פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - תוקפנות מצד הבוס בעבודה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
07/07/2025 11:43
שאלה על דיני עבודה. אירוע התרחש בעבודה.
התחלנו להתווכח עם הבוס בזמן שדנו בשרטוטים. הוויכוח היה יותר כמו התקפה מצדו והגנה מצידי. כמה דקות לאחר מכן הוא התחיל לצעוק. התחננתי בפניו שלא יצעק, כשהוא צועק אני לא מבינה כלום, זה מאוד קשה לי. הוא לא הפסיק,
ואז ביקשתי ממנו שיוציא אותי, כי כמעט נלחצתי בין השולחן, החלון והארון, והוא יושב בצד הרביעי. הוא המשיך לשבת ולצעוק. ואז הזזתי אותו ואת הכיסא שלו ורצתי החוצה.
כתבתי, התקשרתי:
ביקשתי ממנו למכתב פיטורים,
כדי שנוכל פשוט להתפזר ברוגע,
אמרתי שאעבוד כל תקופה, שאני צריך. בתגובה לכך, הוא אמר שהוא לא יעשה כלום. והוא גם אמר שהוא לא צעק ושכמעט זרקתי אותו מהכיסא ושכביכול כולם מסביב ראו את זה.
אני רוצה לציין שזו לא הפעם הראשונה ולא רק איתי. נכון, יש אנשים שהוא צועק עליהם,
שחושבים שאם הבוס משלם, אז הוא יכול לצעוק "מסיבה טובה". או ככה: אם ראית איך הם יכולים לצעוק ברוסיה, אבל זה פשוט שטויות. אני עובדת שם כמעט שנתיים ולפי חוק, אם אני מתפטרת בעצמי, אני חייב לעבוד בערך חודש וחצי. עכשיו אני לא יכולה לא לראות אותו, לא לשמוע אותו, ואחרי כל זה, אני גם לא יכול לאלץ את עצמי ללכת לעבודה. באופן כללי, אני לא יודע מה לעשות במצב הזה, איך להגן על עצמי, למי לפנות. אשמח לקבל טיפ.
תודה

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ