היי רציתי לדעת מהם הזכויות שלי...
התחלתי את עבודתי כמנהלת חשבונות באפריל 2013 בקבלתי לעבודה אמרתי שאני עוברת טיפולי
פוריות ובמידה והחסיר וכאלה החזיר הכול.
במהלך השנה האחרונה עשיתי טיפול וניקלטתי יצאתי לשמירת הריון באוקטובר 2014 בחודש ינואר 2015 ילדתי תאומים הבוס היה בברית נתן
מתנה נאה העובדים מתגעגעים הכול טוב ויפה.
בתקופת השמירה והחופשת
לידה החליפה אותי אישתו של הבוס אותה לימדתי והכשרתי על הצד הטוב ביותר כדי לחסוך לי עבודה מיותרת כשאחזור.
לבסוף חודש לפני חזרתי לעבודה קבעתי פגישה עם הבוס כדי להודיע לו שאני מאריכה את תקופת הלידה מאחר והם תאומים ואין לי מטפלת בחודשים יולי אוגוס כלומר בספטמבר אני חוזרת כרגיל.
הוא לפתע הפתיע אותי ואמר שלצערו הוא החליט ששווה לו יותר לשלם
משכורת לעצמו כלומר לאישתו ולחסוך את הכסף הזה ושהוא כאות של מחווה טובה ובגלל שהוא שבע רצון מעבודתי הוא אומר לי את זה לפני חזרתי לעבודה כדי שאני יחליט מה לעשות.
הוא הבהיר בעיני שישולמו לי פיצויי
פיטורין וכן 3 חודשי העבודה עניתי לו שנחת עלי כרעם ביום בהיר ושקצת לא מתאים ביחס לסטאטוס המישפחתי שלי אמרתי לו אחשוב על זה ואחזיר תשובה.
בהחלטה משותפת עם בעלי החלטנו שאין לי מה להאריך את חופשת הלידה מיוני עד ספטמבר אלא כיביכול לחזור לעבודה ב 3 החודשים אותם הוא ישלם לי כולל
הודעה מוקדמת הוא ניסה להביא לכך שב 3 החודשים אני יתן מענה למישרד ואולי יגיע לפרוייקטים כאלה ואחרים התרעתי בפניו שאין מצב קשה לי עם תאומים ולכן לא אגיע אלא ישולמו לי 3 החודשים כולל ההודעה המוקדמת.
מצער שהתחושה שקיבלתי זה שאם לא הייתי בהריון לא הייתי מפוטרת חד וחלק לא רק זה הוא תמיד טוען שהוא לא גרושניק והפריע לו ה 5000 שקל שמשלם לי חבל שבחר לזלזל באינטיליגנצייה שלי הרי אני ניהלתי תחשבונות יודעת בדיוק כמה יש ומה אין.
בקיצור שאלתי היא לנוכח הדברים יש עילה לתביעה? יש משהו נוסף שעלי לידרוש? מרגישה שהוא ניסה לנקות תמצפון ומשחק אותה מיתנחמד עצם זה שלא נתן לי לחזור לעבודה ואז להנחית עלי תמכה אלא להכין אותי בחופשת הלידה.
יודעת שנייתי בסדר בהכול מרגישה שהוא לא . הוא ידע על טיפולי הפוריות על ההריון על השמירה על לידת התאומים ועל כך שארצה להאריך.
מרגישה שזה לא כול מה שמגיע לי על עוגמת הנפש. צודקת?