פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 728
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

פנסייה
טל ביטרן
24/09/2015 11:52
היי
אני עובדת 9 חודשים במרפאה פרטית ורציתי לדעת ממתי מגיע לי פנסיה?
עורך דין
24/09/2015 12:56
שלום טל

אם לא היתה לך קרן פנסיה פעילה בעת תחילת העסקתך במקום העבודה הנוכחי המעסיק צריך היה להתחיל להפריש כספים כעבור 6 חודשים ממועד תחילת העסקתך. מאידך, אם היתה לך קרן פנסיה פעילה בתחילת העסקתך המעסיק היה צריך להפריש לך כספים לאחר 3 חודשים ורטרואקטיבית למועד תחילת העסקתך.

בהצלחה וחג שמח
נטלי
24/09/2015 11:54
היי, שאלה בתחום המסעדנות - האם מעסיק מחוייב לשלם למלצרים 150% בשבתות וחגים גם אם לא מדובר בתשלום שכר מינימום? כלומר, אם אני מרוויחה 35 ש"ח לשעה, האם בשבת אני אמורה להרוויח 52?
עורך דין
24/09/2015 12:54
שלום נטלי

זכויות מלצרים אינן שונות מזכויות של עובדים אחרים ואם את עובדת בימי שבת ו/או חגים המעסיק צריך לשלם לך בהתאם לאורך המשמרת ובהתאם לקבוע בחוק, שאז שכר הבסיס הנו 150% ולפי אורך המשמרת יכול להיות תשלום עבור שעות נוספות.

חג שמח
לי
24/09/2015 11:57
מעונינת לדעת כמה גובה דמי הבראה שמגיע לי על כול שנת עבודה אני עדיין עובדת באותו מקום
עורך דין
24/09/2015 12:53
שלום לי

גובה דמי ההבראה תלוי בהיקף המשרה שלך וכן בסקטור אליו את שייכת. כאן באתר יש מחשבון דמי הבראה יעיל שתוכלי לעשות בו שימוש.

חג שמח
פיטורין
מנחם שמחה
21/09/2015 16:32
הודעת הפיטרין נמסרה לי בהודעת מייל + SMS ביום חמישי אחרי הצהריים 17.9.15.
בהודעה נאמר לי שהפסקת עבודתי 28.9.15.
לדעתי תאריך זה שגוי .הודעה מוקדמת היא 1 יום החודש ל6 חודשים ראשונים + 2.5 ימים החל מהחודש השביעי .
תחילת עבודתי 15.1.15= 11 יום דמי הודעה מוקדת .
22 + 27 לחודש 9 הדפוס סגור / 23 יום כיפור / 28 חג סוכות ראשון / חוה"מ כל יון = 75% מיום עבודה - בדרך כלל עד שעה 14.00. לפי החישוב שערכתי תאריך סיום העבודה צריך להיות 8.10.15.
אשמח לתשובתכם
מנחם
עורך דין
24/09/2015 12:50
שלום שוב מנחם

כפי שציינתי איני נכנס לחישובים פרטניים.

בהצלחה
דיאנה
21/09/2015 16:07
שלום

שמעתי על המושג הרעת תנאים ורציתי לדעת מה זה אומר בדיוק?

אני עובדת במוקד תמיכה שכשעבדתי על שכר שעתי בתפקיד מסויים, היתה לי הפסקת צהריים 45 דקות. קידמו אותי באותו מוקד לתפקיד אחר על שכר גלובאלי ורשום לי בחוזה שיש לי 30 דקות הפסקה. זה נקרא הרעת תנאים? חוקי לעשות את זה?

דבר נוסף הביאו לי את החוזה החדש רק אחרי 3 חודשים ולא החתימו אותי על זה אלא רק הביאו לי העתק. מה זה אומר מבחינה חוקית?

תודה מראש וגמר חתימה טובה
עורך דין
24/09/2015 12:48
שלום דיאנה

אורך ההפסקה צריך להיות פונקציה של אורך המשמרת היומית שלך במקום העבודה, לפי הקבוע בחוק. אם את אומרת שקידמו אותך בתפקיד, קשה להבין איך אפשר לראות בכך הרעת תנאי עבודה. קידום במקום העבודה הוא ההפך של הרעה בתנאים ככל הנראה...

חג שמח
יורי
21/09/2015 16:06
אהלן!

נפצעתי במהלך משמרת בעבודה. פציעה קלה יחסית, אך נאלצתי לעשות תפרים.

הבנתי שאני זכאי לפיצויים על תאונת עבודה, ושעל מנת לקבלם עלי תחילה לבקש טופס בל250 מהמעסיק.
מה עלי לעשות עם טופס זה?

האם עלי ליצור קשר עם ביטוח לאומי? (הבנתי שאם לא היה אבדן כשר עבודה אז זה לא רלוונטי)

קראתי שניתן לתבוע את הביטוח של המעסיק. איך עושים את זה? אני יכול לעבור את התהליך לבד? או שזה דורש עו״ד?

לא בטוח אם נתתי את כל הפרטים הרלוונטים, ואם אני שואל את השאלות הנכונות. אשמח אם תוכלו לעזור ולהדריך.
תודה!
עורך דין
24/09/2015 12:47
שלום יורי

אם לא נגרם לך נזק ממשי, יותר מאשר חתך, ספק אם קיימת כדאיות כלכלית בתביעה גם במקום שהנזק נגרם כתוצאה של רשלנות מצד המעסיק. ולא, אם נעדרת רק כמה ימים הרי שהמדובר על ימי מחלה ואין סיבה לפנות אל המוסד לביטוח לאומי.

בהצלחה וחג שמח
דוד
21/09/2015 16:05
היי

במקום עבודתי כנציג מכירות בחברה מסויימת החליטו בזמן האחרון לייעל את העסק.

אחד הצעדים שננקטו היה שכבר לא משלמים לנו לפי מספר השעות של החתמת הכרטיס אלא לפי שעות הlog in במענה, מה שאומר שיש זמן עד שמעלים מחשב וכו' שאני כביכול בעבודה אבל לא משלמים לי על זה.

האם זה חוקי?

בנוסף האם מעביד יכול לחייב עובד על בסיס יומיומי לסגור 12 שעות בעבודה ? ובאופן חד פעמי האם מותר ?
עורך דין
24/09/2015 12:46
שלום דוד

אתה אמור לקבל שכר מהרגע שהדפסת כרטיס עבודה בכניסה למשמרת שלך ועד לרגע בו הדפסת שעון נוכחות ביציאה מהעבודה. לגבי 12 שעות עבודה ביום - לא ניתן לכפות עליך לעבוד שעות נוספות על בסיס יומי. באופן חד פעמי אין בעיה, למרות שאתה צריך להסכים.

בהצלחה
סילביה
21/09/2015 15:21
במקום עבודה שלי ,יש לנו הסעה מסודרת .זמן נסיעה לעבודה כ 45 דקות
במידה ו מבטלים את ההסעה ו במקומה ישלמו נסיעות זה נחשב הערת תנאים?
ביטול ההסעה כרוך ב נסיעה ב 2 אוטובוסים פלוס אליכה של כ15 דקות.
תודה
עורך דין
24/09/2015 12:44
שלום סילביה

על פניו לא נראה שהמדובר על הרעת תנאים.

בהצלחה וחג שמח
קובי
24/09/2015 09:42
עבדתי בחברת הייטק והתחלתי עם שכר שעתי ואחר אמרו לי שמתחילים איתי גלובלי ולאחר כמה ימים שלושה שבועות מתחילת החודש התפטרתי והמעסיק הביא לי משכורת של שלושה שבועות ולא גלובלי לכל החודש רציתי לדעת אם זה תקין.

בנוסף רציתי לדעת אם זה תקני שהוא לא משלם שעות נוספות מה שאומר כשעבדתי שעתי קיבלתי משכורת רגילה גם מעבר לשעות וגם בגלובלי והמנהל טוען שהם הכינו איתי חוזה כשהתחלתי לעבוד אבל אף פעם לא ראיתי אותו וגם לא חתמתי עליו. מה עושים במקרה כזה?
קרן
23/09/2015 18:30
עבדתי במקום עבודה 10 חודשים ועזבתי ביום האחרון לחודש יולי, וחזרתי לעבוד שם בחודש העוקב לעזיבה (ביום האחרון בחודש אוגוסט) יש לציין שבעזיבתי פדיתי ימי חופשה שהצטברו לטובתי. רציתי לשאול לגבי דמי החג שכן החודש ישנם 4 ימי חג שאמורים לקבל עליהם תשלום במידה ועבדתי במקום 3 חודשים (2 בראש השנה, 1 כיפור וסוכות 1) אם עובדים יום לפני ויום אחרי החג.
האם מגיע לי לקבל דמי חג אם עזבתי וחזרתי תוך חודש בלבד, או שאני נחשבת עובדת חדשה ולא אקבל דמי חג?
שיר קמאלי
22/09/2015 10:21
היי אם התפטרתי לאחר שנה וחודשיים מגיע לי פיצויים ?
מאיה
22/09/2015 08:18
שלום רב
במידה והתחלתי עבודה ב15.10.2014 וקיבלתי שחרור מעבודתי ב 8.9.2015 , שחרור הכולל דמי הודעה מוקדמת. איך זה מחושב? לפי עובד ותק של שנה או פחות?

תודה וגמר חתימה טובה.
ליטל
22/09/2015 00:49
שלום, בעלי התפטר ממקום עבודתו לאחר כשנה וחודשיים. סיים את עבודתו בסוף חודש יולי. נאמר לו שתשלום דמי ההבראה יתקבל במשכורת של חודש ספטמבר. בחודש ספטמבר לא קיבל את התשלום בטענה שיקבל זאת רק בחודש אוקטובר, בגלל שבספטמבר העסק שילם עבורו תשלום פנסיה כנראה על חודשים קודמים. האם יש קשר בין פנסיה לתשלום דמי ההבראה? האם חוקי לעכב כך את תשלום דמי ההבראה?
תודה מראש וגמר חתימה טובה
סיון
21/09/2015 23:13
שלום
לאחר 7חודשי עבודה החלטתי להתפטר ממקום עבודתי.
בחוזה מצויין שעלי לתת חודשיים התראה מראש. האם זה חוקי?
חשוב לי לציין שהחוזה מעולם לא נחתם אלא הוסכם במייל.
בנוסף, מה ההשלכות של הפרת החוזה?
תודה
שמרית
21/09/2015 20:58
אני עבדתי בבנק חמש שנים על פי חוזה ואז העריכו לי לעוד שנה אחר כך פוטרתי לאחר כשנתיים וחצי ביקשו ממני לחזור לבנק ולחתום על חוזה לחמש שנים נוספות!!! חתמתי ולאחר כשנה וחצי קרה מקרה אישי לבעלי והיינו צריכים לעבור דירה בלי הודעה מוקדמת הבנק לא מפטר אותי ואני לא מתפטרת אבל הם הכניסו לי פיצויים !! ביקשתי לחזור לסניף ואמרו לי שלא רוצים עובדת כמוני שכל הערכות שלי מעולות האם אני יכולה לדרוש קביעות ?
אנונימי
21/09/2015 19:39
עבדתי שלושה חודשים במקום עבודה.
חודשיים ראשונים קיבלתי שכר כאשר בחודש השלישי המעסיק לא מעוניין לשלם.
אין בנינו חוזה, לא 101, לא כלום, רק סיכום בעל פה.
מה אני עושה ?
גל
21/09/2015 19:10
שלום,
אני עובד אצל קבלן ורציתי בבקשה לדעת מהן זכויותי הן כעובד גלובלי והן כעובד שעתי לגבי חגים, אם המנהל שלי אמר לי שאני לא עובד בערב חג וגם ביומיים אחריו שהם החג עצמו האם הוא אמור לשלם לי על ימים אלה?
תודה מראש
שושנה
21/09/2015 18:38
הגשתי תביעה על אובדן כושר עבודה, לביטוח המנהלים שלי, במידה ויאשרו, האם אקבל קצבה גם מהביטוח הלאומי וגם מהביטוח של העבודה, המנהלים שיש לי כבר 3 שנים?
מהם אני אמורה לקבל 75% מהמשכורת?
תודה על התשובות
שושנה
21/09/2015 18:37
שלום רב, הנני נימצאת בחופשת מחלה,ואובדן כושר עבודה זמני מיוני 2015, למספר חודשים, עד שנה. יש אישור מביטוח לאומי, אך בפועל הם עוד לא משלמים לי(בירוקרטייה) ולכן אני כבר 3 חודשים בבית בלי הכנסה בכלל.
עבדתי עד אז 3 שנים מלאות באותו מקום.
האם מגיעים לי דמי הבראה עבור שנה זו (אם כי לא סיימתי אותה)עובדת בגן ילדים.
והאם על שלושת החודשים האחרונים של השנה מגיעים לי גם ימי חופש?המעביד נתן לי רק 5 ימי חופש, על השנה ואמר כי לא אקבל את היתרה, כי יצאתי לחופשת מחלה, אובדן כושר עבודה.
תודה על תשובתך.
איתי
21/09/2015 15:21
עורך דין יכול להיות שאתה לא רואה את ההודעה ב"ציטוט" אז כתבתי חדשה.

בנוגע לשאלה הקודמת שלי, קיימת אפשרות כזאת שהמעסיק יכול לפטר את אישתי גם
כשהיא בהריון? או שזה בגלל שהיא לא הודיעה, המעסיק רשאי לעשות זאת ע"י התמ"ת שהזכרת?

שמעתי שיש דבר כזה שאישה שעובדת שבועיים/חודש אסור
לפטר אותה... יכול להיות?
יעקב
21/09/2015 13:15
שלום

בהסכם העסקה שהוצע לי נכלל הסעיף הבא:

"11.1. העובד מתחייב כי במשך תקופה של 12 חודשים מיום סיום יחסי העבודה ... לא יפנה ולא יתקשר ... עם לקוחות או מתחרים של החברה, בפעילות זהה ו/או דומה ו/או מתחרה לפעילות בה עסק בחברה."

המשמעות כפי שהבנתי - אני לא יכול להתחיל לעבוד בחברה אחרת במשך שנה אחרי סיום עבודתי בחברה. האם סעיף כזה מקובל? הרי כל החברות בתחום ספציפי הן בהגדרה מתחרות, האם החברה תוכל לתבוע אותי אם אעבור לחברה אחרת?

תודה.
עורך דין
21/09/2015 15:03
שלום יעקב

סעיף אי תחרות מקובל מאד בחוזי עבודה, במיוחד בתחומים מסויימים כמו תחוןם ההייטק. על מנת להכריע בשאלה מה תוקף הסעיף האמור יש לבחון את החוזה במלואו ולהבין בדיוק מי המעסיק ובאיזה תחום / תפקיד אתה עומד לפעול.

בהצלחה וגמר חתימה טובה
אבירם
21/09/2015 13:58
בעקבות תאונת עבודה נעדרתי כשבוע מהעבודה,
האם היעדרות זו יורדת מימי המחלה הצבורים שלי?
עורך דין
21/09/2015 15:01
שלום אבירם

התושבה חיובית בהחלט.

גמר חתימה טובה
יאיר
21/09/2015 14:48
שלום, אני עובד ביום כיפור(22.9) מהשעה 15:00 ועד השעה 7:00 בבוקר ביום שלישי(23.9)

שאלתי היא כזו: כיצד אני מחשב את שעותיי? כלומר מאיזו שעה אני אמור לקבל 125%, 150%, 175% וכו'...

תודה רבה לכם על עזרתכם
עורך דין
21/09/2015 15:00
שלום יאיר

בשאלות של חישובי שכר נקודתיים עליך לפנות אל חשבת שכר או רואה חשבון מטעמך. אין אפשורת לערוך תחשיבי שכר מעל גבי הפורום.

בהצלחה
איתי
21/09/2015 14:42
שלום.
אישתי התקבלה לעבודה בשבוע 13 להריונה.
לא שאלו אותה והיא לא הודיעה שהיא בהריון.
היא כבר עובדת כמעט חודש.

אני רוצה לדעת בבקשה האם היא צריכה להודיע שהיא בהריון
ומה הזכויות שלה והאם אי אפשר לפטר אותה ולמה בדיוק היא
זכאית ומוגנת עפ"י החוק.
עורך דין
21/09/2015 14:48
שלום איתי

אשתך תצטרך להודיע למעסיק שהיא בהריון בהגיעה לחודש החמישי לכל המאוחר. כרגע אין כל חובה לעשות זאת. במהלך ההריון המעסיק יצטרך לקבל אישור של משרד התמ"ת לצורך פיטוריה של אשתך.

בהצלחה וגמר חתימה טובה
איתי
21/09/2015 14:52
RE: עובדת בהריון שנכנסה לעבודה עורך דין 01/01/1970 02:00
שלום איתי

אשתך תצטרך להודיע למעסיק שהיא בהריון בהגיעה לחודש החמישי לכל המאוחר. כרגע אין כל חובה לעשות זאת. במהלך ההריון המעסיק יצטרך לקבל אישור של משרד התמ"ת לצורך פיטוריה של אשתך.

בהצלחה וגמר חתימה טובה

קיימת אפשרות כזאת שהמעסיק יכול לפטר את אישתי גם
כשהיא בהריון? או שזה בגלל שהיא לא הודיעה, המעסיק רשאי לעשות זאת?

שמעתי שיש דבר כזה שאישה שעובדת שבועיים/חודש אסור
לפטר אותה... יכול להיות?
מיכל
21/09/2015 14:36
הוחתמתי על חוזה אישי מול המעסיקה שהיא אגודה שיתופית כשומר, בחוזה צויין כי אין תחולה לצו ההרחבה בענף השמירה. האם צו ההרחבה לא חל על מושב שיתופי?
עורך דין
21/09/2015 14:47
שלום מיכל

על פניו צו ההרחבה בענף השמירה אמור לחול וככל הנראה אין כל תוקך לחוזה שמנסה לטעון אחרת.

בהצלחה וגמר חתימה טובה
כריסטין
21/09/2015 10:05
אני אחרי ניתוח פסלטי וקיבלתי אישור מחלה מרופאת משפחה שלי ושלחתי אותו למעסיק. אך המעסיק טוען שזה לא נחשב לימי מחלה אפילו שיש אישור מחלה מרופא.אלה יקוזז מימי החופש שלי.
במידה וזה כן ימי מחלה האם תוכלו בבקשה לשלוח לי איזו שהי אסמכתה ההוראה על כך?
עורך דין
21/09/2015 14:06
שלום כריסטין

הדעות חלוקות בנושא שאלתך ולמעשה אין פסיקה חד משמעית בנושא. לפי עניות דעתי כל אי כושר בגלל סיבה רפואית אמור להיות מוכר למרות שיש מעסיקים רבים שלא משלמים לעובדים שנעדרים מהעבודה לאחר ניתוח אסתטי לדוגמא. אני מניח שלא רחוק היום שנושא מעניין זה (מעניין את מי שעוסק בנושא דיני עבודה לפחות) יגיע לדיון בבית הדין לעבודה ואז יקבעו מסמרות בנושא.

גמר חתימה טובה
2 שאלות
זיוה
21/09/2015 09:10
היי,

רציתי לדעת:

א - למי שעובד 7 שעות בערב סוכות עובדים חצי יום כמה שעות תכלס צריכה לעבוד?

ב - אם לוקחים חופשה או יותר נכון מחייבים אותי לקחת חופש ואין לי מספיק ימים שצברתי זה חוקי לחייב אותי לצאת לחופשה? (יש לציין שחופשה עתידית לא יהיה כי צריכה ללדת כל רגע).

תודה
עורך דין
21/09/2015 14:04
שלום זיוה

א. בערב חג עובידם חצי יום עבודה על פי רוב.
ב. רק בתשלום במקרה שאין לך ימי חופשה צבורים.

גמר חתימה טובה
ס.ר
21/09/2015 09:04
הייתי בראיון עבודה למשרה, הודיעו לי שהתקבלתי, שיהיו שלושה ימי הכשרה בתחילת אוקטובר וביקשו ממני לתת משמרות שבהן אוכל לעבוד בשבוע וחצי שאחרי שלושת ימי ההכשרה, וכך עשיתי.

במקביל, התראיינתי גם למשרה אחרת, שאני מעדיף אותה על פני המשרה הראשונה. עוד לא קיבלתי תשובה לגבי הקבלה למשרה הזו.

אם אתקבל למשרה השנייה, וארצה לעבוד בה, כיצד עליי לפעול אל מול המעסיק הראשון? (אני מניח שיש להפריד בין שלושה מקרים; אם אתקבל למשרה השנייה לפני ימי ההכשרה של המשרה הראשונה, אם אתקבל אליה סמוך לימי ההכשרה ואם אתקבל אליה אחרי ימי ההכשרה).

תודה מראש!
עורך דין
21/09/2015 14:02
שלום לך

לא ציינת מה כתוב בחוזה העבודה שלך לגבי אותה הכשרה שאתה אמור לעבוד. אם לא כתוב דבר תוכל פשוט להתפטר. אם כתוב שעליך לשאת בעלות ההכשרה הרי שכך יהיה הדבר ככל הנראה.

בהצלחה וגמר חתימה טובה
ניצן
20/09/2015 17:17
שלום רב,
בתאריך ה11.8 סיימתי לעבוד בעבודה אשר הועסקתי בה שנתיים עקב מעבר לעיר אחרת וסיום לימודים. בוצע לי שימוע פיטורין חודש לפני סיום ההעסקה ומשכורת יולי אוגוסט שולמה במועדה (1.9).
מאז אני ממתינה לפיצויי הפיטורין שלי.
נאמר לי על ידי הבוסית לשעבר שלי בתחילת ספטמבר שנשלח אליי טופס בדואר ועלי למלאו ולהחזירו.
שום טופס לא הגיע (לא מפתיע בהתחשב במצב הדואר, ובכל זאת).
היום יצרתי עימה קשר כדי לעדכן שלא הגיע אליי הטופס, והיא מצדה טענה כי מכיוון שהמוסד שבו עבדתי היה סגור לשבוע בסוף אוגוסט (חופשה מרוכזת) הדואר התעכב ולכן עלי לחכות עד אחרי סוכות כדי לקבל את הטופס המדובר. כלומר, מעל חודשיים מאז סיום ההעסקה.

שאלתי היא- האם זה חוקי? האם אין תקופת זמן מסוימת שאין לעבור אותה בתשלומי פיצויים? האם זה נחשב להלנת שכר? מה ניתן לעשות כדי לקבל את הכסף? לא מדובר בסכום מאוד גדול, כי בכל זאת זו הייתה עבודת סטודנט, אך עדיין בסכום משמעותי עבורי, שאני מאוד זקוקה לו.

תודה רבה וחתימה טובה.
עורך דין
21/09/2015 14:01
שלום ניצן

החוק קובע כי על המעסיק לשלם את חלקו בפיצויי הפיטורים שמגיעים לך עד 15 ימים ממועד סיום יחסי העבודה ולא מאוחר מכך. אם זה לא נעשה, ואין זה משנה מה הסיבה, המדובר על הנלת פיצויי פיטורין.

גמר חתימה טובה
מרינה
20/09/2015 16:37
שלום רב,
אני עובדת בשדה התעופה 10 חודשים (מנובמבר)
עד חודש מרץ עבדתי בשבתות וחגים
וממרץ הפסקתי לעבוד בשבת , פשוט בסידור עבודה תמיד הייתי מגישה שאני לא יכולה לעבוד משישי ערב עד שבת ערב.
לפני כשבוע כשהיו החגים לא יכלתי לחסום בסידור כל כל הרבה ואמרתי למנהלת שלי שאני התחלתי בתהליך בירור יהדות כי הוריי לא נישאו בארץ, (ואני מתחתנת בקיץ) ולכן אני רוצה להפסיק לעבוד שבתות וחגים
המנהלת פנתה אליי ואמרה לי שהיא צריכה לבדוק אם זה אפשרי...
האם יכולים להכריח אותי לעבוד בשבת וחגים ??
ואם אני לא אעבוד האם הם יכולים לפטר אותי ?
עורך דין
21/09/2015 13:59
שלום מרינה

להכריח אותך וודאי שאי אפשר - לפטר אותך אפשר כל עוד זה לא נעשה עקב סירוב לעבוד בשבת שאחרת המדובר על אפליה אסורה.

בהצלחה וגמר חתימה טובה

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ