפוטרת. המעסיקה אמרה לי שבגלל שפעם בסמסטר אני לוקחת כשבועיים חופש מבחנים (כל סמסטר עד כה קיבלתי חופש מבחנים של שבועיים) אז זה לא נחשב שהם חייבים לתת לי 3 משמרות אלא אם עושים ממוצע אז הם חייבים לתת לי רק 2 משמרות ולכן היא טוענת שאין כאן למעשה הרעה בתנאים למרות שבפועל מורידים לי עכשיו מ-3 משמרות בשבוע ל-2 משמרות. האם היא צודקת?
עורך דין
21/04/2015 09:58
בוקר טוב דפנה

סביר מאד שהמעסיקה אינה צודקת ואכן מדובר על הרעה בתנאי העבודה. אני ממליץ לך לפנות לקבלת ייעוץ משפטי פרטני בטרם תקבלי החלטות כלשהן, על מנת לבדוק את חוזה העבודה שלך, היקף משרתך המדוייק והשינוי שחל לאחרונה.

בהצלחה
דפנה
21/04/2015 10:29
תודה רבה!
דקל
20/04/2015 20:43
שלום רב,
אני עובד כנהג מיניבוס בחברה פרטית של הסעות (למעלה משנה).
ביום הבחירות לא עבדתי וכעת נוכחתי לדעת שהורידו לי יום חופש על חשבון היום הזה.

האם ניתן להחשיב לי את יום הבחירות כיום חופש??

תודה מראש
עורך דין
21/04/2015 09:59
שלום דקל

בהחלט לא. אם עבדת 14 ימי עבודה רצופים לני מועד הבחריות מגיע לך תשלום עבור יום הבחירות ואם לא, אז זהו יום שבתון ולא על חשבון ימי חופשה צבורים שלך.
אושר
20/04/2015 16:21
שלום, בשבת נגרם נזק למקום עבודה שלי עקב שריפה ואמרו לי להשאר בבית עד יום ראשון הבא האם אני אקבל על זה שכר?אני עובדת ע"פ משכורת שעתית מימים אש עד ה'.
עורך דין
21/04/2015 09:56
שלום אושר

מותר למעסיק להוציא אותך ליום חופשה יזומה בהנחה שיש לך ימי חופשה צבורים. אם אין לך ימים צבורים, עליו לשלם לך עבור היום בו הורה לך שלא להגיע לעבודה כאמור.

בהצלחה
איתי
20/04/2015 15:50
אחרי חודש עבודה במסעדה, לאחר שערכתי רישום מדויק של שעות עבודה (תאריך+שעת התחלה ושעת סיום, מאוד מסודר).
לפי החישוב שלי הגיע לי 1466 שקל, וכשקיבלתי משכורת-קיבל 745 ללא פירוט שעות, פשוט ציק עם הסכום הזה.

אמרתי לו במקום, אמר לי להתקשר היום, והיום שלח לי "כרטיס נוכחות" שמסתבר שיש לי(חשוב לציין שלא אני מילאתי אותו, אלא בטח מלצר אחר כל פעם- שסגר משמרת). אני לא חתום עליו כמובן, ופעם ראשונה שאני נחשף אליו.

מה אני עושה עכשיו? אני אמור לשלוח לו שוב את הרישום שלי, ולהגיד לו שאני בטוח בו היום. מה אפשר לעשות מכאן? המילה של מי "נחשבת"? כי אני מרגיש שאין לי הוכחה מעבר לרישום שלי(ואולי מלצרים שהיו באותם ימים יזכרו, אבל הסיכוי אפסי).

תודה מראש על הזמן והעזרה!
עורך דין
21/04/2015 09:55
שלום איתי

משאלתך עולה כי המעסיק איננו מנהל מעקב מסודר אחרי שעות העבודה של העובדים כנדרש לפי חוק וכלל הנראה גם אינו מנפיק תלושי משכורת מסודרים - שגם זאת הפרה ברורה של הוראות החוק. במצב כזה ובמקרה של תביעה, נטל ההוכחה יהיה על המעסיק וסביר כי גרסתך תתקבל בבית הדין לעבודה ותועדף על פני גרסת המעסיק לעניין זה.

בהצלחה
רינת
20/04/2015 14:05
הבת שלי עבדה באולם אירועים, התחלפו הבעלים ל האולם ולא נמסר לעובדים פרטים על ההחלפה של המעסיקים.
הגיע מועד תשלום המשכורות ונאמר לעובדים שהאולם עבר בעלות והמשכ' ינתנו להם עי מי שמכר את האולם. יאמר כי במשך החצי שנה שהבת שלי עובדת שם כל הזמן המשכ' לא ניתנה בזמן. המשכ' לא משולמת עד היום והבחור שמכר את האולם לכאורה, נעלם... מי צריך לשאת בנושא התשלום מה עושים???
עורך דין
21/04/2015 09:40
שלום רינת

מי שמעסיק את בתך אמור לשלם לה שכר ללא תנאים. במידה ויש בעיות נמשכות של הלנת שכר יש לפנות לקבלת ייעוץ משפטי ולטפל בנושא באמצעות עורך דין.

בהצלחה
שני
20/04/2015 13:43
"לפני 7 חודשים סיימתי את עבודתי ועדיין, עד לרגע זה, לא קיבלתי את הפיצויים.

רדפתי אחרי המעסיקים במשך חודשים עד לרגע שהבריון הראשי טרק לי את הטלפון בפרצוף לא פחות ולא יותר לאחר:"לא חייב לך שום דבר". בסופו של דבר , רק לאחר שלושה- ארבעה חודשים מתום עבודתי שם, הפנה אותי השותף של האדיוט לסוכן של חברת הביטוח "אני לא מבין בזה כלום דברי איתו" - הופניתי לחברה שמעולם לא חתמתי על שום מסמך או נתתי הסכמתי שהפנסיה שלי תלך אליה ויתרה מכך, עד ליום עזיבתי לא היתה לי בכלל פנס יה או ביטוח.לאף אחד\ת מהעובדים והעובדות לא היתה ופתאום מסתבר שאני במגדל. אבל כסף אין. הסוכן שנשמע כמו חבר של הבעלים מקשקש על כך שהעסק של הבעלים עבר שינוי מבנה ולכן יש עיכוב (מעניין אותי מאוד), הפנה אותי למישהי מהתפעול שאמרה שתטפל. לפני מעל לחודש לקחה את פרטי החשבון שלי לרבות תעודת הזהות שלי ועדיין כספי פיצויים אין. היום מגיע מכתב בדואר שאני חייבת למגדל 286.97 ש"ח - ספור על האגורה. איך אני במגדל כאשר עוד ביום האחרון לעבודתי לא היתה חברת ביטוח לאף אחד\ת? כשאני יצאתי משם לא היתה לי פנסיה. אז איך? איך אני במגדל ולא חתמתי על כלום?? איך אני חייבת כסף ועדיין לא קיבלתי שקל מהפיצויים שלי?"

מה ניתן לעשות בנידון?
עורך דין
21/04/2015 09:38
שלום שני

לפי דבריך, המעסיק הפר את החובה החוקית להפריש כספים לפנסיה וכן הפר חובה חוקית נוספת - לשלם פיצויים. מה שצריך לעשות הוא לפנות בכתב אל המעסיק ולדרוש ממנו לשלם את הנ"ל באופן מיידי. היה ולא יענה לדרישה, יש לפנות ולהגיש תביעה לבית הדין לעבודה.

בהצלחה
מרינה
20/04/2015 11:46
שלום,

האם בנוסף לקבלת פיצוים לאחר התפטרות לצורך טיפול בילד ניתן לקבל דמי אבטלה מביטוח לאומי בתנאי שאוכיח כי שעות העבודה המרובות לא מאפשרות לטפל בילד? במידה וכן, מה נחשב כהוכחה? תודה רבה.
עורך דין
21/04/2015 09:36
שלום מרינה

אכן ניתן לקבל דמי אבטלה לאחר התפטרות לצורך הטיפול בילד. על מנת לקצר את תקופת ההמתנה של 90 יום, עליך לפנות בכתב אל המוסד לביטוח לאומי ולפרט את התנאים האובייקטיביים שלא אפשרו לך להמשיך לעבוד במקום בו הועסקת. בין השאר יש לפרט:

- שעות עבודה ארוכות
- משך נסיעה ממושך לעבודה וממנה
- משמרות לילה
- משמרות בימים שישי שבת
- אי הסכמה של המעסיק לשפר את תנאי העסקתך

וכל נקודה רלוונטית אחרת הנוגעת אליך ולרצון שלך לגדל את הילד שהתנגש מול היקף המשרה והתנאים במקום העבודה.

בהצלחה
ארין
20/04/2015 11:27
אני עבדתי פחות משנה כאל עובד מדינה בבית חולים ממשלתי ואני כרגע מתכוונת להתפטר מתפקידי.
מתי אני צריכה להודע למעביד על התפטרותי בבקשה? האם אקבל פיצויים, פנסיה, קרן השתלמות אם אני מתפטרת?
איזה זכויות אני יכולה לבקש?

תודה
עורך דין
21/04/2015 09:32
שלום ארין

משך ההודעה המוקדמת הנו בכפוף לתקופת העסקתך המדוייקת והיקף המשרה שלך. בעת התפטרות על המעסיק לשחרר את קופת הפנסיה שלך ולאפשר לך לפדות ימי חופשה שצברת לזכותך בתמורה לתשלום.

בהצלחה
קרן
21/04/2015 09:12
שלום רב,
אני לאחר חופשת לידה ובכוונתי להתפטר לפני הגעת ילדי לגיל 9 חודשים. הבנתי שבמקרה האמור אני זכאית לכל הפיצויים שלי. שאלתי היא : תוך כמה זמן אוכל לחזור לאותו מקום עבודה (בהנחה שיחזירו אותי)? האם יש תקופת צינון?
האם זה יכול לפגוע לי בדרך כלשהיא בקבלת הפיצויים?
תודה מראש,קרן
נופר
20/04/2015 11:24
שלום רב,
אני עובדת שנה וחמישה חודשים בחברה.
פוטרתי.

האם אני זכאית לפיצויים?
כמה זמן הודעה מוקדמת אני אמורה לקבל?
עורך דין
21/04/2015 08:27
שלום נופר

בהנחה שאת עובדת בשכר חודשי ולפי היקף משרה מלאה מגיע לך חודש הודעה מראש וכמובן שמגיע לך לקבל פיצויי פיטורים מלאים ואת כל שאר הזכויות של עובדת שפוטרה.

בהצלחה
אסף
20/04/2015 11:07
רשום לי כך - בחוזה עבודה אישי :
"
שכ"ע סך של X ש"ח עלות מעביד
"
עורך דין
21/04/2015 08:26
בוקר טוב אסף

בהחלט מותר לנסח את סעיף השכר בחוזה באופן כזה - זה בסך הכל מציין מהו שכר העבודה ברוטו שלך.

בהצלחה
דנה
20/04/2015 11:09
בוקר אור

בסוף ינואר נכנסתי לעבוד בתור ממלאת מקום למישהי שיצאה לחופשת לידה. כשהתקבלתי הודעתי שגם אני בהריון ועתידה ללדת בעז''ה בתחילת ספטמבר.

רציתי לדעת בבקשה מה הדין לגבי מענק לידה, זכויות וכדומה לעובדים על תקן של ממלא מקום. האם ניתן לפטר אותי? כמה שעות בדיקה מגיעות לי במידה ואני עובדת 60 שעות בחודש? מה החוק במקרה ואצא לשמירת הריון (לפני או אחרי שימלאו לי שישה חודשים במקום העבודה?)
עורך דין
21/04/2015 08:25
בוקר טוב דנה

לפי החוק בישראל, אם את חתומה על חוזה עבודה לתקופה קצובה של פחות משנה קלנדרית אין לך הגנה חוקית ואפשר לפטר אותך עם סיום תקופת החוזה.

בהצלחה

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ