התחלתי לעבוד לפני חודשיים בחברה מוכרת וגדולה, בהסכם כי אעבוד כאמא חד הורית בין השעות 08:00-15:30 ובימי רביעי עד 17:00, האחראית התחילה ללחוץ שיש לה הרבה עבודה וכו' ואני כאמא יחידנית לא יכולה לתת לה שעות נוספות
בהסתמך על העסקתי הכנסתי את ביתי הקטנה למעון ילדים ולאחר כחודש התגלה לי כי היא עוברת התעללות במעון ומיד הוצאתי אותה, חודש היתה בבית כשהצמדתי לה את הסבא כביבי סיטר לשיקום המצב.. (היא בת שנתיים)
בתחילת חודש מרץ הודעתי לאחראית כי אין לי אפשרות בימי רביעי להישאר עד 17:00, כי הכנסתי את הבת שי למסגרת (משפחתון), והיא אמרה לי שאני מפוטרת, פניתי למנהלת המקום עם הבעיה ובבקשה להעביר אותי למחלקה אך נאמר לי כי העבודה רק
במשמרות, ושאשים את הבת שלי אצל אבא שלי בסיום היום בלוד (כשאני גרה בקריית עקרון) ואחזור לעבוד בחזרה בקריית עקרון, מה שכמובן לא מציאותי הרי לנסוע בסופי שבוע בימי רביעי וחמישי ללוד ולחזור בחזרה לקריית עקרון ובסוף יום בחזרה ללוד ומשם לקריית עקרון לא הגיוני... אז פניתי למנהל האונליין מעל האחראית שלי והוא אמר לי שאין לי מה לדאוג ושאני נשארת ...
היום בסיום יום העבודה כעבור חמישה ימים מאז השיחה עימו, פנתה אליי האחראית ואמרה לי כי אני מפוטרת
אמרתי לה שאני זכאית לשימוע, היא התעלמה והלכה
מה הנוהל לגבי זה .... ? מותר לפטר אותי בגלל שאני לא יכולה כאמא חד הורית לעבוד בתנאים שלה
אני חייבת לציין שיש שם אמהות בעלות
וותק שעובדות פחות מהשעות המסוכמות בכלל...