שלום אני בת 56 התקבלתי לעבודה אצל חברת בשמים לילית המוכרת בסופר פארם
לי יש רזומה מעולה על אשת שיווק,גרפיקאית, גננת וכן למדתי פסיכולוגיה n.l.p.
התחלתי לעבוד ב16 לחודש שלחו אותי ללמידה של 3 ימים בסניפים שונים עשו איתי
הסכם עבודה ונתנו לי מספר עובד
מאוד אהבו את רעיון העבודה שלי ראו בי אדם טוב מכובד ורגיש לצורכי הקונה
בשבוע עבודה בשטח העובדות התנהגו באופן סביר רק מקרים בודדים כך: אל תשבי פה על תעמדי פה השתדלתי לא להיפגע ולא לפגוע והמשכתי לעבוד
ביום שישי ה29 לחודש הגעתי לעבודה ועבדתי נפלא ואז הגיע מנהלת מחלקה(איריס) שלא שייכת כלל לחברה שמעסיקה אותי אלה לסופר פארם כך נדמה לי
המוצרים במיקום בו אני אמורה למכור או שלא נתנה לי לגשת לאף קונה או שהעבירה את הקונה לעובדות אחרות שאין זה מן הנהלים
היא המנהלת מחלקה אמורה להיות אדם שפונים אליה לפתור בעיות או שהיא עובדת בקופה של איפור ובשמים
אבל רוב הקונים שנכנסו פנתה אליהם ושירתה אותם ביחד עם עובדת אחרת(לוסי) שלא שייכת לחברה שלי
באומרם שהם רוצים לאסוף זכיות מכירה לעובדת שכן שייכת לחברה שאני עובדת בה ,אבל לא עבדה באותו היום על מנת להוסיף לה זכיות מכירה וגם האחראית צילמה(איריס) בפלאפון שלה כל מכירה שלי על מנת להעביר את זכיות המכירה לעובדת השנייה
דברתי עם אחראית מחלקה (איריס)שתאפשר לי לעבוד לחצתי את ידה לאות חברות
אפשר לראות שהכול כנראה מצולם אבל זה לא עזר וכאשר לא נתנה לי שוב ושוב גישה לקונים אמרתי לה שאני אדווח על זה לבוסית (אבישג) אז התחילה בקולי קולות לקלל להגיד לצעוק ליד קונים שאני לא נורמאלית ולשתף קונים בדעתה עלי
(אבישג )אחראית הישירה על מחלקת בישום ואיפור הבוסית לא הייתה דברתי עם מנהלת סופר פארם שכעסה עלי (שימרית) ביקשתי ממנה תגובה מידית על מנת שאוכל להמשיך לעבוד וזה לא קרה
אחרי שבת ביום ראשון באתי לעבודה אחר הצוהריים שמרית ואבישג לא היו (הבוסים)
ואיס אחראית מחלקה הייתה והדבר חזר על עצמו ביחד עם לוסי היה לי ברור שהם עושים זאת על מנת לגרום לי לכעוס ועל מנת שאתייאש ואתפטר
הם הלכו לדבר אם אבישג בטלפון ואחרי זמן מה קראו לי לשיחה בטלפון אחראית הבישום אבישג שלחה אותי לבית באומרה שתטפל למחורת אמרתי לה שאני מאוד פגוע ומבוישת ובקשתי ושהיא תנהל ישירות שיחה עם אביבית שהיא מטעם החברה לילית שקיבלה אותי לעבודה ויחליטו מה לעשות ואני מחקה לתשובה
יום אחרי אמרה לי אביבית שהיא מחפשת סניף אחר אמרתי בסדר אף ניגשתי למנהלת של סניף האחר לרעיון אבל כעבור יום התקשרה ואמרה לי שלא נמצא לי מקום בשום סניף ואני מפוטרת אמרתי להם שנעשה לי עוול ונזק כלכלי ונזק לשמי הטוב
ואני רצתי להתקיים בכבוד ולא על ידי
ביטוח לאומי ושגם הפסקתי לחפש עבודה וגם הייתי בתהליך בקשה מביטוח לאומי להבטחת הכנסה שגם זה הפסקתי באמצע תהליך
עכשיו אני בבית לא קבלתי עדיין מכתב
פיטורין גם לא חזרו אלי לפניות שלי אליהם
בקשתי מהם שיפצו אותי חודשיים תשךום
משכורת עד שאמצע עבודה אחרת
אני אישה לבד השוכרת דירה וללא עבודה הקיום בלתי אפשרי
תודה וכל טוב