שלום לך ,
אני
מורה וותיקה ביסודי (לא מחנכת)26 שנה !
לאחרונה שהיתי בחופשת
מחלה (25 יום)על רקע נפשי ( זמן קצר לאחר מפגש ודיון עם המנהלת שלי חשתי רע בבית הספר והלכתי הביתה)
רופא המשפחה ערך לי בדיקות והתבקשתי לא להגיע לביה"ס ( וכתה לי מומלץ מנוחה ופעמיים בשבוע אימון אירובי בערב לסיוע במצבי )
ביום שישי הוזמנתי לבר מיצווה של אחת מצוות בית הספר בצהרי יום שישי( ללא ריקודים וללא שום פעילות(
הגעתי
לשעה ורבע לאירוע ( בידיעה מראש שזה לזמן קצר בישיבה בלבד)
לצערי המנהלת שלי מצאה לנכון להלבין פניי בפניי רבים באירוע וצעקה לי ממרחק של כ10 מטרים : " את נראית מצוין"!!!תוך שהיא לוחשת לכמה מורות שישבו לצדיה דברים עליי, הסתכלתי עליה ולא השבתי.( מאוד נעלבתי בחוסר אונים מול הרבה אנשים והצוות)
לאחר כחצי שעה היא באה לידי ואמרה לי (בקול רם לנגד
מורים ועוד) :" מותר לך להגיע לאירוע כשאת צריכה לנוח? בחופשת מחלה?!! השבתי לה : באתי לכאן לזמן קצר ואני יושבת במצב מנוחה, כמו- כן היא הטיחה בפניי שכל שנה בזמן כזה אני לוקחת חופשת מחלה ( לא נכון כלל!!) השבתי לה שזה לא נכון ולא זכור לי שבשנה שעברה הייתי בחופשת מחלה.
כמו -כן אמרה לי:" הצוות מרים גבה"!!!
עליי לציין שחזרתי לביתי לאחר כשעה ורבע במצב נפשי ירוד , חלשה ופגועה.
שאלתי- האם נהגתי בניגוד לנוהל כשהגעתי לבר מצווה לזמן קצר בידיעה שאני יושבת ?(מבחינת זכויותיי)
וכן מה דעתך על יחסה של המנהלת אליי בפרהסיה? ומה עליי לעשות בנידון?
עליי לציין שהיא ידועה מאוד כאישה בוטה מאוד ,קשה מאוד שכל צוות בית הספר חושש ממנה מאוד ולא מעז כלל לומר לה "לא" בכל עניין שהוא על אף שהוא מודע לצדקתו!!
תשובתך מאוד חשובה לי !
תודה מראש
אורנית